Jump to content

Cennetin hurileri ve gılmanları


Recommended Posts

Cennete gidecek erkekler huri kızlarla gününü gün edecekmiş,bayanlara da gılman gençler eşlik edecekmiş ! Bu durumda bayanlara resmen fahişelik yaptırılmış olmuyormu ? 19 aylıkken dünyada tecavüze uğrayan bebek , cennette gılmanların cinsel ihtiyaçlarına nasıl cevap verecek?

Bir fıkra:

Temel ölmek üzereyken azrail yanına gelir.

Temel: yav azrail ben ölüyorum ne olacak şimdi?

Azrail: Merak etme temel, öbür tarafta huri kızlar seni bekliyor.

Temel: Peki , benim kari ölünce ne olacak

Azrail : O da gılman gençlerle vakit geçirecek

Temel: Uyyy! desene benim kari ölünce orospulik yapacak :o

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eyyyy Alemi ümmet,

Hurilerde,Gilmanlarda adamlara, garilara birsey yok.

Ne 72 si,

450,000 huri

450,000 gilman

8,500 Dul huri

8,500 Dul gilman,hepside 16 yasinda.

Peki bunlari kim dul birakti? :-)))))))))).

Kadinlara birsey yoh.

Onlar barnahlariyla islerini görecek.

tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yaw o hikaye öyle değildi benim bildiğim kadarıyla. Neden diyecek olacaksanız ben bizim caminin hocasına sordum dedim ki hoca efendi şimdi erkekler cennete gidince huriler verilecek ya kadınlarda gidince onlara nuriler mi verilecek dedim. :lol::lol: bizim hoca biraz kızardı dediki orasını karıştır ma sen hurilere bak... :lol::lol:

Ünlü bir düşünüründe dediği gibi; eğtim cehaleti alır eşşeklik baki kalır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hadiullah iki tarafada fahişelik yaptırılıyor!

Bir erkek ne kadar fahişe ise bayanlarda o derece fahişedir!

Tabi bu bizim anlam kattığımız bir kavram...

Tanrı'nın mekanında böyle şeyler doğal karşılanıyor belki!

Adil düzen böyle olmamalı:)

Cennet ve cehennem kurguları tam ifadeyle kamplaştırma ve ötekileştirmedir.

İnsan kendin olmayanları ötekileştirir. Bu da aynı mantık işte...

İyi olanlar şöyle geçsin!

Şimdi cennet halkı burası özgür ortam!

Yaptığınız iyilikler ile beni memnun ettiniz, şimdi size herşey serbest...

Cinsel ilişkide sınır yoktur. Öyleki çok sabır ettiniz...

Burası herşeyin serbest olduğu özgür bir ortam...

Ah! Sizi kötüler! Sizi ateş banyosu bekliyor...

İlahi adalet:)

tarihinde Procroustes tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
O bahsettikleriniz müslümanlar yani bizler için size bol bol ateş var önünüz arkanız sağınız solunuz içiniz dışınız hep ateş olacak...

Ölüm size gelmeden önce itaat edip af dilerseniz kurtulursunuz...

Malımızla, canımızla, allah yolunda cihad etmemiz de gerekiyor mu peki? Yoksa gün içinde ebu lehebin ellerini 40 defa kurutsam yeter mi..?

Ama ben onu da yapıyorum.. Geçen oteldeydim.. Ramazandı.. Kız arkadaşım vardı yanımda.. Şarapta almıştım.. oruç falan tutmadım ama yalnız kaldığım zamanlarda şunları tekrarladım: "ebu leheb! senin ellerin kurusun inşallah, p..zevenk herif!"..

bunları değişik lehçelerde de dile getirdim.. Lehçe derken yanlış oldu, şive diyecektim.. Eğitimsiz, aynı zamanda koca ve baba korkusu nedeniyle ömür boyu sinmiş bir kadının ağzından konuştum yeri geldi: "Ebu Lihebin illeri gurun inşallah! Zaten kurudu! Zaten kurudu!!".. Sanki tek dayanağı buymuş gibi, kadın tekrarlıyordu devamlı bunları.. Başka bir günde, jakuzinin içindeyken ve viskimi yudumlarken yaptım aynısını.. Bakma sen, orda burda ben bu ebu lehebe bayağı sövüyorum.. Yakında ahzab 37, ahzab 53 te okumaya başlicam..

Gerçekten.. Bilimi de bir kenara attım.. Tamam evrim var.. Ama diyelim ki başlangıcı tanrı yarattı.. Ona da tamam.. Öyle bir akıllı tasarımcı için, evrenin ilk oluşum aşamasından çok daha ciddi açıklamalar yapmak gerekir.. Onu da es geçtik.. O sameddir, osmandır, velidir, hatta rızadır dedik.. Dönüp şu islam dünyasının haline bakıcam. Dönüp bulundukları durumlara bakıcam.. Spermsiz doğan çocuğa, diriltilen ölüye bakıcam.. Hiçbir dayanağı olmadan inanan hristiyanlara, müslümanlara bakıcam.. Kurana bakıp, orada geçen ayet ve emirlerin tamamen o devirin sorunlarına ve kişilerine yönelik olduğunu görücem.. Küçücük çocukları yatağa atan zihniyeti görücem.

Bir de bunlara kuş bakışı yükselip bakıcam ki; her bir dinin kendi cephesi için diğerleriyle nasıl savaştığını göreyim.. Nekadar insan ölmüş onu göreyim..

Tüm bunların nedeni de.. Trilyonlarca gezegen arasında.. Sadece 3500 yıldan buyana süregelen tek tanrılı inancın tanrısının, evrenin kıytırık köşesindeki bir gezegende yaşayan insanların ne giyip, ne içtiğiyle ilgilenmesi olacak. Ya saçmalıkları sıralasam bitmez. Bukadarı yetsin sana.. Ama bilirim o da yetmez..

Ama sana 2 şeyin garantisini, mantık çerçevesi içinde verebilirim.

1- Tanrı yok.. Bu savıma karşılık en büyük sav, "ilk başlangıç nasıl oluştu" olacak.. Bende, "senin tanrın nasıl oluştuysa öyle" cevabını vericem..

2- Bir tanrı var. Ama bu saçma sapan islam ya da hristiyan inancın tanrısı değil.. Yahudilik hiç değil. Bir tanrı bu kadar öküz olmaz.. Tabii tanrı sözünden ne anladığına bağlı... Eğer o terimin hakkını vermek için konuşuyorsak; kusura bakma olmaz.. Biraz düşünsen anlarsında.. Araştırmadan katıldığın sohbetlerdeki söylenenlere odaklan sen. Dünyayı odandan ibaret say; 1 yastık, 1 halı, 1 sürahi ve 1 televizyonla sahip olunabilecek herşeye sahip olduğunu düşünerek dünyanın en mutlu insanı ol..

Bende uyuyim biraz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Allah inancı iman işi ispat olsaydı iman olmazdı imtahan olmazdı bir müslümana ispatla diyemessin öyle bir iddiamız yok zaten...bu gün haberlerde gördüm mezarlıkta yeşil ışık görünmüş al sana ispat:)

Sen Allahın sana görünüp ben varım bana ibadet et demesini bekliyosun ama çok beklersin:)

Bu arada evrimde iman işi bilim falan kendinizi avutmayın yahudi insanı dinsizleştirip daha rahat köle yapmak için uydurmuş beyni bana evrimle açıklayan insanın beynini neyse rahat olalım kasmayalım:)

Link to post
Sitelerde Paylaş

insanı dinle köle yapabilirsin sevgili dostum. evrim bilimin ilgi alanıdır. bilim çerçevesinde tartışılır.. iman, kayıtsız şartsız ibadettir. bilimse eldeki tüm verileri ona göre değerlendirir. evrim ile ilgili yapılan sahtekarlıklar bile (Piltdown Adamı) yine bilim adamları tarafından açığa çıkarılmıştır. bilim ayrım gözetmez. taraf tutmaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Geçenlerde bir televizyon kanalında bir hocamız vaaz veriyodu;

Konu döndü dolaştı hurilere geldi (napsın adamın en büyük amacı bu zaten :D )

Söz konusu hocamız erkeklere verilecek tomurcuk memeli hurileri ballandıra ballandıra anlattıktan sonra kadınlara ne verileceğinden bahsetti,

Verdiği cevabı aynen yazıyorum;

"Kadınlara huri verilmeyecektir çünkü bu dünyada ki kocaları cennette o kadar yakışıklı olacak ki, gözleri kocalarından başkalarını görmeyecek"

Sadece güldüm :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
;

"Kadınlara huri verilmeyecektir çünkü bu dünyada ki kocaları cennette o kadar yakışıklı olacak ki, gözleri kocalarından başkalarını görmeyecek"

Sadece güldüm :)

işte islam budur.

kadınları köle olarak kullanır. erkekler nedense hurilerle fingirdeşirken kadında köşede mal gibi kocasının hurilerle sevişmesini izler artık.

islamın utanmaz yalancı olduğunun bir kanıtıdır.kendi ağızlarından da söyleyebiliyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Verdiği cevabı aynen yazıyorum;

"Kadınlara huri verilmeyecektir çünkü bu dünyada ki kocaları cennette o kadar yakışıklı olacak ki, gözleri kocalarından başkalarını görmeyecek"

Ulan o daha kötü :lol::lol: Adama onlarca huri.. Adam gününü gün ediyor.. Kadında kocasından başkasını görmüyor.. Ne olacak o kadının hali.. İntihar eder dicem, orda ölmekte yok.. B.ku yedi sonsuza kadar :lol::lol:

tarihinde john tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...