Jump to content

Ateistlere dost tavsiyeleri


Recommended Posts

Simdi bazi aileler kizlarini dunyadan soyutlayarak silik ve sahsiyetsiz olarak yetistirdikleri icin o kizlar gercek dunyayla karsilastiklari zaman sudan cikmis baliga donuyorlar,kendilerini koruyamayacak kadar zayif ve saftirik oluyorlar.Oyle saftiriklerin basina her is gelir..Kucuk yaslardan beri her ortama girip cikan kizlar ayaklari yere basan,saglam ve kendilerini koruyabilecek kapasitede oluyorlar.dindar20 sen kadinlari erkeklerin himayesine girmeleri gereken silik korunmaya muhtac olduklarini saniyorsun ama bu sadece yetistirilmeleriyle ilgili bir olaydir.Cok yobaz dusuncelerin var.Senin cizdigin hayat profili sadece kadinlara eziyetmis gibi geldi bana.Disari cikip kizlarla yakinlasan erkeklere herhangi bir sekilde yadirgamadiginin farkinda misin.sadece ve sadece kadinlari yargiliyorsun.sizin dinininz kadina eziyet icin var resmen

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 171
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

helal sana amazonta

işte dindarlar bunu anlamak istemiyor

sanki ateistlerin hepsi kötü iş yapıo asıl buna sebep olanda din!!

neden din ??

din bize korkarak yapmamayı öğretir bu reddedilemez harama el uzatırsan cehennemde yanarsın bu korkutur

oysaki bu kötü olduğu için yapmamalıyız şeklinde öğretse ateist te olsa bile kötülük yapmayacaktır ya da diğer durumdan daha az yapacaktır...

din insanı bu hale getirir dindarlğında aşırısı radikaldir :)

yok atistler kötüymüşte felan saçmalamayın kötü yönlerimize bakmayın sadece iyi yönlerimizde var

müslümanların kötüleride var

emredilio ya secde 9 da " müşrikleri öldürünüz, yok ediniz" cana kıymak suçtur yanlıştır haksızlıktır bu size emirdir hatayı yapan sizsiniz

insan eğitimden geçerse insan dır yani din le eğitilirse dinde çakışma ortaya çıkınca o dindar kötü birisi olur ama bunu anlayamıosunuz işte

bakın amazonta ne güzel ne muhteşem bi insanmış acaba sadece bunu inançlılar mı yapıo ??

Link to post
Sitelerde Paylaş
Amazonta kardeşim, senin inançlı olup olmaman önemli değil. Önemli olan bunların yaşanması. İslam dini seni bu durumdan korumaya, kollamaya çalışıyor. Sen belki kendini korumayı başarıyorsun ama koruyamayan bir çok kadın var. Allah'a sığınan, dine sığınan bir kadın için böyle tehlikeler söz konusu olamaz. Böyle ortamlarda bulunmamak en doğrusudur. İlla çarşaf giyin demiyoruz. Erkekleri tahrik etmeyecek şekilde giyinmekle, pek çok tehlikeyi bertaraf etmiş olursunuz. Allah'a sığındığınız takdirde, samimi söylüyorum, çok huzurlu olacaksınız. Beş vakit namaz zor diye düşünmeyin. İslam dini, diğer dinlerden çok farklı. Diğer dinler gibi cinsel ilişkiyide yasaklamıyor. Din görevlileri evlenemez, cinsel ilişkiye giremez gibi saçma sapan kurallar getirmiyor.

ne kadar çok şey biliyorsun sennnnn, islam dini kemeraltına çalışan bir dindir.. okadar çok düşünürki çükünüzün keyfini, efendinizin emsal teşkil ettiği şekilde sayısını uygulamak için anadoluda eşşek bırakmadınız kadın bulamadığınız yerde, ne saçma adamsın sen yahu kadının korunmaya değil birey olarak senin kendinde gördüğün haklara sahip olmaya ihtiyacı var yiyorsa onu sağlayın dindar kadınlarınıza ..köle gibi onlara emirassubaylığı yapacağınıza insan muamelesi yapın.. kimden koruyorsun, kendin gibilerden neden? hormonlarına mukayyet olamadığından..az geri dursanız diyorum kadın hakları adına konuşmasanız.. sana ne kadınların derdi senimi gerdi, manuel çalışırken bu tarz yaklaşımlarla kadın elde edeceğinimi sanıyorsun.. yok biz korurmuşuz yok namaz zor değilmiş.toz olllll.sen önündekine sahip ol yeter..birde şu var yetişkin insanların cinsel hayatı neden sizi bu kadar alakadar ediyor isteyen istediği gibi yaşar..siz harem kurma mantığını atın baskıyı atın sahiplenmeyi atın mal gibi görmeyi atın kafanızdan, namaza filan gerek yok anladınmı az gelişmiş ülkenin taze soğanı..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cutie ve amazonta başına kötülük gelmeyen şanslı kardeşlerimiz. Tabiki kızların başına kötülük gelmesini istemeyiz nacak son zamanlarda yapılan araştırmalarda, batı dünyasında tecavüzlerde büyük artış var. Aksine islam dünyasında büyük bir düşüş var. Ateist birisi, cutie vaya amzontayı yolda tecavüze uğrarken görse, dönüp bakmaz bile . Ancak müslüman bir kardeşimiz canı pahasına cutie ve amazontayı lanet pisliklerden korur, hiç tereddüt etmez. O yüzden islam dünyasında, uyuşturucu tacirleri, tecavüzcüler, hırsızlar, pislikler cezalandırılır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Ateist birisi, cutie vaya amzontayı yolda tecavüze uğrarken görse, dönüp bakmaz bile . Ancak müslüman bir kardeşimiz canı pahasına cutie ve amazontayı lanet pisliklerden korur, hiç tereddüt etmez. O yüzden islam dünyasında, uyuşturucu tacirleri, tecavüzcüler, hırsızlar, pislikler cezalandırılır.

Tabi zaten islam dünyası cezalandırır,diğer dünyalar ödül verir dimi ? Aklını sevim senin.Ateistin yardım etmeyeceğini nerden çıkardın kaç defa böyle bir durumla karşılaştında ateistin yardım etmediği kanaatine vardın ? Yardım etmekde mi islamın tekelinde ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Cutie ve amazonta başına kötülük gelmeyen şanslı kardeşlerimiz. Tabiki kızların başına kötülük gelmesini istemeyiz nacak son zamanlarda yapılan araştırmalarda, batı dünyasında tecavüzlerde büyük artış var. Aksine islam dünyasında büyük bir düşüş var. Ateist birisi, cutie vaya amzontayı yolda tecavüze uğrarken görse, dönüp bakmaz bile . Ancak müslüman bir kardeşimiz canı pahasına cutie ve amazontayı lanet pisliklerden korur, hiç tereddüt etmez. O yüzden islam dünyasında, uyuşturucu tacirleri, tecavüzcüler, hırsızlar, pislikler cezalandırılır.

sana hep düzgünce ve ayrıntılı bir şekilde anlattım ama anlamamakta direniyorsun. işine gelmiyor çünkü. nasıl bir yerde, nasıl bir şehirde yaşıyorsun ki bu kadar korkmuşsun kadınlar adına?? bizim başımıza birşey gelmemesinin sebebi şans değil. kız arkadaşlarımın hiçbirinin başına gelmedi, okulumdaki kızların başına da gelmiyor, daha önce okuduğum okullardaki kızların da başına gelmiyordu. hepsi mi şans?? dünyadaki tüm ateistleri tanımışsın gibi yargılarda bulunmuşsun. yargıların tamamen saçmalık. yılbaşında taksimde yabancıları taciz eden erkek yığını ateist değildi. hergün gazetede okuduğumuz tecavüz haberlerinde, tecavüz edenler de ateist değil. ben bol müslüman bulunan bir yere beyazıta gidiyorum hergün, camiden çıkıp bana laf atıyorlar?! çok korurlarmış gerçekten. hatta birgün bir tanesi ne dedi biliyormusun? "bir kere versene". aynen böyle dedi. yine beyazıtaa bana bakıp çükünü kaşıyan çember sakallı adamlar gördüm. hepsi birebir tanık olduğum müslümanlar. doğuda töre cinayetine kurban giden kızlarımız var. öldürenler müslüman. KISACASI MÜSLÜMAN BİR ERKEĞE HAYATTA GÜVENMEM. gördüm mü de kaçarım, çünkü beni kurtaracağına, gelip ortak olur. benim yaşadığım semtte bir tane erkek bile dönüp bakmaz. niye sence? iki taraf arasında eğitim farkı var çünkü. aile eğitim özellikle. sana bıkmadan usanmadan anlattığım. yani ahlak müslümanlıkla olmuyor tekrar söylüyorum. ne giyersem giyeyim yanımdan geçerken bakmayan da erkek, özellikle kapalı giyinp gittiğim beyazıtta bana bir kere ver diyen de erkek. sen karar ver? sorun imanda mı?

senin hayata bakış açın çok yanlış yerde dindar20. kadınlar senin onları korumanı istemiyor. bırak kadınları sen en iyisi, kendinle ilgilen.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Pierreloti kardeşim, bak modlar yaptığın küfrü silerek senin nezdinde tüm ateistlerin itibarını kurtardı. Teşekkür et modlara.

senin gibi kardeş olmaz olsun, itibar kelimesinin anlamını biliyormusun sen, ki kapanmamış bıngıldağınla ötüyorsun..senin gibi iyi yanları toprağın altında gömülü böbürlendiği şeyin ne olduğundan habersiz atlara, bayır turpu derler..

Link to post
Sitelerde Paylaş

sayın unah size sizin anlayacağınız dilde yanıtlar gelmesi kaçınılmaz gibi gözüküyor.

Ben sadece şu söylemlerinizi okuduktan sonra ne kadar iğrenç bir görünümünüz olduğunuzu söylemek isterim...

saygılarımla

tarihinde hallac tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

halloşu yanlışlıkla mı yazdınız yoksa olası bir yumuşaklığınızın kaçınılmaz sonucu mu..

bana polisiye olaylar anlatmamınızı tavsiye ederim tereciye tere satar pozisyona düşersiniz sonra...

saygılarımla

Link to post
Sitelerde Paylaş

Merak etme gereğinden fazla sertim yumuşaklar sizin ilgi alanınız,sen niye üstüne alındın söylediklerimi tereci hemen savunmaya geçiyosun.

Yazdığın bişeyde yok sadece öfkeni göstermek istemişsin gerçekler dokunmuş biraz ben birileri gibi yok öyle dediler böyle dediler bütün müslümanlar bunlar gibi demiyorum al sana örnek karşı apartmanda olan hadiseden bahsettim bunun gibi ne iğrençlikler var bu insanların arasında.

Camiden çıkıp laf atıyolarmış ona bakıp çükünü kaşıyolarmış yalanını .....im biraz delikanlı ol uydurma.

Link to post
Sitelerde Paylaş

şu andan itibaren nezlinizde yumuşaklar ilgi alanıma girdi dert etmeyin...

siz bana bir karakol ismi vereceksiniz iki taş çatlasa 3 örnek sunacaksınız ama ben sizin cephenizden çok iyi tahmin edebileceğiniz gibi sınırsız sayıda örnek sunabilirim... Eee öyle sınırsız sayıda örnekle muhattap olma durumunda iken bir iki örnekle buraya gelip donkişotluk yapmanın ne gereği vardı. Donkişotluğa soyunup sanço pançoya dönüşmenin hoş bir tarafı yok ki. Durduk yere başınızı ne eğip gitmenin ne alemi var... Tabi sözünü ettiğiniz delikanlılık varsa sizde..

saygılarımla

EDIT: Noktalı bir kelime kullanmışsınız. o noktalar kelimenin anlamını gizlemiyor. Ha noktalı yazmışsınız ha açığını yazmışsınız niyetinizi ortaya koyduktan sonra... Niyetinizdeki bozukluk noktalarla gizlenmiyor... Ne diyordu Hz Muhammed "Niyet amelden üstündür"... siz niyetten sınıfta kaldınız amelinize bile gerek yok

tarihinde hallac tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Seriatci arkadaslar anlasilan dereyi gormeden pacalari sivamislar. Bilmedikleri, ya da gormezlikten geldikleri, AKP iktidariyla ABD yonetiminin, Washinton'daki bazi lobiler ve "Turk dostlari" araciligiyla Turkiye'nin kaynaklarinin somurulmesi konusunda isbirligi icinde olmalaridir, hem de bu oyle son donemlerde olan bir sey degil. Maneviyatcilarla ABD'deki bazi Turk lobilerinin baslangicta komunizme karsi baslattiklari isbirligi 70'li yillara kadar gider. AKP aslinda sirtini ABD'ye yaslamistir. Satilan madenler, kamu alanlari, kitler, borclanmalar, ve bu kaynaklardan gelen paralarla ayakta durabiliyor AKP iktidari. AKP'nin yoksula yardim paketlerinin parasi nereden geliyor saniyorsunuz. Oylar nasil satin aliniyor saniyorsunuz? Bir dusunun. AKP'nin "ekonomik mucizesi", Erdogan'in aga babasi Ozal gibi Teacherizme dayanir. "Yani elinde ne varsa sat" modeli. E bir gun sorarlar adama, bunun bir sonu yok mu? Amma malmis, sat sat bitmiyor diye!

2008'lerin ekonomik gercekleri AKP iktidarini zorlayacaga benziyor. ABD'deki "mortgage" krizinin yarattigi kuresel calkantilar, dunya borsalarini krize soktu. Irak ve Afganistan savaslarinin masraflari, orta-dogudaki politik basarisizlik, giderek buyuyen petrol krizi, uretimin Kizil Cin'e ve Hindistan'a kaymasi gibi ekonomik gercekler Dunya'yi etkiledigi gibi Turkiye'yi de etkiliyor, etkileyecek. Bundan kacis yok.

Turkiye'yi su anda icinde bulundugu borclar ve kaynaksizlik itibariyle "bagimsiz" bir ulke olarak varsaymak cok yanlis. Bagimsizlik filan coktan elden gitti. Peki ne olacak?

Erdogan ABD ile yapilan siyasi ve ekonomik isbirliginin ve kimbilir belki de gizli yapilan bazi anlasmalarin kosullarina uymak zorunda. ABD bolgede ikinci bir Iran ya da Irak istemiyor. Turkiye'yi petrol boru hatti, Bor madenleri, stratejik konum gibi nedenlerle avucunda tutmak istiyor, bunlari kaybetmesi ABD icin muthis bir darbe olur. Bu nedenle arkadaslar, seriatin bu ulkeye "kansiz" gelmesi ihtimali var midir? Bana sorarsaniz cok zayif bir olasilik. Seriat ancak ABD'nin ortagi AKP'yi ve demokrasiyi alasagi ederek gelebilir. Onumuzdeki 10-20 yil icin sifir degil ama zayif bir olasilik.

tarihinde Aragon tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Senin vereceğin örneklerin islamla alakası yok adamın kendi suçu tacizin bizdeki cezasının ne olduğu ayrı mevzu uygulansa kolay kolay bu işe cüret edecek adam çıkmaz.

Ayrıca bunların çokluğu insanların çokluğuyla ilgili,benim üzerine atma çabanda çok sefilce müslüman tecavüz etmez hırsızlık yapmaz yapanlar cezalandırılır ayıklanır uzaklaştırılır islam bunu emreder

Bu ülkede onun koyduğu hükümler uygulanmıyor öyle olsaydı sokakta birilerine laf atan insaları göremezdin.İnsanların yaptığı hiç bişeyden islamı sorumlu tutamassın onunla yönetilmiyoruz çünkü.

Yaptığın iş ne biliyomusun boksörü ringe çıkarıp ellerini bağlayıp aaa bak dövüşemiyo demek gibi iki yüzlü sinsi bi tavır.

Benim verdiğim örneklerden birebir ateizm ve burda ismini vermeyeceğim(biliyorum herkes o mezhepten)o dinsiz mezhep sorumlu içki serbest nikahsız birliktelik meşru sarhoş apartmanda zayıf bi adamın kızana tecavüze yeltendiyse ses çıkarmamak gülüp geçmek gayet normal.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Ülkede toplasan 5 bin tane ateist çıkmaz onlarında çoğu alevilerdendir eğer herkes ateist olsaydı dindarın tespitleri gerçek olurdu.

Ateist olan zengin doktor mühendis heralde sana o sözleri söylemez itibarı onun bu işi yapmasını engel olur ama elinde hiç bişey olmayan ateistler napar biliyomusun apartmanda eşinden ayrılmış zayıf güçsüz (3 kız 1 erkek)çocuklarıyla kalan adamın gece kapısına vurup kızını isterler adamda polisleri arayıp taşınır o apartmandan böyle bi kansızlığı müslümanların arasında zor görürsün.

Oturduğun semtde kaybedecek çok şeyi olan itibarlı insanlar ağırlıkta gel burdaki ateistlerin oturduğu apartmanda tek başına otur mini etekle eve gir çık bakalım noluyo iki haftada hamile kalırsın içip içip kapına gelirler.

oturduğum semtte ateist falan yok hepsi müslümanlar, evimin karşısında cami var herkesi görüyorum. sen kafanı toprağa gömmüşsün dünyadan haberin yok, camiden çıkıp laf atan adamları uydurmadım, hepsini birebir yaşadım. tabii işine gelmez senin. ne sapık müslümanlar gördüm be! senin beynine oksijen gitmiyor. eşinden ayrılmış güçsüz çocukları diyorsun. sen ne aşağılık bir herifsin ya, senin hayattaki amacın kadınları aşağılamak, senin gibileri eve kapatmak ve dışarı çıkmasını engellemek lazım. senin sapıklığını bastırmak için bir kilo seroxat lazım. gerizekalı beyinsiz herif

tarihinde amazonta tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Yaptığın iş ne biliyomusun boksörü ringe çıkarıp ellerini bağlayıp aaa bak dövüşemiyo demek gibi iki yüzlü sinsi bi tavır.

Benim verdiğim örneklerden birebir ateizm ve burda ismini vermeyeceğim(biliyorum herkes o mezhepten)o dinsiz mezhep sorumlu içki serbest nikahsız birliktelik meşru sarhoş apartmanda zayıf bi adamın kızana tecavüze yeltendiyse ses çıkarmamak gülüp geçmek gayet normal.

şansınızı zorlamayın bence...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aragon sizin elinizde üç kuruş etmeyen batmakta olan kuruluşu adam edip milyar dolarlara satıyosa git tebrik et yediğin ..kları temizliyo darbeyle hortumladığın milletin borcunu ödüyo dua edeceğine eleştiriyosun o olmasaydı altında kalmıştınız devletin.

Ülkedeki en terörist islami örgüt tayyibe dinden dönen adam der devleti batmaktan kurtardığı için.

Senelik bin lira getiren bir kuruluş on binliraya satılır,senelik 5 milyar gelir getiren dairenin 60 milyara satıldığı gibi...

Neden biliyomusun kafanı biraz zorlarsan anlarsın o senelik bin lira gitiren şirket 300 lira vergi ödüyordu özelleştirince geliri 3000 lira oluyo(bunu değiştiremessin memurla o şirkete senede 3000 lira kazandıramassın)yine 900 lira vergi veriyo senelik kazançta kayıp az ayrıca satıştan elde edilen toplu parayla borçlar ödenip borç faizleri düşürülüyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...