Jump to content

bu video gerçekmi


Recommended Posts

sahte olduğunu düşünüyorum

Ayrıca diğer konunda dediğim gibi bu çok insana benziyor uzaylılar varsa bile insana bu kadar benzememesi gerekir

Çünkü insan bu fenotipe gelene kadar farklı süreçler geçirdi

aynı şekilde uzaylılarında bulunduğu gezegende aynı süreçlerden geçmesi imkansız

+ daha zeki gibi bir hava vermek için kafatasının büyük olduğunu görebilirsiniz

Kısacası fake !

Link to post
Sitelerde Paylaş

külliyen palavra.

bunlara müslümanlar bile inanmaz.

ya da durun belli mi olur?

uzaylı arkadaş kabir azabı sonucu bu hale gelmiş deyin.

büyük ihtimalle allahım bizi kabir azabından koru nevinden zırvalamaya başlarlar. :D

sonra da bakın uzaylılara da kabir azabı var, demek ki allah var deyip tekbir getirirler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu video büyük ihtimalle ''fake''.Ancak birçok kurum tarafından düzmece olmadığı kanıtlanan görüntülere http://www.siriusufo.org/tr/ adresinden ulaşabilirsin.

Eğer dünya dışı yaşam ile ilgileniyorsan özellikle son dönemde KGB arşivlerinden çıkan UFO enkazı görüntülerini ve hakkında yazılanları okumanı tavsiye ederim.

Jeff Peckman'ın çektiği video da oldukça ilginç.Uzmanlar ''fake'' olmadığı görüşünde birleşiyor.

Konu gerçekten ilgini çekiyorsa şu ana kadar görülen en net dünya dışı temas ile ilgili Google'dan ''Phoenix Lights'' yazarak aratabilirsin.Gerçekten çok enteresan bir olay.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ayrıcı dünya genelinde ülkeler , Savunma ve/veya İçişleri Bakanlıkları aracılığıyla ellerindeki UFO dökümanlarını paylaşmaya başladılar.Kanada , Meksika ve İngiltere başı çekiyor.

Meksika Savunma Bakanlığı hava sahansında UFO'lar ile temasa geçildiğini resmi olarak açıklamıştı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ameliyat salonunun orta yerinde, otopsi masasında yatan cesedin boyu 1.40 civarında. Baş normal insan başının neredeyse iki katı kadar gelişmiş. Gözler tıpkı bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz uzaylılarınki gibi kocaman, parlak ve siyah.

Ne başta, ne de bedenin diğer bölümlerinde tek bir tüye bile rastlanmıyor. Buna kaşlar ve kirpikler de dahil. El ve ayak parmaklarının sayısı ise altı. Karın hamile izlenimini verircesine şiş, oysa yapılan araştırmada varlığın içinde gelişmekte olan bir canlıya da rastlanmıyor. Dahası uzaylının cinsiyetini kestirmek de mümkün değil. Erkek ya da dişi olduğunu gösterir üreme organları bulunmuyor çünkü.

Buraya kadar Roswell yaratığının dış görüntüsü 20 maddelik listeyle kıyaslandığında benzer özellikler taşıyor... Ancak sıklıkla vurgulanan zayıf uzaylılar kavramından uzak olduğunu görüyoruz. Çünkü Roswell varlığı oldukça kilolu, yağlı, hatta gelişmiş kasları olan bir bedene sahip. Boyu tanıklıklarda söylendiği gibi kısa, ama bu kadar kısa boyda gelişmiş kas yapısı inandırıcı olamıyor...

Sonra izole edici beyaz giysilere bürünmüş doktorlar, alışılmış bir beceriyle cesedi parçalamaya başlıyorlar. Bisturi (görebildiğimiz kadarıyla) önce göğüs ve karın boşluğunu iki yana açıyor... Bedenden dışarı çıkartılan organlar, siyah beyaz ve titrek kamerayla çekilmiş, filmde dikkatimizi dağıtıyor.

Gerçek mi, yoksa dünyayla alay etmek amacıyla hazırlanmış bir kurgu mu karar veremiyorsunuz. Biraz daha dikkatle bakınca ya da göz ilk sahnelerin heyecanını atınca, bu ölü uzaylının pek de o kadar uzaylı olamayacağını düşünmeye başlıyorsunuz. Ekrandaki görüntü, bir uzaylının bedeninden çok, bir mankene benzemeye başlıyor...

Otopsi uzmanları ve işi iyi bilen patologlar filmi tekrar tekrar incelediklerinde filmin düzmece olma ihtimali üzerinde duruyorlar. Onlara göre dünya dışı bir varlık, iç organları ele alınmadan önce dış yapısıyla incelenmeli. Oysa otopside varlık incelenmiyor, adeta parçalanıyor. Doktorlar sanki cesedi önceden çok iyi tanıyorlarmış gibi hareket edip bedeni açmaya başlıyorlar.

Roswell Otopsisi'nden bir görüntü

Başın büyüklüğüne göre ise kafatasından çıkartılan beyin çok küçük kalıyor. Bu durumda beyinin de uygun büyüklükte olması gerekir. Bu otopsi gerçek patologlar tarafından değil, cerrahlar tarafından yapılmış. Oysa Amerikan Hava Kuvvetleri USAF'ın dünyayı sarsacak bu olay için en iyi patologları çağırması gerekirdi. Neden sıradan cerrahlarla yetindiği düşündürücü.

Otopsi şartları da inandırıcı olamıyor. Çünkü gerçek bir ölüm sonrası incelemede varlığın ağzı açılıp bakılmalıydı, bu yapılmıyor. Ölü olduğu kabul edilen varlığın her iki eli de aynı biçimde duruyor ve parmaklan yukarı doğru açılmış. Böyle bir rastlantı kabul edilemez, ölüm sonrasında eller birbirinin kopyasıymış gibi görüntü alamaz.

OTOPSİ VİDEOSU HAKKINDA İNTERNETTE BULDUĞUM BİR YAZI BU....

tarihinde vesper tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu çok eski bir videodur. İddialara göre Rosewell olaylarında bulunan bir uzaylıya ait. Ancak FBI'dan gelen açıklama gerçek değil düzmece olduğu yönündeydi.

Yeni çağ mitleriyle ilgileniyorsan,

Galaktik İnsan'ı okuyabilirsin, foton kuşağı vesaire bir çok mistik akımlardan esintiler.

Eric Von Daniken de ayrı bir tattır, bir dönem hangimiz Tanrıların Arabaları'na kafayı takmadı.

Kısacası bir deli bir kuyaya taş atar, 40 kişi çıkaramaz. Ondan sonra bu işte ticari kokular sezen başka delilerde bu kuyuya taş atmayı keşfeder sonra kuyuda bir sürü taş olur, ondan sonra hangi deli hangi kuyuya taş atmış belli değildir artık.

Sonuç olarak taşlar dolu bir kuyumuz var, buyrun hepiniz kuyuyu eleştirin acaba hangi delinin attığı taş çıkarabiliriz..

Bir dönem çokca Akaşa yayınlarını takip ettiğimden söyleyim, hepsi palavradır. Genelde çoğunun ortak noktası sirius gezegeninde kesişiyor, asılsız iddialar vesaire bilim-kurgu yazılar.

Ancak okuması ve ilgilenmesi zevkli konular.

tarihinde Colours tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Foton kuşağı bana da bir ara ilginç gelmişti epey.Sonra bir sitede panikatak belirtilerinin aslında galaktik insanların

doğal değişimleri olduğunu söyleyen yazıyla karşılaştım,soğudum.Galaktik insan oluyomuşum...eheheiiheh.

Ben geberiyorum rahatsızlığım nüksettiği dönemler,adam abuk sabuk değişimlerden sözediyo..Hem bedensel değişim hem ruhsal falan..

Biz meleğiz aslında..Ben galaktiğim siz deeeelsiniz..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Foton kuşağı bana da bir ara ilginç gelmişti epey.Sonra bir sitede panikatak belirtilerinin aslında galaktik insanların

doğal değişimleri olduğunu söyleyen yazıyla karşılaştım,soğudum.Galaktik insan oluyomuşum...eheheiiheh.

Ben geberiyorum rahatsızlığım nüksettiği dönemler,adam abuk sabuk değişimlerden sözediyo..Hem bedensel değişim hem ruhsal falan..

Biz meleğiz aslında..Ben galaktiğim siz deeeelsiniz..

İndigo çocukları var onlarda hiper aktif çocuklarmış geleceğimiz onlarmış.

Sonra kristal çocuklar çıktı..

Foton kuşağının aslı sanıyorum Mayaların takvimlerinin 2012 yılında bitmesiyle alakalı astrolojik bir olay ama somut bazda ne getiriyor bilmiyor. Bunu araştıran bir belgesel seyretmiştim de fasa fiso..

Takılmamak lazım böyle şeylere, bilim-kurgu güzeldir.

Ben androidleri severim, Terminator, Blade Runner, Gattaca..

Genetik değişimler ve insanlığı bekleyen kara gelecek senaryoları. :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
Aynen..Bayılırım hatta.. ;)

Cyberpunk ve future-noir denilen 2 akım var sinemada onları takip edersen bu tip ütopik şeyleri seyredebilirsin.

Şimdi Terminator'un dizisini keşfettim seriyi takip ediyorum.

Bilim-kurguyla fantazinin farkını ayırmak lazım.

Gelecek teorisyenliği farklı bir konu.

Blade Runner beni en çok etkileyen filmdi bu konuda zaten imzamda ki söz de orada bir androidden alınmış replik.

http://www.imdb.com/title/tt0083658/

Ve tüm zamanların en iyi bilim-kurgu filmi Fritz Lang'in başyapıtı Metropolis'i de unutmamak lazım :

http://www.imdb.com/title/tt0017136/

Aldous Huxley'in Cesur Yeni Dünya isimli bir kitabı var okumanızı tavsiye ederim.

Sanıyorum post-modernist akımın bir uzantısı olarak doğmuş olmalı, her ne kadar post-modernist olmasamda sanatsal uzantılarını çok severim..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu videolar yıllardır bir takım Ufo meraklıları tarafından internette olsun televizyonda olsun gösterildi. İşin ilginç tarafı UFO diye bahsedilen araçlar en sık ABD de görülüyor başka ülkelerde daha az rastlanıyor nedense. Bu açıdan bakılınca amerikalılar uzaylıların bile dikkatini çekmişler galiba. :lol: :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu videolar yıllardır bir takım Ufo meraklıları tarafından internette olsun televizyonda olsun gösterildi. İşin ilginç tarafı UFO diye bahsedilen araçlar en sık ABD de görülüyor başka ülkelerde daha az rastlanıyor nedense. Bu açıdan bakılınca amerikalılar uzaylıların bile dikkatini çekmişler galiba. :lol::lol:

Amerikalılar fantastik öğelere bayılırlar da ondan. Bu ABD'de bir devlet politikası olmuş vaziyette hollywood bile sürekli tanrı propagandası yapar filmlerinde.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...