Deicide 0 Aralık 31, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 31, 2008 gönderildi Ateistlere göre güçlü olan haklıdır yani israil filistine saldırabilir,masum insanları öldürebilir yani hamas barışı bozmuştur ve israil artık bir soykırım yapma hakkına sahiptir. Çarpıtmayalım. Ateistler öyle demiyor. Bir kısım ırkçılar öyle söylüyor. Bunların ateist olması tüm ateistleri bağlamaz. Evrim denen sapık ideolojiye göre güçlü olan haklıdır bunu hepimiz biliyoruz. Ateistlerin bu görüşlerinin,evrimle bir bağlantısı varmı. Hayır, öyle bir şey yok. Sosyal Darwinizmin evrim kuramı ile bir ilgisi yok. Evrim Kuramı olması gerekeni değil, olan biteni açıklar. Link to post Sitelerde Paylaş
kale 0 Aralık 31, 2008 gönderildi Raporla Share Aralık 31, 2008 gönderildi Huseyin bunlar defalarca anlatılmasına rağmen hala anlamamzlıktan gelmen, mal bulmuş gibi ateisteler ırkçıdır ,güçsüzün yok olmasını ister vs demen senin gerçek niyetini,seviyeni hem ateistelere hem de aklı başında müslümanlara gösteriyor. Dikkat edersen ben bir ateist olarak senin aksine bu yaptığın çirkefi tüm müslümanlara degil sadece sana malediyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
HuseyinUzmez 0 Aralık 31, 2008 gönderildi Yazar Raporla Share Aralık 31, 2008 gönderildi (düzenlendi) Huseyin bunlar defalarca anlatılmasına rağmen hala anlamamzlıktan gelmen, mal bulmuş gibi ateisteler ırkçıdır ,güçsüzün yok olmasını ister vs demen senin gerçek niyetini,seviyeni hem ateistelere hem de aklı başında müslümanlara gösteriyor. Dikkat edersen ben bir ateist olarak senin aksine bu yaptığın çirkefi tüm müslümanlara degil sadece sana malediyorum. Tamam o zaman başlık "ırkçılar öyle diyolar" şeklinde değiştirilsin (teklif olarak sunuyorum sayın yöneticilere) Aralık 31, 2008 tarihinde HuseyinUzmez tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
a-theist 0 Mart 16, 2012 gönderildi Raporla Share Mart 16, 2012 gönderildi güçlü olan haklı değildir sadece kendisini haklı görür ancak, 4 çarpı 4 eşittir 2 diyen güçlü birisi haklı değildir. 4 çarpı 4 ün 16 olduğu gerçeğini güç kullanarak gizleyebilir ancak değiştiremez. 4 çarpı 4 eşittir 2 yi savunan insan azmanına karşı 4 çarpı 4 eşittir 16 yı savunan cılız haklıdır. çünkü hak / gerçek 4 çarpı 4 ün 16 olduğu gerçeği / bilgisi ondadır, onunladır. Link to post Sitelerde Paylaş
KAM 0 Mart 16, 2012 gönderildi Raporla Share Mart 16, 2012 gönderildi Hayvanlar alemindeki gibi olmasa da insanlar aleminde de geçerli bir kanun aslında bu. Savunulacak bir yanı da yok, "hak" kavramının tartışmaya açmaya da gerek yok. 4 x 4 istediği kadar 16 edebilir, insanlar kabul etmedikçe pek bir önemi olmuyor. Zamanla ve mekanla ilgili olarak değişkenleri olsada, burda bahsedilen "hak" da bu değil zaten. Burdaki hak kavramını doğru anlayabilmek için Hitler'e danışmak lazım ki zira bu konuyla ilgili yerinde bir özdeyişi var, "Savaşlarda her zaman kaybeden taraflar haksızdırlar, hatta haklı olsalar bile" Bu özdeyişide irdelemek için "alternatif tarih" adı verilen beyin jimnastiğini yapmamız gerek. "ya böyle olsaydı" Yani, ya Hitler kazansaydı, savaşı değil sadece, tüm insanlığın anlayışını sorguluyorsak abartalım biraz, ya tüm dünyayı ele geçirip, acayip deneyleriyle de başarı sağlasaydı da hepimiz aryanik genlere sahip, bambaşka bir dünya üzerinde yaşayan tek millet olarak bize hitlerin doğruları üzerinden eğitimlerimizi gören bir birey olarak Hitler bizim için haklıdan da öte peygambir gibi bir kavram olacaktı. Ya da Atatürk ve orduları kurtuluş savaşlarını en ağırından kaybetseydi, bugün Atatürk'ü Enver Paşa gibi anıyor olurduk, belki de "miss gibi İngiliz mandası varken Türk milletini olmayacak hayallerle peşine katıp, perişan etmiş, faşist" diyor olacaktık kim bilir. Sivas katliamında ise en başta dediğim gibi hayvanlar aleminden farklı demiştim. Öyle "ben seni dövdüm, ben haklıyım" yok öyle. O olayda güçlü bu olaydan kimin faydası varsa odur ki tüm olaylar tezgahdı. İsrail'e sorsan onlar haklı, Filistin'e sorsanda onlar, geri kalan dünyada taraf tutar. Nasreddin hoca fıkrası gibi. Sorsan herkes haklı Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts