Jump to content

Alaca Kurtlarla ,Ampül Partilerine Hayati Uyari,


Recommended Posts

Evvettt

Yüsek yargi organindan(kanatoglundan)cok sert uyari.Sizin kadarda ileri gitmeyen iki parti gecmisde bu yüzden kapatilmistir.Siz aklinizca Laik kaleyi arka kapisini acik gözlülük yaparak acip,Atatürkün kurdugu düzeni yikarak, Cöl Fellahinin Cöl düzeni olan SERIATI bu ülkeye egemen kilacaginizi saniyorsunuz dercesine.

Sizi uyariyoruz,yol yakinken derhal girdiginiz bu yanlis yoldan dönünüz.Yoksa TARIH TEKERRÜR EDECEKTIR.

Iste buraya kadar.Tesadüfe bakinki yine topun agzinda iki parti.

Biri renk deyistirmis Alaca kurtlar partisi,diyeri demokrasi merdivenleri yardimiyla yükselip demokrasinin canina zehirli ot tikamak isteyen SERIAT özlemiyle yanip tutusan bir Ampül partisi.

YA KIRK SATIR, YADA KIRK KATIR yada TORNISTAN,baska seceneyiniz yoktur.

Hicbir demekrasi düsmani bir parti,demokrasiyi yikmak icin, demokrasi istemeye hakki yoktur, imza tolonbeg Hamza.

Ne demistim ben?

Belki yarin,belkide yarindanda yakin.

Tekrar ediyorum,hicbir demokrasi düsmani bir parti,demokrasiyi yikmak icin ,demokrasi istemeye hakki yoktur.

Biz Türk dogduk,Türk olarak öleceyiz,Arap olarak deyil.

Atatürkcüler Size Gecit Vermeyeceklerdir.

Hele o kapiyi acinda görün arkasinda kimler var: Bu sözün sahibi Alpaslan Türkestir.

Ey yüce basbugumuz Atatürk,sen yerinde rahat uyu.

Senin kurdugun düzeni bu Araplasmislara yiktirmayacagiz.

Burasi El Saudi Minnel Arabiya Deyil,TÜRKIYE CUMHURIYETIDIR.

BURDA CÖL KANUNLARI DEYIl, ATATÜRKÜN KURDUGU TÜRKIYE CUMHURUYETININ YASALARI GECERLIDIR.

Kalinsaglicahla

tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şu zamana kadar darbe olmadıysa bu musamaha gösterildiğinden değil yemediğinden,bu millet artık doydu kemalist mavallarıyla hortumlanmaya sömürülmeye,

Çöpten ekmek toplayacak hale gelmek istemez o günleri her darbe arkasından yaşadı artık yaşamaz bunu yaşatacak olanlarıda tükürükle boğar bu korku darbenin olmasını engelleyen,yoksa istersek yaparızda işte demokratızda bilemem ne yiyosa meydan orda,yediğiniz nanelerin pislikleri daha temizlenmedi.

Bu darbe sevdalılarına kudurmuş yeniçerinin sonunun nasıl olduğunu bir kaç sefer okumalarını isterim onlarında astığı astık kestiği kestikti gün geldi yine yeltendiler darbe yapmaya,paygamber sancağı çıkarılıp sultanahmet meydanına dikildi halk yardıma çağrıldı,yeniçeri ocağına kaçtı,sonra hertaraftan top atışıyla bir tane kalmayana kadar imha edildi kaçanlarda yakalanarak asıldı öyle darbe yapacaz hortumlayacaz yasaklayacaz çok beklersiniz kendinizi astırmayın sindirmeye bakın.

Size 80 sene müsade ettiler beceremediniz chp gelseydi bu ülke çökerdi ondan akp geldi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

akp geldi gelmesine de

artık fazla kalacağını sanmam

koca refah partisinin ayını chp'ye sattılar, başağından da sopa yapıp sattılar

önce bir zıpzıp top partisi kurulur, o ampüllerin yuvarlak kısımlarından da top partisine amblem falan yapılır diye düşünüyorum

RTE de kızdıkça köpürüyor, daha tahrik edildikçe de dökülecek, çatır çatır dökülecek, midede biriken gaz, ağza gelen laf yerinde durduğu gibi durmayacak, ha gayret, biraz daha, biraz daha gelecek...

Link to post
Sitelerde Paylaş
1-Şu zamana kadar darbe olmadıysa bu musamaha gösterildiğinden değil yemediğinden,

2-Çöpten ekmek toplayacak hale gelmek istemez

3-hortumlayacaz yasaklayacaz çok beklersiniz kendinizi astırmayın sindirmeye bakın.

4-Size 80 sene müsade ettiler beceremediniz chp gelseydi bu ülke çökerdi ondan akp geldi.

1-Kısmi bir doğruluk var ama o sonuca ulaştığınız neden yanlış... BU ülkede darbe olması için birilerinin "Bizim çocuklar yaptı" demesi gereken bir onay mekanizması gerekir.

2-Siz bu ülke gerçeklerinden epey bir uzaksınız. Açlık sınırının ne olduğunu bu sınırın altında kaç milyon insan olduğunu biliyormusunuz. Yoksa siz "Benim karnım doyuyor bana ne komşumdan" diyenlerdenmisiniz...

3-Mercimek'i hatırlıyormusunuz Erbakan'ı toplanan yardım paralarının cukkalanmasını, Unakıtan'ı görüyormusunuz. Görmüyorsunuz ki hortumcuların arasında yaşayıp hortumlamayı eleştirme cüretinde bulunuyorsunuz.

4-Siz 80 yıl bodyunca neredeydiniz. Erbakan büyük önderiniz değilmiydi. Tarikatçı başbakanlar farklı bir dini mi temsil ediyordu. Din 80 yıl boyunca ne zaman siyasetin dıyşında tutuldu.

Son olarak üslubunuz çok kaba. Öyşle astığım astık kestiğim kestik çalıdğım düdük üslubundan çıkarsanız sevinirim...

saygılarımla

Link to post
Sitelerde Paylaş

refah partisinin performansını bi görelim:

1987 %7.16

1991 %16.88

1995 %21.38

1997 %0.00

akepe'ye bir göz atalım

2002 %34,29

2007 %46,58

2008 %0.00 :P :P

nitekim kapatılacak olmasına niye üzülüyorlar anlamam, bak kapattıkça ürüyorlar, artıyorlar...

tarihinde bilelimogrenelim tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Evvettt

Na:::::::::suz Yesil sermayeLER; Avrupadaki iscilerden 3 milyar EURO para dolandirmistir.Bu dürzülere o tarihde Avrupadaki camilerde görev yapan din adamlarinin % 99 ,9 unun katildigi bir gercektir.

Allah,Din,Iman,Bas örtüsü,Peygamber,Kur,an,sünnet farz,dürüstlük,namus yalanlariyla Avrupada 300,000 kisiyi dolandirdilar bu ser::::::::::ler.

Simdide basbakanin koltugunun altinda dolaniyor bu soyguncular.Camilere beraber giriyor cikiyorlar.

Alman mahkemeleri interpola bu dürzülerin yakalanmasi icin emir verILmistir.

Interpol durumu Türkiyeye bildirmistir,

Ic isleri ve adalet bakanina gazatalar soruyor,Interpol bu dürzüleri ariyor ne diyorsunuz diye sorunca, iki bakanda habarlari olmadiklarini söylüyorlar.Bu bakanlar acaba Türkiyedemi bakan yoksa AvustralyadamiKI Habarlari yoktur?

Bunlarin hesabini mutlaka vereceklerdir.

Alman basbakani, dolandirilan Türlerden yana olurken,Erdogan verirken banami sordunuz diyebiliyor ve yerinin dolandiranlarin yeri oldugunu ima etmis oluyor..Cünkü dolandiranlar kendi partisine oy ve destek verenlerdir bu sahtekarlar.

Almanyayi bir ziyaretinde Erdogana dolandiranlari sikayet eden bir para kaptiran vatandasimizi,Erdoganin koruyuculari cevire cevire dövmüslerdi.

Bunlar hep defterlere yazilmaktadir.

Mersin serbest bölgesinde bir sürü firmasi olan Mesüt Berzani,Erdoganin hükümetinde her türlü kacakciligi yürütmekte ,gizli emniyet hükümete durumu bildirdigi halde hükümetten hicbir önlem alan simdiye kadar meydana cikmamistir.Bu durum gazata sayfalarina kadar yansidigi halde,ne yazikki Barzaninin firmalari ayni mimval üzre calismaya devam etmektedirler.

Evvettt,sonun baslangici baslamistir,Atatürk devrimlerini devirmek isteyen iki partide mahkemeye verilmistir.Hakimler yargilayip geregini yapacaklardir.

Gözünüz aydin olsun El Arabiya minel Saudiye Hayranlari :-)))))))).

Göreceyiz ,ELMI YAMAN yoksa BEYMI YAMAN.

tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bence geri adım atmayacaklar. Çünkü bunu tabanlarına açıklayamazlar ama büyük ihtimalle anayasa mahkemesinin bu anayasa değişikliğini iptal etmesini canı gönülden istiyorlar... Durduk yerde başlarına iş açtılar.. Türkiye'nin her derdi bitti Almanya, İngiltere gibi müreffeh bir ülke olduk tek sorunumuz türban kaldı sanki..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bence Avrupayı örnek almalıyız. Çünkü bu demokrasi, laiklik, insan hakları, medeni hukuk, bilim, teknoloji vs... hepsinin orjinali Avrupadadır.. Hepsinin sahibi de Avrupalılardır.. Bu işleri de onlardan daha iyi kimse bilmez.. Neticede Türkiyede ilk kuruluşunda anayasadan tutunki alfabesine kadar Avrupayı kopyaladı.. Lakin türban yasağı Avrupada yok ama oralarda irticada yok veya nüfuslarının büyük çoğunluğu müslüman değil...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...