Jump to content

Sözüm ona Sosyalist, Patron Düşmanı, Komünizm hayranı dostlara!...


Recommended Posts

Bu kadar işci var ama bu zırvalara kanıp ta peşinizden gelen yok,senin behice boranın partisi oy alabiliyor mu işcilerden???

Kapitalist sistemde devlet yönetimi aynı zamanda kapitalistlerin diktatörlüğüdür.

Ne TKP ye Ne de TİP e diğer partiler gibi çalışma kolaylığı sağlanmamıştır. TKP kurucuları acımasızca katledilmiş, illegal çalışmak zorunda bırakılmıştır. 1960 darbesi sonrası oluşturulmuş 1960 anayasasının sağladığı özgürlük ortamından yararlanarak kurulan TİP hızla işçi ve emekçi kesimlerinin desteğini alarak parlamentoda yer almıştır. Sahip oldukları birkaç parlamenter ile sürekli parlamentonun gündemini oluşturmuştur. Önde gelen patronlar ve patron örgütleri bu gelişmeyi Türkiye'deki en önemli gelişme olarak hakkını teslim etmiş. ve 1970 darbesi sonrası TİP kapatılmıştır. Yöneticileri hapse atılmıştır. 1974 te yeniden kurulan partinin gelişmesini önlemek için 1980 darbesi hazırlanmış. Darbe sonrası Türkiye en büyük diktatörlüğünü yaşamıştır. ABD nin bizim çocuklar dediği beşibiryerde generaller ortada ne parti bırakmış ne sendika, "asmayalım da besleyelim mi?" diyerek çocuk yaştakileri darağacına götürmüştür.

Bu kadar başkı ve sindirmelerden sonra partimizin az oy almasını malzeme yapabiliyorsan, ancak senin zeka düzeyindekiler buna inanır.

Yaptığın en büyük hata işcileri bilinçsiz sanmak,gunlerce aylarca yıllarca çalışan bir işci nasıl bilinçsiz olabilir,her an her saniye işini düşünüyor,maaşını,patronun ona karşı olan davranışını vs vs,işci arkadaşları ile durmadan kritik ediyor.

Senin gibiler almış eline bir klavye işcilere zavallı bilinçsiz muamelsi yapıyorlar.

Hayır andolsun kı onlar bilinçlidir,bilinçsiz olsa sizin gibilerin dolmalarını yutar ve sizlerin peşine takılırlardı

.

İşte bu işçi düşmanı bu türden çifte standartlarla tartışmalarını sürdürür.

İşçiler için tanımlamalarını buraya getirirsem. Normalde morarman gerekir ama nerdeee

İşine geldiğinde işçiler üçkağıtçı, kaytarıkçı, cahil, beşpara etmez insan.

Yine işine geldiği zaman bilinçli. her dakika işini düşünen, maaşını ve patronu ile ilişkisini düşünen insan.

Sen ve senin gibiler işcilerin en az otuz sene gerisinde takılıp kalmışsınız,bir kahveye gir bu yazdıklarını anlat dayak yemezsen bil ki yaşına hürmetendir.

Bunları zaten kahvelerde anlatıp destek topluyorduk. El üstünde tutup destek veriyorlardı.

İşçiler kendi çıkarlarına olan şeyleri anlamayacak kadar aptal değil elbette. Ama gel gör ki. barışçı, kavga istemiyor. Sopayı görünce siniyor. Tek kusurları bu.

Diktatörlüklerin, darbelerin, silahların gölgesi altında varlığınızı sürdürüyorsunuz.

Darbeler sizleri kurtarıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 107
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Bence bu forumda yazan pek çok sosyalist arkadaşın (genç olanların, ki çoğunun durumu budur diye düşünüyorum) hayatın içine yeterince girdikten sonra sosyalistliği falan kalmayacak.

Evet , bu genç sosyalistlerin birçoğunun baba parası yeyip sadece Türkiye'yi değil , tüm dünya insanlığını kurtarmaya kalkışması kadar komik birşey olamaz .

Hele bir çalışsınlar , üretsinler de o zaman bakarız ağızlarının çalımlarına .

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu kadar başkı ve sindirmelerden sonra partimizin az oy almasını malzeme yapabiliyorsan, ancak senin zeka düzeyindekiler buna inanır.

Şeriatçiler de aynı mazlum edebiyatını yapıyor yok şeyh bilmem ne isyanı,yok Atatürk kesti,yok hapse attılar ama onlar % 47 yi buldu,demek ki beceriksizlik ve geri kalmışlık sizde.

Bunları zaten kahvelerde anlatıp destek topluyorduk. El üstünde tutup destek veriyorlardı.

O, o zamandı.ben şimdiden bahsediyorum.

Biz de kahvede gazete satışına çıkıyorduk fena satış olmuyordu,merkezi yerlerde bile bayağı satılıyordu şimdi kimse dönüp bakmıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Arkadaşlar konuya değinmeden önce söylemek istiyorum. Ben kapitalizmi sevmiyorum. Hatta nefret ediyorum. Bunu belirttikten sonra lafıma girmek istiyorum. Baktığım zaman Türkiye'de Sosyalist geçinenlerin kapitalizmin nimetlerinden doyasıya faydalandıklarını görüyorum. Ünideyken birçok sosyalist geçinen birçok arkadaş vardı. Hemen hemen hepsi kapitalizmin bütün nimetlerinden faydalanırlardı. Sorsanız kendisine sosyalizmin klişeleşmiş argümanlarını saymaya başlardı. Eline bir tane sosyalist dergi ve gazete alır ve bu şekilde sosyalizmi savunduğunu sanıyordu. Bazı sitelere girdiğim zaman 1 Mayıs'ta sağı solu darmağın eden esnafın dükkanına zarar veren, kamu düzenini bozanları bazı sosyalist geçinenler nedense hep savunurlar. Bu gibi olaylar ve dünyadaki sosyalist rejimlerin dünyayı ne hale getirdiğine şahit olduktan sonra sosyalizmden de nefret etmeye başladım. Tabiki bu düşüncelerimden sosyalistlerin tespitleri yanlıştır varsayımı çıkmasın. Saygılar
Link to post
Sitelerde Paylaş
Şeriatçiler de aynı mazlum edebiyatını yapıyor yok şeyh bilmem ne isyanı,yok Atatürk kesti,yok hapse attılar ama onlar % 47 yi buldu,demek ki beceriksizlik ve geri kalmışlık sizde.

Sadece bizde değil demek ki... Laik kapitalistleri de solladı o şeriatçılar. Hem de o %47'lik tabanın tamamı şeriatçı değil. Aralarında laik geçinip de sırf AKP'nin kapitalizmi daha iyi temsil ettiğini düşündüğü için AKP'ye oy verenler var.

:lol: :lol: :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
Düşünme özürlü vatandaş birincisi objektif ve test edilebilirdir,ikincisi subjektiftir.

Doymuşsan doymuşsundur,ama kendini akıllı sokrat oldu sanman yanılsamadır hatta komıktır,hatta ultra komıktır,onun için doymuş domuz olarak kalmak sana daha uygundur hem böylece köpekleri daha rahat savarsın.

evet yuce patron kapıtalmın sozcusu

ben kendımı sokrat sanmam cunku okadar gelıstırmedım kendımı

o sadece soz aklıma geldı soyledım

Link to post
Sitelerde Paylaş
Şeriatçiler de aynı mazlum edebiyatını yapıyor yok şeyh bilmem ne isyanı,yok Atatürk kesti,yok hapse attılar ama onlar % 47 yi buldu,demek ki beceriksizlik ve geri kalmışlık sizde.

O, o zamandı.ben şimdiden bahsediyorum.

Biz de kahvede gazete satışına çıkıyorduk fena satış olmuyordu,merkezi yerlerde bile bayağı satılıyordu şimdi kimse dönüp bakmıyor.

Kapitalistler düzenin gerçek niteliğini değiştirecek gücün, fikrin ve örgütlerin kimler olduğunu iyi biliyor.

Sen bile şaibeli sosyalist geçmişine ve bu üstün zekana rağmen, patronlar için gerçek tehlikenin ne olduğunu biliyorsun. Muhtemelen AKP ye oy vermişsindir.

Hangi askeri darbe, hangi dinci parti mensuplarının burnunu kanatmış. En keskin ve acımasız olan 12 eylül darbesinin Rabıtadan destek aldığı ortaya çıkmadı mı?

Hangi şeriat düzeni kapitalizme alternatif sosyalist bir düzen öngörüyor? AKP ABD den vize aldıktan sonra ılımlı islam kisvesi altında iktidara gelmesinin önü açıldı. Hangi siyasi parti normal bir demokratik işlerlik içinde kurularak katıldığı ilk seçimde iktidara gelebilir.

Mesele patronların düzeninin sürmesidir. Patron düzenine karşı çıkmayan tüm siyasi partilerin önü açılır. Demokrasicilik oyunu oynanıyor. Çok partili rejime geçtiğimizden bu yana iktidara gelen partilerin birinin diğerinden farkı nedir? Hiçbirşey. A partisi iktidar oluyor, patron ve patron yalakaları hoooop o partiye koşuyor. B partisi iktidar oluyor. Haydiii hepsi orda. Bir sürü parti iktidara geldi geçti. Hangisi bir öncekinin devamı olmadı. Hiçbiri! Hepsi bir öncekinin bıraktığı yerden devam etti.

Memleketi bu hale getirdiler. Suçu hep sosyalistlere işçi ve emekçi kesimlere yüklemeğe kalkıştılar. Enflasyon olur.İşçiler çok para istiyor derler. Bir yanda sefalet, diğer yanda safahat, suç yine sefalet içinde olanlara yüklenir oldu. (tembeller, çalışmıyorlar, cahiller, iş bilmiyorlar vs vs) Tüm dünyada kutlanılan 1 Mayıs mitinglerine katılmanın bile, Türkiye'de ne büyük risk olduğunu bilmeyen mi var. Toplum üzerine acımasızca ateş açıp panzerler sürüldüğünü hiç duymadın mı?

Sosyalistlerin dışında tüm siyasi akımlar patronların tavşanları ve tazılarıdır. Tavşana kaç, tazıya tut politakaları ile toplum yönetirler. Talibanlar, Bin ladinler kapitalistlerin yetiştirmeleridir. Kendileri de kapitalist olup kapitalistlere karşı savaşıyor görünerek kapitalistlere müdehale zemini hazırlamaktadırlar. Eğer isteseler hem talibanı hem de bin ladini bir günde bulurlar. (Bence zaten zaman zaman buluşuyorlar.) Ciddi anlamda ülkesinin çıkarlarını düşünen, emperyalistlerin çıkarlarına hayır diyebilen her siyasi akımı ortadan kaldırmak istiyorlar. Saddam ırak petrollerini millileştirmiş ve gelirini halka dağıtıyordu. Mesele Saddam'ın diktatörlüğü değil işte bu politikasiydi ve bu nedenle iktidardan indirilip asıldı.

İranda petrolü millileştiren Musaddık'ğı yine darbe ile indirip batı yanlısı şah Rıza Pehlevi iktidara getirildi. Görüldüğü gibi batı ülkelere demokrasi bile götürmüyor. Demokrasiyi bile savunmuyor. Sonra Humeyni şahı devirdi. Komünistler de yardım etti, batıdan bağımsız politika izlemeye başladı, petrollerini millileştirdi vede mollalaştırdı. Komünistleri de arkadan vurdu.

Şimdi bize dönüp bakmıyorlarmış. Dönüp bakacak hal mi bıraktınız. Apolitik, toplumsal sorunlarla ilgilenmeyen, etliye sütlüye karışmayan sosyalizm düşmanı bir nesil yetiştirdiniz. . Dincisi Laik'i gırtlaklar dönüp bakmazlar. Laik dinciyi tepelemeye çalışır dönüp bakmazlar. Biz kaç kişiyiz diye merak edip imza toplar miting yaparlar, kimse aldırmaz. Adalet sisteminin en tepesindekini içeri atarlar, durup seyreder bu nesil. Bu nesil, sizlerin düzeninin alaşağı edildiği vakit de dönüp yüzünüze bakmayacak. Çok cıyaklayacaksınız.

Daha sıra bize gelmedi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...