Freddie 0 Oluşturuldu: Ocak 13, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Ocak 13, 2009 Dinlere ve dindarlara göre cehenneme sadece ateistler değil, yeterince sevabı olmayan müslümanlar da gidecektir ve cehennem hiç kimsenin orada bulunmak istemeyeceği kadar acılı ve tahammül edilmesi zor, her türlü işkence ve azabın bize sonsuz gibi gelecek bir zaman boyunca süreceği korkunç bir yerdir. Bir kişinin müslüman veya başka bir dinin inananı olsa bile cehenneme hiç uğramadan cennete gidebilmesi çok zordur. Zira tanrının adalet terazisi pek hassastır. Yine dinlere göre, bir bebek veya çocuk büyüyüp de günah işlemeye fırsat bulamadan hayat yolcuğunu bitirirse, cehenneme hiç uğramadan(çünkü günahsızdır) cennete girecek ve hatta bir görüşe göre melek olacaktır. O halde bu tabloya bakınca, çocuklarımızı cehenneme gitme riskinden korumak için en mantıklı yol nedir? Onları doğar doğmaz boğazlamamızdır! Çünkü büyüdüklerinde günah işleyecekleri kesindir(zira ''hatasız kul olmaz'') ve her günahın hesabının verileceği de açıktır. O halde canımızdan çok sevdiğimiz yavrularımızın bu korkunç cehennemde hiç bulunmamaları için biricik yöntem, doğar doğmaz onları boğazlamamızdır! Aksini iddia eden var mı? Dinsel anlayışın insanlara sunduğu başka bir çözüm var mı? Dindar biri bu azaptan kurtarmak için çocuğunu öldürse, ona hangi müslüman ne hakla karşı çıkacaktır? Müslümanlar çocuklarını cehennemin şerrinden korumak için boğazlamaya hazırlar mı? Çünkü önemli olan bu dünya değil, diğer ebedi dünyadır. İyi düşünün, cehennem korkunç bir yerdir. Kim bilir belki de çocuğunuz büyüdüğünde Hitler gibi olacak veya imansız biri olacak ve öldüğünde o korkunç cehennemden hiç çıkamayacaktır! O zaman ahirette ''ey annem, ey babam, neden beni doğduğum gibi ölüme yollamadınız? Şimdi melek olurdum da bu azabı yaşamazdım'' diye seslenmez mi size? Niçin cehennemden kurtarmak için onları öldürmüyorsunuz? Yaptığınız bu cinayetle onların belki bu dünyalarını alıyor ama ebedi bir cennet veriyorsunuz. Bu dünya fani, önemli olan cehennemin alevinden korunmaktır. Evet belki siz günaha gireceksiniz ama bu niçin günahtır? Çocuğunuzu melek yapıyorsunuz. Melek olmak günah mı? Günah olsa bile bir anne-baba çocuğu için bu fedakarlığı yapmaz mı? Kendiniz günah işlememek için biricik yavrunuzun ahiretini riske atacak kadar bencil misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
taklamakan 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi Sevgili Freddie , Masum bebek ve cocukları neden öldüreceklermiş.... Allahı öldürsünler , sorun kökten çözülür. Saygılar. Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi küçükken yeni doğmuş kuzenim için dayımın eşine(annesine) keşke şimdi ölse demiştim. tamamen iyi niyetliydim, günah işlemeye fırsat bulamdan direk cennete gidecekti. bunu bu şekilde söylemiştim ama ne cevap geldiğini hatırlamıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
kenank 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi Freddıe sen bu başlığı açarken sanıyorum ruh halın bayağı kötü olsa gerek.Ya da ıslamcıları tanımadığının açık göstergesidir. Birincisi : Bu yüce dın cahılıyye devri araplarını adam etmiştir.Kalblere vıcdanı işletmiştir.Gönüllere allah sevgisini getirmiştir.Sen de çok ıyı bılıyorsun ki cahılıyye dönemı arapları kızları olduğunda diri diri toprağa gömüyorlar dı.Islam buna şiddetle karşı çıktı ve şu ayeti indirdi : Tekvır (8/9/12/14) Diri diri toprağa gömülen kız çocuğuna sorulduğunda, "Hangi günahtan dolayı öldürüldü?" diye. Cehennem kızıştırıldığında, Herkes ne getirmiş olduğunu anlar. İkincisi : Allah haksız yere cana kıymayı haram kılmışken bir muslumanın bırakın bir başkasını, kendı çocuğunu öldürmesi olacak iş mi ? bunun ne ıslam la, ne dınle, ne de kuranla bir alakası olabılır mı ? Üçüncüsü : Hz İbrahımın oğlu hz Ismaılı kurban etmeye kalkmasına allah razı olsaydı,kurban etsın dıye kurbanlık koçu gönderirmiydi. Dördüncüsü: Sırf cennete gıdecek diye evladını boğazlamaya kalkan, kendısının cehenneme atılacağını bıle bıle böyle bir şeye razı olurmu.Böyle bir zihniyete sahip olan kişinin hesap gününe ıman ettiği düşünülebılınırmı. Link to post Sitelerde Paylaş
Uteybe 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi küçükken yeni doğmuş kuzenim için dayımın eşine(annesine) keşke şimdi ölse demiştim. çüşş be arkadaş iyi niyetin bu kadarı Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi çüşş be arkadaş iyi niyetin bu kadarı çocukluk işte, beynimizi saçma sapan şeylerle doldurmuşlar o zamandan. iyi, o akılla kendim öldürmeye kalkmamışım. Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi Freddıe sen bu başlığı açarken sanıyorum ruh halın bayağı kötü olsa gerek.Ya da ıslamcıları tanımadığının açık göstergesidir. (...) Dördüncüsü: Sırf cennete gıdecek diye evladını boğazlamaya kalkan, kendısının cehenneme atılacağını bıle bıle böyle bir şeye razı olurmu.Böyle bir zihniyete sahip olan kişinin hesap gününe ıman ettiği düşünülebılınırmı. o zaman ölen çocuklar için sevinmeliyiz. büyüyüp imansız gitmek riskine gireceğine direk cennete gidiyorlar. böyle bir riske girmektense çocuklarımızın ölmesi için dua mı etmeliyiz? Link to post Sitelerde Paylaş
serra 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi Bbeği cennete gitsin diye öldüreceksin sonra kendin cehenneme gideceksin ama! Link to post Sitelerde Paylaş
mbarka 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi Sevgili Freddie , Masum bebek ve cocukları neden öldüreceklermiş.... Allahı öldürsünler , sorun kökten çözülür. Saygılar. Anlatsana nasıl öldürceksin :D :D Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi Bbeği cennete gitsin diye öldüreceksin sonra kendin cehenneme gideceksin ama! tamam işte, öldüren kendimiz olmadıktan sonra sevinmeliymişiz. cocuk kafadan cennete gidecek, ne güzel. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi Bebeğini, sırf cennete gitsin diye öldüren kişi, cinayet işlediği için büyük ihtimal cehenneme gidecek. Müslüman kişi çocuğunun cenneti garantilemesi için, kendi cennet şansını riske etmez. Müslümanı ayakta tutan şey cennet hayalidir. O hayalden kendi çocuğu için bile vazgeçmez. Müslümanlığa aykırı birşeydir sevgi. Link to post Sitelerde Paylaş
serra 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi Hiçbir müslüman, ahirette cennete gitsin diye bebeğini öldürmeye kalkmaz.Bu psikopat fikir aklının ucununa bile gelmez.. Bebeğimin iyiliği için onu öldürmeliyim,ama öldürürsem kendimi yakarım...gibi bir mantık ancak sizin gibi ateistlerden beklenir. Müslümanı ayakta tutan cennet hayaliyse bile bunda ne gibi bir kötülük var...Cennete gitmek herkesin hayali... Bir annenin bebeğine olan sevgisini göstermenin yolu, cehennem riskini göze alarak onu bebekken öldürmek mi ? Link to post Sitelerde Paylaş
kenank 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi o zaman ölen çocuklar için sevinmeliyiz. büyüyüp imansız gitmek riskine gireceğine direk cennete gidiyorlar. böyle bir riske girmektense çocuklarımızın ölmesi için dua mı etmeliyiz? Fredının sorduğu sorunun 2.versıyonu oluyor bu soru.Ne farkı var izah ettik ya sayın murted. Link to post Sitelerde Paylaş
methos 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi bu mantıga göre filistinde olenler direkt cennete ne diye kendinizi paraliyorsunuz:) Link to post Sitelerde Paylaş
UluCuvcuv 0 Ocak 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 13, 2009 gönderildi (düzenlendi) Sevgili Freddie , Masum bebek ve cocukları neden öldüreceklermiş.... Allahı öldürsünler , sorun kökten çözülür. Saygılar. Anlatsana nasıl öldürceksin :D :D "Ama yanlız kalınca Zerdüşt,şöyle dedi gönlüne: -Nasıl olur ! Bu ihtiyar ermiş hâlâ işitmemiş ormanında Tanrı'nın öldüğünü" Zerdüşt böyle diyordu Ocak 13, 2009 tarihinde CasTRo tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Ocak 14, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2009 gönderildi Hiçbir müslüman, ahirette cennete gitsin diye bebeğini öldürmeye kalkmaz.Bu psikopat fikir aklının ucununa bile gelmez.. Bebeğimin iyiliği için onu öldürmeliyim,ama öldürürsem kendimi yakarım...gibi bir mantık ancak sizin gibi ateistlerden beklenir. Müslümanı ayakta tutan cennet hayaliyse bile bunda ne gibi bir kötülük var...Cennete gitmek herkesin hayali... Bir annenin bebeğine olan sevgisini göstermenin yolu, cehennem riskini göze alarak onu bebekken öldürmek mi ? Tabii ki değil. Bu çok saçma, çok gerçek dışı zaten. Çocuk büyüsün, Allah ne emrediyorsa yerine getirsin ve cennetini kendisi haketsin. Ama Freddie diyor ki, "ya böyle olmaz da cehennemlik olursa, sizin de anne olarak içiniz yanarsa..." Bebeklerin sorgusuz sualsiz cennete gideceklerini hatırlatıp, zaten İslam'ı pratik etmenin mantıksızlığında ve saçmalığında boğulan müslümanlara, başka bir mantıksız alternatif sunuyor. Aslında dalga geçiyor tabii... Cennete gitmek herkesin hayali değil. Cennet diye bir yer yok. O yer, yaratabilmeyi becerdiysen eğer, tam da bu dünyada. Burada onu yaratmayı hayal etmek daha doyurucu, gerçeğe çok daha yakın. Denemelisin. Link to post Sitelerde Paylaş
MooHamHead 0 Ocak 14, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2009 gönderildi Cennette kendilerini 70 çıtır bakirenin beklediğine ve saçmalıklarına inanmayanların cehennemde yanacaklarına kendileri bile inanmayan aşağılık hilkat garibeleri.. SIZE SESLENIYORUM! "Gelin ben size 71 bakire vaad ediyorum,gelin bana tapın!" Kitabını yaktığımının sapıkları. Cenneti veya cehennemi bu dünyada göremeyenlerin vay haline.. Link to post Sitelerde Paylaş
serra 0 Ocak 14, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2009 gönderildi Cennette kendilerini 70 çıtır bakirenin beklediğine ve saçmalıklarına inanmayanların cehennemde yanacaklarına kendileri bile inanmayan aşağılık hilkat garibeleri.. SIZE SESLENIYORUM! "Gelin ben size 71 bakire vaad ediyorum,gelin bana tapın!" Kitabını yaktığımının sapıkları. Cenneti veya cehennemi bu dünyada göremeyenlerin vay haline.. Kimsenin başka düşüncek şeyi kalmadı,oturup cennetdeki 70 huriyi düşünecek..Vay anasına..Siz manyaksınız ya. tuhafsınız tuhaf. Link to post Sitelerde Paylaş
jadi 0 Ocak 14, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2009 gönderildi Kimsenin başka düşüncek şeyi kalmadı,oturup cennetdeki 70 huriyi düşünecek..Vay anasına..Siz manyaksınız ya. tuhafsınız tuhaf. Bellerine bomba takıp patlatanlar ne düşünüyor sence? Laik Türkiye'miz de ki tatlısı müslümanlarını tenzih ederim Link to post Sitelerde Paylaş
Uteybe 0 Ocak 14, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 14, 2009 gönderildi (düzenlendi) Bellerine bomba takıp patlatanlar ne düşünüyor sence? Laik Türkiye'miz de ki tatlısı müslümanlarını tenzih ederim insansız ucakları olmadıgı için bellerine bomba baglıyorlar , umarım 50 sene sonra belleriyle degil ucaklarıyla sizleri havaya ucururlar Ocak 14, 2009 tarihinde Uteybe tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts