Jump to content

Ak Kadınların Filistin'e yardım Gecesi


Recommended Posts

153649.jpg

AKP Kartepe Kadın Kolları’nın, Filistin’e yardım amacıyla düzenlediği çay partisinde ilginç görüntüler ortaya çıktı

EMİNE HANIM AĞLADI ONLAR GÖBEK ATTI

Emine Erdoğan'ın gözyaşlarını tutamadığı Gazze katliamı, Ak Parti kadın kollarını da harekete geçirdi. Ak Partili kadınlar Türkiye'nin dört bir yanında Filistin için yardım topluyor. Ancak Kartepe Kadın Kolları'nın yardım toplantısı eğlenceye dönüşünce tepkileri de beraberinde getirdi.

Alın Birde Burda Yakın

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ya sunlarin tiplere bakin ya,, ne kadar ucuz ve hikayeden..

emine hanim denen captan dusmus mahale karisi kimki ! bir de nazimin siirlerini okuyup ajitastion cekiyor..

SAPIK bunlarya SAPIK, alayinizin ben ta.................

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yardim adi altinda bir vurgun daha yapsinlar..jet fadillar,mecumek olaylari,fotosun topladigi paralar..

Az bile yapiyorlar,daha fazlasini yapsinlar bunlara.

Bi fikra geldi aklima Namik Kemale...neyse anlatmiim simdi,ama oyle gercektende yani.

Dur birazini anlatiim;

Hani Namik kemal'le birisi yalan soyleme yarisina girmis ya.Adam demis ,'birgun gemideyiz,gemi battiyor,baktim millet bogulacak,hemen hictim ada oldu millet kurtuldu".Namik kemal de baslamis kendi yalanini anlatmaya ;"Biz de birgun gemideyiz,baktim gemi batiyor,uzattim kolumu karaya,millet kupru diye uzerinde yurudu ve karaya ulasti."

Adam Namik'a donmus,"oyle kolmu olurmus bea"demis.

Namik,"oyle dote boyle kol" demis.

Simdi gel gelelim bu bizim her firsatta duduklenmek isteyen musluman kardeslrimize.Sahtekarlar gelip bunlari bulmuyor,bunlar gidip adamlara"gelin bizi bi dolandirin,dudukleyin" diyorlar.

Eee,orta da bayagi zengin bir dot var,kol bulmak zor olmasa gerek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ak Parti'nin savunucusu değilim fakat orada Filistinle alakalı bir şey düzenlenmedi. Ak Parti Kartepe kadın kollarının dayanışma yemeği yapıldı. Ama gene de Ortadoğu'da müslüman kardeşleri birbir öldürülürken böyle çıkıp oynamaları pek sağlıklı değil :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

1)Başörtülü bir kadının göbek atması caiz midir?? 2)Bu insancıklar acaba haritada Filistinin yerini yardım almadan bulabilir mi? 3)Bunların ne kadarı yeşilkartlı,ne kadarı kaçak elektrik kullanıyor? 4)Bu insancıklar bir adamın 3. veya 4. karısı olmayı kabul ederler mi? 5)Şeriat hukukuna göre mirastan erkek kardeşinin yarısı kadar pay verilse küfrettikleri Laik Devletin mahkemesinde hak ararlar mI? 6)Kocaları üç defa 'boş ol' dediğinde kapı önüne konulduklarında şeriat hükmüdür deyip sineye çekecekler mi? 7)Bunların en son okudukları kitap seyrettikleri film nedir acaba? 8)Karpuz sergisi dışında bir sergi gezmişler mi? 9)YAhudi kökenli yurtttaşlarımız arasında elektrik çalan,vergi kaçıran,uyuşturucu ticareti yapan vergi kaçıran,devletin askerine kurşun sıkan,okul otobüs yakan,başlık parası adı altında kızını satan,Türkiyeyi dışarıya gammazlayan,''Atatürk toplumda travma yaratmıştır''diyen....bir tane Yahudi asıllı vatandaşımız yoktur,resimdeki insancıklar bunun farkında mı acaba?? 10)''Kıbrısta Türk Ordusu İŞGALCİDİR'' Yasser Arafat,bunu da duymuşlar mı,Osmanlı yönetimindeki Filistinde yerli halk İngilizle bir olup ihanet etmiştir,bundan da haberleri var mı acaba. ......atın bakalım göbecikleri,arada bir de ''Kahrolsun Yahudiler'' deyin(!)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...