Jump to content

İRAN PEJAKI BİTİRDİ


Recommended Posts

http://turkish.farsnews.net/printable.aspx?nn=8710231814

FHA- Amerika- İsrail ikilisinin bölge ülkelerinin sınırlarını değiştirmek amacıyla kullandıkları ortak imalatlarından elikanlı bölücü örgüt Pejak’ın işi bitti, darısı ikinci yarısının başına!

İran bitirdi biz neden bitiremiyoruz bir düşünün bakalım.Bizde bu entel dantel kanunlar olduğu sürece ne pkk yı bitirebiliz nede apoyu öldürebiliriz.

Hatta yakında aponun koynuna kadın bile atar bu yumoş zihniyet.

tarihinde SAYINUZMEZ tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

pkk'nın işi bitmez , zira terörden hem devlet hem tsk nemalanır , ölenler gariban cocugu oldugu için kimsenin umrunda olmaz , bir zengin cocuguna bütün türkiye aglarken onbinlerce gariban çocugu yalnızca istatistik mahiyetindedir

patlatsın pkk laila'nın önünde bombayı bak terör merör kalıyor mu

iki günde kökünü kuruturlar

Link to post
Sitelerde Paylaş

Son zamanlarda burjuva medyada İran'ın PEJAK'ı yendiği gibi asılsız haberler çıkmakta.Burjuva medya bir yandan laik bir gücün(desteklemesekte onlar laik)gericiler karşısında yenilgisinin ne anlama geleceğini bilmeyecek kadar cahil olduğunu kanıtlıyor.Diğer yandan laik TSK'yı gerici İran karşısında güçsüz gösterek aşağılıyor.

Oysaki İran daha ülkesinde silahlanıp dağlara çıkan küçük sünni gruplara karşı dahi başarı kazanamamıştır.Ortadoğuda PKK'ye ve PEJAK'a karşı askeri olarak karşı koyabilecek tek güç TSK'dır.Kürt düşmanlığıyla Ordumuzu ve ülkemizi aşağılamak ancak burjuva medyaya yakışır.

Olayın bir diğer yönüde PEJAK ,İran'da silah bırakırsa bu BD'in İran'a savaş açacağı şüphesini güçlendirir.Büyük ihtimalle PEJAK,BD yanlısı gözükmek istemeyecektir.

NOT:PKK ülkemizde silah bırakabilir ve istediğimiz birşey fakat asla İran devleti yıkılana ve yerine en azında laik demokratik bir İran kurulana kadar silah bırakmayacaktır.Öznel koşullar hariç

tarihinde marcos tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...