Jump to content

CAMİYE SALDIRI


Recommended Posts

İzmit'te tarihi camiye saldırı

Yeni Cuma Camii'nde Kuranı Kerim parçalayıp cami duvarlarını kirlettiler...

14.02.2008 10:18

İzmit'in en eski camilerinden olan Yeni Cuma Camii'nde, bayanların namaz kıldığı bölüm, önceki gece ateşe verildi. Yerdeki kilimi tutuşturan şüpheliler, bayanların okuduğu Kur'an-ı Kerim ve tesbihleri de yakarak olay yerinden kaçtı. Çevreden geçen vatandaşların dumanı fark etmesi üzerine Kocaeli İtfaiye ekiplerince yangın büyümeden söndürüldü. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olay yerinde incelemelerde bulundu. Yakılan oda, sabah temizlenerek duvardaki yazılar kazındı. Konuyla ilgili görüşlerini almak istediğimiz cami imamı ve Kocaeli Müftüsü Hikmet Kutlu, bilgi vermekten kaçındı. Emniyet yetkilileri ise akli dengesi bozuk kişilerden şüphelendiklerini ve duvara 'hadi adli tıp beni bulun' şeklinde yazılar yazıldığına dikkat çekti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Yeni Cuma Camii'ne geçen ay da provokatif bir saldırı düzenlenmişti.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=5573...p;dt=2008/02/14

Link to post
Sitelerde Paylaş

ehehe. iftiracı müslolar, ilk yangında kafirler satanistler yapti demişlerdi. şimdi akli dengesi bozuklar yaptı deniliyor.

yahu o camiyi ve konumunu biliyorum.tam merkezde.öle zart diye atlayıp girilemez gece vakti.bu arada yanan kısım sanırsam kız kuran kursu.başörtü çarşaf takmak stemeyen kızlar yakmıştır :P

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...