Jump to content

Hamas'ın Yediği Haltlar Ortaya Çıkıyor

Recommended Posts

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1057874.html

Hamas sivil kaybının en yüksek seviyede çıkması için elinden geleni ardına koymamış.

1) Hamas militanları sivillerin evine girip oradan İsrail askerlerine ateş açmışlar ve sivillerin evi terketmelerine de izin vermemişler.

2) Siviller bir militandan diğerine silah taşımaya zorlanmışlar.

3) Sivillerin evlerine varil dolusu patlayıcıyla bubi tuzakları kurulmuş, ve aileler bundan habersiz aylarca patlayıcıların üzerinden yaşamışlar.

Bunun ötesinde Gazze City'de Şifa Hastanesinden bir doktor, ölü sayısının söylendiği gibi 1250 değil, 500-600 civarında olduğunu, bunların da çoğunun Hamas'a kaydolmuş 17-23 yaşında olan Hamas tarafından ölüme gönderilen gençler olduğunu söylemiş.

Ayrıca bu olayın da aynı "Cenin Katliamı" gibi çıkması ihtimalinden bahsetmiş: "Cenin Katliamında" ilk etapta verilen ölü sayısı 1500 iken, sonradan ölü sayısının 54 olduğu, bunların 45'inin de militan olduğu ortaya çıktığını bu doktor eklemiş.

Sitelerde Paylaş
  • İleti 60
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

http://www.smh.com.au/news/world/hamas-tri...ge#contentSwap1

Hamas militanları, Israil ordusunun ambülanslara ateş etmediğini bilerek, ambulansları kullanarak kaçmaya çalışıyor. Ambülans şöförü reddedince kafasına silah dayıyorlar.

Hamas militanları camileri, okulları, hastaneleri, evleri hedef haline getirmeye devam ediyor. Siviller canlı kalkan olarak kullanılıyor. Hem pis bir şekilde savaşarak avantaj elde ediyorlar, hem de eğer İsrail bu hedefleri vurursa da dünya kamuoyu gözünde İsrail pis oluyor. İki kere kazanıyorlar.

Sitelerde Paylaş

sen de bunlara inandın yani.

haber kaynağının ne derece güvenilir olduğu konusundfa bir fikrin yok sanırım.

utanmasalar hamas sivilleri kendi vurdu diyecekler.

hamas sütten çıkma ak kaşık değildir ama israilin yaptığı hayvanlığın mazereti olamaz.

Sitelerde Paylaş

ya arkadaslar bu hamas dedıgımız orgut kımdır necıdır

ya desek fılıstın ıcın savasıyor yok yarardan cok zararı var

desek yandasları ıcın savsıyor oda degıl

adam resmen ısraıl ıcın savasıyor

ulan rezıl attıgın fuzeler duman etkısı yapmaktan oteye gıtmemısken sen neyıne guvenerek ısraıle saldırıyorsun zaten adam bahanelı satasmak ıcın olmadık olaylar yaratıyor sen kımsınkı ona ates acıyorsun

ya desek fılıstının cografı ozellıgı var ordan saldırı yaparak bır seyler elde eder oda yok

acıkcası bu hamasın gercekten arastırılmasını ısterdım kımın ıcın calısıyor dıye

bır ıkı gostermelık fuze eee yok olan mazlum halk

bunun altında ısraıl mısır abd var gıbı

Sitelerde Paylaş
Sirf "direnis orgutu" olarak gordukleri icin Hamas'i destekleyen sark komunistlerimiz ayni sekilde SSCB'ye karsi savasan afgan karacahil mucahitleri de destekliyorlarmiydi acaba?

Bu laf şayet bana ise bilin ki Hamas gibi guruplardan tiksiniyorum ben.

Bu başlıkta İsrail'in Gazze'de yaptıkları katliam pek bir örtbas edilmiş. Fosfor bombalarından, misket bombasına kadar birçok yasaklı silahı kimin kullandığını biliyoruz.

25.000 evin kullanılamaz hale geldiği 4.000 evin ise tamamen yıkıldığı bir yerleşim yerinden bahsediyoruz ve buna iftira diyoruz.

Bu Hamas'ı desteklemek falan değildir.

Sitelerde Paylaş
Bu laf şayet bana ise bilin ki Hamas gibi guruplardan tiksiniyorum ben.

Bu başlıkta İsrail'in Gazze'de yaptıkları katliam pek bir örtbas edilmiş. Fosfor bombalarından, misket bombasına kadar birçok yasaklı silahı kimin kullandığını biliyoruz.

25.000 evin kullanılamaz hale geldiği 4.000 evin ise tamamen yıkıldığı bir yerleşim yerinden bahsediyoruz ve buna iftira diyoruz.

Bu Hamas'ı desteklemek falan değildir.

Yok Pisicik, ben senin goruslerinin ne oldugunu bile bilmiyorum. Lafim su siralar cok sikayetci oldugum "sark zihniyetine" ve komunistlerimizin cogu da bundan muaf degil. Milliyetcilerimiz zaten sizlere omur..

Sitelerde Paylaş

o tuhaf bombaları hamaslılar kendileri üzerlerinde kullanmışlar.

ne teknoloji varmış be adamlarda, isteseler israili bahçelerine köpek yaparlar. :D

tamam, hamas bu tarz işlere girişebilir, burada sorun yok.

ama ortada bir katliam var.

hiç bir gerekçe israili mazur göstermez.

sanki israil sivillerin ölmesinden zevk almıyor, ah vah ne yapssak da

sivillerle haması ayırsak diye geceleri uykusuz geçiriyorlar.

tamamen israil kaynaklı bu mavallara inanmadan evvel bir kaç kez düşünmeli.

Sitelerde Paylaş

mürteddd

Sende de Müslümanların muzdarip olduğu bir "Yahudileri şeytan olarak görme" sendromu seziyorum. Sanki herkes normal insan, ama Yahudi olursa bu adam bildiğimiz bir insan değil de, kafayı Müslüman sivilleri öldürmekle bozmuş, hatta daha da öte İslam'ı yoketmek için programlanmış, Hatta İslam'ın doğru olduğunu bildiği halde İslam'a düşmanlık eden bir tür şeytani varlıklar.

Bu insanlar nedense sivilleri öldürmekten "zevk alıyor".

Sen kendi söylediklerine inanıyor musun? Sen İslam'dan çıkarken pek çok önyargıyı da farketmeden aynen yanında götürmüşsün. Bence biraz inandığın şeyleri incele.

Sitelerde Paylaş
mürteddd

Sende de Müslümanların muzdarip olduğu bir "Yahudileri şeytan olarak görme" sendromu seziyorum. Sanki herkes normal insan, ama Yahudi olursa bu adam bildiğimiz bir insan değil de, kafayı Müslüman sivilleri öldürmekle bozmuş, hatta daha da öte İslam'ı yoketmek için programlanmış, Hatta İslam'ın doğru olduğunu bildiği halde İslam'a düşmanlık eden bir tür şeytani varlıklar.

Bu insanlar nedense sivilleri öldürmekten "zevk alıyor".

Sen kendi söylediklerine inanıyor musun? Sen İslam'dan çıkarken pek çok önyargıyı da farketmeden aynen yanında götürmüşsün. Bence biraz inandığın şeyleri incele.

yapma ludwig, ne alakası var?

fırsatını bulunca filsitinliler de aynısını yapmaktan çekinmeyeceklerdir.

şu an mesela bu değil.

adamlar tuhaf bombaları ulu orta kullanmaktan çekinmezken

sivillerin çok dertleri olduklarını nasıl düşünebiliyorsun?

kalın kısma gelince bu kanate nasıl vardın anlamadım.

suçlamak için bahane aramışsın gibi geliyor çünkü yazdıklarım arasında

bu iddianı temellendirecek birşey olduğunu sanmıyorum.

Sitelerde Paylaş

Bunu sen demedin mi?

sanki israil sivillerin ölmesinden zevk almıyor, ah vah ne yapssak da

sivillerle haması ayırsak diye geceleri uykusuz geçiriyorlar.

Aşağıdaki de senin İsrail kaynaklı haberlere karşı diğer kaynaklara göre nedense daha şüpheci yaklaştığını gösteriyor. Herhalde Yahudiler hep yalan söyledikleri için olsa gerek.

tamamen israil kaynaklı bu mavallara inanmadan evvel bir kaç kez düşünmeli.
Sitelerde Paylaş
Bunu sen demedin mi?

Aşağıdaki de senin İsrail kaynaklı haberlere karşı diğer kaynaklara göre nedense daha şüpheci yaklaştığını gösteriyor. Herhalde Yahudiler hep yalan söyledikleri için olsa gerek.

elbette, zevk alıyor.

adamlara cüzzamlı muamelesi yapılıyor yıllardır.

yahudiler her daim yalan söyler sonucunu çıkarırken gene kayfi davranıyorsun.

bizim medya silahlı kuvvetlerin kendilerine verdikleri

son derece abartılı rakamları duyururken hemen kanıyor musun bunlara?

Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7

• Yeni Oluştur...