kutsalyaratik 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi Sen Turkiyeden kafani cikarda yabanci medyayi bi dinle istersen. Kafayi kuma sokmus deve kuslari gibisiniz. Kimse Israilin yaptiklarina dogru falan demiyor. Hamas denen orgutun gercek planlari elestiriliyor ve oradaki tum olaylarin sorumlusu Hamas olarak kabul goruyor. Caddelerde on binlerce kisiyi filistinde cocukla roluyor diye toplayan zihniyetin esas amaci bolgedeki Musluman orgutlerin aldigi yikimin verdigi ofke ve bu orgutlere destek amaclidir. Bizim millet masallah koyun misali bu seriat yanlisi kesimin pesinden gidiyor. Gosterilere katilmak onemli degildir, gosterilerde amac onemlidir. Bunu idrak edin artik. Israili saldiri yuzunden sucluyanlarin, Turkiyeyide, kandil dagina yaptigi operasyonlar icin suclamalidir. Link to post Sitelerde Paylaş
Uteybe 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi Sen Turkiyeden kafani cikarda yabanci medyayi bi dinle istersen. Kafayi kuma sokmus deve kuslari gibisiniz. Kimse Israilin yaptiklarina dogru falan demiyor. Hamas denen orgutun gercek planlari elestiriliyor ve oradaki tum olaylarin sorumlusu Hamas olarak kabul goruyor. Caddelerde on binlerce kisiyi filistinde cocukla roluyor diye toplayan zihniyetin esas amaci bolgedeki Musluman orgutlerin aldigi yikimin verdigi ofke ve bu orgutlere destek amaclidir. Bizim millet masallah koyun misali bu seriat yanlisi kesimin pesinden gidiyor. Gosterilere katilmak onemli degildir, gosterilerde amac onemlidir. Bunu idrak edin artik. Israili saldiri yuzunden sucluyanlarin, Turkiyeyide, kandil dagina yaptigi operasyonlar icin suclamalidir. yahu sana bir soru soruyorum ? İsrail 60 senedir bombalıyor hamas 5 yıldır bölgede etkin konumda peki hamastan önceki 55 yıl neden israil katliamlara devam etti ! 1948'den beri vuruyorlar Hamas kıçı kırık dünkü örgüt daha yeni seçimle geldi gazzeyi aldılar Yine pkk olayıyla haması birleştirere taraftar toplamaya çalışıyorsunuz zeka seviyenizi ortaya koyuyorsunuz Hamas filistin halkına ait kendi topraklarını düşman işgalinden koruyor Pkk başkasına ait olan toprakları şiddet yöntemiyle bölüp kendisine katmak istiyor Yahu ben sizin gibi insanları görünce çıldırıyorum insanda hiç mi zeka olmaz Link to post Sitelerde Paylaş
kutsalyaratik 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi Durum anlasilmistir.SON Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi (düzenlendi) iste gucun yoksa neden fuze ateslerı edıyuorsun Israil bir devlettir ve bu devletin kendini savunma hakki vardir. Elbetteki Israil tarihte insanlik disi islere giristi ama simdi tutupta hepten Israili suclamakta olmaz. İki arkadaşta görünüşte İsrail'in karşısında. Ama karşıtlıkları sadece görünüşte. (Subjektif olarak karşılar ama objektif olarak bu karşıtklıklarının hakkını vermiyorlar) Buraya bir harita astım. Hiç kimse o haritaya ilişkin bir şey söyleme ihtiyacı duymamış. Çünkü o haritaya göre konuşacak olursak, Hamas'ın dün attığı füzenin haklılığı ortaya çıkacak. Çünkü o haritaya ilişkin konuşacaksak, Filistin halkının özgürlük mücadelesinin haklılığı ortaya çıkacak. Sayın köpeksavar, bağımsız bir Filistin'den yana buna adım gibi eminim. Ama, bu işi güce göre şekillendirmek istemesi hiç mantıklı değil. Şimdi Filistin halkının elindeki silahlara bakarsak, İsrail'e kayıtsız şartsız teslim olup, yenilgiyi kabullenmeleri gerekir. Ama sizin kaçırdığnız önemli bir nokta var. Vatan sevgisi bu, bağımsızlık özlemi bu.. Bu özlemler "Ya güçsüzüm sessiz sesiz oturayım" demenize müsaade etmiyor işte. Saygılarımla Ocak 26, 2009 tarihinde hallac01 tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
seyit_rıza 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi İki arkadaşta görünüşte İsrail'in karşısında. Ama karşıtlıkları sadece görünüşte. (Subjektif olarak karşılar ama objektif olarak bu karşıtklıklarının hakkını vermiyorlar) Buraya bir harita astım. Hiç kimse o haritaya ilişkin bir şey söyleme ihtiyacı duymamış. Çünkü o haritaya göre konuşacak olursak, Hamas'ın dün attığı füzenin haklılığı ortaya çıkacak. Çünkü o haritaya ilişkin konuşacaksak, Filistin halkının özgürlük mücadelesinin haklılığı ortaya çıkacak. Sayın köpeksavar, bağımsız bir Filistin'den yana buna adım gibi eminim. Ama, bu işi güce göre şekillendirmek istemesi hiç mantıklı değil. Şimdi Filistin halkının elindeki silahlara bakarsak, İsrail'e kayıtsız şartsız teslim olup, yenilgiyi kabullenmeleri gerekir. Ama sizin kaçırdığnız önemli bir nokta var. Vatan sevgisi bu, bağımsızlık özlemi bu.. Bu özlemler "Ya güçsüzüm sessiz sesiz oturayım" demenize müsaade etmiyor işte. Saygılarımla arkadasım ben o harıtada nasıl bır yorum yapayım kı fılıstın kendısı satmadımı sımdı topraklarını Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi arkadasım ben o harıtada nasıl bır yorum yapayım kı fılıstın kendısı satmadımı sımdı topraklarını Çok güzel bir yanıttı. Suspus oldum... Marifet ne biliyormusunuz. Avatarımıza orak çekiç koymak değil. Kullandığımız bu avatarın hakkını verebilmek... Tabi bu avatar renkselv e şekilsel beğeniden öte değilse saygılarımla Link to post Sitelerde Paylaş
Uteybe 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi (düzenlendi) Sayın köpeksavar, bağımsız bir Filistin'den yana buna adım gibi eminim. yok be hallac ben bu insanların tinetini biliyorum.. güç nerde para nerde bunlar orda.. bu insanlar nazi almanyasında yaşasa en büyük hitler taraftarı olurdu söz konusu kişiliklerden vicdan beklemek insanlıgı boş hayallere sevketmek olur.. bazıları varki bunların işi gücü kürt sorunu.. güya kürt milletinin ezilmesine tepki gösteriyorlar lakin bakıyorsunuz ancak kafaları kürt sorununa çalışıyor çok daha beter durumdaki halkların halinden anlamak yerine o halkları ezenlere destek vermek için deveye hendek atlatıyorlar ben bunların hepsini tanırım yaşamım devam ettikce bunların foyasını ortaya dökecegiz Ocak 26, 2009 tarihinde Uteybe tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
seyit_rıza 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi Çok güzel bir yanıttı. Suspus oldum... Marifet ne biliyormusunuz. Avatarımıza orak çekiç koymak değil. Kullandığımız bu avatarın hakkını verebilmek... Tabi bu avatar renkselv e şekilsel beğeniden öte değilse saygılarımla bu avatarın hakkını cok ıyı verdıgımı dusunuyorum sen bır haması arastır sonra konus hangı ulkelerden destek alıyor onu gor ve bu savasta o ulkelerın olmasa olmaz oldugunu gor ondan sonra konus evet yalanmı fılıstın topraklarını parayla satmıstır bu bır gercektır su anda fılıstının hak ıstedıgı kadar ısraılınde o topraklarda hakkı vardır artı ben hamas karsıtı bırıyım benı neden fılıstın karsıtı bırı olark gosterıyorsunkı artı bu sıtede solculugun ezılenın yanında oldugunu soyleyen bendım ve su andada fılsıtın halkının yanındayım ama bu hamasın yanında degılım Link to post Sitelerde Paylaş
Uteybe 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi bu avatarın hakkını cok ıyı verdıgımı dusunuyorum sen bır haması arastır sonra konus hangı ulkelerden destek alıyor onu gor ve bu savasta o ulkelerın olmasa olmaz oldugunu gor ondan sonra konus sahtekarlık yapma mossad ajanlarının pkk'ya egitim verdigini bildiginiz için kelimeleri iğneyle seçip israile laf etmeye çekiniyorsunuz olm ben sizin ruhunuzu bilirim Link to post Sitelerde Paylaş
seyit_rıza 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi (düzenlendi) yok be hallac ben bu insanların tinetini biliyorum.. güç nerde para nerde bunlar orda.. bu insanlar nazi almanyasında yaşasa en büyük hitler taraftarı olurdu söz konusu kişiliklerden vicdan beklemek insanlıgı boş hayallere sevketmek olur.. bazıları varki bunların işi gücü kürt sorunu.. güya kürt milletinin ezilmesine tepki gösteriyorlar lakin bakıyorsunuz ancak kafaları kürt sorununa çalışıyor çok daha beter durumdaki halkların halinden anlamak yerine o halkları ezenlere destek vermek için deveye hendek atlatıyorlar ben bunların hepsini tanırım yaşamım devam ettikce bunların foyasını ortaya dökecegiz senın kadar ıkı yuzlu bır ınsan gormedım ben musluman degılım ama fılsıtıne yardım etmeye calısıyorum elbette bagımsız bır fılıstınden yanayım ve gerılla hareketlerını desteklıyorum ama hamasa guvenmıyorum ya hangı gerılla taktıgıdır bu savas ya resmen hamas demıstırkı ısraıle gel benı vur benım halkımı vur ben sızın gıbı ıkı yuzlu degılım daha oncede demıstım almanyada turk turkıyede kurt ıranda rejım karsıtı savascı ırakta multecı abd de musluman ısraılde fılıstınlıyım ben tum ezılen halklarım ben sızın gıbı bu halk ezılıyor umrumda degıl demıyorum tum ezılen hakları savunurum kendılerını savunmak ıcın kullandıkları yontemlerı desteklerım Ocak 26, 2009 tarihinde kopeksavar tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
seyit_rıza 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi haa tabı gerılla taktıgınden haberınız yok hamas hakkında atıp tutuyorsunuz hamas cok yanlıs bır savas vermıstır savas stretejısı cok yanlıstır halkına zarar vermıstır Link to post Sitelerde Paylaş
Uteybe 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi (düzenlendi) elbette bagımsız bır fılıstınden yanayım ve gerılla hareketlerını desteklıyorum ama hamasa guvenmıyorum işte sen konuyu pkk'ya baglamaya çalışıyorsun.. bagımsız kürdistandan yanayım pkk'ya destek veriyorum gibi birşey bu.. Ne gerillası ? Filistin bir devlet Hamas siyasi bir örgüt %63 oy aldı , ismail haniye kim haberin var mı ? Hamasın lideri aynı zamanda filistin başbakanı Filistin kendisine ait olmayan toprakları terörle bölmeye çalışmıyor.. tam tersi kendi topraklarına yapılan işgali püskürtmeye çalışıyor topraklarını sattıkları yalan , bu filistinden haberi olmayan vicdansızların yalanıdır şurda burda atıp tutarlar bir b..k bildikleri yoktur Ocak 26, 2009 tarihinde Uteybe tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi Hamas'ın neyini araştıracağım. Şeriat isteyen bir yapı olduğunu mu ? İktidara geldiğinde faşizan yöntemlere başvuracağını mı zaten başvurduğunu mu? Tutarsız, pragmatist bir yapı olduğunu mu? Bunları bilmem için ayrıca araştırma yapmama gerek yok ki... Hamas'ın arkasınd akimler olduğunu merak ediyorsunuz peki İsrail'in arkasında kimler vardır sizce? En azından Hamas'ın arkasında binlerce Filistinlinhin olduğunu biliyorum... İşin ilginç tarafı ben de anti Hamasçıyım ve de Filistin halkının yanındayım. İkimizde aynı taraftayız ama birbirine uzak iki tavır sergiliyoruz... Saygılarımla Link to post Sitelerde Paylaş
seyit_rıza 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi (düzenlendi) işte sen konuyu pkk'ya baglamaya çalışıyorsun.. bagımsız kürdistandan yanayım pkk'ya destek veriyorum gibi birşey bu.. Ne gerillası ? Filistin bir devlet Hamas siyasi bir örgüt %63 oy aldı , ismail haniye kim haberin var mı ? Hamasın lideri aynı zamanda filistin başbakanı Filistin kendisine ait olmayan toprakları terörle bölmeye çalışmıyor.. tam tersi kendi topraklarına yapılan işgali püskürtmeye çalışıyor topraklarını sattıkları yalan , bu filistinden haberi olmayan vicdansızların yalanıdır şurda burda atıp tutarlar bir b..k bildikleri yoktur yaww sen gerızekalımısın yoksa oylemı takılıyorsun arkadasım hamasın savasta kullandıgı yontem neydı ne tur bır savas verdı hamas Ocak 26, 2009 tarihinde kopeksavar tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Uteybe 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi yaww sen gerızekalımısın yoksa oylemı takılıyorsun arkadasım hamasın savasta kullandıgı yontem neydı ne tur bır savas verdı hamas ne demek yöntem neydi ya , işgale ugrayan ülkesini imkanlarıyla savundular.. türk ordusunun kurtuluş savaşında kullandıgı yöntem neydi..? maraşta antepte ne yöntemler kullanıldı ? Link to post Sitelerde Paylaş
seyit_rıza 0 Ocak 26, 2009 gönderildi Raporla Share Ocak 26, 2009 gönderildi aman ya aman uteybe sen nesın necısın o bellı degıl ben o savasın adı ne dıyorum vatan mıllet sakarya dıye bır cevap gelıyor bak eskıden fılsıtın daha gucluydu yaser arafat donemınde daha ıyıdı tarıh gosterecek hamasın kırlı yuzunu Link to post Sitelerde Paylaş
AnaToLyA 0 Şubat 1, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2009 gönderildi Tek kelime ile komik nereden duydunuz bunları?satılmış medyadan mı?Madem bu insanları kullanıyor Hamas neden halkın ekseriyası onlara destek veriyor? anladık İslama düşmansınız lakin sırf İslama düşman olmanız hasebiyle haklıları haksız konuma düşürme çabanız niye.Yok Hamas halkı canlı kalkan olarak kullanıyor,haberlerde izlememişsinizdir hiç eminim,evleri ararken İsrail askerleri halkın arasından seçtiği kişileri öne sürüyor.Madem teröristler onlar neden halkın içinde yaşıyorlar halkla içiçeler.Şunu anlayın artık Hamasın ortadan kalkması demek halkın büyük çoğunluğunun ortadan kalkması demek.Ama doğru ne olacak ölsünler onlar müslüman ya ziyanı yok.(!?!) Link to post Sitelerde Paylaş
AnaToLyA 0 Şubat 1, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2009 gönderildi haa tabı gerılla taktıgınden haberınız yok hamas hakkında atıp tutuyorsunuz hamas cok yanlıs bır savas vermıstır savas stretejısı cok yanlıstır halkına zarar vermıstır Tamam ağzımı bozmayacağım abi. Ama bana inandığın kutsallar adına söyler misin ne yapsalardı,ne yapmaları gerekiyordu? Bak ne diyor Filistililer Hamaslılar demiyorum: _Bugüne kadar her tavizi verdik ama direnişten başka yol yok .. Şimdi sen İsrail i ne kadar tanıyorsun .ya da şöyle sorayım sen mi daha iyi tanıyorsun Siyanist zihniyeti yoksa Filistinliler mi? Son bir anektod gene Filistinli bir zat şöyle diyor: Bizden beyaz bayrak çekmemizi beklemeyin zira bunu yapsakta öleceğimizi biliyoruz.Ozaman bırakın savaşçı onuruyla ölelim.. İsrail'in yaptığı işkenceler böyle gündeme gelmiyor nedense.... Link to post Sitelerde Paylaş
Ghayange 0 Şubat 1, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2009 gönderildi Hamas kökten dinci bir örgüttür. Amacı kurtuluş mücadelesi değildir. Link to post Sitelerde Paylaş
Salomon 0 Şubat 1, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 1, 2009 gönderildi (düzenlendi) Hamas kökten dinci bir örgüttür. Amacı kurtuluş mücadelesi değildir. Kökten dinci ne demek hem sana ne bundan adamlar topraklarını savunuyor kökten dinci olmayıp komunist mi olacaktı filistin bir islam mücadelesidir yahudi-müslüman savaşıdır bölgedeki direniş solcu mu olacaktı ? Amacı kurtuluş mücadelesi degilse nedir ? Klasik laflar gelecek sen söylemeden ben söyliyeyim : şeriat getirmek. Filistin 60 yıldır vuruluyor alt yapı çökmüş elektirik su yiyecek ilaç yok Hamas işi gücü bırakıp yolda başı açık kadınları mı toplacak ? İsrail 45 yıldır toprakları işgal ediyor 60 yıldır vuruyor hamas isimli örgüt daha dün çıktı peki İsrail hamastan önce neden vuruyordu siz daha bu sorulara bile cevap veremiyorsunuz Hamas kurtuluş mücadelesi vermiyor da cuma namazına gitmeyen insanları sopayla camiye mi topluyor ! Açıkca filistinliler müslüman bizde müslümanların ölmesine sonuna kadar destek veriyoruz diyin ki boşuna vakit kaybetmeyelim kafanız almadıgı halde laf anlatmaya çalışmayalım Şubat 1, 2009 tarihinde Salomon tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts