Jump to content

GEMİCİK TÜCCARI FEDERASYON BAŞKANI OLDU


Recommended Posts

'Gemicik' Tüccarı Federasyon Başkanı

Tayyip Erdoğan’ın kankası...

BaŞbakan’ın çocuklarını Amerika’da okutan Remzi Gür’ün kayınbiraderi ve oğul Burak Erdoğan’a 2,5 milyon dolara 36 ay taksitle satılan geminin sahibi Hasan Doğan, Futbol Federasyonu Başkanı oldu. Spora siyaset bulaştıran AKP’nin baskısıyla koltuğu bırakan Haluk Ulusoy ise genel kurulda konuşma yapmayı reddetti.

Haluk Ulusoy, başarılarla dolu görevini iktidar baskısıyla

bitirmek zorunda kaldı.

Hasan Doğan, iktidar yanlısı yayın yapan Star medya grubuna ve İETT arazisine en büyük teklifi veren Dubai Şeyhi Muhammed Bin Raşid El- Maktum’un şirketine ortak.

O şimdi armatör

Tayyİp Erdoğan’ın oğlu Burak Erdoğan, aile dostları Hasan amcasından taksitle aldığı “gemicik”le iş hayatına atıldı. Gemisini yüzdüren Burak’ın amacı, çok çalışıp taşımacılık filosu oluşturmak.

Gemicik satışından

TFF Başkanlığı’na

Başbakan’ın çocuklarını Amerika’da okutan Remzi Gür’ün

kayınbiraderi ve oğul Burak Erdoğan’a 2,5 milyon dolara 36 ay

taksitle satılan geminin sahibi Hasan Doğan, Futbol Federasyonu’na başkan oldu

Uzun süredir tartışmalara neden olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimi dün gerçekleştirildi. Haluk Ulusoy’dan boşalan başkanlık koltuğuna, tek başına seçime giren ve sandık başına giden 231 delegeden 222’sinin oyunu alan Hasan Doğan oturdu. Levent Bıçakcı’nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde başkan vekili olarak görev yapan Hasan Doğan, Başbakan Erdoğan’a olan yakınlığı ile tanınıyor.

Yazlıkçının akrabası

İlk olarak Başbakan’ın oğlu Burak Erdoğan’a 500 bin dolar peşin, 36 ay taksitle toplam 2 milyon 325 bin dolara sattığı gemi ile gündeme gelen Hasan Doğan, aynı zamanda, Ekinlik’teki yazlığını Erdoğan ailesinin hizmetine sunan ve Başbakan’ın çocuklarını Amerika’da okutan Remzi Gür’ün kayın biraderi.

Şeyh’in ‘küçük’ ortağı

Hâlâ, Remzi Gür’ün sahip olduğu Ramsey Giyim San. Tic. AŞ’nin yönetim kurulu üyelerinden birisi olan Doğan’ın derin bağlantıları bununla da bitmiyor. Haluk Ulusoy’un “Beni Tayyip Erdoğan’a düşman etti” diyerek eleştirdiği Hasan Doğan, AKP döneminde el değişen ve iktidar yandaşlığı yapan Star medya grubunun ortaklarından birisi. Hasan Doğan ayrıca satışı hâlâ yargıda olan İETT arazisine en büyük teklifi veren Dubai Şeyhi Muhammed Bin Raşid El- Maktum’un en küçük ortağı.

AKP’yi ‘Star’lıyor!

Başbakan Erdoğan ve Dubai Şeyhi El- Maktum’la “organik bağları” bulunan Hasan Doğan, ortağı olduğu Star gazetesiyle AKP iktidarına destek veriyor.

Konuşma teklifini reddetti

Ulusoy’dan protesto

Haluk Ulusoy’un, Genel Kurul Salonu’na girişinde kısa bir gerginlik yaşandı. Görevliler Haluk Ulusoy’la birlikte Genel Kurul’a katılmak isteyen oğlunu salona almadı. Tartışma araya girenler sayesinde önlendi. Haluk Ulusoy ise oğluna karşı yapılan girişimi protesto ederek veda konuşması yapmadan genel kurul salonunu terk etti.

Link to post
Sitelerde Paylaş

CHP'nin kendisinin ortaya çıkarttığı bir iski olayı vardı. Hala o konu ısıtılıp ısıtılıp getirilir.

AKP dönemindeki yolsuzlukların, çıkar ilişkilerinin abartısız 1000de 1i olsa çığırtkanlıklarıyla halkı galeyana getirirlerdi.

A.N. Sezer felç geçirdiği için ve usul gereği bir pkk hükümlüsünü affetmişti de köylerde Sezer pkklıları affediyor diye yaymışlardı. Geçen A.Gül de affetti birisini ama ses seda yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...