haci 0 Oluşturuldu: Şubat 4, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Şubat 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=AYkpL8exIgw http://path-to-peace.com/pos.html Muhammed yaşamıştır deyip duruyoruz. Hemen bütün Müslüaman'lar buna şiddetle karşı gelirlerken, bazı ateistler bile bu görüşe itiraz ediyorlar. Bana aha sana Muhammed'in mezarı.. Hadi bakalım buna ne diyeceksini diyebilirsiniz.. Siz demiyorsunuz ama ben diyorum.. Bana şu soruyu sorabilirsiniz: Madem Muhammed yaşamamıştır, bu mezarlar da neyin nesi? Ben de size aynı soruyu soruyorum.. Bakalım kim doğru cevabı verecek.. Link to post Sitelerde Paylaş
AntiiKafir 0 Şubat 4, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 4, 2009 gönderildi Muhammed'in mezarı yoktur. Mezarı olmayan yaşamamışmıdır? Mesela Cengiz Han'ın da mezarı yoktur... Yaşamamıştır mı demeliyiz? Ya da mezarı olan her karakter yaşamış mıdır? Hacı bu ara iyi şartladı kendisini hayırlısı bakalım. Link to post Sitelerde Paylaş
baglanti 0 Şubat 4, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 4, 2009 gönderildi Peki mezarı gerçekte olmadığı halde var diye ortaya konuyorsa ve söz konusu kişi peygamber diye biliniyorsa, siz bunda bir bit yeniği aramaz mısınız? Üstelik tarihi belge ve metaryal yokluğu gibi bir durum varsa siz bunda bir bit yeniği aramaz mısınız? Link to post Sitelerde Paylaş
mantik 0 Şubat 4, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 4, 2009 gönderildi Hacca gidenler Muhammed'in mezarını gezdiklerini söylüyorlar. Bu mezarın 12. ve 15. yüzyıllarda (tam hangi yüzyıllarda olduğundan kesin emin değilim) birer kere yandığını biliyorum. (Ki yansa da belli ki yerine yeniden yapılmış). Ama bundan başka, bu mezarın Muhammed'in olmadığına işaret edecek herhangi bir gerekçe var mı bilmiyorum. Oğuz ve hacı, hacıların gezdiği mezarın neden Muhammed'in mezarı olmadığını açıklayabilir misiniz? Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Şubat 4, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 4, 2009 gönderildi Hacca gidenler Muhammed'in mezarını gezdiklerini söylüyorlar. Bu mezarın 12. ve 15. yüzyıllarda (tam hangi yüzyıllarda olduğundan kesin emin değilim) birer kere yandığını biliyorum. (Ki yansa da belli ki yerine yeniden yapılmış). Ama bundan başka, bu mezarın Muhammed'in olmadığına işaret edecek herhangi bir gerekçe var mı bilmiyorum. Oğuz ve hacı, hacıların gezdiği mezarın neden Muhammed'in mezarı olmadığını açıklayabilir misiniz? Muhammed dışında, dört halifenin mezarı yok.. Muhammed'le birlikte yaşadığı ileri sürülen inanların hiç birinin, Muhammed'in kızlarının ve diğerlerinin mezarı yok. Muhammed'in mezarı neden var? Vahabilere göre mezara gerek bile yok zaten. Adamlar mezara inanmıyor. Ama Muhammed'in mezarı korunuyor.. Neden? Çünkü Muhammed'in mezarının olmasını hacılar istiyor. Dünya istiyor. İslam'ın simgesi Muhammed. Muhammed yok, İslam yok.. Diğer bütün tarihsel kişilikler önemli değil. Ama Muhammed çok önemli İslam için.. Yaşamayan insanların da mezarı oluyor.. Yaşayan ünlülerin mezarının sıklıkla olmadığı gibi. Cengiz Han'ın mezarı var.. Bir tepenin altında.. Moğolistanda. Ama sanırım henüz oraya girmedi kimse. Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Şubat 4, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 4, 2009 gönderildi Oğuz sana az çok iyi bir haber.. http://www.msnbc.msn.com/id/6189531/ http://www.geocities.com/Athens/Delphi/9976/01genghis.html Sarayı bulunmuş ama hala mezarı bulunmuş değil. Yakında mezarı da bulunur. Ne ilginç.. Yaşamış bir adamın mezarı bulunmazken, yaşamamış birinin mezarı kapı gibi duruyor.. Ve İslam efsanesini doğruluyor. Link to post Sitelerde Paylaş
LOTUS 0 Şubat 4, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 4, 2009 gönderildi peki ya yakılmışsa? Link to post Sitelerde Paylaş
Believer 0 Şubat 4, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 4, 2009 gönderildi Mezardan yola çıkarsak, eğer yaşamışsa ve bu kanıtlanırsa sizin görüşleriniz değişecek midir? Bunu şunun için soruyorum, bir inanç veya inançsızlık kafamızda oluşturduğumuz bir düşüncenin etkisinde şekillenebilir mi ? Link to post Sitelerde Paylaş
Salomon 0 Şubat 5, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 5, 2009 gönderildi beyler yunus emrenin mezarı yoktur hacı bektaşın mezarı çelişkilidir said nursinin mezarı belli degil o zaman hacı abinin mantıgına göre bunların hiçbirisi yaşamadı yalan karakterler Link to post Sitelerde Paylaş
haci 0 Şubat 5, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 5, 2009 gönderildi Mezardan yola çıkarsak, eğer yaşamışsa ve bu kanıtlanırsa sizin görüşleriniz değişecek midir? Bunu şunun için soruyorum, bir inanç veya inançsızlık kafamızda oluşturduğumuz bir düşüncenin etkisinde şekillenebilir mi ? Muhammed'in yaşamış olması benim İslam ve Kur'an hakkındaki görüşlerimi hiç bir şekilde değiştirmeyecektir. Muhammed yaşamıştır elbette. Bir efsane kahramanıdır Muhammed.. Ve o kahramanların hepsi yaşamışlardır. Yaşamamışlarsa bile yaşatılmışlardır. Muhammed'in yaşayıp yaşamadığı İslam'ı bilimsel değerlendirme açısından, bir sorun oluşturmaz. İslam eğer yüzlerce yıl içinde evrilen bir din ise, Kur'an'da o kadar uzun bir zaman dilimi içinde kitaplaştılıldı ise, bu dini yasallaştırmak için bir peygambere ihtiyac olacaktır. Muhammed bu işi gören bir peygamberdir. Kesin olarak bilinenler şunlardır: İslam yüzlerce yıl içinde Hristiyanlığın bir kültü olarak ortaya çıkan bir dindir. Burası kesindir. Kur'an da yüzlerce yıl içinde ortaya çıkmış ve 800'lü yıllarda kitaplaştırılmıştır. Siz Muhammed'i bu iki gerçeğin neresine koyarsanız koyunuz.. Hiç bir şey değişmeyecektir.. Link to post Sitelerde Paylaş
Salomon 0 Şubat 5, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 5, 2009 gönderildi hacı abi 1500 yıl sonra senin yaşayıp yaşamadıgına insanlar bilimsel delil nasıl getirebilir ? 3500 yılında birileri çıkıp Hacı hiç yaşamadı derlerse ne diyeceksin Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Şubat 5, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 5, 2009 gönderildi Iste böyleeeeee :-))))))).Ülen girröler yine Atatürke dua edin. O olmasaydi Muhammedin, mezeri yirtamiyacahdi. Kutsal mezarı Atatürk kurtarmış Suudiler Peygamberin mezarını yıkmak üzereymiş. Atatürk bunu haber almış ve Suudileri titreten bir telgraf çekmiş. Suudiler 1926 yılında kendi sınırları içindeki tüm mezarlıkları yıkma kararı alır. İşin en ilginç yanı Hz. Muhammed’in mezarının da Suudi sınırları içerisinde olmasıdır. Ancak Atatürk öyle bir telgraf çeker ki, Suudiler mezarın tek bir taşına bile dokunamazlar. Nevzat Yalçıntaş’ın anekdotunu Can Ataklı köşesinden şöyle aktarmış: TEK TAŞINA DOKUNURSANIZ ORDUMU GÖNDERİRİM(sizi gidi Fistanlilar dimismis) Prof. Nevzat Yalçıntaş “Suudiler 1926 yılında sınırları içinde tüm mezarlıkları yıkıyorlardı. Atatürk sıranın Hazreti Muhammed’in kabrine geldiğini öğrenince bir telgraf çekerek, ‘Eğer bir tek taşına bile dokunursanız ordumu aşağı gönderirim’ demişti. Bunun üzerine Suudiler Hazreti Muhammed’in kabrine dokunamamıştı. Ama bu telgraf yok edildi” dedi. Atatürk olmasa bugün Hazreti Muhammed’in mezarı da olmayacaktı O BELGE NASIL ORTAYA ÇIKTI? Yalçıntaş anlatıyor: “(Dışişlerinde Bakanlık arşivini araştıran) Münir Bey aradı. Çok ilginç bir belge bulduğunu, bunu getirip göstermesi gerektiğini söyledi. O sırada benim çalıştığım başbakanlık binası ile dışişleri binası aynı yerde. Hemen atlayıp geldi. Çok heyecanlıydı.” Prof. Yalçıntaş, Münir Bey’in gösterdiği belgeye baktığında çok şaşırdığını belirterek şöyle devam etti: “Belge bir telgraf metniydi. Henüz yeni kurulan Suudi devletinin kralına gönderilmişti. Telgrafta ‘Hazreti Muhammed’in mezarının yıkılacağını derin üzüntü içinde öğrendim. Bu kutsal emanete asla dokunamazsınız. Bir tek taşının bile zarar gördüğünü duyarsam orduyu aşağıya gönderirim’ anlamına gelen cümleler vardı.” ZAMANINDA FAHRETTİN PAŞA MEZARI TERK ETMEMİŞ Yalçıntaş, burada Hazreti Muhammed’in mezarı ile ilgili kısa bir detay anlattı. İngiliz işgali sırasında komutan olan Fahrettin Paşa’nın kabri terk etmemek için uzun süre direndiğini, aç kaldıklarını bu nedenle çekirge yiyerek beslendiklerini, sonunda İngilizler’in hiçbir şekilde dokunmamaları kaydıyla Hazreti Muhammed’in mezarını terk ettiklerini ancak kutsal emanetleri de yanlarına aldıklarını söyledi. BELGEYİ AÇIKLAMAMIŞLAR Şimdi gelelim belgenin bulunmasından sonraki gelişmelere, çünkü vahim ve ilginç olan bu: Nevzat Yalçıntaş’ın anlattığına göre Münir Bey belgeyi önce bir üst amirine götürüyor. Belge oradan daha yukarı taşınıyor. Sonunda müsteşara oradan da Bakan İlter Türkmen’e geliyor. Tabii Evren Başkanlığı’ndaki Milli Güvenlik Konseyi’nin de haberi oluyor. Sorun şu: Bu belge ne yapılacak? Dönemin Atatürkçü komutanları ve onların emrindeki bürokrasi bu belgenin açıklanmasını istemiyor. Ancak belge de ortaya çıkmış bir kere. Sonunda o dönemde yazılan ve şimdi kitapçılarda tek nüshası bile kalmayan bir Atatürk kitabının içine, hiçbir anons yapılmadan konuyor. Kısacası konu adeta kapatılıyor, sadece o tuğla gibi kalın kitabı sonuna kadar okuyanların dikkatini çekecek biçimde “zevahiri kurtarmak” adına konuyor. Peki bu belge şimdi nerede? Kimin koruması altında? Bu da bilinmiyor. Bilinen tek şey, Atatürk’ün İslam aleminin peygamberi Hazreti Muhammed’in mezarının ortadan kaldırılmasını önlemesi herkesten saklanıyor. HZ. MUHAMMED MESCİDİ NEBEVİ’DE YATIYOR Hazreti Muhammed 571 yılında doğdu 632 yılında vefat etti. Peygamberimiz Medine’de oturduğu evde toprağa verildi. Bu mezar bugün dünyanın en büyük camisi olan Mescidi Nebevi’nin içinde. Mescidi Nebevi, Hazreti Muhammed’in Mekke’den Medine’ye göç etmesinden sonra ilk namaz kıldığı yer. Hazreti Muhammed, Medine’de oturduğu evin hemen yanına kentin ilk mescidini inşa ettirmişti. Bu mescit geçen yıllar içinde defalarca yenilendi. Bugün 600 bin kişinin aynı anda namaz kılabildiği Mescidi Nebevi’nin korumasını çok uzun yıllar Osmanlı askeri yapmıştı. Arabistan’da mezar adeti yoktur. Ölüler herhangi bir yerde toprağa verilir, üzerine belirleyici bir şey konmaz. Bu nedenle sadece Hazreti Muhammed’in mezar yeri ile ilgili bilgi vardır. O’nun dışındaki İslam büyüklerinin mezarlarının yeri bilinmez. Bir süre önce Hazreti Muhammed’in annesine ait olduğu ileri sürülen bir mezar ortaya çıkarılmıştı. Ancak Suudi yönetimi bu mezarı da ortadan kaldırmış ve yerine otopark yapmıştı. ------------------------------------------------------ Iste böyle Hey goca TÜRK,SEN KIMLERI GURTARMADINKI. Bu dingiller,birde galhar sana , BETON MUSTAFA DERLER ARLANMADAN,UTANMADAN.. Gerci bir yerdede hahlilar. Laikler bir yerde yeni yapilan devlet binasi görmesinler,gödülermi oraya ATAMIZIN büstünü hemen yetistirirler,yetistiremezseler,GALBI SEKTEDEN GIDERLER VALLA. Yahu ,sizin bahsa derdiniz yohmi? Keskem,Atatürkün BÜSTÜ yerine FIKIRLERINE SEVDALI OLSAYDINIZ. Bende bir si soracagim, O dört duvarin etrafinda neden dönersiniz acaba? Kureys Kafirleride dönüyorlardi o dört duvarin etrafinda tarihcilerin yazdigina göre. Hemide 7 kerre. Töbe ben demiyom,Tarihciler deyo. Arkeologlar deyo. Ben yalniz merah etmisem. Bu nasil olur diye. Bilen varsa anlatsinda maragim getsin. tolonbeg Link to post Sitelerde Paylaş
Nearxthil 0 Şubat 5, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 5, 2009 gönderildi Muhammedin yaşamadıgı konusunda hacı amca (kendi yaşımdan dolayı böyle hitap ediyorum ) ya katılıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
tolonbey 0 Şubat 6, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 6, 2009 gönderildi Iste böyleeeeeee Mezhep inanclari, insanlari ne hale sokuyor. Inancda partilesme,bogazlasmanin acik örneyidir. Iste Islamdaki Vahabi partisi: Arabistan’da mezar adeti yoktur. Ölüler herhangi bir yerde toprağa verilir, üzerine belirleyici bir şey konmaz. Bu nedenle sadece Hazreti Muhammed’in mezar yeri ile ilgili bilgi vardır. O’nun dışındaki İslam büyüklerinin mezarlarının yeri bilinmez. Bir süre önce Hazreti Muhammed’in annesine ait olduğu ileri sürülen bir mezar ortaya çıkarılmıştı. Ancak Suudi yönetimi bu mezarı da ortadan kaldırmış ve yerine otopark yapmıştı. Hanefi ve Safii partisi:Bu partilerde mezarlar kutsaldir. Coh önemli isler becerirler. Yatirlar Kiralih ev bile verebilir. Borclardan insanlari gurtarir. Evde galmis kiza GOCA Evde galmis oglana gari bulabilir. Tembel oglani hizlandirir. Ahliniza ne gelirse, isteyebülürsünüz. Elimde tapu gibi belge var:-)))). Törkiye gazatasinin dini konularda yazi yazanlardan kesip almisam. Ah bir ohusaniz,vallah altiniza isersiniz gülmekten. Nerdeyse yatirlar kiredi bile verebilir diyecekler. Onuda derlermi derler valla . Bunlardan gorhulur:-))) tolonbeg Demek Vahabi partisinin dinin bu gücünden habari yoh. Olsaydi Tüm mezarlari anita cevirirdiler. Vah zavalli insancihlar vah. tolonbeg Link to post Sitelerde Paylaş
rebels 0 Şubat 6, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 6, 2009 gönderildi İşte mezarı kapak olsun Link to post Sitelerde Paylaş
Audaz 0 Temmuz 16, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 16, 2013 gönderildi Link to post Sitelerde Paylaş
DreiMalAli 0 Temmuz 16, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 16, 2013 gönderildi Benim müslümanın yalan söylemezse rahat edemez. Bu sefer de Bursa'daki Osman Gazi'nin mezarını Muhammed'in mezarı diye yutturmaya kalkmış. Ne kadar ahlaksız bunlar yav! Sevgiler İşte mezarı kapak olsun Link to post Sitelerde Paylaş
AteistLight 0 Temmuz 17, 2013 gönderildi Raporla Share Temmuz 17, 2013 gönderildi (düzenlendi) kesinlikle orda bir mezar yoktur varsa bile birinin kemiklerini atmıştır suudlar abd %100 orayı incelemiştir belli devlet adamlarınıda kendi tarafına çekmek için alın işte inandığınız şeyler diyerek bunu kullanıyordur yoksa bu kadar kolay satmazlardı kendilerini Temmuz 17, 2013 tarihinde AteistLight tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts