Jump to content

Recommended Posts

Evrim - Sık Sorulan Sorular başlığında dile getirilen sorulardan birbiriyle ilgili olanların bazılarını bir araya getirerek bazı başlıklar açtım.

Sözkonusu başlık altında sorulmuş daha pek çok soru var. Özellikle basit ve cahilce diye ifade ettiğimiz pek çok soru var ki eninde sonunda cevaplandırılmaları gerekecektir.

Fakat şimdilik önemli gördüğüm ve bir kısmı nispeten zor olan bazı sorulara öncelik verdim.

Evrim Rehberinde yazma hakkı olan arkadaşlar, istedikleri zaman, cevaplamak istedikleri çeşitli sorularla ilgili kendileri de başlık açabilirler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Evrim Rehberi bölümünü okuyan katılımcılarımıza duyuru:

Bildiğiniz gibi, ana ateistforumda

http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=18421

başlığı altında, evrim rehberi bölümünde cevaplanmasını istediğiniz evrim ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

Aynı zamanda, burada verilen cevaplarla ilgili tepkilerinizi, beğenmediğiniz, katılmadığınız veya biraz daha açıklanmasını istediğiniz kısımları yine aynı başlık altında bize bildirebilirsiniz.

O başlık altında verdiğiniz tepkilere göre gerekirse verilen cevaplar daha genişletilecek, biraz daha açıklanacak ya da belki ek bazı bilgiler de verilecektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

Evrim rehberinde işlenen bir konuda, verilen cevapların ve bilgilerin içeriğine dair evrim rehberi ekibi içinde fikir ayrılığı çıkarsa, ilgili konu evrim rehberinin dışındaki bir alanda, muhtemelen bilim forumunda (ya da ana ateistforumda) açılacak bir başlık altında tartışılacak ve fikir ayrılıklarının orada çözüme kavuşturulması beklenecektir.

Eğer evrim rehberindeki mevcut başlıklardan biri tartışma alanına dönüştüyse, yukarıda bahsedilen işlem, sözkonusu başlığın bilim forumuna (ya da ateistforuma) taşınması yoluyla yapılabilir. O durumda ayrı başlık açmak gerekmez, aynı başlı başka forum alanına taşınmış olur.

Evrim rehberini hazırlayan ekipten çoğunluğun hemfikir olduğu bakış açısına tespit edildikten sonra, bu bakış açısını ifade eden içerik tekrar evrim rehberine alınacak ve böylece evrim rehberinin bir tartışma ortamına dönüşmesi önlenecektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...

Evrim Rehberi projesini başlattığımız ekip uzun süre önce bu bölüme katkıda bulunmayı çeşitli sebeplerle bıraktığından, bu bölüm bir süredir ölü bir şekilde bekliyor.

Fakat başka arkadaşlardan veya forumun yeni katılımcısı olan ve bu konuya enerji dolu bir şekilde tekrar kalkışabilecek durumda olanlardan arada bir bu bölüm ile ilgili sorular alıyoruz.

Bu bölümün gelişmesi ve kullanılması amacımızdır.

Bu yüzden bu bölüme katkıda bulunmak isteyen, evrim konusunda bilgili ve insanların bu konulardaki sorularını cevaplama konusunda tecrübeli katılımcılarımız yönetim ile bağlantı kurup, bu bölümde yazma yetkisi isteyebilirler.

Forumda yazdıkları kendisinin teminatı olan eski katılımcılarımız, veya yeni bile olsa güvenilir katılımcılarımızdan haklarında iyi referans alabildiğimiz üyelerimize bu rehbere katkıda bulunma hakkı verilecektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...