Cigdem 0 Oluşturuldu: Şubat 10, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Şubat 10, 2009 Doğum günün kutlu olsun Septik.. umarım bu yıl senin için muhteşem bir yıl olur.. hersey gönlünce olsun canım... sağlıklı, başarılı, aşk dolu, huzurlu bir ömür geçirmen dilekleriyle.. sevgiler.. sen çok daha güzellerine layıksın güzel kız, fakat ben daha yeni kalktım Link to post Sitelerde Paylaş
septik 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Hipnoz, inceliğin,güzel dileklerin ve güller için çok teşekkür ederim Dert etme güller hoş görünüyor Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi doğum günün kutlu olsun septik. nice yıllara. Link to post Sitelerde Paylaş
euclid 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Bu başlığı önce ben açmak istemiştim.Gizliden aldığım tehditler ve baskı yüzünden açtırılmadı :P Nice mutlu seneler septik.Gönlünce güzel bir hayat geçirmeni diliyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
septik 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Teşekkür ederim Murtedd Link to post Sitelerde Paylaş
septik 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Teşekkür ederim Murtedd Link to post Sitelerde Paylaş
septik 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Bu başlığı önce ben açmak istemiştim.Gizliden aldığım tehditler ve baskı yüzünden açtırılmadı :P Nice mutlu seneler septik.Gönlünce güzel bir hayat geçirmeni diliyorum. Teşekkür ederim güzel dileğin için Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Doğumgününüz kutlu olsun... VAR GİT ARTIK buralarda gece uzun gün ışığı yakındır var git artık bakma ardına ölüme fazla sokulma ama düşün ki mevsim rüzgarlarının savurduğu bir orman insan sev onu, sokul, konuştur doludur fazla üstüne varma hep susmak susmak... yetmiyor bazen işte bu yüzden bütün ışıkları yanmalı yeryüzünün ozanlar herşeyi anlatmalı var git artık acıyı aşındırma tut ve at sevdaya uzaan çağlayana Yılmaz ODABAŞI Link to post Sitelerde Paylaş
septik 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Hallaç01, teşekkür ederim Link to post Sitelerde Paylaş
taklamakan 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun Septik. Umarım tüm isteklerin gerçekleşir bu yıl. Hipnozun senin hakkındaki dilekleri gibi örneğin.... Saygılar. Link to post Sitelerde Paylaş
septik 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun Septik. Umarım tüm isteklerin gerçekleşir bu yıl. Hipnozun senin hakkındaki dilekleri gibi örneğin.... Saygılar. Teşekkür ederim Taklamakan. Umarım Güzel şeyler dilemiş Hipnoz'cum. Link to post Sitelerde Paylaş
Nearxthil 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Doğum gününüz kutlu olsun Ayrıca Dream Theaterden Take away my pain şarkısıda size armağan olsun Link to post Sitelerde Paylaş
septik 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Doğum gününüz kutlu olsun Ayrıca Dream Theaterden Take away my pain şarkısıda size armağan olsun Teşekkür ederim:) Uuu çok severim teşekkürler Link to post Sitelerde Paylaş
Pinokio 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Dogum günün kutlu olsun septik umarim yeni yasin cok güzel seyleride beraberinde getirir, umarim hep mutlu olursun. tekrardan dogum günün kutlu olsun Link to post Sitelerde Paylaş
septik 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Dogum günün kutlu olsun septik umarim yeni yasin cok güzel seyleride beraberinde getirir, umarim hep mutlu olursun. tekrardan dogum günün kutlu olsun Pinokio,teşekkür ederim :)Umarım dileklerin benim gerçeklerim olur:) Link to post Sitelerde Paylaş
sangre 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Doğum gününüz kutlu olsun.. Nice yıllara Link to post Sitelerde Paylaş
Pinokio 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi (düzenlendi) bu arada fredrik, ileney, kitapsiz, nusret dua55 dogum günüymüs hepinizin dogum günü teker teker kutlarim nice mutlu yillara Şubat 10, 2009 tarihinde Pinokio tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Cigdem 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi bu arada fredrik, ileney, kitapsiz, nusret dua55 dogum günüymüs hepinizin dogum günü teker teker kutlarim nice mutlu yillara kutlu olsun doğum gününüz arkadaşlar.. nice mutlu yıllara.. ben septiğin önceden bildiğim için kimin doğum günü diye bakmadan açtım.. özrümü beyan etmiş olayım böylece.. teşekkürler pinokio.. Link to post Sitelerde Paylaş
septik 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Doğum gününüz kutlu olsun.. Nice yıllara Teşekkür ederim Sangre Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Şubat 10, 2009 gönderildi Raporla Share Şubat 10, 2009 gönderildi Doğum gününüz kutlu olsun sevgili Septik. Dilerim ümid ettiğiniz çok şey gerçeklekşir... Nice yıllara... Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts