Jump to content

Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir?


Sizce bugün gençliğin en önemli sorunu nedir?  

43 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Kardeşim biz senin komü-fobik iğnelemelerinle uğraşıyor muyuz? Seni utandırabilecek bir şey olmadığından da adım gibi eminim.

Yan sanayi dostluğunu yılışıklığının içine sar da uza. Ağzında purolarla gökdelenlerden görünmüyordur belki 8-12 yaşlarında paspasa koşulmuş çocukların geleceği...

Ben komüfobik espriler yapmıyorum, Türkiye'deki ve bu forumdaki komünistlerin çoğunun içler acısı bir halde olduğunu düşünüyorum, bu doğru. Ancak hiçbir zaman Marksizm'in kendisini gayri-ciddi kabul etmedim. (Marksist değilim, o ayrı tabii.)

Subcommandante Marcos, Antonio Negri, Mario Tronti gibi isimler daima hayranlıkla takip ettiğim entelektüeller oldular. Hiçbir zaman ne 'doğruluk tekeli'ni elimde tuttuğumu iddia ettim, ne de tüm diğer ideolojik tutumları gayri-medeni ya da insani buldum.

Beni utandırmaz merak etme o tarz şeyler, gönüllü olup da, insan hazzını içeren hiçbir şeye düşman olmadım, bu eşcinsellik için de, transvestisizm için de, -şu müslümanların dillerine sardığı- grup seks için de doğru.

'Yılışıklık', 'yan sanayi dostluk' filan bence sana yakışmıyor. Hakkımda böyle düşünüyor olmana üzüldüm. Bana inanmak zorunda değilsin ama gerçekten kırıldım. Bir daha yanıt yazmam sana, öyle olsun.

tarihinde Vilppu7 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu şıkların hepsi toplumdan topluma değişebilecek farklı düzeyde algılanabilecek birer toplumsal olgudur. Bunların tamamını düzeltme şansı var mıdır?! Bu sorunların hepsi birbiri ile ilintilidir. Bu zincire başka sorunlarda eklenebilir.

Hayatla ilgili ilk tecrübelerimizi yaşadığımız, aile kurumu en önce gelir. Bu sebeple ilk adımı sorunlu attıktan sonra sorunsuz bir serüven hayli zor olacaktır. Bu konuda bakışım aileyi öncelikli kılıyor.

Konuyu başka bir yöne çekerek devam etmek istiyorum. Hedefi dar olan bir kitlenin sorunları çok büyük olabilir mi? Dar kelimesine burada verdiğim anlam hedefin anlamsızlığı, küçüklüğü, size göre iğrençliği vs...

Sizce gençliğin ciddi olarak sorunları var mıdır?! Yoksa en fazla yaşayacağı sorun sevgilimden ayrıldım, çok yalnızım mıdır?!

Bu soruyu cevaplarken dışarıdan değilde içeriden bakın... Yoksa her birimizin farklı farklı gördüğümüz sorunlar yok demiyorum. Ortalama bir bireyi, genci düşünün...

Link to post
Sitelerde Paylaş
Enteresan uyusturucu ve siddete bir tane dahi oy atilmamis.

Şıklar birbirine çok bağlı Sevgili TomClancy.

Ben de eğitimi en büyük sorun olarak görüyorum.

Eğitim kurumları Türkiye'nin şu anki en sorunlu kurumlarıdır.

Bu sorunlara karşı bir çıkaryol bulunmalı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...