Jump to content

BIJI ASEL -SAN


Recommended Posts

  • İleti 212
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

ya belkı kac kere dedık 2 tarafta cok hatalı

yaa sadece savasın olmamasını ıstemek bıle senı dıslamaya yetıyor bu ulkede

hala anlamadınızmı bu savasın sılahla coculmeyecegını

cozulseydı seyh saıd de seyıt rıza da cozulurdu

Link to post
Sitelerde Paylaş
Silinenlerin bir kısmı geri alındı ve başlık yeniden açıldı..

Buyrun biraz daha devam edin, nasıl olsa başlığın kilitlenmesi ve taşınması için gerekçe verirsiniz...

benim hakaret barindirmayan iletimide silmissiniz.ben yinede bu propaganda basliinin neden acildiini anlamamakta israr eden yoneticilere anlatmak istiorum.tsk da yasanan bu tur gelismelere pkk sitelerinde sizden korkmuoruz seklinde propaganda yapilir.bu propagandalarin icinde dagdaki gerillanin inancinin yuksek olduu sonuna kadar savasacagi yer alir.tipki bu basliktaki gibi.burasi pkknin sitesi deil ama adam baslik acmis ve korkmuoruz savasmaya devam etcez dior.simdi bu pkk propagandasi deilde nedir.

yine bi dier baslikta eski dersim zaza bolgesiki su an oole bi bolge yok cunku bolgenin cogu topragi dier illere paylastirilmis ve sadece kalani tunceli olarak adlandirilmis.neyse bu zaza bolgesinin adi kullanilarak tipki pkknin propagandasi gibi dili baska soyu baska olan zazalar kurtlestirilmeye calisilmis.bu heriflerin actii butun basliklar pkknin kendi sitelerinde yaptigi propagandadan baska bisey deildir.dikkatinize.simdi bu kurtculerden biri bu iletiyi raporlarsa sayin yoneticiler neden silindiinide bi zahmet altina not duserek anlatsinlar

tarihinde Zohan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben bugünkü tartismalara hernekadarda uzak klamaya calissamda,bir iki sey demekten kendimi alamayacagim.Birincisi herne olursa olsun küfür edilmesi konulari amacindan uzaklastiriyor.Fikirlere ters gelen bir konunun olmasi nedense hemen küfretme özgürlügünü veriyor bazilarina.Bu isi küfretmeden,asagilamadan tartisamayacakmiyiz?

ikincisi,basligi acan EGE arkadasinda söylemek istediklerini tam söyleyemedigini düsünüyorum.O yüzden hatali davranmis oalbilir.TSK´nin ürettigi silahlarin gövde gösterisi seklinde bir kesim halka resmi ilanat edilmesi onun bu tür yaklasimina sebeb olmus olabilir.Cünkü bu forumda asiri milliyetci arkadaslar oldugu kadar asiri kürtcü arkadaslarda var.Ama benden,hallactan,seyitrizadan,egeden küfürlü bir söylem ciktimi?Bunuda göz önünde bulundurun.

Bu konulari tartisirken biraz dha kisilikleri zedelemeden yapsak daha iyi olacak.Bizler burada birbirimizi ne kadar yersekte yiyyelim,TSK yine o silahlari yapacaktir,PKK yine dagda olacaktir,farketmeyecektir.

Ben bu iki gündür acilan basliklardaki yaklasim tarzlari olarak hernekadarda zit fikirli olsak dahi Barisarock arkadasin üslubunu begendim.En azindan karsi tarafin fikirlerine saygi göstererek ,küfretmeyerek konulara dahil oluyor.Ben iste bu sekil tartismak taraftariyim.

Saygilar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Zohan, Küfür etmediğin müddetçe yazını silmeyiz. Bu başlık da daha öncekiler gibi göz altındadır, gerek görülürse kapatılır veya silinir.. Bunu sizlerin performansı belirleyecektir. Ama son günlerde bu tarz başlıkların fazlaca açılıyor olduğunun farkındayız... Buna gerekirse köklü bir çözüm bulmaktan da kaçınmayız...
ozaman serabis silmistir.ben sana soliim icinde gram hakaret yoktu.varsa koyun buraya gorelim.eer varsa bidaa yazmicam bu sitede soz veriorum.ama olay o deil.ben burdaki kurtculerden 2 gun once bolca hakaret yedim karsiilindada ayni hakareti geri iade ettim.bana hakaret eden adamlar ayni hakareti yiyince benim iletimi raporlamislar.bu resmen hastaliktir.raporlicak kadar efendi bi insansan neden iletilerinde hakaret ediosun.neyse sozlerim anlasilmistir umarim.bence pkk propagandasina izin vermemeniz site acisindan daa ii olur.ozaman bizde pkkcilara laf yetistirmek zorunda kalmayiz tarihinde Zohan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kanimca Bu sorunda nemala nan PKK 'nin manavra alanini daraltmak icin BIZIM SORUNUMUZ diyip, pkk nin elindeki bazi kartlari alabiliriz..

Tabiki elestiriyi her yonlu yapmak zorundayiz,zira PKK nin cikisina hem zemin hazirlayanlari da yargilamak zorundayiz.

Unutmayinki bu sekil ASKERI HARCAMALAR, robotlar cikaran devletin kendisi PKK ya ilk cikisinda cok yardim etmistir.

Bunlari biliyoruz,polimige girmeye gerek yoktur,bilmiyenler arastirsin.

Apo der DEVLET bize 3 yil bakti,sonrada bizde onlari kafesin icine aldik vs,,, beyanlari vardir, bunu biliriz!

Yani olayi PKK lilar diye ele almak yanlistir, bunu cikaran kosullari desmek en mantiklisidir.

Neden ANKARA^pkk YI bir sekilde bitirmiyor-ki o kdarda karmasik bir sorun degil ama yinede MEDYAYI DA kulandirarak TOPLUMSAL TRANVALAR yaratiliyor ve KUMELESMELER saglaniyor,

NEDEN bunlar yapiliyor ??

Dogu'da DTP den baska kurt partisi niye yok ?? Neden tutunamiyor??

Bu isi PKK nin eline hipotek ettiler ve ondan baska manavra yapan yok.

Kimdir pilot necati ??

OLdumu ??

Yasiyormu ??

APOYU KENYADA alan 'kar maskeli hareket timi nin NECATI oldugunu soyliyen yakinlari var) garip, kim bu adam ??

Mahirlerin de olayinda adi geciyor, daha APO nun esamesi okunmazken, Pilot yine var ve sahnede, ELROM olayinda da kilt isim ustelik.

Yani olay cok karisik ve urkutucu, kimin ne oldu pek belli degil, bu sekil de tartisùma ortami yaratilabilir, NEDENLERI sorgulayabiliriz..

saygilar

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu ülke provakasyonlar ülkesi.Herkes birbirine gövde gösterisi pesinde.Sanaldaki gövde gösterileri ne kadar gercekci olabilirki?

Bu hem kürtler,hem türkler icin gecerli.

Ancak sanalin disinda olan bir gercek varki;ölenler,aci cekenler,iki tarafinda bedel ödedigi bir savas var.Gerci savas olmadigini kabullenmeyenler var ama ben savas var diyorum.

Yaklasik bir yildir bu forumdayim.Hep sunu söylemek istedim her iki tarafta oyuna gelyior diye.Bu gün gibi asikardir.Sapkayi cikarip önümüze koymamiz gerekiyor.Türklerin ve Kürtlerin neden bu kadar agresif davaranmak zorunda birakildiklarini arastirmak,tartismak gerekiyor.

Yillarca beraber yasadik ,yillarca omuz omuza emperyalistlere karsi omuz omuza mücadele verdik.Egerki biz burada birbirimizi yersek,digerleride gelir bizim bu kavgamizdan cikar elde eder.

Bu sekil davranana kadar,bizleri kimler bu duruma düsürüyor diye düsünmek lazim degilmidir?

Birkere sunu söyleyeyim.TSK icinde sadece türk evlatlari yoktur,sehit olan Kürt evlatlarida vardir hemde binlerce.Öte taraftan PKK icinde sadece kürtler yoktur,Türklerde vardir hemde binlerce ...hatta yabanci uyruklularda vardir.

Bir ülkenin tabiki ordusu,askeriyesi,rejimi olacaktir .Ancak bizlerin demek istedigi sudur;baski,izolasyon,gövde gösterileri,yipratma,asimile etme vsg politikalar karsi tarafi tetikliyor.Bu konuya dikkat cekmeye calisiyorum.TSK´de özgür karar veremiyor.Icindeki komutanlar,pasalar inanin serbest klasalar bu savas 10 dakikada biter.

Gelelim diger tarafa,PKK ´de dis güclerin tetiklemesine maruz kalmistir.PKK ´nin kuruldugu ilk dönemki amaclari ile,sonraki izledigi politikalar cok farklidir.

Mazlum Dogan gibilerinin mahkemelerde verdigi ifadeyi okumanizi siddetle tavsiye ediyorum.Ifadelerinde yapilan baskilardan,bu baskilara karsi emperyalistlerin ekmegine yag sürdügümüzden bahseder.

Uzun lafin kisasi,burada küfretmekle,birbirimizi yemekle hicbirsey halledemeyiz.

Saygilar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

TSK kendini modernize eden açılımlar elbette yapacaktır..Kürt sorununu PKK terörünü yıllarca tek başına TSK'ya çözdürmeye çalışanlar hata yapıyorlar.Elbette TSK sınırlarını korumak ve saldırıları engellemek için elinden geleni yapacaktır.Güçlü bir demokratik ortam ancak saldırının olmadığı anlarda işler.

TSK askeri bir kurumdur ve askeri modernizasyon açısından gereğini yapmaya devam ediyor.

TSK'nın modern silahlara sahip olmasından ancak terör eylemlemleri yapmak isteyenler ve TSK'ya düşman olanlar korkar.

Artık demokratik platformlarda yapılmalı mücadele, işi TSK 'ya bırakmadan.3-4 yıl içinde çok modernize va aktif bir ordu olacaktır TSK.Profosyonel az askerli etkin bir ordu olmaya doğru adımlarını atmış çalışmalarını hızlandırmıştır.Bu gereksinimdir bir devlet için.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Sanki çok içerikli bir mesajmış gibi silinmiş bir mesajın peşine düştün. Oysaki başlıktan pek çok mesaj silindi. Silinen başkaları da var. Bir kıusmını geri aldık, bir kısmı ise kaldı.. Mesajı geri alınmayan diğerleri de aynı şekilde davranıyorlar mı?
ya ben senlede polemie girerim o sorun deil ama sonucta sitenin kurucususun.senle polemie girenler esit sekilde tartisamadiklari gibi cogu sonunda atiliolar.bide ben mesajimin pesine dusmedim.hakaret iceren iletiler silinmis benimki nie silindi dedim.sanki pkk propagandasi yapilan baslik cok icerikliymis gibi benim mesajimdanda fazla bi icerik beklemen sacma olmus.mesajda seni elestirmistim ama niyetimi anlamissindir umarim.amacim sana laf sokmak deil yada yonetimini begenmediimi solemek deil.adamlarin propagandaci olduunu gostermeye calismakti.zaten sonunda gormussun.demekki mesajlarim amacina ulasmis
Link to post
Sitelerde Paylaş

ELEKTRONİK KOMANDO HAZIR

Onca propaganda ve ajitasyon yapılmış fakat silahı tanıtan bir yazı resim konmamış(!) Teessüf ederim(!) Neyse bu eksikliği ben gidereyim(!) Elektronik komandomuz hayırlı olsun... Umarım ilk kullanımından itibaren iyi sonuçlar alırız(!)

ASELSAN terörle mücadelede şehitler veren asker için çok özel bir silah geliştirdi.. Adını da "İzci" koydu.. Bu yeni silah tıpkı elektronik bir komando gibi hareket ediyor.

Sınırın sıfır noktasında, dağda bayırda, sarp arazide, yolda Mehmetçik artık hedef olmayacak. Kimse askeri göremeyecek ama asker herşeyi bilecek, görecek hatta duyacak.

Hedefi anında buluyor, mayını uzaktan imha edebiliyor. Onun adı İzci... Hem silah, hem radar, hem canlı yayın, hem mayın uzmanı..

İnsansız ama hiçbir eksiği yok. Uzaktan kontrol edilebiliyor.. Daha önemlisi kendi başına karar verip uygulayabiliyor..

Tamamı Aselsan üretimi.. Mehmetçik siperin ardında ya da karakolda güvendeyken terörisle ilk sıcak teması o sağlayacak mayının izini de izci sürecek.

elektronkkomandohazir12fg7.jpgelektronkkomandohazir22fy9.jpgelektronkkomandohazir32og6.jpgelektronkkomandohazir42yw5.jpgelektronkkomandohazir52cb8.jpgelektronkkomandohazir62ev2.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu mu SAVASACAK simdi TERORISTLER ile :)

Guldurmeyin beni , pili bitince ne olcak ??

Simdi ulkemizi bu mu koruyacak!

Benim evde bir (elektirikli supurge var) philps marka :)

Bendeki supurgenin TASARIMI bu teneke parcasini ona katlar..

Kim bilir kac para verildi yine ve kimi fatura edilecek tutari .

Tabiki yoksula ve Fukaraya fatura edecekler bu HIKAYEDEN teneke parcasi nin ederi.

Bu benim yolda karsima ciksa, bi tekmeyle devre disi birakirim yahu bunu!

Neyse

saygilar

Link to post
Sitelerde Paylaş

tomclancy çok iyimsersin .bu zamana kadar tartışılsa tartışılırdı.

Bunların tek bir çözümü var. kimse askere (yada dağa ) gitmeyecek , kimse oy kullanmayacak. Bunlar olmadığı sürece birleri dağa çıkacak birileri şöven duygularda olacak birileri de way be ne güzel insan öldürme aleti yaptık diye gurur duyacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş
tomclancy çok iyimsersin .bu zamana kadar tartışılsa tartışılırdı.

Bunların tek bir çözümü var. kimse askere (yada dağa ) gitmeyecek , kimse oy kullanmayacak. Bunlar olmadığı sürece birleri dağa çıkacak birileri şöven duygularda olacak birileri de way be ne güzel insan öldürme aleti yaptık diye gurur duyacak.

Bu tartismalrin bugüne kadar cözüme ulasacak sekilde tartisilmamasini engelleyen kimlerdir ?

Neden cözüme ulasilamiyor?

Neden savas bitmiyor veya bitirilmiyor?

Link to post
Sitelerde Paylaş

aslında etken unsurlara değindim. Bişeyler birilerinin işine gelmektedir. Savaşacak ve oy verecek her insan gönülen otoriteye bağlı olacaktır. kutuplaşmalar ve de karışıklıklar olmasa bunları yapmak isteyecek insanı zor bulacaklardır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bunların tek bir çözümü var. kimse askere (yada dağa ) gitmeyecek , kimse oy kullanmayacak. Bunlar olmadığı sürece birleri dağa çıkacak birileri şöven duygularda olacak birileri de way be ne güzel insan öldürme aleti yaptık diye gurur duyacak.

Tribuss, bırak bu anarşi ayaklarını... İnsan toplumsal bir varlıktır. Toplumsallaşma her zaman olacaktır. Post-modern döneme girdiğimiz şu asırda bağımlılık giderek artıyor. Uzmanlaşmanın artık zarar verdiğini belirten toplumbilimciler bile var. Uzmanlaştıkça diğer uzmanlık alanlarına olan bağlılık giderek güçleniyor. Tribuss, sen ve benzeri avaneler dağa çıkın. Orada özünüze dönersiniz. Fakat beslenme sorunu sizi birlikte hareket etmeye itecek daha sonra her işi yapamayacağınız için kendi aranızda iş bölümüne gideceksiniz.

İşkembeden atmakla olmaz. Devlet görevlerin paylaşıldığı bir bütündür. Herkes üzerine düşeni en iyi bir şekilde yapacaktır. Askerin görevi tehdit unsurlarına karşı caydırıcı bir güçte olmak ve mevcut saldırıları önlemektir. Senin gibi haybeci anarşistlerde sıcak popolarından insanlık dersi verirler. Fakat poponun minimum sıcaklığını koruması için askerlere bağımlısın...

Link to post
Sitelerde Paylaş

ınsanlarımızı katleden teröristlere acımak humanızm değıldir....kanlı örgütü masum göstermek katlıama ortaklıktır...pkk denen kanlı hain örgütün bütün kanlı katil üyeleri gebersin tsk nın yenı sılahlarıyla .ohhh valla çok mutlu oldum.....kahrolsun katil kanlı kürtçü hain örgüt ve onun uzantıları......................

tarihinde goddess tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

bu kadar sinirlenme... Sakin ol... Kürtçülere alttan verdiğin desteğe bir anlam veremedim. O sebeple size cevap yazdım. Adamlar ASELSAN'ın ürettiği silahla dalga geçip üzerine bunlar çözüm değil diyor. Pkk'lıları vurmak ne zamandan beri çözümsüzlük oldu. Sizde çıkıp bu ipsizlere çanak tutuyorsunuz.

tarihinde IFeelGood tarafından düzenlendi
Hakaret ve tehdit.
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...