Jump to content

Fenerbahçe - Sevilla Maçı


Şampiyonlar Ligi  

31 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • İleti 48
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Benim düşüncem Fenerbahçe'nin bu maçı alacağı yönünde..

not: anketi düzenliyemiyorum.. :blink:

Maçı kazanalım ama tur için büyük avantaj sağlayacak bir sonuçla olsun mümkünse.

Fenerbahçe hem futbolda hem de basketbolda aynı sezon içerisinde şampiyonlar liginde 2. tura çıkarak ülkemizde bir ilki gerçekleştirdi. Bundan sonra geçilecek her tur avrupa devleri arasına yazdıracaktır kendisini.

Selam ve sevgiler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu maci kim alir bilmek zor ama Sevilla final oynamayi basarmis bir takim ve turnuva takimi. Fenerin isi zor olsada sanssiz degil. Günlük morel isi bitirir. Bol bol seftali yesinler..Ben Istanbulda berabere Ispanyada Sevilla diyorum.

SAYGILAR

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sevilla yabana atılacak bir takım değil.. 2 sene üst üste uefa kupasını almış bir ekip.. Tecrübeleri Fenerbahçe'ye göre çok fazla.. Ama Fererbahçe de bu sene şampiyonlar ligi grup maçlarında içerde inter - psv - cska moskova maçlarını aldı.. Sevilla'nın şu anki form grafiği de çok iyi değil. Kadiköyde alınacak 2 farklı skor. Bize çeyrek final kapılarını açar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Korksaydım evimde otururdum

Süleyman ARAT 20 Şubat 2008

Zico, "Sevilla saygıyı hak ediyor ama onlardan korkuyor olsaydım şu an burada değil, evimde otururdum. Elbette rakibe saldırmalıyız, ama evimizde oynarken risk almamamız gerektiğini biliyoruz" dedi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Zico, Sevilla karşısında riske girmeyeceklerini belirtirken, kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Brezilyalı çalıştırıcı şöyle dedi: "Bulunduğumuz nokta ne kadar istekli oynamamız gerektiğini açıklıyor. Sevilla’nın çok iyi bir ekip olduğunu, aldığı kupaları unutmamalıyız. Saygıyı hak ediyorlar. Biz de savaşmak ve kalitemizi sahada göstermek durumundayız. Ama Sevilla’dan korkuyor olsaydım şu an burada değil, evimde otururdum. Ç.Rize’deki kadroyu sahaya sürmeyi düşünüyorum."

Herkesin farklı bir çalışma tarzı olduğunu bu yüzden kendisinin gidip rakipleri izlemediğini belirten Zico, bu konudaki eleştiriler için, "Bu noktaya gelirken de takımın başında ben vardım. Çalışma tarzları konusunda insanlara biraz daha saygı görürsem mutlu olacağım. Sonucu belirleyenler oyunculardır. Deivid’dir, Alex’tir, Kezman’dır, Kanoute’dir, Fabiano’dur..." diye konuştu.

Azla yetinmeyeceğiz

Zico şöyle devam etti: "Gücümüzü biliyoruz. Sevilla kaliteli ama geçemesek de olur düşüncesinde değiliz. Kalitemizi ortaya koyacağız, azla yetinmeyeceğiz. Olur da geçemezsek gidebildiğimiz en iyi noktaya gittiğimizi de göreceğimize eminim. Mantıklı hareket etmek gerekiyor. Elbette rakibe saldırmalıyız, taraftar bunu ister. Ama bu tür turlarda dikkat etmeniz gereken evde oynarken risk almamanız gerektiği. F.Bahçe karakterinden ödün vermeyecek ve evde oynamanın verdiği dikkatle oynayacaktır. Atakta kontrollü olacağız. Saha şartları maç açısından değil, güzel oyundan zevk alan iki takımın bu yönlerini sergileyememesi açısından gözüm korktu."

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...