Jump to content

ATEŞ ÜZERİNDE YÜRÜME


Recommended Posts

http://www.xing.com/app/forum?op=showartic...icleid=17958132

http://www.webhatti.com/genel-sohbet/18384...nde-yurume.html

Arkadaşlar bu iki linkte ciddi ciddi ateş üzerinde yürümekten ve bunun normal bir fenomen olmadığından bahsediyor. Bu yazıları yazanlar insanları kandırıyor mu? Yoksa bunlarda gerçeklik payı var mı? Gerçeklik payı varsa uzun süreli eğitimden geçmemiş insanlar kısa bir eğitimle bu işi nasıl yapıyor? Bilincin kullanımı nasıl bu kadar etkili olabiliyor? Eğer anlatılanlar hikaye ise bir esprisi yok tabii. Olumlu yada olumsuz bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

tarihinde baglanti tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
baglantı hanım ; herşeyi çözdünde bumu takıldı aklına yahu hı. adam kılınç yutuyor be :)

Ya kılıç yutma işi teknik ve egzersiz ile oluyor. Bu başka. Eğer doğru ise çok ilginç. Zahmet edip linkleri okumuyor ki millet.

Bak Beze yazmış ama okumamış. Köz dediği 1000 derece imiş. Ayaklar 7 saniye bassa bile yanmıyormuş. Oysa 3,5 saniyeden fazlasının yakması gerekiyormuş. Ya bizi keklemeye çalışıyorlar yada var böyle birşey. Gidip denesem mi napsam? Ama teknik yönünü bilmeden gene anlamı olmayacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar forumda birileri belki birşeyler biliyordur diye sordum ama galiba kimsenin bilgisi yok bu konuda. Neyse araştırmalarım sonucu teknikte bir hile olup olmadığını öğrenirsem ben gelip yazarım bu başlığa gene.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bağlantı, verdiğim linki izle... Michael Shermer açıklıyor olayı.

sevgili bilgehan, konuyla alakalı değil ama paylaşmazsam ölürüm, içimde kalmasın :) Acaba forum Marksistleri, The Skeptics Society'nin kurucusu M. Shermer'in, Allahsız olduğu kadar, pis gapitaliz, işçi sınıfı 'düşmanı' bir libertarian olduğunu da biliyor mudur? :)

tarihinde Vilppu7 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
yahu bağlantı, dnalarından gelen sesleri dinleyebiliyorsun da ateş üzerinde mi yürüyemiyorsun =)

Denesem yürüyeceğim açık zaten.:) Çünkü anladığım kadarı ile ortada bilincin etkisi ile oluşan olağaüstü bir durum yok. O tür bir ateşin üzerinden belli bir hızda yürüyen herkes geçebiliyor. Yani mucize diye kakalayanlar uyduruyor.

Dnalarımdan gelen ses ile ilgili şaka yaptım yav. Öyle birşey ancak ciddi teknik imkanlarla titreşimlerin ses olarak taklit edilmesi ile dinlenebilir. Hatta verdiğim linkler buna örnektir. Sende yani.:)

Link to post
Sitelerde Paylaş

Serabis, çok teşekkürler. Teknik yönünü başka örneklerlede iyice anladım. Arkadaşlar linki mutlaka okuyun. Çünkü mucize diye insanlara yutturulmaya çalışılan şeylerin teknik yönünü özetle açıklıyor.

Bu arada merak edip ateş üzerinde yürümeye kalkmayın. Çünkü ya ateşte sorun olabilir. Yada ayaklarınız kuru ise yanma tehlikesi var. Bende şu linki okuduktan sonra buna kalkışmam. Zaten işin teknik yönünü bildikten sonra hiçbir esprisi yok. Durup dururken arıza çıkartmanın alemi yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...