LOTUS 0 Oluşturuldu: Mart 11, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Mart 11, 2009 (düzenlendi) tübitaktaki skandaldan sonra bilim teknik dergisinin tadı kaçtı. zaten son aylardaki değişim bunun habercisiydi. dergiden ayrılan eski yazar kadrosu şimdi NTV BİLİM dergisinde yazıyor. bu ay ilk sayısı çıktı. hayırlı olsun. Mart 11, 2009 tarihinde LOTUS tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Mart 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi o ntv yi de kapatırlar yakında bekliyorum Link to post Sitelerde Paylaş
LOTUS 0 Mart 11, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi o ntv yi de kapatırlar yakında bekliyorum o biraz sıkar. orası devletin kucağı değil Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Mart 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi o biraz sıkar. orası devletin kucağı değil youtube de değildi Link to post Sitelerde Paylaş
LOTUS 0 Mart 11, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi youtube de değildi o ayrı bu ayrı bilader. Link to post Sitelerde Paylaş
LOTUS 0 Mart 11, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi bu arada analiz sen hunter msin? Link to post Sitelerde Paylaş
bayraksiz 0 Mart 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi Hayırlı uğurlu olsun Link to post Sitelerde Paylaş
analiz 0 Mart 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi (düzenlendi) o ayrı bu ayrı bilader. görürsün bak kapatmazlarsa da almayın o dergiyi size adamakıllı bilim dergisi burda derler dediler de ben swqazxsa2 serdar ım Mart 11, 2009 tarihinde analiz tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Mart 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi bu arada analiz sen hunter msin? hunter şu ara Ruslan_Chagaev. kosovalı harun foruma giremediği için o da şu aralar nik değiştirmek zorunda kalmıyor. zaten eskisi gibi de uğramıyor foruma. Link to post Sitelerde Paylaş
LOTUS 0 Mart 11, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi Hayırlı uğurlu olsun dişlerin çok hoş Link to post Sitelerde Paylaş
Tumagü 0 Mart 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi Hulki Cevizoğlu'nun Popüler Bilim dergisi, bilim ve tekniğe kafa tutacak kadar zengin değildir ama kötü de değildir. yazar kadrosu biraz genç olmasından dolayı makalelerin okunması sürükleyici olamıyor. zamanla iyi bir bilim dergisi olacaktır bana göre. bu ay ne yazıkki Charles Darwin'i konu etmeyi unutmuş. ama dediğim gibi yazar kadrrosu çok genç. Esenlikler. Link to post Sitelerde Paylaş
LOTUS 0 Mart 11, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi (düzenlendi) ''popüler bilim'' pek bilim dergisine benzemiyor. Darwini öğrenmek istiyorsan ve gerçek bir orgazm yaşamak istiyorsan ''bilim ve ütopya'' dan şaşma derim. ama genel anlamda yeni çıkan NTV BİLİM ortaya çıkan boşluğu doldurmaya adaydır. yazar kadrosu bilim tekniğin eski çalışanları. Mart 11, 2009 tarihinde LOTUS tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Tumagü 0 Mart 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi ben her ay bilim teknik dergisini satın alıyordum... mart sayısını iki defa bayiye sordum: neden gecikti bu dergi ? bilmediğini söyledi bey amca ! ben artık bilim ve teknik dergisini satın almamayı kararlaştırdım. başkalarıda varsa ben gibi, 45 bin satması artık çok zor. ntv bilim satın alacağım..önerine teşekkür ederim... Esenlikler. Link to post Sitelerde Paylaş
frodo 0 Mart 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mart 11, 2009 gönderildi Bilim Ve Teknik dergisinden farklı bir formata sahip olmasına rağmen sanırım şimdilik en iyisi Bilim Ve Gelecek dergisi. http://www.bilimvegelecek.com.tr/ Selamlar. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Mart 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mart 12, 2009 gönderildi Bilim Ve Teknik dergisinden farklı bir formata sahip olmasına rağmen sanırım şimdilik en iyisi Bilim Ve Gelecek dergisi. http://www.bilimvegelecek.com.tr/ Selamlar. Bence de. Ben de son 6 aydır onu alıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Boyla Kutlug 0 Ocak 1, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 1, 2018 gönderildi Türkiye'de yayımlanan Alman Focus dergisi, son sayısının kapağını "Almanya'da islam" konusuna 13 sayfa ayırdıktan sonra "Focus Dergisi bir süre yayınlanmayacaktır. Değerli FOCUS okurlarına, ilgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz" açıklamasını yaptıktan sonra veda etmişti, hâlâ öyle gözüküyor focusdergisi.com'da ama in Deutschland focus.de yeni sayılarını online devam ettiriyor. Focus'un dergi kapatması sadece Türkiye için geçerli yani. Link to post Sitelerde Paylaş
Mudiban Çivitgorz 0 Ocak 1, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 1, 2018 gönderildi Hey gidi, nerde o eski günler. Ntv bilim tirajı en yüksek 17066'yı gördü ve son sayısı olan 27. sayı ile mayıs 2011'de kapandı gitti. Ama darbe sonrası kapatılan fetö yayınları hep yüksek tirajlıydı. Fetö zihniyetini benimseyen birisi değilim elbette ama fetö yayınları Türkiye'de entelektüel bir grup insan yaratmıştı. Aksiyon tirajı 47.869 idi, Sızıntı tirajı 800 ,000 idi ve Zaman tirajı 1,100,000 idi. Şimdi iktidar damadının turkuaz grubu bile yandaşlığın âlâ belirtisi olmasına rağmen fetö tirajlarını yakalayamıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
sofratuzu 0 Ocak 1, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 1, 2018 gönderildi On 11.03.2009 at 19:06, Tumagü yazdı: Hulki Cevizoğlu'nun Popüler Bilim dergisi, bilim ve tekniğe kafa tutacak kadar zengin değildir ama kötü de değildir. yazar kadrosu biraz genç olmasından dolayı makalelerin okunması sürükleyici olamıyor. zamanla iyi bir bilim dergisi olacaktır bana göre. bu ay ne yazıkki Charles Darwin'i konu etmeyi unutmuş. ama dediğim gibi yazar kadrrosu çok genç. Esenlikler. populer bilim dergisinin sayfasına baktım ücretsiz okunabiliyor. Nasıl para kazanıyorlar bu dergiden? ? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts