Jump to content

Bana bu canlıların oluşumunu anlatacak bi ateist var mı?


Recommended Posts

Temelde ateizm hiçbir konuya açıklık getiremez, evren nasıl oluşmuştur desen ya ezelidir der evreni tanrısallaştırır, yada kendi kendine oluşmuştur der (ne demekse :) )

Siz ateistleri ve ateizmi kendiniz gibi zannettiğiniz için bu size garip geliyor de' mi? Hiç bir konuya açıklık getirmez!!! Ateizm, sizin tanrınıza karşılık, yeni bir tanrı uydurmaz... Ateizm sadece tanrı diye bir şey olmadığını iddia eder. Bu bir.

Siz asalak teist takımının getirdiği açıklamalar nedir bir zahmen öğrenebilir miyim?

Canlılıkta da aynı şey, ilk hücre,protein aminoasit vs. nasıl oluştu ? Ultraviyole ışını çarptı. Ondan sonra ne oldu ? Proteindi hücre oldu, hücre oldu amip oldu vs.vs. uzar gider böyle.

De' mi, ne kadar saçma, onun yerine ne idüğü belirsiz bir tanrı ol dedi oldu. Ama tanrının olması için kim ol dedi belirsiz!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 65
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

"Zaten ateizm in hiçbir konuya açıklık getirmek gibi bir görevi yoktur."

Tanrıya inanmak bir inanıştan ibaret ise inanmayışta bir inanıştır.Yani nasıl dinlerin iman esasları var aynısı ateisler içinde sözkonusu.Tanrıya inanmayışta bir ayrılık unsurudur.Tüm insanlar inanmasa idi ayrılık unsuru olmazdı aynı şekilde herkes inansa idi ayrılık unsuru olmazdı.

Şu halde din insanları birleştirmez ayırır,inanmayış nötr haldir insanları birleştirir (bknz. zeitgesit the movie ) demek saçmalığın daniskasıdır.

Din nasıl tüm insanları inanmaya davet ediyor ise , ateizmde inanmamaya davet eder. İlki ayrılık unsuru ise ikiincisi de ayrılık unsurudur.

Birde eleştirileri dinlerin insanları eşit görmediği konusunda yoğunlaşır, ateist nasıl eşit görüyor çok merak ediyorum en basit tarifiyle inanan bağnazdır,evrimini tamamlayamamıştır,geri zekalıdır vs.vs.vs.

Bir şeyi kesin bir dille kabul etmek bağnazlık ise kesin bir dille reddetmekte bağnazlık olmuyor mu ?

Ateizm dogmatik değildir. İkna edici delil olmadığı için tanrıya inanmaz... Delil olsa tüm ateistler deist olur...Önemli olan bir şeyin dogmatik olup olmadığıdır...Din dogmatik olduğu için sorun teşkil eder... Ateistler uniform değildir ve iman esasları falan gibi sınırlamaları da yoktur... Ateizm eğer dogmatik olsaydı inanç olurdu ama değil işte, boşuna çabalamayın...

tarihinde Andromeda tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Nasıl olmuşşa iyi olmuş ama,

hatta Otostopçunun galaksi rehberinde bunu derinlemesine anlatıyorlar

gezegen inşa eden firmalar var bunun için içinede canlıları bırakmışlar Patronları parayı almış ve işçilerine olun deyin olsunlar demiş ve böylece olmuşuz canlılarla birlikte :))))))))

Link to post
Sitelerde Paylaş
dino kuştan bahsediyorsun sanırım..

SON DİNO-KUŞ FURYASI VE GERÇEKLER

Geçtiğimiz günlerde Çin'de bulunan bir grup fosil, dünya medyasında evrim teorisi lehine bir delil olarak yansıtıldı. Pekin'deki Omurgalılar Paleontolojii ve Paleoantropolojisi Enstitüsü yetkileri tarafından yapılan açıklamada, bulunan altı fosilden birinin, "dört kanatlı bir dino-kuşa" ait olduğu ve bu soyu tükenmiş canlının uçabildiği ileri sürülmüştü. Darwinist medya kuruluşları, daha önce defalarca gündeme getirdikleri ancak her seferinde farklı delillerle çürüyen "kuşlar dinozorlardan evrimleşti" tezinin böylece bir kez daha propagandasına giriştiler.

Oysaki böyle bir propaganda yapabilmelerine imkan tanıyacak bir durum yoktur. Çünkü ne bulunan yeni "dört kanatlı bir dino-kuş" fosili, ne de bir başka bilimsel bulgu, "kuşların evrimi" iddiasına kanıt oluşturmamaktadır.

Yeni Fosil, Archaeopteryx'ten 20 milyon yıl daha genç

Paleontoloji hakkında biraz bir şey bilen hemen herkes, Archaeopteryx ismini duymuştur. Tüm zamanların belki de en ünlü fosili olan bu canlı, bundan 150 milyon yıl önce yaşamış bir kuştur. Archaeopteryx'in en önemli özelliği ise, bilinen en eski kuş olmasıdır. Archaeopteryx'ten önce yaşadığı bilinen, fosili bulunmuş başka hiç bir kuş yoktur. (1)

Archaeopteryx'in bir diğer çarpıcı özelliği, tam anlamıyla bir kuş olmasıdır: Günümüz uçucu kuşlarının aynısı olan asimetrik tüyleri, kusursuz kanat yapısı, günümüz kuşlarında olduğu gibi hafif ve içi boş olan iskelet yapısı; uçuş kaslarını destekleyen göğüs kemiği ve diğer pek çok özelliği, bilim adamlarını Archaeopteryx'in oldukça başarılı bir şekilde uçan bir kuş olduğuna ikna etmiş durumdadır. (2)

Archaeopteryx'in günümüz kuşlarında görülmeyen iki özelliği ise gagasındaki dişler ve kanatlarındaki pençelerdir. Bu iki özellik nedeniyle kuş, 19. yüzyıldan bu yana evrimciler tarafından "yarı sürüngen" bir canlı olarak gösterilmek istenmiştir. Oysaki bu özellikler canlının sürüngenlerle bir ilişkisi olduğu anlamına gelmez. Araştırmalar günümüz kuşlarından Hoatzin'in de kanatlarında pençeler bulunduğunu ortaya çıkarmıştır. Archaeopteryx'in dişlerinin ise sadece bu türe özgü olmadığı, tarihte "dişli kuşlar" olarak tanımlanabilecek başka türlerin de yaşadığı, başka fosil bulgularından anlaşılmaktadır. (3)

Tüm bunlar nedeniyle, Archaeopteryx'i "ilkel kuş" olarak tanımlayan evrimci tezin yanlış olduğu, canlının günümüz kuşlarına çok benzediği artık bilim adamlarınca kabul görmektedir. Bu konudaki en önde gelen otoritelerden biri olan Kansas Üniversitesi profesörü Alan Feduccia'nın belirttiği gibi "Archaeopteryx'in çeşitli anatomik özelliklerini inceleyen yeni araştırmacıların pek çoğu, bu canlının daha önce hayal edilenden çok daha kuş-benzeri olduğunu göstermiştir". Archaeopteryx hakkında yürütülmüş olan Darwinist propaganda ise yanlıştır; yine Feduccia'ya göre "Archaeopteryx'in theropod dinozorlara olan benzerliği çok büyük ölçüde abartılmıştır." (4)

Kısacası, Archaeopteryx, günümüz kuşlarına çok benzeyen, onlar gibi uçabilen, bilinen en eski kuştur. Ve tam 150 milyon yıl yaşındadır.

Evrimcilerin Yaş Sorunu

Archaeopteryx bize önemli bir gerçeği gösterir:

Kuşlar bundan 150 milyon yıl önce de zaten vardılar. Zaten uçuyorlardı. Eğer evrimciler "kuşların atası" olarak bir takım adaylar öne sürmek istiyorlarsa, bunların 150 milyon yıldan da yaşlı olmaları gerekir.

Sözünü ettiğimiz gerçek, şu anda dünya medyasında sürdürülmekte olan "dört kanatlı dino-kuş" furyasının son derece yüzeysel ve hatalı olduğu göstermeye yeter. Çünkü "kuşların ilkel atası" olarak gösterilmek istenen ve adına Microraptor gui verilen fosil 130 milyon yıl yaşındadır. Yani Archaeopteryx'ten 20 milyon yıl daha gençtir. Kuşkusuz, bir fosilin, kendisinden 20 milyon yıl önce zaten uçucu kuşlar var iken, "kuşların ilkel atası" olarak gösterilmesi, tümüyle saçmadır.

Aslında bu "yaş sorunu", kuşların atası olarak ileri sürülen tüm diğer sözde "dino-kuş" fosilleri için geçerlidir. Kuşların dinozorlardan evrimleştiklerini öne süren evrimciler, kuşların atasını iki ayak üzerinde yürüyen theropod dinozorları olarak belirlemektedirler. Oysa theropod dinozorlar, fosil kayıtlarında hep Archaeopteryx'ten sonra ortaya çıkarlar. (5) Bu büyük çelişki, evrimciler tarafından hep ört-bas edilir. Microraptor gui hakkındaki haberlerde de aynı ört-bas çabası dikkat çekmektedir: Bu fosilin 130 milyon yıl yaşındaki "ilkel bir kuş" olduğunu iddia eden evrimci gazete ve dergilerin hiç biri, bundan 20 milyon yıl önce dünya göklerinde Archaeopteryx'in zaten kusursuzca süzüldüğünü belirtmemiş, bu can alıcı gerçeği tamamen göz ardı etmişlerdir

daha fazla bilgi..

http://www.harunyahya.org/Makaleler/dinokus.html

kaynağı tahmin ettim.öncelikle harun yahyanın bir şarlatan olduğunu araştırarak öğren sonra buraya yazılarını koy..bunu bu konuyla ilgili bir bilim adamına göstersen ancak sana güler.ciddi söylüyorum bak

Link to post
Sitelerde Paylaş

Archaeopteryx ve Harun Yahya'nın Yanılgıları

Harun Yahya'nın Evrimcilerin İtirafları ve Evrim Aldatmacası kitaplarında sürüngenler ile kuşlar arasında geçiş formu olarak kabul edilen Archaeopteryx ile ilgili doğru olmayan birçok yazı bulunmakta. Bunların bazılarına değinmek ve doğrularını aktarmak istiyorum. Harun Yahya kitabında şöyle diyor (Harun Yahya, Evrimcilerin İtirafları, s. 63):

Archaeopteryx'in sadece soyu tükenmiş bir kuş türü olduğunun ve yarı dinozor-yarı kuş bir ara-geçiş formu olmadığının delilleri kısaca şöyle sıralanabilir:

1. Bu canlının "sternum"unun yani göğüs kemiğinin uçan kuşlardaki yapıda olmaması canlının uçamayacağının en önemli kanıtı olarak gösterilmekteydi. Ancak 1992 yılında bulunan yedinci Archaeopteryx fosili evrimci çevreler arasında çok büyük bir şaşkınlık uyandırdı. Zira bu son bulunan Archaeopteryx fosilinde evrimcilerin çok uzun zamandır yok saydıkları göğüs kemiği vardı. Nature dergisinde "… göğüs kemiğinin varlığı güçlü uçuş kaslarının olduğunu gösteriyor" 189 deniliyordu.

Bu bulgu Archaeopteryx'in tam uçamayan bir yarı kuş olduğu yönündeki iddiaların en temel dayanağını geçersiz kıldı.

2. Öte yandan, Archaeopteryx'in gerçek anlamda uçabilen bir kuş olduğunun en önemli kanıtlarından bir tanesi de hayvanın tüylerinin yapısı oldu. Archaeopteryx'in günümüz kuşlarından farksız olan asimetrik tüy yapısı, canlının mükemmel olarak uçabildiğini gösteriyordu.

189. Nature, cilt 382, 1 Ağustos 1996, s. 401

Şimdi burdaki argümanları madde madde incelemek istiyorum:

Archaeopteryx'in göğüs kemiği vardı veya tüyleri asimetrikti onun için "mükemmel olarak uçabiliyordu" demek mümkün değildir. Uçabilmek için gerekli bazı kriterler vardır: tüyler in asimetrikliği, kanatların esnekliği, omuz bağlantısı, kas kütlesi yüzdesi gibi.

Speakman ve Thomson 1994'de yaptıkları araştırmada (1) Archaeopteryx'in kanatlarındaki tüylerin asimetrikliğinin günümüz modern kuşlarınınkilere göre çok düşük olduğunu ortaya koymuştur. Tüylerin asimetrikliği genel olarak uçarken tırmanma ve manevralarda çok etkilidir bu sebeple asimetrikliği düşük diye uçamaz diyemeyiz ama günümüzdeki uçabilen modern kuşlar gibi uçamadığı kesindir.

Modern kuşlar uçarken temel olarak pectoralis kasını kullanırlar. Modern kuşlarda bu kasın ağırlığı vücut ağırlığının %35'ine kadar çıkar ve genel olarak %20-35 arasında değişir. Modern kuşlar oldukları yerden havalanabilmek ve düşük hızlarda uçmak için gerekli kanat çırpma hareketlerini yapmak için bu kası kullanırlar. Yapılan araştırmalara göre Archaeopteryx'deki pectoralis kasının vücut ağırlığına oranı %9'du (2). Bu da modern kuşlara göre oldukça düşük bir orandır. Ayrıca Speakman'ın araştırmasına göre bir kuşun modern kuşlar gibi oldukları yerden havalanabilmek, düşük hızlarda uçabilmek için gerekli manevraları yapabilmesi için pectoralis kasının ağırlığının vücut ağırlığına oranının en az %16 olması gerekir (3). Görüldüğü gibi Archaeopteryx bu sınırın altındadır.

Yine modern kuşlardaki supracoracoideus kası kuşların durdukları yerden havalanmasında ve düşük hızlarda uçabilmesinde çok önemli bir yere sahiptir. Yapılan araştırmalara göre Archaeopteryx hem kütle oarak hem de düzenleme olarak modern kuşlardaki gibi bir supracoracoideus kasına sahip değildir (4).

Burdan çıkan bir sonuç şudur: Archaeopteryx olduğu yerden havalanabilmek için gerekli kas gücüne ve yapısına sahip değildi. Havalanabilmek için belli bir süre koşup yeterli hıza ulaşması gerekiyordu. 8-9 m/s hızlar civarında rahatça uçabildiği düşünülmektedir çünkü bu hızlarda çok fazla kas gücü gerekmemektedir. Olduğu yerden havalanmak, düşük hızlarda uçmak ve keskin manevralar yapabilmek için yüksek kas gücüne ve günümüzdeki modern kuşlardaki gibi düzgün bir kas yapısına sahip olmak gerekir.

Görüldüğü gibi elimizdeki veriler Archaeopteryx'in "mükemmel olarak uçabildiğini" göstermekten çok uzaktır.

Yine aynı kitapta geçen başka bir bölümde şöyle diyor (Harun Yahya, Evrimcilerin İtirafları, s. 63-64 ve Harun Yahya, Evrim Aldatmacası, 2005, s. 80):

Archaeopteryx'in ağızındaki dişleri de yine canlıyı bir ara form kılmaz. Evrimciler bu dişlerin bir sürüngen özelliği olduğunu söyleyerek kasıtlı bir aldatmaca yapmaktadırlar. Oysa dişler sürüngenlerin tipik bir özelliği değildir. Günümüzde bazı sürüngenlerin dişleri varken bir kısmının yoktur. Daha da önemli olan nokta dişli kuşların da Archaeopteryx ile sınırlı olmamasıdır. Fosil kayıtlarına baktığımızda Archaeopteryx ile aynı dönemde veya Archaeopteryx'ten sonra ve hatta günümüze oldukça yakın tarihlere kadar "dişli kuşlar" olarak isimlendirilebilecek ayrı bir kuş grubunun yaşamını sürdürdüğünü görürüz.

Şimdi burdaki argümanların geçerliliğine bakalım:

Tüm sürüngenler içinde sadece kaplumbağaların dişleri yoktur. Ayrıca zaten kuşların Theropod dinozorlarından evrimleştiği savunulmaktadır. Yani kaplumbağaların dişinin olmamasının kuşların Theropod dinozorlarından evrimleştiği teziyle hiçbir ilgisi yoktur.

Archaeopteryx'in diş yapısının dinozorlarınkinden çok farklı olduğu da gerçek değil. Archaeopteryx'in dişleri tırtıksızdır ve bu şekilde dişlere sahip oldukları bilinen dinozorlar vardır: Ornithomimosaur'lar, therizinosaur'lar ve oviraptorosaur'lar.

Yaşayan hiçbir kuş türünün dişi yoktur. Ama kuşların embriyoları incelendiğinde diş tomurcukları oluştuğu fakat bunların ileriki aşamalarda yok olduğu ve diş oluşmadığı görülmektedir. Bu bilgi bize kuşların atalarının dişleri olduğunu ama bu özelliğin modern kuşlarda yok olduğunu göstermektedir.

Dişlerinin büyük bölümünü kaybettiği bilinen 4 kuş türü vardır: Hesperornis, Ichthyornis, Gansus, and Limenavis. Bu türler neredeyse modern kuşlar kadar gelişmiştir ve modern kuşlardan genel olarak tek farkları dişleri olmasıdır. Bu sebeple bu türler sürüngen-kuş evrimindeki birkaç farklı yoldan biri için artık son basamak olarak değerlendirilmektedir. Yani bunları göstererek kuşların dişi olmasının normal birşeymiş gibi anlatılması tamamen yanlıştır.

İngilizce biliyorsanız Archaeopteryx ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için Talk Origins sitesindeki All About Archaeopteryx makalesini okumanızı öneririm. Bu makale oldukça ayrıntılı bir şekilde Archaeopteryx'in tüm özelliklerini incelemekte ve nasıl birçok sürüngen ve kuş özelliklerini birarada barındırdığını açıklamaktadır.

Referanslar:

1. Speakman, J.R. & Thomson, S.C., Flight capabilities of Achaeopteryx. Nature, 1994, 370:514.

2. Ruben, J., Reptilian physiology and the flight capacity of Archaeopteryx. Evolution, 1991, 45: 1-17.

3. Speakman, J. R., Flight capabilities in Archaeopteryx. Evolution, 1993, 47: 336-340.

4. Ostrom, J.H., Archaeopteryx and the Origin of Flight. The Quarterly Review of Biology, 1974, 49(1)

Kaynaklar:

- Chris Nedin, All About Archaeopteryx, http://talkorigins.org/faqs/archaeopteryx/info.html , 1999

- http://www.talkorigins.org/indexcc/CC/CC214.html

http://yaratiliscilaracevaplar.blogspot.com/ sitesinden alınmıştır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Harun yahya denen zerzavat aslında yok kimler tarafından yapıldığı malum siteleri var hemde o kadar çokki internette bile kirliliğin artmasına sebep oluyorlar bilimsel bir bilgi araştırmaya kalksan harun yahya ile karşılaşıyorsun bundan medet umuyorlar o sitelere ulaşılmasını engelleyeceklerini sanıyorlar aslında açıkça KORKUYORLAR. insanların gerçek bilgilere ulaşmasından.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bakterilerin antibiyotiklere direnç kazanmaları, insandaki avantaj sağlayan polimorfizmler bunun örnekleri... Doğada o kadar çok örnek var ki bu konuda...

mutasyon sizin evriminizi zaten silip çöpe atıyor bre mendeburlar!

mutasyon yaşayan hangi varlık sağlığına kavuşmuş yada daha gelişmiştir gösterinde inanalım. ama sizin mutasyon nedense bozuyor yapmak yerine.

Link to post
Sitelerde Paylaş
mutasyon sizin evriminizi zaten silip çöpe atıyor bre mendeburlar!

mutasyon yaşayan hangi varlık sağlığına kavuşmuş yada daha gelişmiştir gösterinde inanalım. ama sizin mutasyon nedense bozuyor yapmak yerine.

evrim teorisinin zaten önemli bir kısmını oluşturur mutasyonlar.sana tavsiyem bilgi olmadan fikir sahibi olma

Link to post
Sitelerde Paylaş

Grangee sizin hayatınız palavracı ve yalancı bilimcilerin palavralarına inanmak..

İşte zeka seviyen belli. Maymundan oluşan. Evrimin öyle bir iddası yok ki. Nerenden uydurdun. Ha tabi HY korosundan. Bu demek oluyor ki daha evrim teorisinden haberin yok. Oradan buradan duyduğun bilimsel temeli olmayan yalanlara kanıyorsun..

Evrim teorisinden haberin olsa maymunlardan oluşan demezdin. Evrim derki Maymun ve insanlar ortak atadan türemiştir.. Yani insan maymundan değil..

Hem öyle olsa ne değişecek.. Şehvet düşkünü ve yalancı bir peygamberin ve ona karı kız ayarlayan ganimet düşkünü bir Allaha dayanacaksa soyum kendini bilen bir maymunla ortak ataya gelmek terciğimdir...

Link to post
Sitelerde Paylaş

>>> mutasyon yaşayan hangi varlık sağlığına kavuşmuş yada daha gelişmiştir gösterinde inanalım. ama sizin mutasyon nedense bozuyor yapmak yerine.

Sen öte dünyadan mı yazıyorsun? Sende bir sürü mutasyona sahipsin ve yaşıyorsun işte.. Daha ne olacak..

Achaeopteryx hakkında kısa bir şey söyleyeyim. Tavuklar, şu gıt gıt deyip duran bildiğimiz tavuklar var ya, işte o tavuklar ondan çoook daha iyi uçabilirler. Archaeopteryx doğru dürüst uçamaz, uçsa da havada manevra yeteneği yoktur. Zira alola denen kanat çıkıntısı yoktur ki, modern kuşların en belirgin özelliği budur.

Dahası, Archaeopteyx'den çok evvel yaşamış ve daha az kuş olan türlerin fosilleride, daha sonra yaşamış ve daha çok kuş olan fosillerde gani gani mevcuttur..

Bilim adamları, biyolojiyi adı malum bir sapıktan öğrenecek değiller elbette. Ama siz ondan gidip sosyete kızlarını nasıl cukkaya getirirsiniz, bunu öğrenebilirsin bak işte.. Ondan, bundan başka öğreneceğiniz her şey, asılsız bir yalan olacaktır..

Link to post
Sitelerde Paylaş
hee bide hala evrim evrim diyen biri varsa bana ara geçiş fosili göstersin..

yada yaptıkları hilelerin nedenini açıklasın..

bu forumda sadece sizin hikayelerinizi dinlemek istiyoruz. buyrunn..

YAHU KARDEŞİM BU NASIL BİR MANTIK !

Kuranı hakkı ile okumuyorsunuz.birde üstüne çevrenizede bakmıyorsunuz.

Allah bir sürü varlık yaratmış.

ben şimdi soruyorum !

Allah bir varlık yaratacak diyelim.

bugün o varlık yok !

ertesi gün şak ! diye var mı ediyor !

bu Allahın hangi yasasına uyuyor.sen ateistlere ispat diyorsun.

peki sen bunu ispat edebilirmisin !

Kuranda evrim var.yada evrime çok yakın ifadeler var.

ama hokus pokus yok yok yok !

Link to post
Sitelerde Paylaş

bir soru daha !

Allah katında isanın durumu ademin durumu gibidir der !

ademin durumunu hadi tam bilmiyoruz.ama isanın durumunda bir anne kesin var.

ama baba yok.

bu durumda adem = isa ise !

hz.adem uydurması ne olacak !

nisa 1 de açık bir türetme var.orda geçen tek bir nefis ifadesi dişil bir ifade !

Allah neden hokus pokusla ayrı ayrı yaratmıyorda ! türetiyor !

sakın onun yaratma yasası gereği olmasın bu ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
YAHU KARDEŞİM BU NASIL BİR MANTIK !

Kuranı hakkı ile okumuyorsunuz.birde üstüne çevrenizede bakmıyorsunuz.

Allah bir sürü varlık yaratmış.

ben şimdi soruyorum !

Allah bir varlık yaratacak diyelim.

bugün o varlık yok !

ertesi gün şak ! diye var mı ediyor !

bu Allahın hangi yasasına uyuyor.sen ateistlere ispat diyorsun.

peki sen bunu ispat edebilirmisin !

Kuranda evrim var.yada evrime çok yakın ifadeler var.

ama hokus pokus yok yok yok !

ademin yaratılmasındada yıllanmış ve kurumuş bir balçıkdan yaratıldığı söyleniyor..

neden YILLANMIŞ bir balçık?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Grangee sizin hayatınız palavracı ve yalancı bilimcilerin palavralarına inanmak..

İşte zeka seviyen belli. Maymundan oluşan. Evrimin öyle bir iddası yok ki. Nerenden uydurdun. Ha tabi HY korosundan. Bu demek oluyor ki daha evrim teorisinden haberin yok. Oradan buradan duyduğun bilimsel temeli olmayan yalanlara kanıyorsun..

Evrim teorisinden haberin olsa maymunlardan oluşan demezdin. Evrim derki Maymun ve insanlar ortak atadan türemiştir.. Yani insan maymundan değil..

Hem öyle olsa ne değişecek.. Şehvet düşkünü ve yalancı bir peygamberin ve ona karı kız ayarlayan ganimet düşkünü bir Allaha dayanacaksa soyum kendini bilen bir maymunla ortak ataya gelmek terciğimdir...

tamam işte maymunsun sorun yok

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...

evrimleşme var yada yok

sonuç yaratılıştır

evrimleşen canlı kollara ayrılırken milyonlarca türden sadece birine hizmet etmek ve ona boyun eğmek üzere kollara ayrılmış her halde

neymiş

yaşadığı çevreye göre evrimleşirlermiş her nedense aynı çevrede yaşayan on binlerce tür bir birinden dağlar kadar farklı :)

zürafa yüksek dallara uzanmaya çalışa çalışa boynu uzamış vah vah ne acıklı :(

yaprak yiyen tek canlı zürafa olacakki sadece onun boynu uzamış :)

sinekler hızla çoğalmalarına karşın fazla yayılmalarının diğer türleri tehdit edeceğini düşünmüş olacaklarki çok kısa ömürlü olmayı tercih etmişler ve kendilerini bir çok canlı türüne av olacak şekilde evrimleştirmişler ayrıca her halde düşünmüşlerki pislikler diğer canlılar için sağlıksızdır

nerde bir pislik varsa orda hızla çoğalarak onları yiyerek kurtcuklar bırakarak hızla ortadan kalkmasını sağlamalıyız demişler

ne fedakar canlılar

---

kelebekler ve arılar aralarında toplantı yaparak bizde bitkilerin neslinin devamı görevini üslenelim ona göre evrimleşelim demişler

ve başlamışlar o çiçekten bu çiçeğe hiç durmadan gezmeye döllenmelerini sağlamışlar

bu canlıların birden ortadan kalktığını düşünmek bile istemem ilk tehdit korkunç bir kıtlık :S

evrimleşme Allah ın olmadığına kanıttır diyenler e ufak bir kapak olsun

Link to post
Sitelerde Paylaş

evrimleşme var yada yok

sonuç yaratılıştır

evrimleşen canlı kollara ayrılırken milyonlarca türden sadece birine hizmet etmek ve ona boyun eğmek üzere kollara ayrılmış her halde

neymiş

yaşadığı çevreye göre evrimleşirlermiş her nedense aynı çevrede yaşayan on binlerce tür bir birinden dağlar kadar farklı :)

zürafa yüksek dallara uzanmaya çalışa çalışa boynu uzamış vah vah ne acıklı :(

yaprak yiyen tek canlı zürafa olacakki sadece onun boynu uzamış :)

sinekler hızla çoğalmalarına karşın fazla yayılmalarının diğer türleri tehdit edeceğini düşünmüş olacaklarki çok kısa ömürlü olmayı tercih etmişler ve kendilerini bir çok canlı türüne av olacak şekilde evrimleştirmişler ayrıca her halde düşünmüşlerki pislikler diğer canlılar için sağlıksızdır

nerde bir pislik varsa orda hızla çoğalarak onları yiyerek kurtcuklar bırakarak hızla ortadan kalkmasını sağlamalıyız demişler

ne fedakar canlılar

---

kelebekler ve arılar aralarında toplantı yaparak bizde bitkilerin neslinin devamı görevini üslenelim ona göre evrimleşelim demişler

ve başlamışlar o çiçekten bu çiçeğe hiç durmadan gezmeye döllenmelerini sağlamışlar

bu canlıların birden ortadan kalktığını düşünmek bile istemem ilk tehdit korkunç bir kıtlık :S

evrimleşme Allah ın olmadığına kanıttır diyenler e ufak bir kapak olsun

O kapagi nereden cikardiniz bilemiyorum ama bence alip geri takin. Zira agziniz ile ceyran yapar, usutursunuz mazallah.

Su anlattiginiz hikaye bile, kitabinizda yazandan daha mantikli biliyormusunuz...

Link to post
Sitelerde Paylaş

O kapagi nereden cikardiniz bilemiyorum ama bence alip geri takin. Zira agziniz ile ceyran yapar, usutursunuz mazallah.

Su anlattiginiz hikaye bile, kitabinizda yazandan daha mantikli biliyormusunuz...

sallama ve geçiştirme cevaplardan hoşlanmam ve ben buraya karşıt görüş sahipleriyle kedi köpek oyunu oynamaya gelmedim

verdiğin cevap aynen geçerli cevabı olmayanların verdikleri cevap türünden

bari susda adam sanalım

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...