Jump to content

Kıyamet Günü Belli Oldu: 21 Mayıs 2011.


Recommended Posts

ben rio karnavalına gitmeden hacılanıp hacı olmadan kopmasın kıyamet acele etmeliyim :D sabah beni tanrı aradı karışıklık olmuş yanlış vahiy göndermiş müjde fm'e sonraki programlarda durumun bizzat kendi tarafından düzeltileceğini ve ayrıca kıyamet günününde bu kadar yakın olmadığını söyledi :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 42
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

armagedonfanatikleri 1000 yilinda kiyameti koparmak istediler(hacli seferleri) beceremediler , Allah c. bu manyaklari KARAÖLÜMLE cezanlandirdi auvrubanin %50 öldü bu vebadan .

simdi 2000 yilindayis yine bu manyaklar isbasinda ama suna innanin bu sefer daha fazla zarar verecekler ,

insanlik bu viruslardan (vatikan ve abd ki evangelistlerden) kurtulmadikca daha cok mazlum insan ölecek yasik olacak.

--------------------

hani bekledikleri kiyamet kopmayinca toplu halde intihar etmislerdi ya , bunlar yine daha iyi kendilerine zarar veriyorlar ama vatikan ve abd dedeki manyaklari bunlar gibi dehil malesef

tarihinde enNazzam tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...

<i>- Kutsal Kitap'ta yaptığımız hassas araştırmalara göre, kıyamet kesin olarak 21 Mayıs 2011 tarihinde kopacaktır. Bu tarihte, kurtulmuş olanların hepsi göğe çekilecek; geriye kalanların hepsinin üzerine de Tanrı'nın gazabı inecektir..</i>

şeklinde cevap verdi.

Tüylerimin diken diken olduğunu hissettim. <i>'Bu kadar yakın mıydı? Şunun şurasında 2 yıl kadar bir şey kalmış..'</i> dedim kendi kendime.

Siz ne düşünürsünüz bilmem. Ama son dualarımızı etme zamanı geldi galiba. Hepimiz için hayırlara vesile olsun.. Başka ne diyelim? Amin.

Bu aptal konuya tam hakim değil anlaşılan, Hristiyanlar ve Yahudiler arasındaki takvim kavgası 10 yıldır devam ediyor. Tevratada 150 yıllık tarih atlaması var.

Konuları meleklerin cinsiyeti bağlamında ele alırsak komik gelebilir fakat bu tartışmalar oldukça önemlidir. Tıpkı Müsloların dalga geçip her sonucu ithal ettikleri cinsiyet konusu gibi.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu tür iddiaları ortaya atanların, bu tür iddiaları bularalarda tartışmaya açanların, verdikleri tarih gerilerde kaldığında, hiç yüzleri kızarmıyor mu? Ne kadar aptal ve ne kadar saf olduklarını farketmiyorlar mı?

Ne diyeyim allah akıl versin!

Sevgiler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...