Jump to content

''Muhsin başkanımla solcuları döverdik''


Recommended Posts

Yaman,

İmzanızdaki parti amblemini kaldırınız veya değiştiriniz lütfen. Forum kurallarına göre herhangi bir siyasi partinin amblemini kullanmak yasak.

12-) Avatar, imza ve üye resmi olarak ırkçılık, terör ve terör örgütleri, siyasi partiler ile

ilgili amblem ve fotoğraf kullanılamaz. Bu tür resimleri kullanan üyeler resimleri kaldırmaları yönünde uyarılır, uyarıları dikkate almayan üyeler forumdan uzaklaştırılır. Siyasi partiler Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na uygun olarak kurulmuş meşru kuruluşlar olmasına rağmen, Ateistforum'da herhangi bir partinin propagandası yapılamaz ve forum bu amaç için kullanılamaz. Bu bağlamda Ateistforum'un politika amacıyla kurulmuş bir forum olmadığının hatırlanmasında yarar bulunmaktadır.

Özel mesaj diye birşey var be kardeşim ordan yazsana başlığı katlediyorsun size yöneticiliğide bizmi öğreteceğiz.

Şahsen ben de yakışıksız buldum o imzayı ama insan şu uyarıyı yaparken başlığı -forumu demiyorum başlığı- şöyle bir dolaşır da öyle yapar.

Neden yakışıksız buldun crow ? :wacko:

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 257
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Ya bazen ne kadar garip olabiliyorsun ludwig ya.

İdeolojisi ne olursa olsun üzüldük işte ne var bunda, insan sonuçta.

Duygularınızı yitirmeniz acı ya.

Berguzar hanım,

İnsanları seviyorsanız eğer, bu adamın ölmesine üzülmezsiniz. Sevinin demiyorum ama, en azından üzülmemek gerekiyor..

Bu adamın öldürdüğü solcuların hesabı yoktur.. Biz katillerin ölümüne neden üzülelim?? .. Duygularını yitiren biz miyiz, yoksa siz mi??

tarihinde sangre tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Vayy, demek solun aslı kin gütmek... Muhsin'den zerre kadar farkın kalmadı.. O bir hav hav, sen bir hev hev...

O zaman sen kindar olmadığını göstermek için Muhsin'in cenaze törenine de katıl, tekbir getire getire gömersiniz artık.

Edit: Bu arada benim mesajladan biri gene uçurulmuş. Muhsin'e laf ettirmemeye kararlısınız anlaşılan... ;)

tarihinde Freddie tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Muhsin'in böyle bir kazayla ölmesi onun gibi bir katil için gayet güzel bir ölüm oldu..kahraman oldu, ardından gazeller okundu, hatta komplolar ürtilmeye başlandı bile suikast vs..

sanki Muhsin çok matah önemli bir adamdı da ona suikast yapacaklar...

umarım o gariban 17 köylüyü ergenekondan içeri atıvermezler...

Muhsinin ölümünü ve 17 köylüyü iddianamede görürsek şaşmayalım...

Link to post
Sitelerde Paylaş
Yaman,

faşistler de gelip aynı tarzı koyarlarsa hoşuna mı gider?

Sana yapılan uyarıyı dikkate almalısın, burası politik görüşlerinizin bayrak açma mekanı değil. Adıyla mevzusu ortada bir forum...

Faşistler çokca burda bu tarzda konuştu sevgili oğuz katil dendi gerizekalı dendi neyse.

Ne bileyim işte çok şekilci bir izlenim veriyordu, bir de bergüzar ablanın tosun uğur böcüğü gibi göz yoruyordu.

Peki kaldırdım öyleyse :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu arada benim mesajladan biri gene uçurulmuş. Muhsin'e laf ettirmemeye kararlısınız anlaşılan... ;)

ben raporluyom, evet ben ahmet kayaya hakaret edemiyosam sen de muhsin yazıcıoğluna edemiyeceksin .

Link to post
Sitelerde Paylaş
Gün boyu bu adamlara ne olacağını takip ettim durdum.

Akut'un bölge sorumlusu saat 15 civarında "helikopteri bulan köylülerin derhal ortamı terk edip, en yakın köye sığınması gerekir, eğer gecikirlerse bu hava şartlarında başka bir facia ile karşılaşmamız mümkündür" dedi... Kimse Akut uzamnını sallamadı. Habertürk isimli adi kanaldaki sıradan spiker kadın "aman, sakın oradan ayrılmayın, siz ayrılırsanız kar helikopterin üstünü kapatır, bu sefer kimse bulamaz" dedi.. Oysa ki telefonda konuşan köylü çok soğuk olduğunu, titreyerek konuştuğunu söylüyordu.. Bu ŞILLIK o köylünün de insan olduğunun farkında olmayan adi bir yaratık olarak benim kafama kazındı.. Kendi adıma bu pislik kadınla uğraşacağım... Umarım o 17 köylüye bir şey olmaz...

Oha, ohaaa...Millet siyasete daldı, arada bu spikerin yediği nane kaynamış...Böyle gerizekalılar olduğu sürece ve teknolojiye yatırım yapmak dururken(cep telefonunun yeri nasıl saptanamaz yahu) millete kömür dağıtanlar olduğu sürece bu tarz kazalarda daha çok kişi ölür, unutmayın bu siz de olabilirsiniz...Ölen kişi ne kadar pislik bir insan olsa da, zamanında ardında ne kadar gözü yaşlı insan bırakmış olsa da o da bir insandır...Üzülün de demiyorum ama sevinip göbek atmak da daha bu olay tazeyken yersizdir...Üzerinden biraz zaman geçsin hep birlikte toplanıp bi düğün salonunu kapatırız :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
Sen onca yıl islamı savun, sonra git Gevur Dağlarında geber. :lol::lol::lol:

Tüm solcular dinsizmiş gibi konuşuyorsun

Muhsinin salt islamı savunduğunuda nerden çıkardın.Irkçılıkla müslümanlık farklı şeylerdir bana göre.Irkçılar sadece din istismarı yaparak güçlerine güç katmak istemektedirler.

Bugün Türkiyede din istismarı yapmayan bir grup kaldımı.Pkk bile dini kullanmaya çalışıyor..

Faşizm ile İslamı birbirine karıştırma huyundan vazgeçin artık.

Msn de görüştüm bazı arkadaşlar bana "başın sağolsun,senin adına üzgünüz" gibi sözlerle içten temennilerini dile getiriyorlar.

Müslüman olduğumuz için muhsin taraftarı olduğumuz sanılıyor sanırım.Bir insan olarak üzgünüm tabi ama yapıcak bir şey yok artık

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muhsin ırkçı değildi, Muhsin ve onun zihniyetleri MHP-BBP vs topu Türk-İslam sentezci, fetonun deyimiyle İlahi Kelimetullah savaşçılarıdır,

Maraşta Hamile kadınları öldürürken ^^dişe diş kana kan, intikam^^, ^^kanımız aksada zafer İslamın^^ gibi sloganlar atıyorladır..

Ülkücüler ve Alperenler, İslam savaşçıları olduklarını, bir mevlayı kadirde din için yerlere düştüklerini heryerde haykırırken sizlere ne oluyorda bunlar İslamcı değillerid diyorsunuz..

Evet hepsi İslam için savaştılar ve cezalarını buldular...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Oğuz,

Muhsin'in geberişini kutlamamızı, ''faşistler de benzer tepkiyi size gösterirse ne olacak?'' diye yanıtlıyor ve yazılarımızı silip bahane olarak da bizim ''hev hev'' olmamızı( ne demekse artık? :blink: ) gösteriyorsun.

Birincisi, faşistler zaten bizim sevdiğimiz adamlara bizim yazdığımızın bin katını yazıyor ama bunu diyenler Deha gibi ayrıcalıklı üyeler olduklarından onların ''hev hev''liklerine ''ossuruk'' kadar bile etki edemiyorsunuz.

İkincisi, Muhsin sadece bir faşist değildir, pek çok cinayetle bağlantılı bir vicdansızdır.

Sen ''insanlık adına'' bu köpeğin cenazesinde saf tutabilirsin ama biz sınıf kini güdüyoruz evet(çünkü başka türlü solcu olunmaz) ve bu faşistin ölümüne seviniyoruz.

tarihinde Freddie tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Peki bunlar cesetlere hala ulaşmadılar öylemi,oha ne biçim olay.Helikopter fırtınadan mı düşmüş?Şoktayım resmen ben,en nefret ettiğim ideolojiye sahip bir insan,hatta bu ideolojinin başı,eli kanlı bir katil ama yinede üzüldüm nedense hay allah ya

Eli kansız bir ideoloji varmıdır dünya üzerinde.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dogrusunu soylemek gerekirse muhsinin olumune zerre kadar uzulmedim, ama yaptigi katliamlarin, insanlik disi faaliyetlerin hesabini vermeden boyle eceliyle olmemesini tercih ederdim. bu fasist ve kafatasci kompradorun yaptiklarini onaylayan, onu bir vatanperver olarak goren fasistlerin onun olumunden sonra onunla ilgili gercekleri yazanlar hakkinda; ulan oluye bile sayginiz yok, adam olmus gitmis arkasindan boyle yazacaginiza seklinde vuku bulan igrencliklerini gormek midede kramp etkisi yapiyor. Bu fasist kafatasci katilin din-dil-irk..vs.. seklindeki yapay kavramlari bahane edip, sistemin tetikciligini yaparak katlettigi yuzlerce insan icinde bir kac kelam yazsaniza ey asagilik fasistler. din ve milliyetcilik soslariyla bu ulkenin irzina gecip, ilerici

demokrat ve aydin insanlari katleden bu fasistin olumune uzulmuyorum amaboyle fasist katillere bu sekilde kolayci bir olumu reva gormek benim vicdanim acisindan rahatsizlik verici bir durum.

Bu ulkenin irzina gecmis, ozgurluk, esitlik, hak, ekmek.. diyen insnlarin uzerine bombalar yagdirmis, marasta 3 aylik cocuklari bacaklarindan ikiye ayirip oldurmus, hamile kadinlarin karnini desmis, insanlari agaclara civilemis, sivasta insanlari yakmis, corumda malatya da onlarca insani katletmis bu zihniyetin tetikcilerinin ve isbirlikcilerinin bu sekilde olmesine isyan ediyorum. bu fasist ve ummetci katiller aydinlik bir gencligi yokettiler, daraglarina yoladilar, iskencehanelerde katlettiler, meydanlarda katlettirler...anlatilanlar senin hikayenden kisa bir alintidir muhsin...

tertemiz insan muhsin ve tayfasinin marifetlerine bazi ornekler

maras katliami

arkadslar harbiden diyorum su maras katliamiyla ilgili videolara bir bakin, b muhsin ve okkes tayfsi 4 ay once bir iddia attilar katliamla ilgili olarak; katliami hrant dink ve rkadaslari yapmis...iste bunlar boyle insanlar, bunlara bu olum...yazik oldu..hadi bunuda ergenokana baglamaya baslayin fasistcikler, kuracaginiz senaryoyu fazlasiyla merak etmekteyim.

sivas katliami

su videolar daki adamlarin tiplerine bir bakin, attiklari sloganlara, belediye baskaninin halki galyana getirisine, camilerden yukselen fetvalara.... iste mukemmel hosgorulu dinin muridlerinin icraatlari.

yazik oldu bu halka, muhsin boyle olmemeliydi. once hesap vermeli sonra surunerek gebermeliydi

tarihinde licari tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Ya oğuzun faşist kolladığı ya da muhsini sevdiği falan yok. Adam forumun kurucularından, haliyle meselenin gerginliğe dönüşmemesi için tedbirli davranıyor. O kadar abartmayın bence.

Onu biz de biliyoruz da, kendimizi ne kadar haksızlığa uğruyor gösterirsek, yönetimi bize karşı o kadar tavizkar olmaya zorlarız diye düşünüp kızıl komplolar kuruyoruz bunlara. Niye bozuyorsun şimdi?

:lol:

tarihinde Freddie tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar;

Maraşta, kadınlar-çocuklar ve hamile kadınlar kesilip biçilerek öldürüldü dediğimizde abarttığımızı filan sanmayın..kesinlikle fotoğraflarla da sabit birer gerçeklerdir..

youtube ya da google da biraz araştırsanız görebilirsiniz..

bu insanlar inanması zor ama böyle insanlar işte...dün bu cinayetleri işlerler ve bugünlerde orada burada köşe yazarı olup demokrasi filan satarlar..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...