Jump to content

SaiT in bilinç altında yatan gerçekler


Recommended Posts

Malumunuz Hırıstiyanlık kurumunda özellikle din adamları arasında ruhbanlık mevcuttur.. Din görevlileri hayatları boylarınca asla evlenmezler ve cinsel ilişkiden uzak dururlardı.. Zira Hırıstiyanlık felsefesi bunu öngerir, onlara göre cinsellik işin içinde evlilik dahi olsa ruhu kirletmektedir ve nefs hakim olma ve nefsi terbiye etme anlamında kesinlikle cinsellikten uzak durulmalıdır..Oysa İslam dininde kesinlikle böyle bir uygulama yoktur. Kuran insanların evlenmesini emreder hatta köle ve cariyelerin evlenmesini ister..

Aranızdaki bekarları, kölelerinizden ve cariyelerinizden iyi davranışta olanları evlendirin.

Nisa Suresi 4 Kadınlardan hoşunuza gidenleri nikahlayınız"

Ama gelin görin ki Sait hayatında hiç evlenmemiştir.. Hayatı boyunca kadınlardan hep uzak durmuştur.. İnsan ister istemez sormadan duramıyor.. Madem bu kadar bu dine kalben bağlısın o halde neden dininin emrettiği bir görevi yerine getirmiyorsun?

Elbette İslama göre evlenmemek için belli sebepler mevcuttur ki bunlar çeşitli hadislerde : Yeterli nafaka sağlayamamak, cinsi münasebete yeterli olmamak, sıhhî yönden müsait olmayıp, evlenince hastalığı artabilecek kimse, akli dengesi bozuk olanlar sayılmaktadır..

SaiT i Nurside yukarıda sayılanların hiç birisi mevcut değildir.. Tabi hemen bu konuda SaiT olmayan bir hadis uydurup kendisini bu işten sıyırmayı becermiştir.. İlgili Hadis şudur : "Allah bir kulu sevdiği vakitte onu Zât-ı Uluhiyetine hizmet etmek için seçer. Onu kadınla ve evlâd ile meşgul ettirmez."

Allah İslam yoluna başını koymuş, ayrıca onun Zat ı Uluhiyetine hizmet eden ve en sevdiği kulu olan Muhammede onlarca karı hatta ve hatta gelini ile meşgul ettirmişken senin bu ayrıcalığın nedir? Yoksa bu işin içinde başka bir iş olmasın ey SaiT?

Evlenmemesi hakkında bir diğer açıklaması : Hz. Mesih ve Hz. Yahya evlenmemişlerdir ve Hz. Mesih ve Hz. Yahya gibi imana hizmet eden, ahlaksızlığa sapmamış, daha tertemiz bir hayli bekâr vardır. Eh be SaiT sen Hırıstiyan mısın? Yoksa bu işin içinde başka bir iş olmasın ey SaiT?

SaiT neden evlenmediği konusunda bakın neler sıkıyor: Kırk seneden beri gayet dehşetli bir zındıka hücumu karşısında, her şeyini feda edecek hakikî fedakârlar lâzım geldiği bir zamanda, Kur'an-ı Hâkim’in hakikatına, değil dünya saadetimi, belki lüzum olsa âhiret saadetimi dahi feda etmeye karar verdim.

Sait yine fena sallamış. Adama sormazlar mı be SaiT Muhammed hayatı boyunca gayet dehşetli bir zındık hücumu karşısında kalmış, mürtedlerle, gazalarla, baskınlarla, savaşlarla, Kureyşle, göçle, müşriklerle uğraşmış, üzerine birde vahiy almak gibi bir iddiada bulunmuş ama yinede karı kızla olan münasebetinde aksama olmamıştır.. Hatta ve hatta baskın sonrası kendine düşen cariyeyi eve götürüp işini görecek kadar beklemeden yolda çadırda halletmişken sende kalkıp neler diyorsun be SaiT. Acaba bunun sebebi senin bastırdığın duyguların olmasın eh be SaiT...

Âyet-i kerimede ve hadîs-i şerifteki (evlilikle ilgili) emirler emr-i daimî ve vücubî değildirler. Belki istihbabî ve sünnet emirleridir. Hem şartlara bağlıdır. Hem de herkes için her vakit değildir. SÖYLE O ZAMAN SaiT senin evlenmemek için bahanen NEDİR? Zira yukarıda ki Muhammed in hayatı senin öne sürdüğün mazeretlerini yerle bir ediyor. Hadi SaiT şöyle yat ve uzan ve de rahatla bilinç altındakileri bizlere dök bakalım:

DEVAM EDECEKTİR.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 150
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

saidde öyle hristiyanvari haller var ki

nurcularla amerikanın nasıl bu kadar uyuşabildiklerini anlamak zor değil. :)

o adamın demedıgı seylerı bıle haa bu demıs demek oyledır dıyenler var ya

lan o onemlı bırı degıldı

Link to post
Sitelerde Paylaş

yazının devamından önce herkesin bildiği şu hikayeyi buraya yazmakta yarar var..

Lut kavminin yaşayanları fiili livatayı vazgeçilmez, sapıkça bir huy haline getirmişlerdi. Lût un dosdoğru yolu temsil eden bir Allah resulü sıfatıyla durmak ve yorulmak bilmez bir gayret göstererek yaptığı bütün ikazlar ve verdiği bütün acı-tatlı öğütler bu ahlak düşkünlerine zerrece bir tesir etmiyordu. Sonunda allah bu kavme bir uyarı yollamaya karar verir.. Melekler; genç ve yakışıklı erkek kılığına girerek yeryüzüne inerler... Bu melekler Lut un evine gelirler ama gelirlerkende kıvırta kıvırta şehrin merkezinden geçmeyi ihmal etmezler.. Zira Allah her şeyi kurgulamıştır.. Şehir halkı bu plandan habersiz ağızlarından sular akarak Lut un evine gelip kapıya dayanırlar..

Nuh un yüzü kızarır aman yapmayın etmeyin yanlış yoldasınız der ama dinletemez.. Bu sefer kendi kızlarını bu azgın kalabalığa teklif eder, onların yerine kızlarımı alın der.. Azgın kalabalık çok garip bir cevap verir ki bu cevap bile ayrı bir başlıkta tartışılır:

Dediler ki:

"Şüphesiz sende biliyorsun ki, kızlarında bizim bir hakkımız yoktur. Gerçekte sen, bizim ne istediğimizi biliyorsun."

Ne demek bu şimdi neden o meleklerde hakları olduğunu düşünüyorlar? Böyle azgın bir topluluk neden hakkım değil istemem diye bir ahlak sergiliyor? Dediğim gibi bunlar ayrı konular..

Sonunda Allah Lut ve kızlarını uyarıyor, sabah kaçın buradan diyor.. Bütün şehri helak ediyor.. Bu arada o şehirde ki kadın ve çocuklarla hayvanları neden helak etmiş belli değil..

Sodom; tüm felaketlerden sonra sapkınlığın başkentidir tüm kentlerin pis kokan, loş, karanlık yerleri, en mahrem, dile getirilmekten en çok korkulan… Aslında her yol bir çoklarının zihninde gizlice Sodom'a çıkar. Herkese yer var… Lut Peygamber kurtulmuştu Sodom denen "anal" cehennemden, bir de iki kızı. Ama onlar da "ensest" denen cehennemde yitirmişlerdi masumluklarını… Tarih cinsel suçların kaydedildiği, kaybedildiği bir bataklıktı belki de… Ama asıl bataklık kokrusundan Sodom' un şehvetini bilinç altında yaşayıp ne aczinden ve yetersizliğinden kadına korsunudan ne de o çok arzuladığı erkeğe el süremeyenlerdedir. Asıl yıkılıp helak olanlar üst sınıfların ve haksız savaşların işledikleri suçları Allah ın neden anal zevkten daha basit gördüğüne gözü kör olanlardır.

Düşünsenize korkunç bir helak söz konusu ve bu hikayeyi okuyan insanlarda psikolojik olarak müthiş bir korku doğacaktır.. yaştan itibaren kendini dinsel öğretinin içinde bulan birey, okudukları ve duyduklarının ışığında küçük yaşta korku dolu yaklaşımlar sergileyecektir..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Evlenmemesi hakkında bir diğer açıklaması : Hz. Mesih ve Hz. Yahya evlenmemişlerdir ve Hz. Mesih ve Hz. Yahya gibi imana hizmet eden, ahlaksızlığa sapmamış, daha tertemiz bir hayli bekâr vardır. Eh be SaiT sen Hırıstiyan mısın? Yoksa bu işin içinde başka bir iş olmasın ey SaiT?

Bu açıklama geçersiz.

Çünkü İsa ve Yahya genç yaşlarında öldürülmüşler.

Ama Said 84 yaşına kadar yaşamış ve eceliyle ölmüş.

İstese sırf sünneti yerine getirebilmek için dahi evlenebilirdi.

Evlenmemenin nedeni farklı bir sebep sanki, mesihin veya mehdi'nin bekar oluşundan kaynaklanıyor olabilir.

Bu heveste olanlara dikkat edin bekardırlar. Tesadüf değil herhalde.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu açıklama geçersiz.

Çünkü İsa ve Yahya genç yaşlarında öldürülmüşler.

Ama Said 84 yaşına kadar yaşamış ve eceliyle ölmüş.

İstese sırf sünneti yerine getirebilmek için dahi evlenebilirdi.

Evlenmemenin nedeni farklı bir sebep sanki, mesihin veya mehdi'nin bekar oluşundan kaynaklanıyor olabilir.

Bu heveste olanlara dikkat edin bekardırlar. Tesadüf değil herhalde.

Merhaba Pante.. Evlenmeme sebebi bana göre bu değildir.. Adnan Oktarın evlenmeme sebebi bu olabilir ama SaiT in ki olamaz.. A.O evlenmese bile motorlara bindiği herkesin malumudur.. Ama SaiT bunu bile yapmamıştır.. Hiç bir motor deneyimi yoktur..

Konu ilerledikçe SaiT in neden evlenmediğide yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İllegal ne allahı be.. Et SaiT bana akıl fikir ver demen lazımdı...

Nurcu medya haricinde esamesi okunmayan şeyleri burada bana ispat diye yutturma.. Yemezler...

Konuya devam edeyim ben...

SaiT arkadaş Sodom ve Gomorra hikayeleri ile yetişmiş bir insandır.. Küçük yaşta her türlü ilime vakıf olduğunu farz edersek bu korku ile ve içindeki o bastırılmaz duygularla yeni yetme iken bile her iki cinse mesafeli durduğu kesin...

Bir kentin anüsü neredeyse, oradan başlar hikâye. İki erkeğin izini sürdükleri intikamın tam da bittiği yerde. Rahatsız edici bir deneyime geri dönmektedir her şey.

Kentin anüsünden girip toplumun bağırsaklarında, sinir bozucu sesler içinde, bir bağırsak kurdunun (Tenya'nın) peşine düşmüş iki erkek düşüncesi ve kadınlara olan ilgisizliği. Bu bağırsak Lut un Sait e miras bıraktığı bir yerdir; ruhunun hâlâ yaşadığı Sodomik bir cehennem. Ve bağırsak kurdu bulunur, fallik bir öğe ile (yangın söndürücü tüpü) başı ezilir. Hem de ikili içinde entelektüel olan (ve kendi cinselliğini sorgulayan) tarafından. Bir bağırsak kurdu nasıl ölmeliyse öyle ölür bağırsak kurdu. Bağırsak kurdu cinayeti ile Sait azda olsa rahatlar.. Kurtulmuştur bağırsak kurdundan ama ya vicdan azabından?

Saitin hayalini izlemek isteyenlere bir film:

Film Adı: Irreversible (Geri Dönüş Yok)

Yönetmen: Gaspar Noe

Senaryo: Gaspar Noe

Görüntü Yönetmeni: Benoit Debie, Gaspar Noe

Müzik: Thomas Bangalter

Yapım: Fransa, 2002

Süre: 95 dakika

"Zaman her şeyi mahveder" demişti bir suçlu, suçu zevke ve enseste bulaştırmış bir suçlu. Kendi kızları ile yatan Lut Peygamber mi yoksa başkası mıydı o basü badel-mevt?

Her şey geriye dönerken, geri dönüş yoktur. Ve zaman akıp gitmektedir; her şeyi mahveden bizizdir aslında, suçu zamana yükleyip kendini masum addeden, tıpkı Sait Nursi gibi..

Link to post
Sitelerde Paylaş

mohammed sen ne diyon ya? :blink:

devam edecek galiba, o zaman alaka kurmaya çalışacağım.

bu arada geri dönüş yoku nurcular seyretmesin, günah. :)

ps:

neyse, anlar gibi oldum. :)

bi sefer daha düzenleyeyim şunu:

said homofobik mi? :blink:

tarihinde murteddd tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Said elbette Homofobik..

Neden dersen dünyada ki en büyük homofobikler homo olanlardır...

Homofobik olmayanların homolarla derdi yoktur ama bana ne ne b.k yerlerse yesinler, sakın bana bulaşmasınlar da, cehennemde yansınlar der geçerler... Ama kadını severler ve peşinde koşarlar..

Adam Sodom Gomore gibi hikayelerle yetişmiş.. Düşünsene bir.. Hem dindarsın, hem bu hikayelere inanıyorsun hem de içinde inanılmaz bir şekilde erkeklere meyilin var.. Elbette ki homofobik olacaksın..

Sence normal bir şey mi hayatında hiç evlenmeyip hiç bir kadınla adı geçmemek? Kadına bir mal gibi davranmak?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Said elbette Homofobik..

Neden dersen dünyada ki en büyük homofobikler homo olanlardır...

Homofobik olmayanların homolarla derdi yoktur ama bana ne ne b.k yerlerse yesinler, sakın bana bulaşmasınlar da, cehennemde yansınlar der geçerler... Ama kadını severler ve peşinde koşarlar..

Sence normal bir şey mi hayatında hiç evlenmeyip hiç bir kadınla adı geçmemek? Kadına bir mal gibi davranmak?

iyi de kadına bu muameleyi tüm islam alimleri yapar.

freudçuluk yapabilecek kadar çok şey var mı acaba elimizde?

kalkmıyor bile olabilir belki, pek çok şey olabilir.

ama şudur diyebilir miyiz acaba?

wikide bunu buldum:

Homofobinin nedenleri toplumsal, dini, ideolojik ya da psikolojik olabilir. Homoseksüel ilişki birçok dinde veya mezhepte lanetlenmiş, dini metinlerde Sodom ve Gomora örneğinde olduğu gibi homoseksüelliğin kabul gördüğü toplumların tanrı tarafından cezalandırıldığı öne sürülmüştür. Küçük yaştan itibaren kendini dinsel öğretinin içinde bulan birey, okudukları ve duyduklarının ışığında küçük yaşta homofobik yaklaşımlar içerisine girebilir.

Homofobinin kökenleri psikolojik olabilir. Örneğin kendisinin eşcinsel olduğundan şüphelenen ve bu durumdan endişelenen birey, bu korkusunu homofobi olarak dışa vurabilir.

tarihinde murteddd tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Mürted sen yapma yaaaa.

Evet kadına bu muameleyi tüm İslam alemi yapar evet ama o muameleyi yaptığı kadınıda yatağından eksik etmez..

İktidar sorunu olup olmamasıda mesele değil Mürted.. İktidarsız olup evlenenler var... İktidarsız olup kadını arzulamak ayrı benim kast ettiğim ayrı..

Sen kalkıp devrin gelmiş geçmiş en büyük alimi benim, Muhammede vakfedilmeyen sırlar bana vakfedildi diyeceksin ve bir kadınla ilişkiye girmeyi es geçeceksin.. Kaldı ki İslam kuku üzerine kurulmuş neredeyse.. Bir tane yetmemiş 4 taneye çıkartmış ki cariyeler bunun dışında...

Evet diğerleride kadını aşağılamış ama kukularından kendilerini mahrum bırakmamış.. 4+ sınırsız cariye formülü...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Evet devam edelim bıuradaki konuya..

SaiT kadınlardan pek hoşlanmazmış..

Şimdi bakın İslam alemi sünnettir diye sakal bırakır.. Bu herkesin malumudur.. Pek severler o sakalı.. Hele hele bırakın sakalı kıl onlar için erkeklik simgesidir.. Zaten bu yüzden günümüzde epilasyon merkezleri eşcinseller sayesinde paraya para demiyor.. Malumunuz erkekler arasında kendilerinde sakal, kıl sevmeyen eşcinsellerdir..

Eğer sakal olsaydı, tıraş edilseydi, Risale-i Nur'a büyük bir zarardı. Çünkü ölecektim, dayanamayacaktım.

Bu sözlerde SaiT e ait.. Neymiş Sait kıl, sakal sevmezmiş.. Tamda içinde kopan o ruh haline uygun sözler..

SaiT devam ediyor : Benim sakal bırakmadığım, bir hikmet, bir inâyet-i İlahiye olduğunu ispat etti. Allah ın inayetinden dolayı sakal koyvermemiş..

Yuh be SaiT bu Allah Muhammed e neden inayet etmemiş? Sen desene şuna erkekliğin en büyük simgesini taşımak ruhuma zarar veriyor..

Link to post
Sitelerde Paylaş

SaiT anlaşılan kadınlara dokunmaya bile tiksiniyormuş:

Değerli Kardeşimiz;

Üstad'ın bayanlara el öptürmesi, bizim anladığımız anlamda çıplak elini uzatarak öptürmek değildir. Anadolu'da adet olduğu üzere ,dirseklerini uzatarak dış giysinin üzerini öptürmektir. Yazılı kaynaklarda rastlayamadığımız, ancak Bayram abinin hatıratında bahsettiğini biliyoruz. Bu el öptürmesi hadisesinin çok nadir olduğu ve yaşlı kadınlara müsaade ettiği şeklindedir.

Selam ve dua ile...

Sorularla Risale-i Nur Editör

Link to post
Sitelerde Paylaş
ya bılmıyorum ama o adam kurtler arasında pek onemlı degıl tabbı sevenlerı var ama okadar onemlı degıl

ama neden bu ıslamcı turkler cok sevıyor onu ılgınc bır durum

Herkese Türk kimliği verilirse tabiki niye zeviyorlar diyeceksin.Gir içlerine bak bakalım kim kıcını daha fazla yalıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Âyet-i kerimede ve hadîs-i şerifteki (evlilikle ilgili) emirler emr-i daimî ve vücubî değildirler. Belki istihbabî ve sünnet emirleridir. Hem şartlara bağlıdır. Hem de herkes için her vakit değildir.

Aynı şey neden içki yasağı için söylenemiyor? Kuran hükmünü koyarken işaret mi ediyor: bu daimî ve vucubî, şu hüküm istihbabî diye? Bu mantıkla zinayı da helal saymak mümkün, oruç yemeyi de..

Link to post
Sitelerde Paylaş
Aynı şey neden içki yasağı için söylenemiyor? Kuran hükmünü koyarken işaret mi ediyor: bu daimî ve vucubî, şu hüküm istihbabî diye? Bu mantıkla zinayı da helal saymak mümkün, oruç yemeyi de..

Neden sevgili deicide

İçki,zina vs.. bütün emirler emr-i daimidir.Tavsiye değil emirdir..

Evlilik ise üstadın dediği gibi sünnet olan güzel işlerdendir..Kuranın elbette hangi hükmünün emr-i daimi hangi hükmünün ise istihbabi olduğu bellidir.Hadislerdede bellidir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...