Jump to content

Bütün ateistlere cipralex verilmesi gerek ...


Recommended Posts

bu düzen böyle eşkiya kardeşim!!

bunlar devrimcileri solculari komünistleri,düzene karşi susturmak için zorla anti-psikotik içirerek engellemeye calişir,ateistleri daha zararsiz gördüklerinden herhalde dozaji anti-depresana cekmişler..tek normal kendileri ya,işte sadece ideolojik planda mücadele yetersizdir,bizler için fiziksel eylem ve saldiri şeklinde yapılacak misilleme,meşrulaşmiş bir haktir.bu düzen kendisine tehdit görüğü herkesi hapishanelerde ya da timarhanelerde çürütüyor..bunun için silaha sarilmak şart

ama o anti-psikotikleride,depresanlarida bir tarafiniza geçireceğimiz günler gelecek!!

azicik sabir,tek gereken bu bizim için!

sevgiler.

Bu konuda evlerinde yemek yiyerek olup bitenleri tvden izleyen ürkek ve sindirilmiş halkımızın

söz ettiğin biçimde tavır alanlara gösterdiği tek tepki ölü ele geçirme operasyonlarında istiklal marşı okuyarak

alkış tutmak ve linçtir.Bunu en iyi bilecek yine devrimci solcu fikirlere sahip olanlardır.Ahmakça radikalleşmeye hayır,

alet olmaya hayır,gerçekler bir gün ortaya serilecek ve herkes yaptığından utanacak.utanmak yeterse tabi özelikle islamın ipine dört elle sarılanlar

saygılar

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 70
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sanem "dünya küp şeklindedir." desem inanır mısın? Ya da "gemiler,rüzgar kesilince denizin ortasında kalakalırlar" desem inanır mısın? önce bunları yanıtla ona göre açıklama yapılmaya değer mi,değmez mi görelim.

Link to post
Sitelerde Paylaş

din elbette mantığıa uymak zorundadır yani mantıklı açıklaması olmalıdır herşeyin ama kuranda bu yok çok az açıklama var yeteri kadar diil sonrası zaten ayette geçen parantez içi yazılarıdır yani sonradan eklenmedir :) sanem çarşaflıyım demişsin başkasına zevk aldırmıyım diye ise canını sıkma o halinden zevk alan insanlarda var o halde sex yapmak isteyenler de çok yani giyme nedenini anlamıyorum ki islam bildiğim kadarıyla iç hatlarını belli etmiycek şekilde giyinmeyi emrediyor amaç millete zevk vermesin diye aynı mesele bahsettiğin ilaç ta da soyutlaştıranlarda işe yarar demişsin biz ateistler soyut varlıkalra inanmıyoruz tanrı varsa bile soyuttur demekki soyutlaştıranlar siz sisnzi siz kullanmalısızınız

Link to post
Sitelerde Paylaş
Görünen köy kılavuz istemezmiş derler ya al işte yalan mı? Hemen koşun laf ebeliği yapalım..

sanemcim.. biliyorsun endonezyada 7.6 lık deprem oldu.. şimdi, şu sizin paket kafaların "7.6 yetmedimi?" diye açtığı pankart aklıma gelince.. endonezyadaki depremden de bir sonuç çıkarmak gerektiğini düşündüm..

bu allah hep ceza veriyor bu müslümanlara.. diyor ki; siz ebu lehebin ellerini yeterince kurutmuyorsunuz.. alın size deprem..

ya da başka bir seçenek var.. ki daha çok kafama yatıyor.. bu tanrı gerçekten var ve ilk cehenneme gidecek olanlar, muhammed ve ümmeti.. tanrı diyor ki; siz bana yıllarca "allah" adıyla seslendiniz; hakaret ettiniz.. beni bu rezil ad ve geleneklerle tanıttınız.. alın size deprem..

bence sen burda renkli paket kafanla bişeyler yazacağına yaylanda; deprem niye olmuş, yağmur niye yağmamış onları düşün.. sonuçlar çıkar.. hadi anam.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuşbeyinli john Allah(kafir-müslüman)fertlere nasıl davranıyosa toplumlarada öyle davranıyor istisnalar hariç yoksa imtahanın anlamı olmazdı.

Yalnız duymak istemeyeceğin bişey söylicem müslümanla aynı apartmanda otursanız depremde ikinizde ölseniz o güzel müslümanı Allah şehitler sınıfına dahil eder seni ise cehennemlik niyazilerin arasına koyar:)

Link to post
Sitelerde Paylaş
Kuşbeyinli john Allah(kafir-müslüman)fertlere nasıl davranıyosa toplumlarada öyle davranıyor istisnalar hariç yoksa imtahanın anlamı olmazdı.

Ne imtihanı. Allah istediğini ayırır, istediğini kayırır. Onun laflarını nasıl da çarpıtıyorsun? İmtihanın anlamı insanların kandırılmalarıdır. Yoksa öyle birşey yoktur, allah dilediğini çekip çıkarır cehennemden...

tarihinde karahayal tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Kuşbeyinli john Allah(kafir-müslüman)fertlere nasıl davranıyosa toplumlarada öyle davranıyor istisnalar hariç yoksa imtahanın anlamı olmazdı.

Yalnız duymak istemeyeceğin bişey söylicem müslümanla aynı apartmanda otursanız depremde ikinizde ölseniz o güzel müslümanı Allah şehitler sınıfına dahil eder seni ise cehennemlik niyazilerin arasına koyar:)

Burdan yak:

15: (Dam dim dom.. Earthquake..)

-Ey John! De ki; biz ancak tabirleri parantez içine alanlarız. Onları oradan çıkaracak olanlar sizlersiniz.

-Hani bir ırk vardı (esmer, ayakları pis kokan, kıllı); bize "allah" adıyla seslenirdi. Hakaretlerin büyüğünü yapardı. Onların duymayan pis kulakları vardı (kokan, sarı, pis); aynı lafı geveler, eğitimden konu açılınca kuyudaki suyu susadığı halde içemeyen köpekler gibi solurlardı..

-İşte gel gör ki; biz o ırka acıların en büyüğünü verdik. Sırf bize "allah" adıyla hitap ettikleri için onları geri bıraktık. Onlara depremler verdik. Hala görmezler mi? Oysa görenler için onlarda (ayakları pis kokan, esmer, kıllı, kıyafetleri zevksiz) ne büyük ibretler vardır. Biz dünyayı bir müze, onları da orada şarlatan yaptık.

-Öyleyse bakın onlara ve gülün: Ha Ha Ha! Onlara düştükleri durumlar için gülün.

-Biz aynı depremi o büyük kıtaya da verdik (denizin ortasında duran, ihtişamlı, okumuş bilgili insanları olan), ama onlarda 1 tane ölen bile olmadı.. Aynı depremi bu sefer, bu ırka verdik (ayakları pis kokan, asık suratlı, çatık kaşlı, yağlı derisi olan, terleyen) ve onlar rezil rüsva oldular.

-Hala görmezmisiniz? O zaman o pis adı ağzınıza artık almayın ve bize hakaret etmeyin. Ettiğiniz müddetçe burnunuz boktan çıkmayacak. Şüphesiz bu sözleri size iletmesi için John'ı bir elçi kıldık..

-Onu dinleyin ve diğerlerine (esmer, ayakları kirli, ağızları pis kokan, terli, yılışık, eğitimsiz, kıyafetleri zevksiz olan) uymayın..

Bunlar şimdi geldi.. Elçiye zeval olmaz.

tarihinde john tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir vahşi Müslüman dişlerini göstermeye başlamış bile..

Umarım tartışamaları ısıtmaya devam etmez.

Onun kendisini bildiğini tahmin ediyorum.

Kendisine bunu bir uyarı olarak kabul etmesini tavsiye ediyorum..

Kendinize hakim olmasını öğrenmelisiniz.

HACI

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hacı hacı hacı...Darbe bekleyecek kadar çaresizleştiğini görünce girdim yine buraya umutsuzluğun bütün yazılarına yansıyor.

Bu vahşiler size medeniyeti getiriyor.

İnsanca yaşamanın insanca davranılmanın nasıl bişey olduğunu görüyo millet buda size daha çok koyuyor.

Yerleşiyoruz ülkeye...

Link to post
Sitelerde Paylaş
Cipralex antidepresan bir ilaçtır .Bu ilacı kullanan insanlar tanıyorum .agresif tavırları ve kendinden toplumdan soyutlama gibi durumları ortadan kalktı aslın da mesajım farklıydı ama çoğu cipralexsin üzerine yoğunlaştı arkasında ki manaya değil..Çoğu ateist bunu yapıyor manayı anlayamıyor.

Sahtekar ik yüzlü, sıkışınca başka şeyler yazmaya başla. :angry: Bakalım başlığı açtığında ne yazmışsın.

Toplumun ahlakı giderek bozulmaya başladı bu ve bu cins düşünceye sahip insanların biran önce tedavi edilmesi gerek..

Ahlak bozulma derken benim aklıma sapıklık, tecavüz, hırsızlık geliyor. Sen ateistlere bunları demek istiyorsun. Ateizme ahlaksızlık diyorsan senin tedavi görmeye ihtiyacın var. Birde övünerek ben çarşaflıyım diyor türbanlıdan bile beter ve sapıksın ne diyeyim.

Dinler mantıklı olmak zorundamıdır?

Evet, çünkü insanlar dinleri tanrının gönderdiğini savunuyor. Eğer tanrı varolsa ve din gönderseydi eminim çok zekice eyler yapardı. Şimdi kendinizi tanrı yerine koyun ve insanlara din göndermeyi tasarlayın, tüm bu dinlerden daha zekice şeyler çıkarmak kaçınılmazdır. Mantık yürüterek insanın sizin tanrınızdan daha zeki olduğu anlaşılır. Tanrı olsaydı insandan daha zeki olurdu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

sanem hangi sıfatla bu öneride bulundun kimsin, nesin yada şöle söyleyim sorunun nedir.?bütün ateistlerden ne bekliyorsunda bu tavsiyede bulundun.

yukarda önyargıyı açıklarken baya kelime sıralamışsın, bilgeliğini 29 harfi yan yana getirmeye çalışıp anlamlı olduğunu sandığın cümlelerle anlatmaya çalışan midesi gaz dolu birisinin, kabızlığı gibi kıvranarak, kendisine eşeysel üreme için partner arayan hamamböceği edasıyla yanıyor gibisin ilacın sendeki etkileri duyu dışı algılarının komutanı ve yönlendiricisi olan cinsel isteğinin kokusunu sürüp çarenin ateistlerde olduğunumu söyledi… yardımcı olur arkadaşlar ellerinden yda malum bölgelerinden yada sen nerelerinden yardım almak istersen ama böle abuk vede subuk öneriden ziyade net olsaydın keşke, gerçi bi arkadaş direk çözümü yazmış ama meşekkatli iştir kocaolayı anlık zevkler ve hevesler için imam nikahı, sizin kitabın en büyük marifeti sen daha iyi bilirsin ve o yüzden ateistlere ilaç önerisiyle saçmalayıp imdat çığlıkları attın ha arkanda uluyanlar boşa salya saçmasınlar etrafa, bağla istersen zorla buraya yaz ve yardım al diye baskı yapılmadı sana, rahatsız edilmeni istemeyiz hoşgörü tevazu anlayış sevgi olmalıydı dimi din afyonunda boğulurken felsefeniz buydu…. bak, cioran senin gibiler için ne sölemiş,

"Bir varlığın hatasını derinlemesine anlayacak, ona maksat ve teşebbüslerinin boşunalığını gösterecek güçteyizdir; fakat içgüdüleri kadar kaşarlanmış, önyargıları kadar eski bir fanatizmi gizleyerek, zamana canla başla sarılmasına nasıl engel olmalı? İçimizde, yakışıksız bir inanç ve kesinlikler yığını taşırız – kuşku götürmez bir hazine gibi. Bundan kurtulmayı ya da bunları altetmeyi başaran kimse bile, - kendi zihin açıklığının çölünde- hala fanatik kalır: Kendinin, kendi varoluşunun fanatiğidir; bütün saplantılarını kurutmuştur, bu saplantıların kabuklarından çıktıkları zemin dışında; bütün sabit noktalarını kaybetmiştir, bağlı oldukları sabitlik dışında. Hayatın ilahiyatınkilerden daha değişmez dogmaları vardır; çünkü her varoluş, cinnetin ya da imanın zırvalarının bile dudağını uçuklatan şaşmazlıklar içinde demir atmıştır… Şüphelerine aşık olan kuşkucunun bile, kuşkuculuğun fanatiği olduğu ortaya çıkar. İnsan, tam anlamıyla dogmatik varlıktır; dogmaları onları dile getiremediği, bilmediği ve takib ettiği ölçüde derindir."

Link to post
Sitelerde Paylaş

Burada farklı bir konu var. Çok farklı bir konu.

Biran için toplumsal baskı ve yabancılaşma klişesinden ayrılın.. İslamcı-ateist; birbirinize girmeyin.. Burada sonuçta bir aileyiz.

İslamla dalga geçiyoruz, çoğunlukla.. Evet dalga geçilmeyecek gibi değil; bazen mantıklı cevap vermeye değmeyeceğini düşündüğümüz oluyor..

Sanem'in çarşaflı olduğunu okudum. Doğru olabilir. Bu bayan bu siteye girmiş, bir şeyler okuyorsa; "inanç mantıklı olmak zorunda mıdır" diyorsa.. Araştırmak istediği konular var demektir. Buna, sahip olduğunuz bilgi, becereklilik, insancıllık ilkesi ile cevap vermeye çalışmak bizim en baştaki görevimiz olmalıdır. Yoksa ateistliği veya bir şeye körü körüne saplanmamayı ilke edinen bu görüş biçimi, tüm anlamını kaybeder.. Seviyemizi kaybedersek, kendimizi kaybederiz.

Evet Sanem.. İnanç mantıklı olmak zorundadır. Tıpkı bilimin mantıklı olması gibi. Tüm bunları yapan ve yaratan bir tanrı varsa; ve sen yeteri kadar zeki olduğunu düşünüyorsan, mantıklı olmak zorundasın. Bunun aksi, tanrıya hakaret sayılır; eğer tanrı varsa.. Bir insan ve yüksek becerilere sahip bir yaratık için düşünememek demek, mantığını kullanamamak demek; her şeyini bir kenara bırakıp amaçsız yaşaman demektir. İnanç mantıklı olmayacaksa, ve sen buna inanacaksan; o kadar mantıksız şey içerisinden, mantıklı olanı nasıl seçeceksin? Mantık bir doğal seçilimdir Sanem..

Akıllı tasarımcı (namı diğer tanrı), herşeyi açığa çıkarıyor mu? Evrenin oluşumunu, bütün hayat benzeri olguları bununla açıkladık diyelim.. Şu an insanı açıklamak için bir tanrıya ihtiyaç duyuyorsan; bahsettiğin kadar karmaşık olması gereken tanrıyı ne ile açıklayacaksın? Biranda mı ortaya çıktı?

Daha önce verdiğim rakamları sana da vereyim.. Vereyim ki; evrenin bizden ibaret olmadığını gör... 14,5 milyar yıldır var bu evren. Her an bir sürü patlama olmakta, yeni gezegenler ve yıldızlar oluşmakta.. Şuanda bile.. Ve belkide, şuandan bir kaç milyar yıl sonra; şuan yeni oluşmuş olan bir gezegende canlılık baş gösterecek, gelişecek.. Belki bizimkiyle aynı, belki bizden farklı..

Dünya evrenin oluşumundan yaklaşık 10 milyar yıl sonra oluşabilmiştir. Oluştuğunda ise içinde ne atmosfer, ne bitkiler, ne de canlılar vardır. İlerleyen süreç içerisinde tüm bu etkenler baş göstermiştir. Asla bir tepsi içinde hazır değildir bunlar.

Bizden 250 milyon yıl önce dinazorlar yaşamıştır. 65 milyon yıl önce yok olmuşlardır.. Bizse sadece 1 milyon yıldır buradayız.. Homo Sapiens olarak.. Bu tür olarak.. Hala değişiyoruz, ağzımıdaki dişler değişiyor, sayıları azalıyor..

Tek tanrılı inanış biçimi, 3500 yıldır süregelen bir şey. Ondan öncesinde değil islam; tek tanrılı bir inanışın temelleri bile yoktu. Din, dil gibi zaman içinde değişti; evrildi. Ama dilin aksine din; kendi yapısı itibariyle sadece gericiliğe yol açtı. Yoğun yaşandığı bölgeler sefaletten, yokluktan, ezilmekten, kullanılmaktan kurtulamadı. Gerçek dünyadan umudunu kesmiş bu insanların başına hep çıkarcı ve akıllı insanlar geldi.. Aklını, sömürmekten yana kullanan insanlar.. Ama zaten bu tip halklar da başka bir yaşama sahip olamazdı.. İslamın tarihi ise tamamen 1400 yıllık bir süreçten ibaret.. üstteki saydığım rakamların içinde 1500 yıl..

Ve bir tanrı senin ne giyip ne içtiğinle ilgilenmiyor. Bir tanrı olsaydı, bu kadar sığ olmazdı. Sapık bir düşüncenin ürünü bu. Özgürsün, mutlu ol, hevesle dol taş.. Gül.. Bu hayatı o kara çarşaf içinde kaçırırsan, aynı zamanda sahip olduğun tek şeyi de kaçırmış olacaksın.

tarihinde john tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
saneme uygun koca gelmiş bile: UNAH. tencere kapak meselesi. yalnız çok sado-mazo bir ilişki olacağını düşünüyorum sanem açısından.

Evlilikleri bir kaç hafta içinde bitebilir.

Sanem'in UNAH'ın fantazilerini yerine getireceğini sanmıyorum.

keeeeeeeeeeeeeeeh keh kehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

HACI

Link to post
Sitelerde Paylaş
bu düzen böyle eşkiya kardeşim!!

bunlar devrimcileri solculari komünistleri,düzene karşi susturmak için zorla anti-psikotik içirerek engellemeye calişir,ateistleri daha zararsiz gördüklerinden herhalde dozaji anti-depresana cekmişler..tek normal kendileri ya,işte sadece ideolojik planda mücadele yetersizdir,bizler için fiziksel eylem ve saldiri şeklinde yapılacak misilleme,meşrulaşmiş bir haktir.bu düzen kendisine tehdit görüğü herkesi hapishanelerde ya da timarhanelerde çürütüyor..bunun için silaha sarilmak şart

ama o anti-psikotikleride,depresanlarida bir tarafiniza geçireceğimiz günler gelecek!!

azicik sabir,tek gereken bu bizim için!

sevgiler.

Karşındaki silahlıdan ne farkın kalacak o zaman.....

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...