Jump to content

Vahşi, Hain, Aymaz İngilizler, Bir İngiliz Muhalifi Özgürleştirdi :)


Recommended Posts

Olay gerçekten kötü, ama özgür medya ve hukuk devleti de böyle anlarda değerini gösteriyor. Medya olayı yayınlıyor, soruşturma açılıyor...

Link to post
Sitelerde Paylaş

eminim ingilizlerde sizler(türkler) hakkında bunları -başlıkta yazanları- düşünüyordur. özellikle moğol ve osmanlı istilalarını göz önünde tuttuğumuzda kimin barbar olduğu tartışma götürür hal alıyor.

ingiltere kapitalizmin ilk defa ortaya çıktığı yerlerden birisidir (hollanda'dan sonra), ırk ve ulus ayrımınıın en şiddetli düşmanlarından birisi olarak medeniyet dediğiniz şeyi daha osmanlılar kıclarını taharetlemeyi beceremezken icat etmiş bir ulusa bunları saydırmakta hiç olmamış açıkçası.

aziz nesin'in kulakları çınlasın :" türklerin %65 i aptaldır". türkiyedeki ırkcılar ve faşistlerin propagandalarında daima gamalı haç hitler kartal general vs.. olur.. ulan siz alman mısınız gerizekalılar, bunları savunan adamlar -neo naziler- almanya da her yıl düzinelerce türk'ü öldürüyor. işte faşistte beyin denilen organ bol kütleli agır ve hacmi geniş (brakisefal diyorlardı herhalde :)) ama davardakinden daha az çalıştığı için bunu bile düşünmekten savunmaya calıştığı şeyi bile savunmaktan aciz duruma düşmektedir.

tarihinde antiliberty tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...