Jump to content

Hangisini tercih ederdiniz?


Recommended Posts

Türkiye gibi müslüman nüfusu oldukça yüksek oranlarda seyreden bir ülkede yaşıyorsunuz. Aile yapınız - kökeniniz müslüman bir kimliğe sahip. Bu şartlar altında müslümansanız bu sizin seçiminizin bir sonucu değildir. Müslüman olarak doğmazsınız; müslümanlığı seçmezsiniz. Bu size zamanla empoze edilecektir. Üstelik size seçme şansı tanımadan..

Doğar doğmaz bir kulağınıza ezan bir kulağınıza kamet fısıldanır. Ve bu kulağınıza okunan ezan sesleri ile büyümeye devam edersiniz. Fırından sıcak pide alıp iftar sofrasına oturursunuz. Bayram şekerleri ikram edilir. Büyükler elini cebine atıp size bayram harçlığı verir. Evinizde rafta ya da duvarda asılı duran Kuran size hiç yabancı gelmez. Belki de bir süre sonra o duvardan indirilip elinize verilir, Kuran kursuna gönderilirsiniz. Camiye giripte namaz kılmmamak olur mu? Cumadır, bayramdır başlarsınız beş vakite kadar yolu var bunun. Zorunlu din (islam) dersleri, yayın organları, çevrenizdeki insanlar sizi kuşatmışlardır. Ama korkmanıza gerek yok sizde onlardansınız artık. Çıkarıp kimliğinizi gösterin onlara. Endişelenmeyin, sizden habersiz din hanesine "islam" yazılmıştır!

Evet istisnalar vardır elbet. Ancak müslümanların durumu genelde böyledir. Gerçekten bir müslümansanız, size bir silah doğrultsalar ve hristiyan olmaya zorlasalar kabul edermiydiniz? Sanmıyorum. Belki istavroz çıkarırdınız. Ama bunu yürekten yapmazdınız. Çünkü bir silah asla beyin yıkayamaz.

Bunu ancak din adı verilen kan emiciler başarabilir. Tarih boyunca bir takım çıkarlar uğruna sayamayacağımız kadar insanın kanıyla beslenmiş ve bugüne gelmiştir. Hristiyanlık (nüfus: 2.14 milyar), müslümanlık (nüfus: 1.3 milyar) ve diğerleri..

Bu dinlerin kan emici olmalarının yanında en büyük özellikleri; mensubu olan kişilere seçme hakkı tanımamasıdır. Burdan anlaşıldığı üzere dinler birer kölelik sistemidir. "İslam neden köleliği kaldırmamış?" diyorlar! İslam zaten bir din (kölelik sistemi) değil mi? Bu sistemin sömürdüğü kimseler de haliyle köle değil midir?

Başlıkta sorduğum soruya gelirsek; Hangisini tercih edersiniz?......

YANIT: HİÇBİRİ....

*Köleliği tercih etmezsiniz, bu efendinizin tercihidir. İsterse sizi özgür bırakabilir.

*Müslümanlığı tercih etmezsiniz, bu gelenek - görenektir, size ilk andan itibaren zamanla empoze edilmiştir. Size tercih hakkı bırakılmamıştır.

Gökyüzünde bir efendimiz bulunduğu sürece yeryüzünde kölelikten kurtulamayız.

Saygılar..

tarihinde YaRa tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...