Jump to content

Peygamber adayınız kim?


Recommended Posts

zaten peygamberlerde eğlenmek için peygamber olmuşlar yaw şu ayetleri insanlara yuttirimde aman ister inanırlar ister inanmazlar boşver ! boşboşuna canlarını vermiş çoğu (eğerki peygamber dini uydursaydı canını verirmiydi?sen olsan bu uğurda uydurduğun bişey uğrunda canını verirmiydin?) yaw ben tanrıyı savunuyorum o zeusu ben 50 oyla öndeyim ne kadar basit demi peygamberlik

Link to post
Sitelerde Paylaş

Mümkünse hiç peygamber olmasın...

ama illa ki birisi olacaksa ben olmak isterim..

Çünkü peygamber olduğunu iddia eden ve karıma göz koyan birinin, beni savaşa yollayarak ve ön cephede savaşatarak ölmeme neden olmasını ve karımı elde etmesini istemiyorum.

Çünkü peygamber olduğunu iddia eden birinin, 6 yaşındaki bebeğime nikah kıymasına ve 9 yaşında ırzına geçmesine tahammül edemem.

Çünkü peygamber olduğunu iddia eden adamın,kervanlara-masum köylülere saldırması için ordu kurmasını mallarımı hibe ederek finanse etmek istemiyorum...

ben peygamber olursam da size böyle davranmayacağıma söz veriyorum valla billa talla salla calla culla....

Link to post
Sitelerde Paylaş

kadın peygamber kütahyada çıktı..foyasıda çıktı..

yeni peyganber adayım miranda kerr--((kadınlar için))--adriana lima da olabilir ikisi birde olabilir..

erkekler için ise owen wilson...ha ben yerli malı istiyorum diyorsanız erkek adayım..burak hakkı..

kadın adayım arzum onan...nokta..

zuhahahahahahah

Link to post
Sitelerde Paylaş
Ben aday falan değil bizzat peygamberim.

bana itaat edin.

Benim peygamberliğim hakkında şüphesi olan varsa olmadığımı ispat etsinler.

bence peygambersin allahın olmasada doğru yolu gösterdiğin için peygambersin

senin peygamber olmadığını ispatlayamaz müslüman {ıyyyh iğrenç} lar ama ben peygamberliğini ispatlıyorum

hemde muhammedden bin kat peygambersin onunki yalancılık herkes biliyor artık sana ititat etmeyen bu sitedeki müslümanlara labet olsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Van Gogh'un resmine bakıp "ne var bunu ben de yaparım" diyenler veya benzer resmi yaptığında bir van gogh klasiği yaptığını sananlar olabilir (Mona Lisa Smile.. Julia Roberts... İzlemeyenlere tavsiye edilir). (Bir parantez açarak şunu da ek bilgi olarak vereyim ki, nice ressamlar Van Gogh'un ünlü çiçeklerinin kopyasını yapmış ama hiç biri Van Gogh'un renklerinin canlılığına ulaşamamıştır.)

Böyle be yaparım, ben de aynısını çizerim diyenlere verilecek yanıt "babayı yaparsın" olmamalı tam tersine " sen resmi yaparken baba da seni yapar" denmelidir. Çünkü o resimler bir ruh halinin tasviridir, ve Van Gogh'un resimleri için "ben bu resmi yaparım" demek "kendi ruh halimi tuvale yansıtırım" demek olmalıdır kiiii, sizin ruh haliniz de asla ve asla bir Van Gogh tablosu değil, kendi tablonuz olmalıdır, tabi eğer Van Gogh değilseniz... :lol: :lol: :lol:

Peki neden Van Gogh?!!!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Birkaç fırça darbesiyle yüzmilyon dolarlık değer yaratan biri elbette zengin olmak için kafir, cihat gibi vahşi kavramların ardına gizlenenlerden daha değerlidir. Bu apaçıktır. Bunu ancak fasıklar inkar eder :lol:

İslamda resmin yasaklanmasının sebebini "putlaştırmaya" karşı olunduğu için diye açıklanır. Bana pek inandırıcı gelmiyor bu açıklama; ölülerin bile duyabildiğini sanan ve onlarla konuşan cahil muho'nun animist heyezanlarla resimlerin ruhu olduğu düşünce ve vesvesesi nedeniyle müslümanlara evlerinde resim bulundurmayı yasaklamış olması daha olası görünüyor. Van Gogh, resmi değil, içinde bulunulan duyguyu resmetmiş biri olarak resme hayat vermiştir.

Tuvaline, insanlar, bitkiler, hayvanlar ve çeşitli eşya ve nesneler yoluyla; elle tutulamayanın, gözle görülemeyenin, resmini yapmıştır. Elle tutulamayanın, gözle görülemeyenin habercisi, tercümanıdır o!

Gel de şimdi bu adama peygamber deme!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...