Jump to content

İslamda Şeytan çıkarma, cin çağırma...


Recommended Posts

Cinler var ise bile:Semavi Dinlerde gectigi gibi .Bedenleri olmayan Gaz(dunamsiz atesten yaradilmis) türündeki varliklar olmasi lazim.

Yani bu sekildeki yaratiklar,herhangi bir Cismi itemezler ve herhangi bir Maddeye etki yapamazlar.

Bunlar düzmecedir.

Bende bir zamanlar 4 arkadasimla beraber Cin cagirmistim.Fincan ortalikta geziyordu.Birde Massa yerden 10 cm.kadar Havaya kalkip salaniyordu.

Fakat fincanin hareket etmesini saglayan orda Cin cagirmaktan anlayan ve sinirli titrek elleri olan kisiler.

Masayida Arkadasimin Masa altindaki Diziyle havaya kaldirdigina eminim.

Düşünceye ket vurulmaz ya, "kanıtlamaz edilemez" "böyle şeylerle uğraşmayın" deyince beyin susup oturmuyor. onun için tahmin yürütüyorum.

Cinler dediğin- gibi enerji yd gaz varlıklar olup fincanı hareket ettiremiyor iseler, fincana parmağı koymanın sebebi de o işte.

Bu şu anlama gelir; Cinler tek başına bişeyi hareket ettiremez, insana muhtaçtır.

Şizofrenin beynine muhtaç oldukları gibi, medyumun bişeylerine muhtac oldukları gibi, belki de cin çağıranın titrek sinirli ellerine muhtaçtır...

Ve tabiki bu argüman da düzmece ile gerçeği ayıramayacağımız ikircik, belirsizlik yaratır.

fincan kendi gitseydi gizem kalmazdı. doğa kanunlarının dışına çıkılırdı, mantık biterdi....vs

Düzmecelerin, korkutmacaların yapıldığı muhakkak, ama çoğu kişinin ciddi tecrubeleri var.

Ben cin çağırma seanslarına karşıyım, kendime göre sebebleri var.

Ama küçükken eş dostla yapılan fincanı hatırlarım. İnanmayan rasyonalist babamın cüzdanındaki paranın miktarını bildiklerine şahid olmuştum. (tabi burada ölünün ruhunu çağırdıklarını sanıyorlardı.)

Bir keresinde de ısrarla fincan yapmıştık. Biribimizi aldadıp yalanı devam ettirmeyecek kişilerdi. fincan çoğunlukla hareket etmedi. nadiren hareket ettiğinde pek anlamlı şeyler yazdığını hatırlamıyorum.. ama yeminle "biz ettirmiyoruz" dediler. İşte böyle.

sadece olaya geniş açıyla bakılabilir, düzmeceden ibaret değildir diyorum...

tarihinde templet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 45
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Cinler nesneleri hareket ettirebilirler o fincanı alıp birinin başına atabilirle:)benim tahminin kendi dünyalarında bi kanun var(insanlarla irtibata geçtiğiniz zaman ne olursa olsun sizi kanıtlayamasınlar)bu hristiyan müslüman putperest ateist bütün cilerin kabul ettiği bi kanun sanırım.

Onlarında kendi ülkeleri sınırları aileleri anneleri babaları cezaevleri mahkumları var(kaynak:cin)çok kibirliler ve çok rahat yalan atıyolar müslüman olanları bile.

İblis,kafir cinlerin lideri onları o yönetiyor ve yahudileri(onların emrindeki masonları)ve tabiki dünyayı..Yahudilerin amacı dünyayı köleleştirmek bunun için insanları dinlerden uzaklaştırmaya çalışıyorlar.

Tek tek kalana kadar bütün bağları koparmak amaçları ve iblisin amaçlarıyla örtüşüyor onun için ortak çalışıyolar o daha zeki olduğu için onun emirlerini yerine getiriyolar..

Şeytana tapan masonlar falan filan bütün izahı bu işte

Meğer bizim beyinsiz, Allah hakkında saçma şeyler söylüyormuş.(cin suresi-4.ayet)

Link to post
Sitelerde Paylaş
Doktor haklısın böyle düşünmekle ama dikkat edersen bi yerde o çocuğun parmağı kayıyor ama o sırada fincan hareket etmeye devam ediyor.

walla bizde bu aksam cin cagirma seansi yapacaz..katilmak isteyenlere duyurulur ...

katilmak isteyenler , yanlarinda tonic , limon, lime , nane likoru, greyfurt suyu, cranberry suyu gibi muhtelif sularla birlikte ,

gordon CIN, bombay saphire CINI, seagrams CIN, Tanqueray CIN, Beefeater CIN, Cork dry CIN gibi cok saygin cinlerden getirirlerse cok makbule gecer..

Yok hayir ben cin cagirma seansi istemiyorum, raki cagiralim isteginde bulunanlari da seasimiza bekleriz....Haydi simdiden yarasin...

Link to post
Sitelerde Paylaş

inanç ve metafizik görün insanları ne hale getiriyor.

yaw o fincanın üzerinde hiç parmak olmasa bile. fincan bir yazı yazacak şekilde, üstelik türkçe. harflere yöneliyorsa. mutlaka fincanda bir metal vardır ve bu metali masa altında bir mıktatıs yönlendiriyordur. Böyle bir olaya akılcı yaklaşım ancak bu şekilde olur.

Ruh neymiş bre cahiller.

Ruh üzerine açılmış bir sürü tartışma var bu sitede.

Bir göz atın.

Hele birinde bir meczup iddia ediyordu ki.

ölmek üzere olan biri tartılmış. öldükten sonra tekrar tartılmış daha hafifmiş. Çünkü ruh bedeni terkediyormuş. Böylece ruhun olduğu ispatlanmışmış.

Güzel bir tartışma idi bulup buraya link verirseniz eylenceli olur.

Sevgiler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne araştırması.

Ruh mu arıyormuş batılı bilim adamları.

Böyle şeyle uğraşanı üniversitelerden atarlar. Bilim adamlığını elinden alırlar.

Kim miş bu bilim adamları,

Hangi üniversitede.

İlahiyat fakültelerinde mi?

araştırmışlar da ne bulmuşlar peki!

Ruh araştırmalar ile bulunur mu?

asıl o "batılı" bilim adamları, ruh araştırmaları adı altında senin ruhunu teslim alıyorlar.

Ağababaların gidip onların önünde biat ediyor, sözlerinden çıkmıyor. İMF ve Dünya bankası ne emrediyorsa onu yerine getiriyorlar.

Eğitimin, sağlığın ve sosyal güvenliğin paralı yapılmaya çalışılıyor. Senin ve çocuklarının geleceği karartılıyor, sizler daha hala, ruh ile, türban ile, kuran ile uğraşın durun.

Birinin burnuna bukağı vurup öküz gibi istediğin yere götürebilmek için önce onun aklını başından alan şeylere inandırmak gerekir.

Bizimkiler için fazla uğraşmak gerekmiyor. Onlar zaten kendi akıllarına bukağıyı kendi istekleriyle vuruyor. akılsızlığı marifet sanıyor, akılsızlıkta bir gizem var zannediyorlar.

Sevgiler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu araştırmayı yapan batılı bilim adamları var cahil bilim düşmanı.

Bak ben sana ne dicem.. Mesela.. sizin bu cinler, çağırmakla gözükmüyor sadece:) Mazallah.. Tuvalete sol ayakla girip, sağ ayakla çıkmazsak; işerken besmele okumazsak bile gözükebilirler..

Ama ben sana ne yaptığımı anlatayım.. Ben tuvalete kuranla girdim.. Sıçarken, ilgimi çeken yerleri okudum. Bir kere daha girdiğimde, yanımda hem şarap vardı hemde kuran.. Birkaçta tane de ilmihal kitabı.. İsim vermem gerekirse; Seadet-i Ebediyye.. (İçinde "kimlerle selamlaşılmaz" bölümünde; "satranç oynayanlarla selamlaşılmaz" gibi bir maddesi olan bir kitap.. Sıçarken bile güldürüyor insanı..)

Başka bir gün otelde; bayan arkadaşımla güzel bir gün geçirdik.. Elimde şarabım.. Jakuziye girdim.. Biara peynir de sipariş ettim. Geldi.. Neyse bunları yedim falan ama biraz kaldı.. Bayan arkadaşımında 1 saatliğine dışarı çıkması gerekti. Bende insanım tabii sıçcam.. Girdim tuvalete sıçmaya.. Ama girerken bir şeyi ihmal etmedim:) Odadaki sandalyeyi yanıma aldım.. Üstüne bir güzel peynir tabağını koydum.. Şarabımı da yanıma aldım.. Ve sıçtım.. Bu çok büyük bir başarıdır..

He eklemeden geçmeyeyim.. O gün ramazandı:)

Çarpılmadım.. Ama siz yine de girerken besmele okuyun, duş alırken bile çıplak olmayın.. Mazallah etrafta cinler falan var ve bunların işi gücü yok; sizden başka:)

Dün akşam öyle bir cin yakaladım.. Dişi ve bakire.. Uzun saçları, baya önceden tomurcuklanmış göğüsleri ve insan eli değmemiş vücudu vardı.. Benim yatağımda devamlı zincir takılıdır.. Başucumda.. Bileğinden geçirince zinciri, kaçamadı tabii... Çekmecemdeki kelepçeyi de çıkardım.. İnsan bir tuhaf oluyor o anda.. Böyle varla yok arası bir şey ya; çok daha fazla duyumsuyorsun:)

tarihinde john tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Evet, güzel.. Konu laf sokmaksa, bu durumda mantığa veya başka şeylere göre konuşmaya gerek yok:)

Ama cinlerin tuvalette olduğunu, orada yaşayabildiğini, yemek olarak ise insan pisliği ve dışkısı yediğini söyleyen ben değilim.. Muhtemelen uzun donlu pis arap takipçileri, ortalarda bulunan dışkıların bir süre sonra eriyip gittiğini gördüklerinde, akıllarına bakteri veya küçük canlıları getirmek yerine (o zaman getirmeleri mümkün değildi), cinleri getirmişlerdir..

Bunun yanı sıra, şarabın ve peynirin nasıl yapıldığını bilmeyen var mı? Bence yok..

Link to post
Sitelerde Paylaş

alicin-şişş veli baksana şu johna iki tokat atıp geliyimmi

velicin-olm bırak ya zaten şaşırmış

alicin-abi çok tahrik ediyo beni ya neler yaptı görsen

velicin-nefsine hakim ool ne güzel adam yoldan çıkmış bırak dokunma

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 6 months later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...