Jump to content

ABDEST ALANLARI GÖRÜNCE NELER HİSSEDİYORSUNUZ


Recommended Posts

  • İleti 46
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

abıcım cennetı allah yarattıysa cehenemıde allah yarattı

allahın yarattıgı hıc bırsey kotu degıldır :D :D :D

Cennette bana bir kaç dönüm arazi ve güzel huriler versin... :lol: Ne kafirler gördüm mümin gibi yaşadım,hakkım o benim vermezse söke söke alırım, açlık grevine girerim.... :lol: :lol: :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
Cennette bana bir kaç dönüm arazi ve güzel huriler versin... :lol: Ne kafirler gördüm mümin gibi yaşadım,hakkım o benim vermezse söke söke alırım, açlık grevine girerim.... :lol: :lol: :lol:

:D :D :D olum sana muhonun yanındakı arsayı verıoyor en degerlısı

Link to post
Sitelerde Paylaş

şu zihniyete bak...

bazıları abdestin neden sabunsuz yapıldığını söylemiş..

be adam,insanlar yanlarında sürekli sabunmu taşıyacaklar

ve abdestin 1 numaralı amacının temizlik olduğunu sana kim söyledi?

tarihinde antilaik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Cennette bana bir kaç dönüm arazi ve güzel huriler versin... :lol: Ne kafirler gördüm mümin gibi yaşadım,hakkım o benim vermezse söke söke alırım, açlık grevine girerim.... :lol: :lol: :lol:

Geçenlerde beni ciddiye alınmaması gereken adam ilan ediyordunuz. :crazy: :crazy:

Ama bakıyorum şimdi de , cıvıklıkta nirvana yapmışsınız. :crazy: :crazy:

tarihinde hasipkaplan tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İnsanların tercihlerine saygı duymal lazım.Sağlık açısından bile bakarsak herkesin yapması gerekir.vücuddaki elektriği almakta abdest bire bir.Sadece kulağın arkasını ıslatmak bile bir hastalığı önlüyör.kusura bakmayın buraya bir yazı yazmak istedim bakarmısınız arkadaşlar.Bakalım buna ne diyecek arkadaşlar.

Kutsal Gizemler

2009 Eylul Ayında Sinemalarda

Uyanmaya hazırmısınız?

Altın Oran ve Kabe Mucizesi from Erdem Cetinkaya on Vimeo.

Fikirlerinizi bekliyoruz. Yorumlar için çok teşekkürler. İnşallah matematik, kimya, astronomi gibi dallarda tanınmış pek çok profesörun de ropörtajları ile destek vermiş olduğu bu belgesel bittiğinde hemen her dile çevirtip tüm dünyaya izleteceğiz. Arkadaşlarınıza tavsiye ediniz lütfen.

http://www.vimeo.com/3206907 english

http://www.vimeo.com/3754952 arabic

1,618

Altın Oran sayısı, Kabenin Sırrı, İslam ve Kuran MUcizesi, Kutsal Gizemler başlıyor, Kutsal Gizemler çok yakında

Birazdan Kutsal Mekke şehrinde binlerce yıldır gizli kalmış akıl almaz sırların bilimsel kanıtlarıyla ortaya çıkışına şahit olacaksınız. Mekke Milyarlarca müslümana secde yönü, toplanma yeri ve islamın kutsal merkezi olarak bildirilmiştir. Gücü yeten Her müslümana Kabe, muzdelife ve arafat dağını kapsayan bir yolculuğa çıkarak Kutsal şehre gelmesi farz kılınmıştır.

Fi sabiti- 1,618, matematikteki üstün tasarım sayısı. Kalp atışlarımızda, dna' sarmallarının en ve boy oranında, kainatın dodecehadron adı verilen özel tasarımında, bitjileirn filotaksi denen yaprak dizilim kurallarında, kar tanesi kristalleirnde, pek çok galaksinin spiral yapısında ve sayısız yerde Yaratıcı hep aynı muhteşem sayıyı kullanmıştı. Altın oran sayısı yani 1,618...

Pek çok ünlü mimari yapıda olduğu gibi Mısır Piramiterlerinin tasarımında dahi bu oranın kullanıldığı görülmektedir. Ünlü astronom Kepler, bu sayı için büyük bir hazine ifadesini kullanmıştı. Yüzlerce yıldır pek çok ünlü ressam, mühendis ve mimar Leonardo da Vinci gibi neredeyse tüm eserlerinde bu oranı kullanıyorlardı.

Estetik uzmanı Dr Steven Markout 25 yıl süren araştırmasında Dnamıza dahi işlenmiş bu orana göre yaratılmış insan yüzleri ve bedenlerini istisnasız tüm insanların güzel bulduğunu yaptığı büyük bir deneyle ispatladı. Bir şekli tanımlayan temel ölçülerin birbirine oranının 1,618 i vermesi onu Altın Oran'a yani kusursuz tasarıma uygun hale getiriyordu.

Peki ya dünyamızın Altın Oran Noktası... nerededir?

Mekke şehrinin kuzey kutup noktasına olan uzaklığı ile güney kutup noktasına olan uzaklığının oranı tam olarak 1,618 yani altın orandır. Ayrıca Mekke şehrinin Güney kutup noktasına olan uzaklığı ile iki kutup arasındaki uzaklığın birbirine oranı yine 1,618 dir.

Mucize bununla bitmez; tüm insanlığın ortak yer belirleme dili haline gelmiş enlem boylam haritasına göre de Dünyanın Altın Oran noktası Mekke şehrindedir.

Mekke'den günleri değiştiği ve gün dönümü çizgisi olarak belirtilen sınıra olan doğu uzaklığı ile batı uzaklığının birbirine oranı da yine 1,618 dir. Ayrıca Mekke'nin gündönümü çizgisine batı yönlü uzaklığının, dünyanın o enlemdeki çevre uzunluğuna oranı da şekilde görüldüğü gibi yine şaşırtıcı şekilde Altın oran yani 1,618 sayısını verir. Tüm harita sistemlerindeki bir kaç km olan ufak farklara rağmen Altın Oran noktası Mekke şehrinden asla dışarı çıkmaz ve Kabe'yi içine alan Kutsal Bölge dairesinde kalır.

Evinizde Google Earth programı'nın cetvel özelliğini kullanarak dünyadaki herhangi iki nokta arasındaki uzaklığı oldukça hassas şekilde kolayca keşfedebilir, Dilerseniz enlem ve boylam koordinatları yoluyla hesaplayarak yada basit bir hesap makinesi ile verilen oranların doğruluğunu evinizde dahi test edebilirsiniz. Görüntülerde önce Mekke şehrine sonra Kuzey Kutup noktasına başlangıç ve bitiş noktalarını nasıl yerleştirildiğini görüyorsunuz. Pozitif enlem ve boylam değerleri ile deniz yerine Karaya düşme açısından dünyanın tek altın Oran noktası Mekke şehri olabilmektedir.

Phi matrix programı ise tabloların ve resimlerin altın oran noktasını göstremeye yarayan bir Amerikan programıdır. Dünya Enlem boylam haritasını derinliği hiç bitmeyen canlı bir tablo gibi düşünür ve bu programla açarsak Dünyanın Altın Oran noktasının Mekke şehri olarak belirlendiğini görürüz.

Mucizeler devam ediyor...

MEkke ayetinde Altın Oran Mucizesi

Kuran ı Kerimde Mekke kelimesinin geçtiği ve orada tüm insanlığa iman verecek açık delillerin varlığından bahseden tek bir ayet vardır. Ali İmran Suresi 96. ayetinde Mekke şehri ile Altın oran arasındaki bağıntı Yüce yaratıcımız tarafından açıkca nakşedilmiştir. Bu ayetin tüm harf sayısı 47 dir. harf sayılarının altın oranını aldığımızda Mekke kelimesinin işaret edildiğini görürüz. 47 / 1,618 = 29,0 . Ayet başından Mekke kelimesine kadar tam 29 harf vardır. Aynı dünya haritasındaki gibi. Eğer bir harf fazla yada eksik olsa idi bu oran asla oluşmayacaktı. Hiç bir zorlama olmadan dünya üzerinde yaptığımız aynı işlemi yaptık ve harf sayılarının mekke ve altın oranı işaret eden muhteşem uyumuna şahit olduk.

Tüm bu işaretler göstermektedir ki; dünyayı ve matematiği yaratan tasvir edilmesi imkansız muhteşem güç yani Tanrı ile Kabe'nin ve Kutsal Bölgenin yer belirleyicisi ile Kuran'ın yaratıcısı aynı ve tek Tanrıdır. O bu mucizelerle geleceği ve insanların ortak dillerini önceden bilerek onlara işaretler verdiğini tüm insanlığa hatırlatmaktadır.

Altın Oran, Mekke, Kabe ve Kuran arasındaki bağıntılarla ilgili keşifler her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Şekilde Leonardo pergeli olarak adlandırılan Altın oran pergeli ile yapılmış ölçümlerde Mekke şehrinin Arabistanın altın oran bölgesinde, Kabeninde Mekke şehrinin altın oran bölgesinde yer aldığını görüyoruz. Tüm bunların tesadüfen olabilmesi olasık hesaplarına göre imkansızdır.

Kutsal kitaplardaki mucizevi haberler, DÜnyanın Altın oran noktası, Hz İsa ve Hz Muhammed hakkındaki büyük gizemler, bilimsel kanıtlarıyla 2009 yazına kadar hayatta kalmaya çalışın.

Bu keşif uluslararası üne sahip çalışmalara imza atmış yönetmen ve 3d grafik sanatçısı Erdem Çetinkaya tarafından yapılmıştır. Şu anda Kabe mucizesi ve diğer mucizeleri kapsayan "Kutsal Gizemler" isimli belgesel-sinema çalışması devam etmektedir. www.holymysteries.

tarihinde muhammedali tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İnsanların tercihlerine saygı duymal lazım.Sağlık açısından bile bakarsak herkesin yapması gerekir.vücuddaki elektriği almakta abdest bire bir.Sadece kulağın arkasını ıslatmak bile bir hastalığı önlüyör.

kulağın arkasını ıslatmak hangi hastalığa iyi geliyormuş.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...

İnsanların tercihlerine saygı duymal lazım.Sağlık açısından bile bakarsak herkesin yapması gerekir.vücuddaki elektriği almakta abdest bire bir.Sadece kulağın arkasını ıslatmak bile bir hastalığı önlüyör.kusura bakmayın buraya bir yazı yazmak istedim bakarmısınız arkadaşlar.Bakalım buna ne diyecek arkadaşlar.

Dinlerinde göte parmak atmak olsaydı bunlar şöyle diyeceklerdi daha doğrusu HY den alıntılayacaklardı.

Rektal tuşe ile günümüzde bir çok hastalığa tanı koyulmakta barsak kanseri, prostat kanseri, mide barsak kanamaları erken tanı almakta. Zaten doktorlarda 40 yaşından sonra her hastalarına rektal tuşe ile muayene öneriyorlar ayrıca peygamberimizde günde 5 defa parmakla götünü yoklamayan bizden değildir demiştir vs vs.....

Gözünü kapalı tutup bekleme dinlerinde olsa,

rodopsin var opsin var birleşiyorlar foton gelince ayrılıyorlar bu yolla görme dediğimiz olay gerçekleşiyor, gözleri dinlendirmenin sağlığa bir çok yararı var. Bu rodopsin opsin ayrılmalarının kendine gelmesi için gözleri günde en az bir saat kapalı tutmak gerektiğini zaten peygamberimiz günde en az 1 saat gözlerini kapalı tutmayan allahın makbul kullarından değidir hadisi ile bize bildirmiştir vs vs....

Şeklinde gidecek iletilerle karşımıza geleceklerdi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...