Jump to content

Vasiyet


Recommended Posts

20. Freddie'ye devrimci selamı

''Aleyküm selam''. Benden de sana bir adet Bağlantı-savar sprey ve bolca sabır... :)

Şaka bir yana, TheCrow gitme. Eğer gidersen bu forumdaki birçok gıcığı sevindirmiş olacaksın, en başta da Bağlantı'yı. Onları gerçekten sevindirmek istiyor musun?

Bağlantı zaten tırsmıştır şimdi, bir daha sesini çıkaramaz. Zaten yöneticilerden birini iyice arkasına almadan öbürleriyle takışmak gibi bir kafasızlık yaptı, o yüzden artık geri vitese takacaktır. Ondaki U dönüşünü görüp o anı yaşamak istemez misin? Tavrını değiştirmezse zaten Kodoman ona daha fazla tahammül etmeyecek gibi duruyor. Yine de onu protesto etmek istiyorsan, gitmek yerine başka bir yöntem bulabilirsin.

Sana bir anlaşma öneriyorum: Sen gitme sakın, pısacak olan Bağlantı da dursun ona tahammül et, onun yerine Ludwig gitsin!

Ludwig adlı sümüklü böcek(eski avatarı öyleydi) tek amacının politika yapmak olduğunu ve ateizmle ilgili konulardaki tartışmaları sadece geyik olarak gördüğünü açık açık yazmış. Bildiğim kadarıyla forumda siyaseti temel almak hoş karşılanmıyor. Burası din karşıtı bir forum ve Ludwig, din karşıtlığını geyik yapmak olarak gördüğünü yazmış. Ateistforum ''geyik'' forumu mudur? Eğer değilse, Ludwig'e neden hala tahammül ediliyor? Bu adamın imzasından avatarına kadar herşey siyasi provokasyon kokuyor. Din tartışmasıyla alakası yok adamın, sadece ABD'nin kıçındaki çıbanları yağlamakla meşgul.

Ludwig, sırf theCrow'a gıcıklık yapmak için düne kadar beğenmediği Bağlantı'nın poposunda gönüllü kenelik bile yapıyor. Bu başlıktaki iletilerinden bu tutumu görülebilir. Takıntılı ruh hastaları, ateistforuma değil psikiyatri kliniğine gitmelidir. Bu adamın açtığı başlıklar incelensin, bir tane bile din-ateizm tartışması bulunduğunu sanmıyorum, sadece politik provokasyon yapıyor. Politika da tartışılmalı elbette, ben de tartışırım ama bunun ateizmle bağını kurmak ve forumun temel amacının dinsel konularda tartışma yapmak olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor. Bu adam tek amacının politika olduğunu ve dinsel konulardaki tartışmaları geyik olarak görüdüğünü açıkça söylemiştir. O halde neden hala buradadır?

Ludwig gitsin!...

tarihinde Freddie tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 201
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

thecrow,

diger arkadaslarin "gitme!" cagrisina ben de katiliyorum. Ayrilarak, forumun espiri ve dusunce duzeyinde ciddi bir dususe sebep olmana izin veremeyiz ;)

Baglanti konusuna gelince. Benim gorusum, bir kisi uslubunu bozmadigi, forum kurallarina uydugu surece istedigi her fikri yazabilmelidir. Forum kurallarina aykiri hareket ettigini henuz gormedim. Baglanti'nin bu kadar odak noktasi haline gelmesinin sebebi bizleriz. Birakin ne isterse yazsin. Iletilerinin iceriksiz, hatta aptalca oldugunu dusunuyorsaniz gormezden gelin. Yanit vermeyin. Konulari sabote ettigi kanisina varilirsa da, yonetim geregini yapacaktir.

Ama tek probleminin baglanti olmadigini dusunuyorum. Belki de bir sure basini dinlemek istiyorsun.

Benim onerim su; uyeligini bir sure icin askiya alalim, biraz dinlen. Ne dersin?

Link to post
Sitelerde Paylaş
HMD günde 3 posta Vakit gazetesi yazıları taşırdı, o da banlandı. Hem de defalarca. HMD'i bu kadar korumadın diye biz de şimdi seni mi hedef gösterelim? Harun da sanırım bazı moderatörlerle sorun yaşamış. Harun bu sorunlar nedeniyle çoğu üyeliği henüz kabahat işleyemeden sonlandırıldı. Neden Harun için bu kadar tepki göstermedin?

...

Ben kişisel tepkimi verdim. Dediğim gibi bu mesele yönetimin inisiyatifindedir. Şimdi bir de bağlantıyı koruyanlar ve bağlantıyı forumdan göndermek isteyenler diye forumu ikiye bölmenin lüzumu yok.

Ben HMD olayını hiç bir zaman tam anlayamamıştım. Her yerde bir HMD lafı dolaşıyor gelene gidene sen HMDsin felan deniliyordu. HMD ile aynı başlıkta hiç karşılaşıtğımı hatırlamıyorum.-Bu karşılmadığım anlamına gelmiyor sadece hatırlamıyorum-

Sayın Harun meselesine gelince, onu severim çünkü bana cag kebabı ısmarlayacak. Destek çıkma anlamında soruyorsanız özeldende görüştük kulağını çektim -Ki bu yüzden kulakları epey uzamıştır- genelde de yüklenilmemesi gerektiğini söylediğimi hatırlıyorum -tabi benim hafıza sorunumu unutmayın-

Ben tavrımı kişilere göre belirlemiyorum. Daha öncede dedim sayın Bağlantı ile ateist iken hiç anlaşamazdık. Ama onunla anlaşamamız, onun düşüncelerini dile getirmesini engellememe neden olamaz. Bu konudaki tavrımı bu yönden değerlendirirseniz sevinirim. Zaten ipin ucunun ne zaman koptuğunu anlamadım gitti. Sadece edindiğim izlenim, sayın bağlantı müslüman oldu tu kaka ilan edildiği yönünde.

Şu anda forum zaten bu konuda bölünmüş. Bir kişi hakkında başlıklar açılıp bu kadar çok mesaj trafiğinin yaşandığını hatırlamıyorum. Oylamalar yapılıyor. -O gitsin bu kalsın- deniliyor. Ateistler gitsin diyor, müslümanlar kalsın diyor. Benim gibi bir kaç kişi de -oturun oturduğunuz yerde olayı kişiselleştirmeyin- diyor...

Saygılarımla

Link to post
Sitelerde Paylaş

vay baa

thecrow gidiyor demek

thecrow ali oktay'ın hormonsuzu hatta güneşte kurutulmuşudur

benzetme yapacak olursak

ali oktay aar siklettir thecrow sinek siklet..

zannediyorum onu okuya okuya ona benzemiş:)

hey gidi ali oktay, seni yadedelim yeri gelmişken..

bak genşlik sana özenmiş

son zamanlarında sosyalist söylemleri terk edip

ulusal çizgiye kaymıştın

thecrow denen garibanın sonu da sana benzer olmasın sakın?

the crow'a

yeğenim bak gitme

gitme kal bu forumda

yazık olur cemaate

sen yazmazsan

şubuo da yazmazsa

seviyesizleri kim alacak karşısına?

kim uğraşacak dümbeleklerle

nasıl discharge olacaksınız forum olarak:)

anladığım kadarıyla bağlantı yüzünden diskonnekt olmuşsun..

(dehrik edelim de gelsin dımız)

keah keahhh:)

tarihinde KARUN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
53. Ezberbozan'a, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlı müfredatı.

Thecrow vefalı çıktın sağolasın.Bende bana ayırdığın bu tertemiz sayfada lütfen plizz gitme nolursun diorum :)

Link to post
Sitelerde Paylaş

ha, unutmuşum..

bir de blackrock vardı

o da ali oktay ve thecrow'un arasında bir tondaydı..

bana uyuzdu..

ansızın bir başlıkta ((müsük başlığıydı sanırım))

zevklerimizin uyuştuğu bi alan keşfetmiş idük

sonradan buzlar erimişti..

vay baa demiş idük..:)

Link to post
Sitelerde Paylaş
blackrock ve crow aynı kişi Karun :)

ohaş:)

len nasıl utandım..

demek ki karakter tahlililini (garanti emeklililililij) iyi yapabiliyomuşum...

ben çıkim şimdi..

kuzgun yavrusu baz görü...

yoklen öle değildi

neyse..

sağlığına dikkat et astur..

bırak yapsınlar

bırak geçsinler

alsınlar limanları:)

tarihinde KARUN tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...
aslında hiç tanımadığım insanlarla siyasi görüşler yüzünden kavga etmek bana göre değil :ph34r:

sen normalde de böyleysen kavga etmek için özel bir sebebin olmasa gerek :D:D Neyse, seni kışkırtmayayım şimdi, hazır barış güvercinleri uçmaya başladı:) Ben siyasi görüşü yüzünden kimseyle kavga etmedim normalde, tartıştığım çok insan oldu,hatta siyasi görüşlerimizin zıt olduğu tonla arkadaşım var, öğrenciyken ev arkadaşlarım da oldu. Burada tartıştığımız birçok kişiyle yüzyüzeyken daha iyi iletişim kurabilirsin, hatta daha da iyi empati kurabilirsin; burada tartışmanın keyfi başka ama :D

Link to post
Sitelerde Paylaş
sen normalde de böyleysen kavga etmek için özel bir sebebin olmasa gerek :D:D Neyse, seni kışkırtmayayım şimdi, hazır barış güvercinleri uçmaya başladı:) Ben siyasi görüşü yüzünden kimseyle kavga etmedim normalde, tartıştığım çok insan oldu,hatta siyasi görüşlerimizin zıt olduğu tonla arkadaşım var, öğrenciyken ev arkadaşlarım da oldu. Burada tartıştığımız birçok kişiyle yüzyüzeyken daha iyi iletişim kurabilirsin, hatta daha da iyi empati kurabilirsin; burada tartışmanın keyfi başka ama :D

zaten empati kurarım genelde

ve kavga da etmem :ph34r:

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...