queenofhearts 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi deniz gezmişin cesaretine hayran oldum hep özellikle de babasına bıraktığı mektup süperdi Link to post Sitelerde Paylaş
spejnza 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Keşke o üç fidan hep o üç fidan olarak kalsaydıda şimdiki solcuların sapık görüşlerine alet olmasalardı. Hepsini saygıyla anıyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Kim demiş unutulmadıklarını? Kürtçüler kendilerine komünist adı takıp faşistlik yapıyorlar. Kalan diğerleri komünizmi sapıklık olarak görüyor. Karılarımızı paylaşıyormuşuz. Kürt arkadaşlarım tarafından pkklı olmadığım için dışlanıyorum. Neymiş efendim, ben dejenere bir kürtmüşüm. Stalinistler Troçkistlere giydiriyor, tkpliler herkese karşı, çözüm yolu üreten yok. Herkes diğer bir görüşe b.k atma çabası içerisinde. Mümkünatı yok artık. Türkiye'de SOL öldü. Gerçekçiyiz ama imkansızı istiyoruz. Bu arada Türkiye'nin tek solcu (!) partisi faşist oğlu faşist CHP :good: :good: :good: Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi İtiraf edeyim şunu burda kendine solcu diyen insanlar gerçekten bir sol grupla karşılaşsa kendilerini dayak yemekten alıkoyamazlar...Yaws sol ne zamandır ırkçılaştı,sol ne zamandır kürt düşmanı oldu benim haberim yok açıkcası...Gidin denizleri bir araştırın bakalım kürtlere nasıl bakıyorlar...Ama yok yok dayaklık insan çok burda... yanlışın var sol resmen türk düşmanlığı oldu artık :acute: Link to post Sitelerde Paylaş
Believer 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Fidanlar dize kadar 6 mayıs gel bize kadar... Link to post Sitelerde Paylaş
minton 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi (düzenlendi) Keşke o üç fidan hep o üç fidan olarak kalsaydıda şimdiki solcuların sapık görüşlerine alet olmasalardı. Hepsini saygıyla anıyorum. Buyur :blink: Benim anladığım Denizlerin mücadelesini soyutlayarak denizleri anıyorsunuz...Sapık emeller yoksa bunu yapmayan insanlar mı? Mayıs 6, 2009 tarihinde minton tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
minton 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi (düzenlendi) yanlışın var sol resmen türk düşmanlığı oldu artık :acute: İşte farketmez ırkçılaşmış sol benim karşımdadır...Ne türk nede kürt düşmanıyım ama ne hikmetse ırkçılar solcuyum diye ortalıkta dolanıyor... Mayıs 6, 2009 tarihinde minton tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Kara 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Yoldaşlara selam olsun. Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Ölenler dövüşerek öldüler; güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var, güneşe akın Güneşi zaaaptedeceğiz Güneşin zaptı yakın! Link to post Sitelerde Paylaş
Believer 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Ölenler dövüşerek öldüler; güneşe gömüldüler. Vaktimiz yok onların matemini tutmaya! Akın var, güneşe akın Güneşi zaaaptedeceğiz Güneşin zaptı yakın! O kızıl bayrak Güneş'in sarısına hiç yakışmaz. :acute: Link to post Sitelerde Paylaş
AlbatrosS 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi O kızıl bayrak Güneş'in sarısına hiç yakışmaz. :acute: YANINA BİR DE YEŞİL KOYARIZ CİLLOP GİBİ OLUR Link to post Sitelerde Paylaş
Believer 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi YANINA BİR DE YEŞİL KOYARIZ CİLLOP GİBİ OLUR Ne yeşil isteriz ne de kızıl bize AY-YILDIZ gerek... Link to post Sitelerde Paylaş
minton 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Ne yeşil isteriz ne de kızıl bize AY-YILDIZ gerek... Hangi yıldız bu..Ay'ı biliyoruzda bu yıldız hangi yıldız ....Yoksa Yıldız Tilbe mi o yıldız... Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi YANINA BİR DE YEŞİL KOYARIZ CİLLOP GİBİ OLUR Yeşili koymayınca eksik mi kalıyor? Enternasyonalizm ağır mı kaçıyor? Eğer öyle oluyorsa senden âlâ yeşil bulunmaz zaten. Hem de maydanoz yeşili... Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Yeşili koymayınca eksik mi kalıyor? Enternasyonalizm ağır mı kaçıyor? Eğer öyle oluyorsa senden âlâ yeşil bulunmaz zaten. Hem de maydanoz yeşili... :good: :good: :good: :good: :good: Link to post Sitelerde Paylaş
Believer 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Hangi yıldız bu..Ay'ı biliyoruzda bu yıldız hangi yıldız ....Yoksa Yıldız Tilbe mi o yıldız... :nea: Link to post Sitelerde Paylaş
minton 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi :nea: 8) Link to post Sitelerde Paylaş
Tesla 0 Mayıs 6, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 6, 2009 gönderildi Kim demiş unutulmadıklarını? Kürtçüler kendilerine komünist adı takıp faşistlik yapıyorlar. Kalan diğerleri komünizmi sapıklık olarak görüyor. Karılarımızı paylaşıyormuşuz. Kürt arkadaşlarım tarafından pkklı olmadığım için dışlanıyorum. Neymiş efendim, ben dejenere bir kürtmüşüm. Stalinistler Troçkistlere giydiriyor, tkpliler herkese karşı, çözüm yolu üreten yok. Herkes diğer bir görüşe b.k atma çabası içerisinde. Mümkünatı yok artık. Türkiye'de SOL öldü. Gerçekçiyiz ama imkansızı istiyoruz. Bu arada Türkiye'nin tek solcu (!) partisi faşist oğlu faşist CHP Helal len. Senin gibi komünist gelsin depeme mıçsın razıyım. Beynin var lan senin. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts