Cigdem 0 Oluşturuldu: Mayıs 10, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Mayıs 10, 2009 forumdaki bayan arkadaşlarımın (anne ve anne adaylarının) anneler gününü kutluyorum.. ve aynı zamanda tüm forumdaşlarımın annelerinin anneler gününü kutluyorum.. sevgiler.. Link to post Sitelerde Paylaş
kutsalyaratik 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Bende anneler gununu en icten dileklerimle kutlarim. Ya bu anneler gununun kutlanma tarihleri cok tuhaf. Bazi yerlerde eylulde kutlaniyor. Hem bu anneler gunu tamamen Hristiyan isidir, bizim inancli, yuksek terbiyeli Muslumanlar niye kutluyorki? Onlar Fatma analarinin bilmem ne gununu kutlasinlar. Diiimi ama? Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Bir Görüş Kabininde ANNE: Ne kadar da ufalmış bedenin göz yaşıma sığdın sen açlık mı yemiş ömrünü yavrum al sütümü iç kızım KIZ: Saçların beyazına mı sakladın alevini yoksa güneş sen de mi batıyor batıyor geceleri KIZ: Eriyen bedeni mi düşünme göğü giydim üstüme yüzünü asma keder ilen ah anam YİĞİTLER BİTMEZ BİZDE ANNE: Bir alev olup yaksa da gidişin hiç analar biter mi ölüm toplasa da çiçekleri ÇİÇEKTE TOHUM BİTER Mİ? Savaş Ezgi Link to post Sitelerde Paylaş
Nearxthil 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Anneler gününde ananem ölüyo.. trajikomik... Link to post Sitelerde Paylaş
spejnza 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi İlk önce annemin sonra forumdaki annelerimizin ve tüm dünyadaki annelerin anneler gününü kutluyorum. Bizleri dünyaya getiren ve canından cok seven annelerimize bugün degil hergün anneler günü gibi davranmalıyız. Link to post Sitelerde Paylaş
Cigdem 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Anneler gününde ananem ölüyo.. trajikomik... başın sağolsun canım benim yaf kötü bir tesadüf olmuş cidden.. Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Nearxthil'in başı sağolsun. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Link to post Sitelerde Paylaş
vesper 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Anneler gününde ananem ölüyo.. trajikomik... Çok üzüldüm ya ne garip tesadüf gerçekten Herkesin anneler günü kutlu olsun.. Link to post Sitelerde Paylaş
hallac 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Anneler gününde ananem ölüyo.. trajikomik... başınız sağolsun... Link to post Sitelerde Paylaş
Çakırcalı 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Anneler gününde ananem ölüyo.. trajikomik... Trajikomik değil bu, düpedüz trajik. Hem de her 10 Mayıs'ta, herkesin annesinin elini öptüğü gün, sen+herkes kere annenin ölümünü yaşayacaksın. Bunun neresinde komedi var ki trajikomik diyorsun, güzel kardeşim? Başın sağolsun... Herkesin anneler gününü kutlarım. Link to post Sitelerde Paylaş
METE HAN 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi (düzenlendi) Anneler gününde ananem ölüyo.. trajikomik... Sen iyimisin? Psikolojin bozulmuş sanırım Trajikomik değil bu, düpedüz trajik. Hem de her 10 Mayıs'ta, herkesin annesinin elini öptüğü gün, sen+herkes kere annenin ölümünü yaşayacaksın. Bunun neresinde komedi var ki trajikomik diyorsun, güzel kardeşim? Başın sağolsun... Herkesin anneler gününü kutlarım. Anneler gününde ananem(ninem) ölüyo.. trajikomik... :hi: Mayıs 10, 2009 tarihinde antilaik tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
HERA 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Bütün annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun .. Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi nearxthil, başın sağolsun. tüm annelerin anneler günü kutlu olsun... Link to post Sitelerde Paylaş
queenofhearts 0 Mayıs 10, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 10, 2009 gönderildi Anneler gününde ananem ölüyo.. trajikomik... üzüldüm nearxthil ben de bugün ananemi daha fazla hatırlarım hep bugünü onla geçirmeye alışmıştım :cray: Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts