BilgehanBengi 0 Oluşturuldu: Mayıs 11, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Mayıs 11, 2009 bobiler.örg'den bir vatandaşın yaptığı skeç... Telefonla hocaya bir soru geliyor, hoca dikkatle dinliyor. Bakalım bu çetin soru karşısında hocaya ne oluyor... Link to post Sitelerde Paylaş
spejnza 0 Mayıs 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2009 gönderildi (düzenlendi) :D :D Bilge ne zamandır bu kadar gülmemiştim. Mayıs 11, 2009 tarihinde spejnza tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Mayıs 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2009 gönderildi mavi ekran nedir lan Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2009 gönderildi Hoca hazretlerine sormak lazım. Gülerken altımıza sıçarsak gusul farz mıdır? Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Mayıs 11, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 11, 2009 gönderildi tamam, vatandaş kaldırımadı soruyu ve mavi ekran çıktı. crossa cevap olsun; windows kullanıcıları bilir, sistem çekirdeği seviyesinde bir hata oldumu mavi ekran hatası verir windows, ardından reset atar. elemanın mimikler hoş da olsa ben gülemedim. acaba bir yeri mi kaçırdım ben? hani bilgehan tavsiye etiyse ve ben gülemediysem sorunu önce kendimde arıyorum, ama bulamadım. Link to post Sitelerde Paylaş
Pisicik 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi tamam, vatandaş kaldırımadı soruyu ve mavi ekran çıktı. crossa cevap olsun; windows kullanıcıları bilir, sistem çekirdeği seviyesinde bir hata oldumu mavi ekran hatası verir windows, ardından reset atar. elemanın mimikler hoş da olsa ben gülemedim. acaba bir yeri mi kaçırdım ben? hani bilgehan tavsiye etiyse ve ben gülemediysem sorunu önce kendimde arıyorum, ama bulamadım. Hocanın ifadeye güldüm ben de en çok. Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi crossa cevap olsun; windows kullanıcıları bilir, sistem çekirdeği seviyesinde bir hata oldumu mavi ekran hatası verir windows, ardından reset atar. harbi mi? mavi ekran o mu murteddd? (ironi, canım kardeşim, ironi ) Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi harbi mi? mavi ekran o mu murteddd? (ironi, canım kardeşim, ironi ) tabi tabi, öyledir zaten. sen ironi yaptın, aslında nurcu da değisin sen. Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi tabi tabi, öyledir zaten. sen ironi yaptın, aslında nurcu da değisin sen. ne değilsem, oyum sanıyorsun murteddd, bi terslik var ama Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi ne değilsem, oyum sanıyorsun murteddd, bi terslik var ama kızdırma beni, ilan ederim o platonik aşkının kim olduğunu. şimdi özür dile, 'bilmiyordum murteddd abi, sayende öğrendim' de. ben de bu meseleyi şimdilik gündeme getirmeyeyim. Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi kızdırma beni, ilan ederim o platonik aşkının kim olduğunu. şimdi özür dile, 'bilmiyordum murteddd abi, sayende öğrendim' de. ben de bu meseleyi şimdilik gündeme getirmeyeyim. hem espriyi anlama, hem de tehdit et; yakışmadı sana "murteddd"... "abi" böyle olduğunu "bilmiyordum", artık "öğrendim"; "sayende". Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi hem espriyi anlama, hem de tehdit et; yakışmadı sana "murteddd"... "abi" böyle olduğunu "bilmiyordum", artık "öğrendim"; "sayende". hangi espiriyi? senin ironini mi, yoksa vidyodakini mi? vidyoda olay benim gördüğümden ibaretse yani hocanın sorulan soru karşısında tıkanmasını aynı anda farklı yerlerden gelen çok sayıda farklı komutu işlemekte zorlanan windowsun mavi ekran hatası vermesine benzetmekse buradaki espiri, onu anlamakla beraber çok komik bulmadım. bu arada gene laf sokmuşssun, söylerim valla allahıma kitabıma. hiç bakmam gözünün yaşına. adam gibi itiraf et, çakma nurcu seni. Link to post Sitelerde Paylaş
crossfox 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi tamam tamam, gittim ben Link to post Sitelerde Paylaş
Mudiban Çivitgorz 0 Ocak 1, 2018 gönderildi Raporla Share Ocak 1, 2018 gönderildi Efe Aydal'ın Huzur ve İrfan videolarını, Alimler ve Medreseler Birliği videolarından daha başarılı buluyorum ben. Allah ve diğer bücür tanrılar Efe Aydal'ın yolunu açık etsin. Hazırlıksız müslümanların beyinlerine fatal error verdiriyor ama müslümanlar için de faydalı içerik hazırlıyor adam. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts