alpcakir 0 Oluşturuldu: Mayıs 12, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Mayıs 12, 2009 Nedir bu ''beklemek istemiyorsanız burayı tıklayın'' ın espirisi bilmiyorum. Direkt bekletmesene niye tıklatıyorsun. Hakkaten sistem bunu doğrudan başaramıyor da illa böyle bir çözüm olması mı gerekiyor. Birçok sitede benzeri uygulama var. Nedenini merak ettim. Link to post Sitelerde Paylaş
alpcakir 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi Beklemek için geçecek zamanı seni oraya tıklatarak harcatıyor ve sana beklemeden sayfaya ulaşmışsın gibi bir his veriyor. Başka bir amacı yok... Bari bir sinek falan olsaydı ekranda da onu avlasaydık, o kısa sürede en fazla sinek avlayanların listesi filan olsaydı, daha eğlenceli olurdu. Ara ara oyunu değiştirirdiniz filan ne biliym... Link to post Sitelerde Paylaş
bayraksiz 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi Oguzi bu kadar dürüst olmasan da olurdu. Kandırılmış, keriz yerine konulmuş hissediyorum :) Link to post Sitelerde Paylaş
thecrow 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi Beklemek için geçecek zamanı seni oraya tıklatarak harcatıyor ve sana beklemeden sayfaya ulaşmışsın gibi bir his veriyor. Başka bir amacı yok... Ya orası güzel de ben oraya tıklayamadan sayfa yönlendiriliyor ben esas ona gıcık oluyorum. Sanki benle kafa buluyor site. Hani birisiyle tam el sıkışacakken elini çeker ya, aynen öyle yapıyor lavuk... Link to post Sitelerde Paylaş
AntiiiKafir 0 Mayıs 12, 2009 gönderildi Raporla Share Mayıs 12, 2009 gönderildi Beklemek için geçecek zamanı seni oraya tıklatarak harcatıyor ve sana beklemeden sayfaya ulaşmışsın gibi bir his veriyor. Başka bir amacı yok... Çok sabırsızlar oğuz haklısın bunları birşeylerle oyalamak lazım. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts