Jump to content

Müslümanlar neden diğer dinlerdeki herkesi cehenneme doldururlar?


Recommended Posts

İşi ciddi yönden ele alırsak:

 

11/108 nolu Kuran pasajında yerin kalıcı, sağlam bir yapı olduğunun zannedildiği anlaşılıyor. Halbuki Kuran'da göğe bu sağlamlık ve kalıcılık atfedilmemiştir. Göğün görünmez direklere dayalı olduğu :D iddia edilmiştir! Yani bu direkler olmasa gök, yerin üzerine çökebilir!!! :lol:

 

Kıyamette denizler kaynasa, dağlar yürüse ufalanıp dağılsa, yerler sarsılıp yarılsa, yıldızlar yere dökülse bile yer yine yerinde durur ve allah onu yeniden imar eder anlayışının olduğu, yani yerin düz, sağlam, sabit, her şeyin dayandığı, tüm varlığın temeli bir zemin olduğunun düşünüldüğü anlaşılıyor.

 

Gerçeğin tam tersi olan bu anlayış bir skandal ve rezalettir ama gel gör ki hâlâ bir takım yobaz ve cahiller tarafından inanılmakta!  

 

Biraz daha detaylandırırsak, Kuran'da hiç bir şey yokken suyun olduğu ve allahın tahtının da su üzerinde olduğu yazar. Yani suyu allah yaratmamış, su zaten varmış! :0_80cbc_37a71a73_L: Sonra allah yeri ve üzerine de göğü inşa etmiş! Buna göre yerin sonsuz su üzerinde yüzen dev bir ada olduğunun düşünüldüğü anlaşılıyor. Bu dev adanın üzerine de dev cam kubbeler yedi kat olarak yerleştirilmiş! Aslında yer de yedi tabaka imiş! Şimdi buradan, bu kadar cam kubbeyi taşıyan yerin çok devasa bir yapısı olması gerektiği çıkıyor! En sağlam şey yer!!! :D

 

Halbuki bu görüşlerin doğru olmadığı daha milattan önce 60 yıllarında İskenderiye'de Erastotenes tarafından ortaya konulmuş ve Erastotenes dahiyane bir yöntemle dünyanın çapını bile ölçmüştür. Yani Kuran, çağının çok çok gerisinde, milattan öncesinin bile gerisinde bir betiktir. Taş devri bilgisi ile düzülmüştür.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 83
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Burada iddia edilen zırvalık şudur...; Dünyadaki en sapık, en alçak herifin bile yapamayacağı iğrençlikleri, sadece inancı bahane ederek uygulamak isteyen biri, insanlardan iyilik doğruluk istiyor ve kötüleri cezalandıracak...!

Yeryüzünde bundan daha rezil bir yalan olamaz. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam'da kamışa su yürüdüğünde, yani döl verebilecek duruma geldiğinde çocuklar akıl baliğ sayılır. Yani penisten meni çıkması aklın başına geldiğinin bir işareti kabul edilir. Diyelim ki çocuk 15 yaşında üreme yetisi kazandı ve tanrının varlığını sorguladı ve onun olmadığına karar verdi. Allah yok din yalan dedi ve 1 gün sonra öldü. Şimdi bu çocuk 1 günde söylediği söz yüzünden cehennemde sonsuza dek azap mı görecek? Bu bana çok mantıksız ve acımasızca geliyor. Eminim ki dinsel beyin yıkamanın etkisinde olmayan herkese de öyle gelecektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...