Jump to content

Hüseyin Dedemize Kötü Haber


Recommended Posts

Üzmez'i üzecek karar

Üzmez'i üzecek karar

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde Vakit yazarı 76 yaşındaki Hüseyin Üzmez’in cinsel istismarına maruz kaldığı öne sürülen 14 yaşındaki B.Ç., bugün üçüncü kez Adli Tıp Kurumu'nda bir dizi testten geçirildi. Adli Tıp Kurumu'nun ''Taciz olayı B.Ç.'nin ruh sağlığını bozdu'' yönünde rapor hazırladığı öğrenildi. Adli Tıp raporu, Üzmez'in alacağı cezada etkili olacak.

Üçüncü kez Adli Tıp Kurumu’na getirilen B.Ç.’ye geçen nisan ayındaki muayenesinde ’anksiyete bozukluğu’ ve ’panik bozukluk’ teşhisiyle ilaç tedavisi önerilmişti. İstanbul Adli Tıp Kurumu 6’ncı İhtisas Dairesi, daha önce B.Ç.’ye, "ruhsal bozukluğu olmadığı" yönünde rapor vermişti.

Kız hakkında verilen rapor, duruşması karar aşamasına gelen Hüseyin Üzmez ve annesi Livaze Ç.’nin alacağı cezalarda etkili olacak.

yok canım, hiç bişey olmaz.

kız turp gibidir.

hüseyin amcam sünnete riayet etmiştir sadece.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kızın ruhsal soruna maruz kalıp kalmaması durumunun tacizi cezalandırmadaki etkisini anlayamıyorum.

Bu çok yanlış bir şey.

Adalet bazen yanlış tartıyor demek ki...

Link to post
Sitelerde Paylaş

bu herifi yağlı kazığa oturtacan çıkaracan sabaha kadar devam ettirecen sonra çükünü kesip ağzına verecen nasıl bir yaratık lan bu 14 yaşındaki kıza taciz tecavüz her neyse.. 76 yaşındasın görmüş geçirmiş bir adamsın yaptığına bak bunuın yerinde olsam utancımdan intihar ederdim. bilmem neyin çocuğu ya.

Link to post
Sitelerde Paylaş
bence kıza bir şey olmamıştır; en az 5 kere daha gidip gelsin adli tıp a, olmazsa kızı tacize azmettirmekten (?) içeri atalım. evet evet, bence bunu yapmalıyız...

Ben Hüseyin Üzmezi o şıllık kızın baştan çıkardığına eminim.Emzikle sexy dil ve dudak hareketleri yaptığına dair ciddi duyumlar aldım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bence hüseyin üzmezin bu olayda bir sucu yok adam inandıgı dininin geregini yerine getiriyor ve dokuz yaşında bir kızla gerdege girmiş peyganberinin yaşantısını kendine örnek alıyor bunda şaşılacak bir şey yok islama göre. .bence burda sorgulaması gereken hüseyin üzmez degil,bu igrenc,bu aşagılık bu cag dışı bu insanlık dışı adına islam denilen dinin sorgulanması gerekir....

Link to post
Sitelerde Paylaş

Nefsine yenik düşmüş canım, o kadar abartılacak bir şey yok yani..

Hem cezasını Allah öteki tarafta verecektir, eğer yaptığı kötü birşeyse!?

Bu tarafta cezalandırılmasına gerek yok yani..

Hem neden bu dünyada ceza sistemi var ki..Eğer ki herkes öteki tarafta cezasını görecekse!?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Adalet bazen yanlış tartıyor demek ki...

Türkiyede genelde yanlış tartar...

Bide son zamanlar da bu moda oldu yahu ;

Adli tıp önce "sağlığı bozulmadı" der tepki görünce "bozuldu" der

Bilim Teknik ; Evrimi sansürler sonra Evrim'i anlatan sayı çıkartır ( Haziran 2009)

Bir başkadır benim memleketim

Link to post
Sitelerde Paylaş

geçenlerde nette dolaşırken şöyle bir yazıya rastladım. görüşünüze sunuyorum. saygılarımla.

HÜSEYİN ÜZMEZ GÜZELLEMESİ

Ah Hüseyin Üzmez, ah! Sen ne yiğit bir ağabeyimizdin… İçin dışın birdi; Mevlana’nın ‘Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol’ dediklerindendin. Dürüsttün sen: ‘Şeriatçıyım ulan, var mı diyeceğiniz?’ demiştin bir seferinde.

Sen dinozordun be Hüseyin ağabey. Bizim cenahta da var senin gibiler. Onlar da ‘Ateistiz ulan, alayınız üstümüze gelse gene de ateist kalacağız’ diyor. Sizin mayanız aynı teknede yoğrulmuş Hüseyin ağabey: Siz dürüst dinozorlardınız.

Şimdilerde sizin gibiler pek revaçta değil; artık kurnazlık, hile, desise zamanı… Olduğun gibi görünmemek, göründüğün gibi olmamak moda, Hüseyin ağabey. Sen bir gayyaya yuvarlandığında, arkandan kimler kimler laf etmedi ki? En başta Frenk bereli Dilipak, yeniyetme Albayraklardan bir hanım ve evet, Bekir L. Yıldırım Bey de seni kabahatli buldular. Bekir bey hatta eskiden seni çalıştığın gazeteden kovdurmaya bile kalkıştığını yazdı. ‘Fakirin gerek bu blogdaki yazılarında, gerek başka yerlerdeki konuşmalarında ”İslami kimlik“ yerine demokrat, doğrucu, vicdani kaygılarla hareket eden sıradan insan kimliği ile konuşmasının rasyoneli de bu örnekten biraz anlaşılır sanıyorum.’ diyerek ‘Ben şeriatçıyım diye kimliğini ne açık edip tekerimize çomak sokuyorsun hemşerim, sen de benim gibi demokratlık maskesi tak, gemini yürüt.’ demeye getirip akıl da verdi sana.

Sen karşı taraftaydın amma biz seni gizli gizli takdir ederdik be Hüseyin ağabey. Akılsız dostumuz olacağına akıllı düşmanımız olsun isterdik; sen bizim akıllı düşmanımızdın. İşte geldik gidiyoruz, şen olasın Halep şehri! Üç günlük dünya… Yanarım yanarım da, seninle şöyle gözlerden ırak bir meyhanede bir 70’lik rozeyi devirip hovardalığa çıkamadığımıza yanarım Hüseyin ağabey. Ne diyelim, başka sefere inşallah…

Sen yaşasan da, ölüp toza toprağa karışsan da, imin timin belirsiz olsa da, kulaklarımızda senin hep o dürüst sesin yankılanacak: ‘Şeriatçıyım ulan, var mı diyeceğiniz?’

Sağlıcakla kal Hüseyin ağabey. Dostunu düşmanını artık öğrenmişsindir umarım.

Yorum yazan: Asteriks - Mayıs 25, 2008 @ 2:22 pm

Link to post
Sitelerde Paylaş
bence kıza bir şey olmamıştır; en az 5 kere daha gidip gelsin adli tıp a, olmazsa kızı tacize azmettirmekten (?) içeri atalım. evet evet, bence bunu yapmalıyız...

:) ben ce anneyi de atalım. öyle bi kız doğurdu diye. doğurmasa hiç bir şey olmayacaktı. anne masum gibi duruyor içeri atın sonra ceza buluruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...