Jump to content

... kere okunduğunda ... olur


Recommended Posts

(Eve girerken Besmele çekilirse, şeytan, “Bu eve girmeme imkan yok” der, dönüp gider.) [Tibyan]

(Yemeğe Besmele ile başlayıp, sonunda Elhamdülillah diyenin, daha sofra kalkmadan günahları af olur.) [Taberani]

(Bin kere Besmele okuyanın dört bin büyük günahı af olur.) [Tergibussalat]

(Helaya girerken çekilen Besmele, cinlere perde olur, avret yerlerini göremezler.) [T. Salat]

Ayetel Kürsiyi 6 defa okuyup 6 yönüne üfler 7nci defa okuyup içine çeker ve 8inci de okuyup etrafına daire çizerse kendisini koruyan manevi bir hisar içine alır. (1inci okuyuşta önüne 2ncide sağına 3üncüde soluna 4üncüde arkasına 5incide yukarı 6ıncıda aşağı okuyup üfler. 7incide içine çekip yutar.8incide üfleyerek etrafına daire çizer) Böylece kendini tehlikeli yerden düşmanlarından musibetten korumuş olur. Bu uygulama yapıldıktan sonra hiç konuşmadan Ayetel Kürsi okuyarak düşman üzerine yürünürse düşman onu göremez ve zararda veremez.

Bu nedir ya...

Bunlara inadan gerçekten milyonlarca insan var mı...

Google'da 80 binden fazla sonuç çıktı. Sonuçlara bakabilirsiniz.

Yorum yapacaktım, yuh dedim, kaldım....

Sizler ne düşünüyorsunuz

Link to post
Sitelerde Paylaş
Sizler ne düşünüyorsunuz

İşten ayrıldım iş arıyorum, bu kadar embesil milleti, dinle sevapla kandırıp malı götürmeyi, arada güzel cillop gibi kızları da götürmeyi düşünüyorum.

Mehdiyim ben evet mehdi olamaya karar verdim :crazy:

Yaşasın islam pis kafirler sizi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
...Ayetel Kürsiyi 6 defa okuyup 6 yönüne üfler 7nci defa okuyup içine çeker ve 8inci de okuyup etrafına daire çizerse kendisini koruyan manevi bir hisar içine alır. (1inci okuyuşta önüne 2ncide sağına 3üncüde soluna 4üncüde arkasına 5incide yukarı 6ıncıda aşağı okuyup üfler. 7incide içine çekip yutar.8incide üfleyerek etrafına daire çizer) Böylece kendini tehlikeli yerden düşmanlarından musibetten korumuş olur. Bu uygulama yapıldıktan sonra hiç konuşmadan Ayetel Kürsi okuyarak düşman üzerine yürünürse düşman onu göremez ve zararda veremez...

Vaaaayy :good:

Artık israil düşünsün :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu aslinda bildigim kadariyla tüm dinlerde vardir. Yani artik gelenek haline getirilmis. Müslüman oldugum dönemlerde bende elime herhangi birsey aldigima, defalarca besmele cekerdim. Ciddiyim. :D Sonra düsününce her dinde ayni sey. Sonucta insanlari avutmak/uyutmak icin bazi safsatalara gerek duyulur ve bu belkide tüm dinlerin dayanagi haline gelmistir. Su kadar sunu söylersen af olursun diye. Ama sunuda söylemeden gecemeyecegim, insanlari nasil etkiliyorsa bu kelimeler artik sanki gercekten'de ise yariyormus hissi veriyor'du. Hatta etrafimdaki bazi kisilerin bu uygulamalar ile kendilerini rahatlattiklarina sahit oldum. Bu tür davranislarin sonradan aliskanlik haline gelmesi belki'de teslimiyet geleneginden ileri gelmektedir, Ve bu kisiler bir bakima psikolojik hasta durumuna erismislerdir... Sosyal bilimlerde bu davranislarin tümü ne anlama gelebilir? Nöro psikoloji olabilirmi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eğer gerçeği gerçekten bilmek istiyorsan, yaşamında bir kez olsun bütün şeyler hakkında şüphe et

işte herkezin bir kapasitesi var anlayabildiği kadarını anlarlar gerisi hikaye olur

Link to post
Sitelerde Paylaş

bence de

Gaybın anahtarları O'nun yanındadır; onları O'ndan başkası bilmez. O, karada ve denizde olanı da bilir. O'nun bilgisi dışında bir yaprak bile düşmez. Toprağın karanlıklarındaki bir dane, yaş ve kuru herşey apaçık bir Kitap'ın içindedir. (En'am-59)
tarihinde woolfolk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
İşten ayrıldım iş arıyorum, bu kadar embesil milleti, dinle sevapla kandırıp malı götürmeyi, arada güzel cillop gibi kızları da götürmeyi düşünüyorum.

Mehdiyim ben evet mehdi olamaya karar verdim :crazy:

Yaşasın islam pis kafirler sizi.

valla bende bu insanlara maddi ve manevi nasıl sömürüldüklerini anlatmaktan bıktım. dün ciddi ciddi düşündüm senni dediğini. bunlar adam olmaz. en iyisi sende tezgahını kuracaksın bulduğunu devireceksin. bunlar iyi vicdanlı insanı da yoldan çıkarırlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

şu kadar sayıda şunu okursan şöyle olur böyle olur şeklindeki ifadelerin uydurma olduğunu düşünüyorum...

fakat bazı insanlarda bu tip şeylere bir yatkınlık var...

ille bir şeyler okuyacaksa kendisi ve başkaları için iyi dilekler içeren bir şeyler okusun bari diyerek söylenmiş de olabilir...

besmele ile bir işe başlamayı yada besmele ile eve girmeyi tavsiye etmesinin sebebini şöyle anlıyorum...

besmelede allahın rahman ve rahim isimleri var...

yeni merhameti ön planda tutun...

hangi işi yaparsanız yapın hangi şeye başlarsanız başlayın sevgi merhamet hoşgörü duyarlılık içinde olun...

o zaman o işiniz başarılı olur...

yani besmeleyi bin defa okusan da eğer acımasız hoşgörüsüz ve kaba saba olursan bir iş başaramazsın...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Duada samimiyet esastır. Duan gerçekleşsin gerçekleşmesin samimiyette hayır vardır. Şu kadar okumak bu kadar okumak bence kişiye kalmış birşey. Tekrarlama ihtiyacı vardır, kalbi huzur buluyordur, şu kadar yada bu kadar tekrarlar. Kimisi bir veya birkaç kere okumayı yeterli bulur. Malum inanan birisine o dualar huzur veriyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

EN'AM.59. Gaybın anahtarları Allah'ın yanındadır; onları O'ndan başkası bilmez. O, karada ve denizde ne varsa bilir; O'nun ilmi dışında bir yaprak bile düşmez. O yerin karanlıkları içindeki tek bir taneyi dahi bilir. Yaş ve kuru ne varsa hepsi apaçık bir kitaptadır.

sevgili woolfolk yukarıdaki ayetten ne anladığın yada neden yapışyırdığını açarmısın biraz

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...