Jump to content

İnsanlar öğrenmiyor


Recommended Posts

Mağduru suçladığımız yok.Avrupa'da yaşayan müslümanların bu ülkelerde sahip oldukları özgürlükleri nasıl bokunu çıkarırcasına kullandıklarını hepimiz biliyoruz.

Bu güne kadar müslüman ülkelerde binlerce hristiyan vahşice katledildi,Afganistan'a insani yardım amaçlı giden hristiyanların bile kafasını kestiler,kadın erkek demeden.

Almanya'da böyle üzücü bir olay yaşandığında hemen zulüm diye zırlamaya başlıyorsunuz.

Önce siz kendinize bakın diye sorarlar adama

Jadi hiç boşuna uğraşma anlatamazsın.

Benim mağduru suçladığım yok diye 3 iletim var. Cevap olarak yine; yazıklar olsun sana bu durumda bile mağduru suçluyorsun diye yazdılar. he deyip geç bence. 10 ileti yazsan yine de gelen cevap aynı olacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 105
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Mağduru suçladığımız yok.Avrupa'da yaşayan müslümanların bu ülkelerde sahip oldukları özgürlükleri nasıl bokunu çıkarırcasına kullandıklarını hepimiz biliyoruz.

Müslümanların ne bok yediğiyle bu kadının mağduriyeti arasındaki sihirli farkı göstersene sen? Sana bir ormanda 5 kişi bütün gece tecavüz etse; hukuk senin dinsel inancın olup olmadığına mı bakacak? Yahut aynı hukuk sana demokrasi ve insan hakları sınavı mı yapacak? Peki siz sapığın sapıklığını ve zihniyetini kınamak yerine niçin Mağdurun kimliğine yöneliyorsunuz? NE ALAKA YAHU?

Bu güne kadar müslüman ülkelerde binlerce hristiyan vahşice katledildi,Afganistan'a insani yardım amaçlı giden hristiyanların bile kafasını kestiler,kadın erkek demeden.

Almanya'da böyle üzücü bir olay yaşandığında hemen zulüm diye zırlamaya başlıyorsunuz.

Önce siz kendinize bakın diye sorarlar adama

NE ALAKA YAHU? Ludwig denyosu kışkırtıcı ve sapıkça ithamlarda bulunmuş ki onun sapık Amerikancı İdeolojisi açısından gayet anlaşılır bir durumdur. Ben de bu sapık fikriyata ve saldırılara insani tepkimi gösteriyorum bir ATEİST OLARAK!!! Burada mevzu bahis olan FAİL'in sapık fikriyatı ve eylemidir. IRKÇI VE ZENOFOBİK sapıklık için saldırıda bulunmanın ''tutarlı/mantıklı/haklı'' gerekçeleri olmasına gerek yok, ihtiyaç da duymazlar.

TEKRAR SORUYORUM: BU IRKÇI, FAŞİST VE SAPIK ALMAN DENYOSU kadını sırf müslüman olduğu için katletmiş. Bunun Afganistan'daki Taliban denyolarıyla ilgisi nedir? Bunun kadının Müslüman olup olmamasıyla nasıl bir bağlantı var? Ne yani, o kadın son derece humanist biri olamaz mı? İmkansız mı? Kadın o ırkçı denyodan daha akıllı olduğunu mahkemeye ve hukuka güvenerek ispatlamış zaten. Daha ne olsun?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Jadi hiç boşuna uğraşma anlatamazsın.

Benim mağduru suçladığım yok diye 3 iletim var. Cevap olarak yine; yazıklar olsun sana bu durumda bile mağduru suçluyorsun diye yazdılar. he deyip geç bence. 10 ileti yazsan yine de gelen cevap aynı olacak.

Ulan fikir kabzımalı, Bildiğin şövenist, Amerikancı biri kuyuya taş atıyor;siz de gördüğüm en taze kefaller gibi atlıyorsunuz. Önermelerinizin hiçbirinin bu olayla ilgili bir bağlantısı yok. Yaptığınız saçmalık şu:

olay: müslüman kadın ırkçı biri tarafından öldürülüyor.

yargı1. Bu kadın Müslüman

yargı2. Müslümanlar demokrasi, hak, hukuk bilmez; afganistanda orda burda bombalar patlatıyorlar.

sonuç: :blink::blink: ???? Evet, EE SONUÇ???? Mikilmiş müslüman dötün davisi olmaz mı diyeceğiz? Bu kadar alakasız lafı etmenin manası nedir yahu? Size kaç seferdir bunu gösteriyoruz; işte...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen ne dediğimizi anlamıyorsun,bizim öldürülen kadını suçladığımız yok

Ama görünen o ki Mısır'da bu kadın türban şehidi ilan edilmiş,insanlar sokaklarda olayı protesto ediyor

Özetle benim demek istediğim Mısırlıların hiçbir şeyi protesto etmeye hakları yok.

Çünkü bilen bilir,bugün Avrupa'da büyük bir müslüman topluluğu yaşamaktadır.Bu insanlar her türlü hakka sahipler,camileri,dernekleri,okulları herşeyleri var.

Son derece rahatça bu ülkelerde kendi dinlerinin misyonerliğini yapmaktalar.Ama müslüman ülkelerde misyonerlik yapan hristiyanların başına neler geliyor?Çok uzaklara gitmene gerek yok,kendi ülkene bakman yeter

http://www.state.gov/g/drl/rls/irf/2005/51586.htm (Türkiye'de diğer cemaatlere yapılan saldırılardan bazıları)

tarihinde jadı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Taliban'ı bir günde bitirmek mümkün olsa 80lerde Sovyetler 10 sene uğraşıp sonra da başarısız bir şekilde evlerinin yolunu tutmazdı. Afganistanda Taliban'ı yenmek kolay değil, nerdeyse imkansız birşey.

Uyuşturucu mevzusunda ise şu an Taliban afyon tarlalarını kendi geliri için kullanıyor. ABD bunla mücadele etti ama geçen gün okuduğum bir habere göre ABD bu işten artık vazgeçmiş çünkü sonuç alamıyorlar.

Yok eğer niye halk Taliban gidince gene afyon üretimine başladı diyorsan bu onların en temel geçim kaynağı olduğu için. Ve bu uyuşturucu üretimi ve kaçakçılığı Afganstan'ın yozlaşmış polis gücünün rüşvetle işlemesi sonucu bastırılamıyor.

Taliban'ın silahları ise büyük ihtimal halen Sovyetler savaşı döneminde ABD-PakistaniSuudi işbirliğiyle edindikleri silahlardır. Bugün ise Taliban'a destek veren bir yapı varsa o da Pakistan'ın ISI gizli servisi olabilir. ABD niye kendi düşmanına silah versin?

---------

Müslüman ülkelerde Misyoner faaliyetin yasak olması yeni bir olay değildir. Bu ta Hz Ömer Filistin'i fethettiğinde ordaki Gayrimüslimelere yazdığı fermanda onların hakklarını ortaya koydu. Bunlardan biri de: Misyonerlik yasak. Müslümanları kendi dinine davet edemessin.

Bu İslam hukukun temel bir kaidesidir. İslam ta kökünde vatandaşın haklarını dinine göre ayırır. Hristiyansan belli haklardan mahrumsun.

Ama Batı'da Müslüman vatandaş eşit haklara sahip. Bundan da sonuna kadar faydalanıyorlar. Kendi memleketlerinde ise misyonerleri ve Hristiyanlığa dönenleri hapse atıyorlar yahut idam ediyorlar.

80 lerde isin farkli oldugunu cok iyi biliyorsun.. dun amerikanin sinirsiz destek verdigi taliban bugun bu almis oldugu destegini amerikaya koz olarak kullniyor.. simdi söyle bana amerikanin talibanla bi iliskisi varmi yokmu..? talibani bu denli guclu hale getiren kendisi degilmi..?

su dunya polisine bak, elindeki gucu kaybetmemek adina, dinci örgutlere destek veriyor, bunlari egitiyor.. ve sonrada bunlari dunyaya terörist ilan edip, kendini kahraman ilan edercesine savasmaya basliyor.. ne garip degilmi..? bugun taliban ayaktaysa, amerika sayesindendir..! yok söyle oldu böyle olduya bile gerek yok.. pakistanda taliban i olusturaninda benazir butto oldugunuda dusununce isler amerika aleyhine nasilda isliyor göriyormusun..

ayrica su hz. ömer in fetvasini getirde, onun varligina delil olsun bari.. : ))

Joosef saçmalamışsın,aslında söylediklerinin yalan olduğunu sende bal gibi biliyorsun ya.

Türkiye'de bile üç tane misyoneri kıtır kıtır kesmediler mi?Bir rahip pazar ayininde öldürülmedi mi?

Daha geçenlerde forumda bir başka üye Diyarbakır'da bir kiliseyi nasıl dağıttıklarını ballandırarak anlatıyordu

Kendi dininin ve toplumunun gerçeğinden bu denli bi haber olmazsın.Boş yere suçu Amerika'ya,İsrail'e atmaya çalışma,yemezler.Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız diye övünen siz değilmisiniz?

biz avrupadayken sen indin turkiyeye.. neyse turkiyeyide konusuruz sorun degil.. bugun kac imam ölduruldu bu ulkede, kac cami yakildi..?

senin gözun bi kilise bi rahip mi göriyor yoksa..? bu ulkede olan biten hersey provakatör dur..!

senin anlamadigin noktada bu..!

ayrica benim dinim hakkinda tek bir kucuk bilgi kirintisina bile sahip degilsin, o yuzden bos konusma bana...!

Jadı.

Ayrıca Endonezya'da kafaları kamera önünde kesilen 3 Hristiyan kız da var. Ve anlatılan hikayelere göre ordaki Müslümanların Hristiyan binalara girip kadın çocuk demen tecavüz edip öldürme olaylarını duyuyoruz.

Pakistan'da otobüsten indirilip tecavüz edilen Hristiyanlar. Ve saldırılan kiliseler.

Filipinler'de bugünlerde bombalanan kiliseler.

Muhammed karikatürleri çıktığında Mısır'da sanırsam 80 yaşında bir katolik rahibeyi gidip vurmuşlardı.

peki ya avrupada saldiriya ugrayan camiler, ya saldirilan musluman mezarliklari ne oliyor..?

ya muslumanlara olan saldirilar..?

Avrupa Irkçılıkla Mücadele Merkezi Müdürü Jozef Difato, hazırladığı raporda Belçika ve AB üyesi diğer ülkelerde Müslümanlara karşı ırkçı girişimlerin arttığına değinerek, 2007 yılında Müslümanlara yönelik ırkçı ve ayırımcı girişimler hususunda 2 bin 917 resmi şikayetin yapıldığının rapor edildiğini bildirdi.

Raporda Müslümanlara karşı ırkçı girişimlerin genelde toplu taşıtlar, sağlık merkezleri ve devlet dairelerinde gerçekleştiği ve bazen da Müslümanların işsiz kalmasıyla sonuçlandığı belirtiliyor.

bunlar senin o kurtarici amerikanin muslumanlari terörist olarak lense edildiginden olmasin sakin..?

her iki grupta birbirini yiyor.. musluman ulkelerde ile avrupada bunlari yapanlar asiri dinci, ve fasistlerdir.. ne muslumanlarla bi alakasi var, nede avrupalilarla.. konu radikalcilerle alakali..!!

bunu anlamak okadar zor olmasa gerek..!

zaten bu asiri dincileri cikaranda, bugun onunla savasan kimselerdir.. bu dincileri konucaginiza, tetigie basan eli tartisinda bir kac adim ileri gidelim bari..

zaten bu ludwig cahilinin buraya astigi haberde, musluman kadinin rakidal dincilerle hicbir alakasi olmadiginin kanitidir.. kadin cagdas bir sekilde mahkemeye basvurmus..!!! medeni avrupali adam ise katletmis bunu..!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Taliban'ı ABD zamanında destekledi, ama sonra dönüp kendini vuracağını bilemezdi.

Benazir Butto'nun Taliban'la ne alakası varmış? Kadını Taliban öldürttü. Nasıl bir işbirliğiymiş ki bu? Benim Bildiğim Butto aydın çağdaş bir insandı. Talibancı olsa burka takardı, evinde otururdu.

Bence sen bu mevzularda çok bilgisizsin. Kahve dedikodusu gibi.

-----

Biz Müslüman dünyanın aydın, düşünen insanları olarak önce kendi kültürümüzü ve insanımızı eleştirmeliyiz.

Batı'nın aydınları zaten kendi ırkçılarını eleştiriyor, ve Müslüman ve diğer tüm azınlıkları koruyan yasaları var.

Amaç bizim topraklarda da aynı olgunluğa ulaşmaktır.

Kendi toplumunu ve kültürünü eleştir. Adamların kendi eleştirilerini onlara karşı kullanmak adice bir savaşma yönetmi. Bunu Müslümanlar yapıyor. Biz farklıyız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

benazir ile babasi okadar cagdastiki sorma zaten..!!

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/12/29/safak.html

amerika talibani niye destekledi..? neden dinci bir örgut e desteyleyip guc kazandirdi..? kendisine saldirmadigi surece bu örgutlerin bir zarari yok demek sana göre..!! bilgisiz olanin kim oldugu ortada..!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ludwig denen ilerizekalının Amerikadan yada Avrupadan para aldığına inanıyorum. Bir insan ancak bu kada aşalıklaşabilir. Amerikan hayranlığından başka bir şey yaptığı yok. Üstad Necip Fazıl'ın güzel bir şiiri buna tam oturuyor. Bence şiiri bunun gibilere itafen yazmış herhalde.

BİLANÇO

Şimdi leke, asıl renk,

Kargaya kaldı ahenk,

Eşediler kandile,

Açtılar güneşe cenk.

Kaldırıldı perdeler,

Avret yerinden kepenk.

Pazarlarda satılık,

Vicdanlar hevenk hevenk.

Bir nesil türettiler,

Yamyam sürüsüne denk.

Oh, ne tatlı şey derler,

Necaset yese firenk.

Bunlara vit, bit zehiri;

Ne ip, ne top, ne tüfek!

Leşlerine yakışan,

Köpek tersinden çelenk.

Pezevenklik mi desem;

Azdır, der,bizim mihenk.

Ama, kız satan değil,

Vatan satan pezevenk!..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir insana giyiminden dolayı '' terörist '' deniliyor ve bu insan hakkını mahkemede arıyor. Bunun sonucunda bıçaklanarak öldürülüyor.

Avrupalı yaptığı için neredeyse teşekkür edeceksiniz.

Gerçekten de '' Okumak cehaleti alır , eşeklik baki kalır. '' sözü buradaki olayı alkışlayanlar için çok uygun bir söz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir insana giyiminden dolayı '' terörist '' deniliyor ve bu insan hakkını mahkemede arıyor. Bunun sonucunda bıçaklanarak öldürülüyor.

Avrupalı yaptığı için neredeyse teşekkür edeceksiniz.

Gerçekten de '' Okumak cehaleti alır , eşeklik baki kalır. '' sözü buradaki olayı alkışlayanlar için çok uygun bir söz.

:) Siz öldürülen bu kadını özgürlük şehidi ilan edersiniz yakında,şaşmam.

Link to post
Sitelerde Paylaş
:) Siz öldürülen bu kadını özgürlük şehidi ilan edersiniz yakında,şaşmam.

Giyiminden dolayı '' Terörist '' deniliyor bu kadına ve bunun sonuçunda kadın yargıya başvuruyor.

Sapığın biri 18 yerinden bıçaklıyor , korumaya çalışan kocasını da hastanelik ediyor.

Teröristlerin yaptığı icraatları , yolda yürüyen kendi halindeki bir kişiye yükleyip '' terörist '' demek bile insanlığa yakışmaz. Bunun sonucunda öldürmek ise hayvanlıktır. Bu hayvanı alkışlayanlarda insan değildir.

Siz bu kafayla El-Kaide'yi destekleyenleri nasıl eleştiriyorsunuz?

Bende bunu anlamıyorum.

Benim için ifadeler önemsiz. İsterse özgürlük şehidi ilan edilsin , isterse halk kahramanı. Sonuçta madur bir insan var ortada.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Giyiminden dolayı '' Terörist '' deniliyor bu kadına ve bunun sonuçunda kadın yargıya başvuruyor.

Sapığın biri 18 yerinden bıçaklıyor , korumaya çalışan kocasını da hastanelik ediyor.

Teröristlerin yaptığı icraatları , yolda yürüyen kendi halindeki bir kişiye yükleyip '' terörist '' demek bile insanlığa yakışmaz. Bunun sonucunda öldürmek ise hayvanlıktır. Bu hayvanı alkışlayanlarda insan değildir.

Siz bu kafayla El-Kaide'yi destekleyenleri nasıl eleştiriyorsunuz?

Bende bunu anlamıyorum.

Benim için ifadeler önemsiz. İsterse özgürlük şehidi ilan edilsin , isterse halk kahramanı. Sonuçta madur bir insan var ortada.

Arkadaşım,ben İngiltere'de yaşıyorum,burada bulunan müslüman nüfusun ne kadar özgür ve rahat olduklarını benden daha iyi bilemezsin.Türkiye'de üniversitede bile başörtüsü yasağı varken burada burkalı ilk okul öğrencileri görebilirsin.En ufak bir ayrımcılığa maruz kalmış değillerdir.

Bir tane sapığın işlediği cinayeti malzeme yapıp "zulüm,zulüm" diye yeri göğü yıkıcaksınız.Ama ne hakla?

Sadece müslümanların özgürlüğü sizin için önemlidir,sadece baş örtüsü yasaklandığında zulümdür.

Misyonerliği falan geçtim,ramazanda sigara içtiği için şiddete marzu kalan insanlardan hangisinin hakkını savundunuz bu güne kadar?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Arkadaşım,ben İngiltere'de yaşıyorum,burada bulunan müslüman nüfusun ne kadar özgür ve rahat olduklarını benden daha iyi bilemezsin.Türkiye'de üniversitede bile başörtüsü yasağı varken burada burkalı ilk okul öğrencileri görebilirsin.En ufak bir ayrımcılığa maruz kalmış değillerdir.

Bir tane sapığın işlediği cinayeti malzeme yapıp "zulüm,zulüm" diye yeri göğü yıkıcaksınız.Ama ne hakla?

Sadece müslümanların özgürlüğü sizin için önemlidir,sadece baş örtüsü yasaklandığında zulümdür.

Misyonerliği falan geçtim,ramazanda sigara içtiği için şiddete marzu kalan insanlardan hangisinin hakkını savundunuz bu güne kadar?

İki yanlış bir doğru eder mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
açarmısın

Açmaya gerek var mı bilmiyorum.

Demek istediğim şu ;

Bu kadının öldürülmesini '' normal '' buluyorsunuz ve müslüman ülkeler daha baskıcıdır diyorsunuz.

Müslüman ülkelerin daha baskıcı olduğunun farkındayım.

Bir insanı ülkesinden , dininden dolayı '' terörist '' ilan edilmesi ve bunun sonucunda öldürülmesini alkışlıyorsunuz.

Bunu da haklı göstermek için müslümanlarda öldürüyor diyorsun.

Bende iki yanlış bir doğru yapar mı diye soruyorum ve her müslüman sana göre katil midir?

tarihinde Cedric tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...