Jump to content

Tercih süreci

Recommended Posts

Doktordan geldim,

Hiç beklemediğim şeyler oldu. 1 sene daha kalıp çalışmayı düşündüğümü söyledim, çok karşı çıktı. Böyle devam edersem en iyi ihtimalle aynı kalacağımı, daha da kötüleşebileceğimi söyledi. Mersin'den uzaklaşıp yeni bir hayata başlamamın sağlığım için en iyi seçim olacağını düşünüyor.

Bu durumda, Bilkent'e girebilme ihtimalim çok çok düşük olduğundan, Yeditepe'yi daha ciddi düşünmem gerekiyor. Karar verirken bu duyduklarımı dikkate almalı, kararımı çok iyi vermeliyim. Tercih rehberleri bir gelsin, belki hiç aklıma gelmeyen yerleri de farkederim.

ÖSS'ye giren arkadaşlar ve tavsiye verecek mezunlar vs için bir başlığımız olsun.

Castro Sivas'a gidilmez lan =P

Sitelerde Paylaş
Seneye bende gireceğim ÖSS'ye. Sürekli sistemi değiştiriyorlar 2010'da ÖSS 2 aşamalı olacakmış. Zaten bu sınav 2 aşamadan tek aşamaya getirilmedi mi? tekrar neden eskiye dönüyorsunuz?

2den daha fazla aşama olucak diye biliyorum sayısal-sözel fln ayrılma da varmış gibi.ben de 2.5-3 sene sonra gircem ama nası gircem bilmiom :S

http://www.yoges.net/

burda 4 yazıyo.boş zamanımda okuycam

tarihinde Tükürük tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
Seneye bende gireceğim ÖSS'ye. Sürekli sistemi değiştiriyorlar 2010'da ÖSS 2 aşamalı olacakmış. Zaten bu sınav 2 aşamadan tek aşamaya getirilmedi mi? tekrar neden eskiye dönüyorsunuz?
eğitimi berbatlaştırmak için girişilmiş bir adım olması itibariyle,akp hainliğini birkez daha kanıtlamış oluyor.

bu durumda yapılması en doğal olan akp y,e a dan z ye kadar olan milletvekilerine ve onların akrabalarına sevgiler dolusu

küfürler etmektir. birgün bedellerini ödeyeceğini düşünürsek yapacağımız bu durum içler acısı olmaktan çıkamayacak ve kendimize küfür etmeye başlayacağız. öyleyse şu anda izliyoruz, "birgün hesabını sorarız" diye kapatmak en doğrusu.

Sitelerde Paylaş

Bugün arkadaşlarımla buluştum,

Bizim hayalimiz 4 kişi bir ev tutup beraber kalmaktı, çok ama çok istiyorduk. Birimiz Ankara'yı kazandı, birimiz Kıbrıs'ı, birimiz bu sene İzmir'e gidiyor, ben de muhtemelen İstanbul'a geliyorum.

İyi güldük, güzel bir anı olarak kaldı :)

Sitelerde Paylaş
Castro Sivas'a gidilmez lan =P

Gidilmez tabi.

Sen doktorun dediğini boşver, şöyle düşün;

Bu sene çalıştın mı? Hayır.

Eğer seneye azda olsa çalışırsan, az da olsa bak vurguluyorum,

Zaten bu sene tutturduğun yerleri gene tutturursun,

Yazık yeditepeye vereceğin para ile 1 sene özel ders + dersane yaparsın

Hayli hayli kazanırsın.

O yüzden salla, 1 sene bekle.

Ben dersane falan başlayınca forumda üyeliğimi dondurucam,

Zaten başka da takıldığım birşey yok internette.

Gitme bence, otur çalış 1ay çalışşan bile zaten tutturmuş olursun şuan kazandığın yerleri.

Fazlası için şansını dene.

Sitelerde Paylaş
Çocuk değiliz artık, biraz daha olgun düşünelim :)

Doktorun dediğini nasıl sallayayım yahu?

Oyle sacmalik mi olur, elbette doktorun tavsiyelerini dinleyeceksin Kara, Castro"nun gazina gelme :)

Istanbul ya da Ankara bence de sana iyi gelecektir, Bilkent konusunda da umidini kaybetme. Umarim yerlestigin universite gonlundeki olur.

Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...
Yeditepe Üniversitesi - Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler(Destek Burslu)

Yo dawg, ay em cizız.

Tebrikler Kara :)

Hacettepe Üniversitesi- İktisat(ingilizce)

Tebrikler Hector, sen bana komşu geliyorsun.

Sitelerde Paylaş
Tebrikler Hector, sen bana komşu geliyorsun.

Teşekkürler Asturcum. Senle komşu olmak da ayrı bir onur. :)

Oooo güzel bölüm ve üniversite.Başarılar.

Sağolasın euclid abi. :)

Kara ve Hector tebrik ederim :drinks:

Teşekkürler Katil_paygamberlercim :)

tarihinde Hector tarafından düzenlendi
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...