Jump to content

Zavallı Türkler


Recommended Posts

Denklemi yanlış kuruyorsunuz. Sosyalizm açlık ve yokluk getirmez, yokluk ve açlık sosyalizmi getirir.

Burada sosyalizmi savunan kimsenin nihai amacı refah, müreffeh, herkesin villalarda yaşadıgı, herkesin lüks arabalara binip her istediğini satın aldıgı bir yaşama kavuşmak değildir; Eşitlik ve adalettir.. Sosyalizmin zenginlik gibi bir hayali yoktur. İnsanca yaşamak yeterlidir..

Kapitalist para hırsını bürümüş aç gözlü insanlar ise eşitliği yok sayıp hepsi benim olsun herşey benim olsun , kimin aç oldugu umrumda değil anlayışıyla sosyalizmden korkuyorlar.

Bilinçsiz hristiyanlık kötü şey.Sosyalizm batı modernitesinin hegelistik anti tezidir ve bir boka yaramaz. Tek işlevi emperyalizmi anti tez olarak desteklemektir.

tarihinde Neferkamin Anu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 43
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ulus devletlerin itici gücünün bitmesi emperyalizmin sınırsız bir yapıya kavuştuğu anlamı taşır ki , hiç bir solcu dünyayı analiz edemez.Çünkü cahildir.

bak sen tahta olduğuna eminmisin sakın hava olmasın ?

sana hangi cahil anlattıysa tam doğru bilgi vermemiş

kendi ağzınla söylüyorsun solcu vede sağcı normalde orjinali sağcı değildir ğ ile c arasında ı harfi var yani normali sağıcı

sağıcılar solculara göre çok daha cahilken sağma moduna girerlerse yani kişisel çıkarları varsa solculardan çok daha akıllı olabiliyorlar

tabi sen burda kendine pay biçme :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
Ulus devletlerin itici gücünün bitmesi emperyalizmin sınırsız bir yapıya kavuştuğu anlamı taşır ki , hiç bir solcu dünyayı analiz edemez.Çünkü cahildir.

Senden bir manyak da okuduğum bölümde vardı: Amerikalıların diş macunlarına vatanseverliği köreltici bir madde koyduklarını anlatıyordu cidd ciddi... Yine bu adam göre, Harun Yahya, Türkiye'den topladığı ''üstün türk'' kan örneklerini Amerikalılar'a satmış, Amerikalılar da Türklerin genetik şifrelerini çözerek bizi içten parçalama planları hazırlamışlardı:D

Ayrıca, ağzına aldığın o ''emperyalizm'' kavramı da ''cahil solcular''ın emanetidir :)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...