Rebell 0 Ağustos 7, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 7, 2009 gönderildi Pis herif Nice senelere. Link to post Sitelerde Paylaş
sangre 0 Ağustos 7, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 7, 2009 gönderildi Nice mutlu yıllara dostum! Link to post Sitelerde Paylaş
Cedric 0 Ağustos 7, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 7, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. Link to post Sitelerde Paylaş
HARUNN 0 Ağustos 7, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 7, 2009 gönderildi biz 20 yi geçeli çok oldu.. artık yıllar daha hızlı geçmeye başlayacak astur.. mutlu yıllar Link to post Sitelerde Paylaş
A$tur 0 Ağustos 7, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 7, 2009 gönderildi Pis herif Nice senelere. Sağolasın. Nice mutlu yıllara dostum! Teşekkürler sangrem Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara. Teşekkürler Cedric. biz 20 yi geçeli çok oldu.. artık yıllar daha hızlı geçmeye başlayacak astur.. mutlu yıllar Teşekkürler Harun. Link to post Sitelerde Paylaş
ezogelincorbasi 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Kapitalist olmana rağmen mutlu yıllar :p Link to post Sitelerde Paylaş
Kara 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun çılgın genç Link to post Sitelerde Paylaş
A$tur 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Kapitalist olmana rağmen mutlu yıllar :p Teşekkürler... Doğum günün kutlu olsun çılgın genç Sağol Karam Link to post Sitelerde Paylaş
bayşapka 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi İyi ki doğdun Astur, sen olmasan dışarıdan bakanlar dinsiz = komünist eşitlemesini rahatça yapardı. Bu arada Astur bir otobüs taşımacılığı firması, onlarla alâkan var mı? Link to post Sitelerde Paylaş
A$tur 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi İyi ki doğdun Astur, sen olmasan dışarıdan bakanlar dinsiz = komünist eşitlemesini rahatça yapardı. Teşekkürler bayşapka. O eşitlemeye de acayip kılım, bu söylediğin beni mutlu etti Bu arada Astur bir otobüs taşımacılığı firması, onlarla alâkan var mı? Yok Link to post Sitelerde Paylaş
lKale 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Mutlu yıllarr :k Link to post Sitelerde Paylaş
Fredrik 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi İyiki doğdun astur. Link to post Sitelerde Paylaş
Rochader 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Astur bende Dogum Gününü Kutlar basarilar dilerim. Kendine iyi bak isi sansa birakma. SAYGILAR Link to post Sitelerde Paylaş
Freddie 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun Astur. Daha yaşın çok ufak, çoluk-çocuk tayfasındansın. Bizim gibi büyüklerini dikkatle oku ve birşeyler kapmaya çalış. Zamanla düzelirsin diye tahmin ediyorum. :p Link to post Sitelerde Paylaş
Starr 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Mutlu yıllar Astur Link to post Sitelerde Paylaş
Osiris 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi doğum günün kutlu olsun astur kardeşim Link to post Sitelerde Paylaş
Goldwin 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun Astur. Daha yaşın çok ufak, çoluk-çocuk tayfasındansın. Bizim gibi büyüklerini dikkatle oku ve birşeyler kapmaya çalış. Zamanla düzelirsin diye tahmin ediyorum. :p Astur doğum günün kutlu olsun. Yukarıda Ceren ağabeyinin sözünü iyi dinle, ondan öğreneceğin çok şey var Link to post Sitelerde Paylaş
taopaipai 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Doğum günün kutlu olsun captain capitalism Link to post Sitelerde Paylaş
Kara 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Astur doğum günün kutlu olsun. Yukarıda Ceren ağabeyinin sözünü iyi dinle, ondan öğreneceğin çok şey var Ceren ağabey? Eüü, aklıma Ceren'in hala bizi keklemeye kastığı ya da hermafrodit olduğundan başka seçenek helmiyor =P Link to post Sitelerde Paylaş
Kieslowskii 0 Ağustos 8, 2009 gönderildi Raporla Share Ağustos 8, 2009 gönderildi Buradan da kutlayayım: Doğum günün kutlu olsun kanka, Amariga'lara yerleşesin Bu ezik şakayı unutalım: Kanka, doğum gününü tekrar kutlar, sana sağlıklı günler dilerim. Bana jazz'ı sevdiren adamdan, yani Boris Vian'dan, sana geliyor: 'J'suis snob' http://www.youtube.com/watch?v=ojY1Sj1-E0Q Hayırlara vesile olur işalla Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts