Jump to content

arkadaşlar önemli bi soruuuu


Recommended Posts

ben ateistim arkadaslar ve bugun sınıfta ateizm hakkında bayaa koyu bi tartısma oldu tüm sınıf üstüme geldiler:)

nese iste ruh diye bisey yoktur fln dedim iste su sarhos olma hafıza kaybı gibi örneklere bisey diyemediler ama astral seyahat nasıl o zaman dedi bi ark. benim öğrencilerden onada bu konuyu ben anlatmıstım:)

astral seyahate inanıyorum yapanların oldugunuda biliyorum özellikle dogudaki büyük kesislerin ne kadar ileri gidebildiginide biliyorum ee görüsleriniz neler yoksa beynin bi yanılgısı oldugu konusu yalanmı:S yoksa ruh varmıı:S esshedü ennaa:P :))

saka bi tarafa gercekten merak ettim yardım edebilirseniz sevinirim...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Astral seyahat gibi bir şeyin olması sözkonusu değil. Yani bir kişi ben astral seyahat yapabiliyorum deyince ona nasıl inanabilirsiniz. Ruh içinden çıkıp başka ortamlara gidiyor. Sonuçta ispatlanamaz bir olay bu. Çünkü metafiziğin konusu olan ruh görünmez. Bu bakımdan kişi ben bunu yapabiliyorum diyorsa bile bunu size ispat edemez. İspatı olmayan bir şeye de ben inanmam bence ateistim diyorsan bu tür uçuk olaylara da inanma.

Hadi meditasyon yapıyorum bedenimi dinlendiriyorum, rahatlıyorum dese anlayacağız ama astral seyahat tam bir şarlatanlık.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Konuya onların silahıyla cevap verebilirsin haarun, astral seyahat yaptığını söyleyen birisini izlemelerini gerçeği kendi gözleriyle görmelerini söyle, hala şahıs yerinden kıpırdamıyorsa bilinçboşalması nedeniyle şahsın cozuttuğunu öyle olduğunu sandığını kabul edeceklerdir..Meditasyon bilinçsizlik halidir o halde bu sanıdır..

tarihinde bierce tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...