Jump to content

genel bi açıklama


Recommended Posts

burda bazı arkadaşlar benim özür dilemem gerektiğini. ateistlere iftira attığımı filan yazmış.bakın dile getirdiğim şeyler iftiramı.tüyo verdim diye teşekkür edeceklerine bide hakaret edip özür bekliyor bazı arkadaşlar

işte attığım iftiralar !

1.ateistlerin kaba saba hareketleri:evet bunu söyledim.çünkü john nickli arkadaş ateistler neden teşkilatlanamıyor neden bukadar güçsüsüz yorumu yapmışbende buna cevaben ateistler böyle kaba,itici,kırıcı,hakaretperver oldukları sürece teşkilat kurup güçlenemezler.

2.sitede müslümanların hemen uyarı alıp susturulması ve her yazıda müslümanlara hakaretlerin havada uçuşması:evet burda şunu söyliyim.eğer burda bi müslüman ateist olacaksa olmayı boşverdin tam tersi fanatik bi müslüman olup çıkıyor.çünkü bakıyorki adamların durumu bu.bakıyorki çoğu hakaretçi tipler.

evet arkadaşlar iftiralarım ! <tüyollarım> bunlar.şimdi özürmü dilemem gerekiyor.yoksa bana teşekkürmü edilmesi gerekli?

saygılar

Link to post
Sitelerde Paylaş
(tislam @ Mar 4 2008, 04:54 PM) *

harun 25 i tanımam.+ size cevap veren müslümanların hepsi siteden atılıyomuş bir bir.ozaman size cevap veren birini istemiyosanız neden bu sitedesiniz.ha müslümanların gitmesinimi istiyorsunuz.tamam ceketimizi alıp gidelim biz sizde akşama kadar biriniz söylesin diğeri gülsün böyle akşama kadar egolarınızı tatmin edin durun.bumudur insanlık yani.

Yanıt veren müslümanların siteden atıldığını söylemek haysiyetsizce iftira atmaktır. Bu söylediğini kanıtlayacak bir yanıt ve atılma olayı gösteremezsen, yapacağın şey özür dilemektir.

Bu siteden, yanıt vermek yerine küfür ve hakaret etmeyi tercih edenlerle, bu şekilde pis iftiraları söyleyenler atılır. Bildiğin bir şey varsa açıkça söyle, yoksa attığın iftira için özür dilemeni bekliyorum.

Eğer "ben bilmiyorum, öyleymiş, bana öyle dediler" diyeceksen, her duyduğuna inanan biri olabilirsin ama inandığın şeyler bu siteye çamur atıyorsa, düşünmeden tekrarladığın takdirde o çamur senin de suratına yapışır, hiç kuşkun olmasın.

Kontrol için link: http://forum.ateizm2.org/index.php?s=&...ost&p=43408

(tislam @ Mar 5 2008, 11:52 PM) *

örgütlenmeyi öyle kolaymı sanıyorsun sen.bu şekilde argo ve itici kelimelerle zor taraftar toplarsınız siz.sizin gücünüz anca bu sitede iki muabbet yapan müslümanları siteden uzaklaştırmaya yeter.benden size bi tüyo işte.ben müslüman olarak böyle bi örgüt kursam ateistlere çok iyi davranır onlara her türlü görüşlerini açıklayabilecekleri imkanlar sağlardım.öyle sıcak ve işten davranırdımki adamlar müslüman bilr olurlardı.ama siz bu sitede böyle uçkur edebiyatıyla bilmem neyle dalga geçmelerle karalama kampanyalarıyla uğraştığınız sürece böyle küçük gruplar olmaya mahkumsunuz.

saygılar

(tislam @ Mar 6 2008, 12:03 AM) *

evet farzedelimki türkiyenin çoğu ateist ve bizde azınlık müslümanlarız.islam forum adlı bi site kuruyoz ve akşama kadar ateizmde küfrediyoz.gelen ateistler iyi yorum yapınca hemen uyarıyoz sen sus az konuş yorum yaz yap diyoruz.ee bu ateiste biz sempatikl görünmezsek baştan kaybettik demektir.eğer biz örgüt kurup yayılmak istiyorsak bikere gelene kapımız açık olmalı.insanlar fikirlerini rahatça söylemeli insanları sıkmamalıyızki görüşlerimizi yavaş yavaş aşılayalım.alın size bi müslüman fikri.gerçi size göre gerizekalıyız fikirlerimizi önemsemezsinizya.neyseeee.

Başka bir başlık altında da bu siteye haysiyetsizce bir iftira attın ve orada hala senin özür dilemeni bekliyorum. Burada da bu site hakkında yalanlara devam ediyorsun.

Bu sana ikinci ve son uyarım. Eğer özür dilemezsen ve bu iftiralara devam edersen, sen de atılacaksın. Ondan sonra yeni bir isimle gelip, yine ve yeniden iftiralarına devam edersin. Tekmelenerek kovulmaktan bıkmayan ilk iftiracı sen değilsin.

Ya söylediklerini kanıtla, ya özür dile ya da atılacaksın.

Gördün mü kim nasıl ve hangi şartla atılıyormuş? Ahlaksız herif.

Kontrol için link: http://forum.ateizm2.org/index.php?s=&...ost&p=44398

Bunları hiç yokmuş farzedip, başka referanslarla yine haksızlığa uğrayan bir müslüman kurban ayaklarına yatmaya çalışıyorsun. Bu, senin ahlakla olan ilişkinin samimiyet boyutları hakkında kesin bir fikir veriyor. Şimdi sen bu forumdan yazdıkların, yanıtların için mi atılacaksın, kuru iftiraların için mi? Özür dilemez ve atılırsan da bu başlık ibret için burada duracak, senin gibilerin neden atıldığını herkes görüp okuyabilsin diye.

Şimdi: Özür dilemeni bekliyorum. Yoksa kendi kendini forumdan atmış olacaksın. Bunun için ağlama ve kimseyi suçlama.

(İstersen ağla ve suçla)

Bekliyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eğer iftiura o larak söylenenler sadece bunlar ise bunların içinde gerçeklik payları da var. Söylemde ağır hakaret de görmedim. Tabi ki söylenenler sadece bunlar ise bir insanı atmakla tehdit etmek bence iddiaları doğrulayacak yönde bir hareket olur... Yani böyle bir görüş belirtildiği için forumdan atılmayı da ilk defa görecem. Gerçi her şeyin bir ilki vardır değil mi..

saygılarımla

tarihinde hallac tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

evet ben size yanıt verdiğim için bi uyarı aldım.bunu inkarmı edeceksiniz.uyarı aldığım içince çok az konuşabiliyorum.burda herşeye yanıt verilemediğini gördüm.atıldım demedim.atıldığını gördüm.ben bu siteye ilk geldiğim gün kop nickli müslüman arkadaş atıldı.ve sanıyorum müslümanların hepsi atılacak siteden bu gidişle.+ özür dilemem çünkü babamın oğlu değilsiniz ve burası bi sanal ortam.

Link to post
Sitelerde Paylaş
evet ben size yanıt verdiğim için bi uyarı aldım.bunu inkarmı edeceksiniz.uyarı aldığım içince çok az konuşabiliyorum.burda herşeye yanıt verilemediğini gördüm.atıldım demedim.atıldığını gördüm.ben bu siteye ilk geldiğim gün kop nickli müslüman arkadaş atıldı.ve sanıyorum müslümanların hepsi atılacak siteden bu gidişle.+ özür dilemem çünkü babamın oğlu değilsiniz ve burası bi sanal ortam.

Hangi yanıtın için uyarı aldığını link vererek göster. Adam gibi yanıt veren kimse uyarı almaz. Hala yalan ve iftiraya devam mı ediyorsun? Kanıt göster, link ver.

Konuştuğun için mi uyarı aldın da çok az konuşabiliyorsun? Bu da yalan, bu da iftira. Kanıt bekliyorum.

Burada her şeye yanıt verilemiyor mu? "Her şey"den ve "yanıt"tan ne anladığını bize göster. Kanıt bekliyorum.

Kimin bu yüzden atıldığını gördün? Atılma nedenini ve kişiyi göster, link ver, kanıt ver. (kop adlı kimseyi hatırlamıyorum. Database'de araştırdım, bu ismi kullanan bir kullanıcı göremedim. İsmi yanlış hatırlıyor olabilirsin ya da başka bir şey olabilir. Gösterdiğin örnek kanıtlanamıyor. Kanıtlanabilir örnek göster.)

Artık sabrım tükeniyor.

Kanıt göster! Özür dilemeyeceğine göre kanıt da gösteremezsen bir daha yanıtlanmayacaksın ve atılacaksın. İster ateist olsun ister teist, hiç kimsenin ateizmin önemli bir platformu olan bu forumu karalamaya hakkı yoktur. Buna izin verilmeyecektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Senin görüşlerini ÖZGÜRCE ifade edebileceğin tek platformdur burası. Müslümanların kısıtlandığını söylemen bile başlıbaşına bir iftiradır.

Git bak bakalım hangi islami forumda bu kadar özgürce yazabilirsin. Üsluba hiç bakmadan atarlar adamı sırf kendileri gibi düşünmüyor diye.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...