Jump to content

Teşekürler Ateizm.Org ve üyeleri


Recommended Posts

Yapmayın, etmeyin arkadaşlar.

Dinlerin saçmalığını görüp te ateist olmak var mı hemen?

Muhammed, İsa nedeniyle Tanrı olasılığı reddedilir mi?

Gelin panteizm verelim. Panenteizm verelim. ;)

Onlar da olmadı Deizm var.

Bari Agnostik kalın.

Tamam ebedi cehennemde yanmazsınız da, başka bir yaşam olur belki.

Daha nice bilinmeyen var çözülmesi gereken.

Ateist oldum demeyin, non-teist oldum deyin de tümünü içine alsın hiç olmazsa.

Bu ateist sitelere giren iflah olmaz.

Ateist çıkmasa dinsiz çıkar bu sitelerden.

O da olmasa hayatı boyunca şüpheler kemirir beynini.

O şüphe de yeter zaten! :lol:

Alemsin bee pante. Kendi içindeki kemirgen fareyi neden herkese mal ediyorsun.Senin tasarladığın tanrı, ateist oldum diyenleri başka yaşama kabul etmeyecekmi ? Eğer öyle ise ne farkı kaldı senin tanrının,islamın kendisine inanmıyorlar diye ceza veren allahından?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 61
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

En berbatı delilermiş:) Bu dünyada akıllarına mukayet olamadıkları için; cennetle cehennem arasında bir duvar varmış, sonsuza kadar orada koşturup duracaklarmış:) Bana muhammedçi biri söylemişti.

Dedim bu tanrı manyak.. Herif işi biliyor..

Link to post
Sitelerde Paylaş
En berbatı delilermiş:) Bu dünyada akıllarına mukayet olamadıkları için; cennetle cehennem arasında bir duvar varmış, sonsuza kadar orada koşturup duracaklarmış:) Bana muhammedçi biri söylemişti.

Dedim bu tanrı manyak.. Herif işi biliyor..

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
evet öok mutlusunuz ate olduğunuz için.ama dikkat edinde bu mutluluğunuzu ölüm bozmasın

ölüm olayi sadece Islamiyet'in tekelinde mi?

Diger dinlere inananlar bilmiyor mu ölüm diye bir seyi?

Boylesine dogal bir olaydan bile prim kapmaya calisiyorsunuz.

Sizler en cok primi "insanlarin korkularindan" elde ediyorsunuz.

Insanlarin ölüm korkusunu kullaniyorsunuz.

Sizler insanlarin "umutlarindan" prim kapmaya calisiyorsunuz.

ölüm korkusuna sahip insanlara ote dunya hayali kakaliyorsunuz.

Tek besin kaynaginiz cehalet!...

Tek gucunuz cehalet ordusu ile yaratilmis bir ummetcilik!...

Korku dini Islam !!...

Link to post
Sitelerde Paylaş
Aslanım bir zamanlar bizde bu yoldaydık bırakın bu saçma sapan konuşmaları... Yobazlıkmış oymuş buymuş.Türkiyeyi bölen şeylerin başında gelir web alemi ... Ateist olunca eline birşey geçmiyor... Sana demekki Müslümanlığı islamı anlatan doğru dürüst insan olmadı belki suç bizim... Burda iki üç tane Piyon arkadaş öyle konusuyorki senin benim görüşlerimiz ''aha bu doğru evet neden böyle değilde şöyle oldu, demekki yalan'' zaten bunlar canlanınca aklında iş bitiyor... Ve zaten Allah seni saptırdıysa bir daha dönüşün olmaz... Benim , bizim , müslüman arkadasların burda olmalarının nedeni size anlatmak ama sanıyor musunuz anlatmak istiyorum...istemıyorum..Neden ''Cunku ne anlatsak anlamıyacaksınız..Arastırmadınız,Kolaya kactınız.acıp okumadınız yasayamadınız...Biz görevimiz yerine getirelimde... Müslümanlıgı medyadan örnek gostermeyn.. Başbakanmış ilim bilim adamıymıs... Açın Tarihi okuyun tam anlamıyla kim ne yapmış ne olmuş...Sizi güzele doğruya davet edıyorum arkadaslar... Hak yolu bu yoldur doğru yol bu yoldur...

Allahın selameti üzerinize olsun.

Peh! Kusura bakmayın ama che nickli üyenin yazdıkları tepemi attırdı. Sizin gibi insanların anlayamayacakları şeyleri yazıp durmaktan insanlar tükendi artık, ama yine de şu anın siniriyle üşenmeden sana yazacağım şeyler olucak...

1. "Aslanım bir zamanlar bizde bu yoldaydık bırakın bu saçma sapan konuşmaları..."

Galiba kendini fikirtepenin arka sokaklarında elinde tespihle millete 'akıl dağıtan' mahallenin ermişi zannettin. Nedir bu problem? İnsanların mantıklarını kullanıp bir şeyler düşünmesi ve tanrının varlığını sorgulaması neden sana bu kadar batıyor?.. Özgür düşünce kavramı örümcek ağlarıyla dolanmış beyinlerinizden çıkan şartlanmış düşüncelerle tersleşene kadar ortada fikir özgürlüğü gibi bir problem yok değil mi?

2. "Yobazlıkmış oymuş buymuş.Türkiyeyi bölen şeylerin başında gelir web alemi ..."

Yapma yaa? Türkiye'yi bölen şeylerin başında gelen nedir? Herkesin içinden geçeni başkalarıyla paylaşması mı? Özgür platformlar kurulması mı? Sence ateist forumun gizli köşelerinde gizlice Türkiye'yi yabancı ülkeler ile paylaşıp aradan nasıl çıkar sağlarız diye planlar yapan siyah takım elbiseli insanlar mı var?.. Sizin gibi cahil insanlar anca etrafta birazcık farklı gördüğü insanları afişe edip kendince bir halk kahramanı hissine kapılırlar. Daha sonra ülkenin bütün kaynaklarını gözünü kırpmadan satan "müslümanlara" oy verir.

Türkiye'de yapabileceğin en kolay siyaset ucuz vatanseverlik siyasetidir. Öyle ki en aklı kıt insan bile beceriyor ki diğer aklı kıt insanlarda bunu bir meziyet sayıyor. Gerçek vatanseverler kurtlar vadisinde gördüğüne özenen tipler değil, beğenmediğiniz Yunan halkı gibi vatanını samimi bir şekilde seven ve orda burda gereksiz yere vatan kurtarma senaryolarıyla uğraşmaktansa ülkesine hayırlı bir projeye kafa yoranlardır. Gerektiğinde hükümete karşı bunlar uğruna isyan edendir. Yunan vatandaşları gibi pek çok millet var ama aklıma ilk o geldi.

3. Ateist olunca eline birşey geçmiyor...

Ateist olduğumdan bu yana başım göğe erdi şahsen... Ne büyük bir onurmuş meğer...

4. Sana demekki Müslümanlığı islamı anlatan doğru dürüst insan olmadı belki suç bizim...

Doğru, senin gibi büyük din alimleri İslam'ı olduğundan farklı bir şekilde makyaj yapıp süsleyip insanları kandıramamış. Suç sizin artık ne yapalım.

5. Burda iki üç tane Piyon arkadaş öyle konusuyorki senin benim görüşlerimiz ''aha bu doğru evet neden böyle değilde şöyle oldu, demekki yalan'' zaten bunlar canlanınca aklında iş bitiyor...

Hangi hakla insanları piyon olmak ile suçluyorsun? Müslüman olmayan vatandaşların vatan haini fln. olduğunu düşünecek kadar da cahil olabilir misin gerçeketen? Burada insanlar fikirlerini paylaşıyor!

6. Ve zaten Allah seni saptırdıysa bir daha dönüşün olmaz...

Sizin bu Allahınızın biraz gerizekalı olduğuna inanmaya başladım iyiden iyiye. Hem insanları yaratıyor, hem bana inanın bla.. bla.. diyor, hem de öyle bir yoldan çıkarıyor ki isteseniz de geri dönemiyorsunuz, sonra sen inanmadın diye cehenneme atıyor. Bence o Allah bir psikoloğa fln görünse iyi olur.

8. Benim , bizim , müslüman arkadasların burda olmalarının nedeni size anlatmak ama sanıyor musunuz anlatmak istiyorum...istemıyorum..Neden ''Cunku ne anlatsak anlamıyacaksınız..Arastırmadınız,Kolaya kactınız.acıp okumadınız yasayamadınız...Biz görevimiz yerine getirelimde...

Araştırmadık, kolaya kaçtık, açıp okumadık... sahi biz ne kadar da aptalız böyle... Bir an düşündüm de, acaba kolaya kaçmak "oh, cennet var ağacın altında uzanır yatarım arada bir koynuma huriler girer" diye düşünmek mi? Yoksa "Bu Allah dedikleri varlık hangi mantığa dayanıyor" diye araştırmak mı?

Eğer biraz araştırma görmek istiyorsan imzamda bulunan linkten 'Ateist'lere sorulan sorular' başlığındaki yazıları oku. Ben o yazıyı internet üzerinden bir kere okuduktan sonra print ettim (15 sayfa) ev-iş yolunda daha dikkatlice okumaya devam ediyorum.

Ha bu arada sana tavsiye ettiğim yazıyı okurken de görevini ihmal etme sakın... Allah amcamız kızabilir yoksa bilirsin.

9. Müslümanlıgı medyadan örnek gostermeyn.. Başbakanmış ilim bilim adamıymıs... Açın Tarihi okuyun tam anlamıyla kim ne yapmış ne olmuş...

Ahh, Bende Tayyip ne müthiş bir müslüman diye düşünüp özenmeye başlamıştım... Bu arada tarih demişken; Ben İslam tarihini okuduğumda kıyımdan geçirilmiş askerlerin ve dul kalan bayanların yetim kalan çocuklarına ve kızlarına ölüm korkusuyla kabul ettirilmiş bir din görüyorum. Ama haklısın yalnış kitabı okumuş olmalıyım.. ahh, tabii ya...

10. Sizi güzele doğruya davet edıyorum arkadaslar... Hak yolu bu yoldur doğru yol bu yoldur..

Kılıçlarımızı kuşanıp hemen geliyoruz. Kâfirler ne tarafta?

11. Allahın selameti üzerinize olsun.

Teşekkür ederiz, seninde öyle!

Link to post
Sitelerde Paylaş
ateizm 1-0 islam :wub:

Aslında... Ateizm 1 - (-1) Islam diye yazmak daha doğru olurdu...

Çırpınarak savunmaya çalıştıkları fikirleri yüzünden -1 başladıkları maçta 0'a yükselmek için bile epey efort sarfetmeleri gerekiyor...

Eh, İşleri zor... Biz daha bir zorlaştırmasak mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben de bu siteyi kuran arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sofrada ekmeği paylaştığımız gibi forumda fikirleri paylaşıyoruz. ve elbet çok şey öğrenilir. Herkes aynı fikri kabul edecek diye bir kaide yok.Ben hiç düşünmeden körükörüne inanmaktansa aklımı duygularımı vicdanımı bilimum bütün donanımımı kullanarak bir karara varmayı en üstün fazilet sayarım. Fikrine bilgisine güvenen karşı fikirde olana saldırmaz. kardeşce ekmek paylaşır gibi fikrini zikrini paylaşır. Aç olan buyursun otursun. afiyet olsun.

Önyargılı davranmak baştan kaybetmektir. Bir fikri bir insandan işittiysen bilki insan sıradan bir varlık değil.her sözü her fiili her fikri değerlidir. çünki bu dünyada insan nevinden daha üstün bir nev yok. hem insanın bir ferdi diğer varlıkların bir nevi- türü gibidir yani özetle her bir insan bir dünyadır. Nasıl Dünyanın çölleri denizleri dağları var aynen insanın da çok farklı alemleri fikirleri hisleri var. sen o dünyada gezmeye bak. içine tükürüp ardını dönüp gitme; belki bilmediğin bir yerinde senin için saklanmış bir vaha vardır. belki çöl sandığın koca bir deryadır. Ya belki bir damlaya muhtaç belki bir paça ışığa hasret ve belki de bir parça fikre muhtaç bir akıl. Belki sen muhtaçsın.ne malum.

üç günlük dünya; dün gitti, bugünde varım, yarın bitecek.Dünya üç güne sığacak kadar darsa değmez onun için ağlamaya. İnsan bir derya dünya onda yalnızca bir damla. eh varın düşünün kim doyar bir damladan. Bir damla ile ıslanır mısın ıslatır mısın?

İnsanlık alemi daha yolun başında bu varlık alemlerinde. Daha ne tattık ki daha ne gördük ki hiç ancak okyanusta bir damla. o da kime yeter ki. eh işte o damla için kapışıp dururuz sanki eline geçirenin elinde kurumayacak gibi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

**Ey İnsanı et ve kemikten ibaret gören ateist mantık: Kesinen bilinki ALLAH vardır.Sizin akrabanız olan maymun ve domuzlar! birbiri ile çiftleşmekde , akrabanız hükmünde olan o kardeşlerinizin arasındaki münasebeti (kardeş kardeşe)hemen kesin tabi sözünüzü dinlerlerse ve yahut onlardan biri ile evlenin mesale bir fil ile (hem yenilmez irikıyım aynı zamanda akıllı çocuklarınız olsun)...eğer onlar sizi muhattap almayacak olurlarsa onlardan uzaklaşınız deyinizki yazık size ,sonra insanlık dairesine geliniz ve hayvanat derecesinden terfi ederek muhataplarınızı bulunuz, bilinizki bizim sizinle anlaşmamız ancak insanlık dairesinde olacaktır .Hem siz nebiçim insanlarsınızki kardeşim dediğiniz aynı nesilden ürediginizi idda ettiğiniz kardeşlerinizin(koyun keçi sığır vs vs) etlerini yiyiyorsunuz.Ne nankör varlıklarsınız ki atam dediğiniz maymunu kafeslere kapatıp hayvanat bahçelerinde sergiliyorsunuz .yazık size...(ben hiçbir şekilde onlarla akrabalığı kabul etmiyorum)**ALLAH vardır ve herşey O na bakar

Meselâ, nasıl ki mükemmel bir eczahane ki, her kavanozunda harika ve hassas ölçüyle alınmış hayattar macunlar ve şifalar var; bunlar şüphesiz gayet maharetli ve kimyager ve hakîm bir eczacıyı gösterir.

Öyle de, Dünya üzerindeki eczahanede bulunan dört yüz bin çeşit otlar ve hayvanat kavanozlarındaki canlı macunlar (herbir ot )ve ilaç cihetiyle bu çarşıdaki eczahaneden ne derece daha mükemmel ve büyük olması nisbetinde, okuduğunuz fеnn-i tıb mikyasıyla, küre-i arz eczahane-i kübrasının eczacısı olan Hаkîm-i Zülcelâli, hatta kör gözlere de gösterir, tanıttırır.Aynen öyle de, bu kâinat kitab-ı kebîri ki, birtek sahifesi olan zemin yüzünde ve birtek forması olan baharda, üçyüz bin ayrı ayrı kitaplar hükmündeki üç yüz bin nebatî ve hayvanî taifeleri beraber, birbiri içinde, yanlışsız, hatasız, karıştırmayarak, şaşırmayarak, mükemmel, muntazam ve bazan ağaç gibi bir kelimede bir kasideyi ve çekirdek gibi bir noktada bir kitabın tamam fihristesini yazan bir kalem işlediğini gözümüzle gördüğümüz bu nihayetsiz mânidar ve her kelimesinde çok hikmеtler bulunan şu mecmua-i kâinat ve bu mücessem Kur’ân-ı ekber-i âlem, mezkûr misaldeki kitaptan ne derece büyük ve mükemmel ve mânidar ise, o derecede—sizin okuduğunuz fеnn-i hikmetü’l eşya ve mektepte bilfiil mübaşeret ettiğiniz fenn-í kıraat ve fenn-i kitabet geniş mikyaslarıyla ve dürbün gözleriyle—bu kitab-ı kâinatın Nakkâşını, Kâtibini hadsiz kemâlâtıyla tanıttırır, Allahu Ekber cümlesiyle bildirir, Sübhânallah takdisiyle tarif eder, Elhamdülillâh senâlarıyla sevdirir.vesselam

Link to post
Sitelerde Paylaş
küre-i arz eczahane-i kübrasının eczacısı olan Hаkîm-i Zülcelâli, hatta kör gözlere de gösterir, tanıttırır.Aynen öyle de, bu kâinat kitab-ı kebîri ki, birtek sahifesi olan zemin yüzünde ve birtek forması olan baharda, üçyüz bin ayrı ayrı kitaplar hükmündeki üç yüz bin nebatî ve hayvanî taifeleri beraber, birbiri içinde, yanlışsız, hatasız, karıştırmayarak, şaşırmayarak, mükemmel, muntazam

falan filan falan

http://www.koprudergisi.com/index.asp?Bolu...&YaziNo=253

Kendini müslüman sayan bazı kişiler sanırım kaynaksız kopyala-yapıştır yoluyla yazıları geri dönüştürme işlemini keşfetti. Yok mu sizde copyright, lisans olayı?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Aslında... Ateizm 1 - (-1) Islam diye yazmak daha doğru olurdu...

Çırpınarak savunmaya çalıştıkları fikirleri yüzünden -1 başladıkları maçta 0'a yükselmek için bile epey efort sarfetmeleri gerekiyor...

Eh, İşleri zor... Biz daha bir zorlaştırmasak mı?

1-(-1)=2 eder daha matematik bile bilmiyorsun. Kimse de uyarmamış.

Link to post
Sitelerde Paylaş

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

siz isterseniz ilmimizlede yazarız inşaallah ama değerli üstatlar ve alimler yüzyıllar önce sizlere mükemmel ötesi cevaplar vermişler.Dellilleri ile beraber engüzel şekilde isbat etmişlerdir.Araştırmakdan korkmayınız ALLAH korkulacak değil sevilecek bir varlıktır,sakın ola kendinizi ucuza satmayınız çünki insanın kumaşı çok kıymetlidir"Biz insanı en mükemmel biçimde yarattık"buyuruyor yüce mevla herşeyi yerli yerindedir"Hayal edin gözleriniz ayaklarınız altında olsaidi yaşamak ne kadar zorlaşırdı veya kalbiniz kaba etlerinizde olsaydı nekadaı ayakta durabilirdiniz oturmadan,otursanız duracak........ agzınız veyahut tuvalet organınız tepenizde olsaydı .....biraz hayal edin herşeyi yerli yerine koyduğu gibi herşeyin yeride kıymeti ölçüsündedir:Akıl başta gezer akıl sahipleri için..Lütfen davanızı biraz akla bilme ve fennle dayandırınız.Çünki insan çok akıllıdır,,,Misal canlıların üremesi ve hayatın olabilmesi için her çiftten birer tane var fiziki olarak birbiriyle tam bir uyum içinde olmasının yanında varlıklarının devamı birbirini arzulamalarınada baglıdır aynı zamanda değilmi.mesela erkekde dişisine karşı bir arzu oluşmasaydı birliktelikleri mümkün olmayacaktı demek maddi sebepler yetmiyor aynı zamanda psikolojik sebeplerde gerekiyormuş. KURANDA YÜCE RABBİMİZ “Sizi topraktan yaratmış olması, O’nun ayetlerindendir.Sonra siz, insan olarak yeryüzünde yayılırsınız.Size kendi nefsinizden huzura kavuşabilesiniz diye eşler yaratıp, aranıza sevgi ve merhamet koyması da O’nun ayetlerindendir.Bunda, düşünen bir toplum için ayetler vardır"hem bak RABBİM herşeyin sevgisini nasıl ayarlamış insan annesini sevdiği gibi eşini sevseydi,yinede üreyemezdi değilmi "hiç düşünmezmisiniz"

Link to post
Sitelerde Paylaş
galatasaray 2-1 Fenerbahçe Bu maçın skoru 1 mi şimdi? :blink:

Dünya'nın heryerinde X-(-X)'in bir tek anlamı var..

Evet matematik bilmemek ayıp değil.

Açılan parantez işi bozmuş anlıyacağın.

tarihinde mazot tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu arada ben de ateizm.orga teşekkür edeyim.

Hem Forumların en özgürü olması hem ufkumuzu açması...

Ben şahsen çok şey öğrendim..

tarihinde mazot tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...