Jump to content

Babylon Kardeşliği'ni İfşa Ediyoruz!


Recommended Posts

In 1999, Icke wrote and published The Biggest Secret: The Book that Will Change the World, in which he identified the extraterrestrial prison warders as reptilians from the constellation Draco.[25] They walk erect and appear to be human, living not only on the planets they come from, but also in caverns and tunnels under the earth. They have cross-bred with humans, which has created "hybrids" who are "possessed" by the full-blooded reptilians.[26] The reptiles' hybrid reptilian-human DNA allows them to change from reptilian to human form if they consume human blood. Icke has drawn parallels with the 1980s science-fiction series V, in which the earth is taken over by reptoid aliens disguised as humans.

According to Icke, the reptilian group includes many prominent people and practically every world leader from Britain's late Queen Mother to George H.W. Bush, Hillary Clinton, Harold Wilson, and Tony Blair. These people are either themselves reptilian, or work for the reptiles as what Icke calls slave-like victims of multiple personality disorder: "The Rothschilds, Rockefellers, the British royal family, and the ruling political and economic families of the U.S. and the rest of the world come from these SAME bloodlines. It is not because of snobbery, it is to hold as best they can a genetic structure the reptilian-mammalian DNA combination which allows them to 'shape-shift'."[4]

In Tales From The Time Loop and other works, Icke states that most organised religions, especially Judaism, Christianity, and Islam, are Illuminati creations designed to divide and conquer the human race through endless conflicts. In a similar vein, Icke believes racial and ethnic divisions are an illusion promoted by the reptilians, and that racism fuels the Illuminati agenda.

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke

David Icke, 1999'da yayınlanan 'En Büyük Sır: Dünyayı Değiştirecek Kitap' (amcamız bayağı bir mütevazıymış) adlı eserinde, Dracon Takımyıldızı'nda yaşayan galaksiler-arası hapishane muhafızlarını anlatıyormuş, ve bu adamlar da sürüngenmiş. İnsanlar gibi doğrulabilen ve insana benzer bir suret kazanabilen bu yaratıklar, yalnızca geldikleri gezegenlerde değil, dünyanın altındaki tünellerde ve geniş yeraltı açıklıklarında yaşıyorlarmış. Bu varlıklar insanlarla çiftleşiyormuş ve bu zamana kadar, kendileri tarafından kontrol edilebilen yarı-insan/yarı-sürüngen varlıklar meydana getirmişler.

Bu sürüngenler topluluğu, İngiltere Kraliçesi, George W. Bush, Hillary Clinton, Tony Blair gibi şahısların da parçası/üyesi olduğu bir toplulukmuş. Bu saydığım isimler ya kendileri sürüngenmiş, ya da 'çoklu kişilik bozukluğu' -aklınıza Beyza'nın Kadınları filmi gelsin- hastası olup da, köle olarak kullanılan kurbanlarmış. Rotschild'ler, Rockefeller'lar, Britanya kraliyet ailesi, Birleşik Devletler'de ve tüm dünyada iktidarda olan ve politik-ekonomik güce haiz bütün aileler hep bu soya dahilmiş, aynı kandan geliyormuş. Bu varlıklar şekil değiştirebiliyormuş :)

Diğer eserlerinde Icke, bu sürüngenlerin insan ırkını bölüp, yönetmek (tikat edin Kemalistler, böl-ve-yönet taktiği uyguluyorlar) için Islam, Yahudilik ve Hristiyanlık gibi organize dinleri örgütlediklerini anlatıyormuş. (Emre'ye kapak olsun: Uzaylıların kontrolünde, sadece Kur'an desin, dursun. Dur lan: Acep Emre de şekil değiştirebiliyor mu?)

Meğer ırki ve etnik ayrımlar da, sürüngenlerin icadıymış ve ırkçılık, Illuminati'nin gizli ajandasının bir parçasıymış!

Bu konuda yazmaya ve gerçekleri 'ifşa' etmeye devam edeceğim; fakat forumumuzun kayıtlı/demirbaş ırkçısı olan Akhenaton'un, uzaylılara olan ilgisini ve sürekli 'nick değiştirebildiğini' göz önünde tutmanızı dileyeceğim.

Artık dünyayı aydınlatmanın zamanı geldi! Marx da, Adam Smith de bir sürüngendi! Dünyanın bütün düşünürleri, jenerik bilimi yaratarak, dünyayı kontrol etmek isteyen zuzaylı-sürüngenlerin egemenliği altındaki varlıklardır!

Beni izlemeye devam edin...

NOT: Çeviri işi aceleye geldi, dilbilgisi hatalarını affedin.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ahahahahah :D

Olum nan, ben biliyordum aslında bunu içten içe. Hatta bir kere bunlardan gördüydüm, kuyruğuna bastım ama kuyruğu arkada bırakıp kaçtı. 2 gün sonra gene gördüm, gene kuyruğu vardı. Hala inanmıyor musunuz? Corc Bush da kendine atılan ayakkabıdan bu züper-sürüngen atikliği ile kaçabildi diye düşünüyorum. Bu kanıtın üstüne kanıt gerekmez zaten.

İnsanlar gibi doğrulabilen ve insana benzer bir suret kazanabilen bu yaratıklar, yalnızca geldikleri gezegenlerde değil, dünyanın altındaki tünellerde ve geniş yeraltı açıklıklarında yaşıyorlarmış. Bu varlıklar insanlarla çiftleşiyormuş ve bu zamana kadar, kendileri tarafından kontrol edilebilen yarı-insan/yarı-sürüngen varlıklar meydana getirmişler.

En önemli kısım da burası, Türk kızları aman dikkat! Soyunuzu bozmayın kertenkeleyle bilmemneyle :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu yahudi komplosu da gerçekten velud bir kurgu/edebiyat malzemesi haline gelmiş durumda. David İcke yazar da Don Brown(da vinci şifresi-yazarı) boş durur mu, onun da son kitabı büyük bir yahudi örgütüyle bağlantılı :D (gerçi onun anti-yahudi gibi bir derdi yok elbet).

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sevgili arkadaşlar, mücadeleye devam!

Astur'un uyarısı üzerine, bu kertenkele-zuzaylının bir resmini foruma asma kararı aldım, Türk kızları tikat:

post-7740-1253953201_thumb.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilian_humanoid

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Dinosauroid_Reptoid.gif

Bu arada, ilginç bir benzerliğe dikkatinizi çekmek isterim: Neferkamin Anu'nun yüzünün tasvir edildiği heykelin resmini buraya asıyorum:

post-7740-1253953385_thumb.jpg

http://www.lost-civilizations.net/ancient-...-dynasties.html

Yukarıdaki kertenkele-zuzaylının yüzüyle, Neferkamin Anu'nun yüzündeki eşsiz benzerliğe dikkat edin! Ne oldu Neferkamin efendi, o kadar da değiştiremedin mi yüzünün şeklini??!!??++??

Forumumuzdan atılan Neferkamin'in, Mısır Tanrıları'na ve Firavunlarına olan ilgisinin sebebini de ifşa ediyoruz:

http://www.bibliotecapleyades.net/biggests...stsecret09a.htm

Linkteki Mısır gravürlerine dikkat edin: Babylon Kardeşliği üyelerini, nasıl da Tanrıları gibi resmetmişler!

Daha, Neferkamin'in sürekli bahsettiği 12.Gezegen palavrasıyla, Babylon Kardeşliği arasındaki ilişkiyi hiç açmadım! Bittin olm Neferkamin!

tarihinde Kieslowskii tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu yahudi komplosu da gerçekten velud bir kurgu/edebiyat malzemesi haline gelmiş durumda. David İcke yazar da Don Brown(da vinci şifresi-yazarı) boş durur mu, onun da son kitabı büyük bir yahudi örgütüyle bağlantılı :D (gerçi onun anti-yahudi gibi bir derdi yok elbet).

Aman dikkat! Bu Yahudi komplosu, aslında insanları bölmeye çalışan zuzaylı-kertenkelelerin insan üzerinde egemenlik kurma projelerinin bir parçası, yukarıda bunu ispatladım!! Okumamışsın!!!?>>!'?

Sence bizim Akhe neden durup durup, suçu Yahudilere ve Kürtlere atıyor? Hı, hı?

Akhenat-on

Babyl-on

Son iki harfin aynı olması, bilmem dikkatini çekti mi? İngilizce'de 'on' un anlamı belli, 'on/off' tuşu vardır hani. Ne alaka diyeceksiniz, ispatım geliyor:

Akhenat - 7 harfli.

Babyl - 5 harfli

Aradaki 2 harf nereye gitti peki?

OC- Oklahoma City! Yani Oklahoma Bombacısı!

Bu bombalama eyleminin, zuzaylı komplosuyla olan alakasını, Icke ifşa etmişti zaten:

Icke cites the Holocaust,[22] the Oklahoma City bombing,[22] and the 11 September 2001 attacks[23] as examples of events financed and organised by the Global Elite

O 'On'un 'O'sunun sırrı da ifşa oldu: Oklahoma, bombalandı. Yani 'New World Order'a (ilk harfi, 'on'un, 'N'si, buraya dikkat) giden yolu 'açtı'.

Daha neler ifşa edeceğim, bekleyin!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Biraz önce hakkında 'kuyruklu Kürttür' şeklinde dedikodular çıkan mahallenin kasabı Şenol'un kuyruğunu ifşa etmeye çalışırken sıkı bir dayak yedim.Bu uzaylı sürüngenlerle mücadele için başka yöntemler bulmalı.

Biz sonraki eylemim hahamın dötünü açıp resmini çekmek olacak.Oralarda bir yerde kuyruk olduğuna eminim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Biraz önce hakkında 'kuyruklu Kürttür' şeklinde dedikodular çıkan mahallenin kasabı Şenol'un kuyruğunu ifşa etmeye çalışırken sıkı bir dayak yedim.Bu uzaylı sürüngenlerle mücadele için başka yöntemler bulmalı.

Biz sonraki eylemim hahamın dötünü açıp resmini çekmek olacak.Oralarda bir yerde kuyruk olduğuna eminim.

:D

Bol şans kardeşim. Arada dayak yiyeceğiz elbette, ama bu zuzaylı-kertenkelelere karşı zafer bizim olacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...