gonca 0 Ekim 12, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2009 gönderildi La işiniz gücünüz yok mu sizin. Siz gidin ilahi dinleyin. Allahu allah allahu allah allahu allah böyle gider Siz metaldeki felsefeyi anlayamayacak kadar ahmaksınız. Katiliyorum :good: Link to post Sitelerde Paylaş
ssinnerr 0 Ekim 12, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 12, 2009 gönderildi Katiliyorum :good: fikir belirtebilecek olsan zaten metal dinlemezsin. onun için katılsanda sorun yok yani devam et sen Link to post Sitelerde Paylaş
radosc 0 Ekim 12, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2009 gönderildi Sinner yaptıgın tesiptlerin hepsi genellemelere dayanan sacmalıklar olmasın. Link to post Sitelerde Paylaş
HARUNN 0 Ekim 12, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 12, 2009 gönderildi ben ateistim ama arabeski çok seviyorum.niye acaba? ben niye metalden nefret ediyorum? hayat niye böyle? Senin doğan bu şekilde. Bunu değiştiremezsin. Link to post Sitelerde Paylaş
muslumbaba 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi Hayatımda bu kadar saçma sapan bir konu görmedim."Metal müziği dinlemenin anlamsızlığı" eee ne tür bir anlamsızlık buldun metal müzikte? Yolda yürürken bikaç uzun saçlı bebe gördün sonra bir rock bara gittin çözdün mü tüm olayı yani? Link to post Sitelerde Paylaş
Deicide 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi İlkokuldan beri metal dinlerim, giyim kuşamımı dinlediğim müzik tarzına göre değiştirme ihtiyacı da hiç duymadım, belki bir iki metallica, megadeth tişörtü dışında ama o kadarı da olur A$tur, sen benim liberal kişiliğim misin nesin?! Bu kadar benzerlik olmaz! Link to post Sitelerde Paylaş
A$tur 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi A$tur, sen benim liberal kişiliğim misin nesin?! Bu kadar benzerlik olmaz! Şu forumda insanlara en aykırı gelen görüşlerimi paylaştığımda bile benimle hemfikir olan tek üyenin(dönem dönem Kieslowskii için de aynısı geçerli oluyor, o da marksist bu ara) marksist olması da bana enterasan geliyor açıkçası; hele işin görüşlerle kalmayıp müzik zevkine, giyime kuşama kadar gitmesi inanılmaz.(Rexino ile müzik zevkini tartıştığın başlığa bakmıştım bir süre önce, orada da epey benzeştiğimizi söyleyebilirim) İnançlı bir insan olsam kaderin cilvesi diyeceğim. Link to post Sitelerde Paylaş
Kara 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi (düzenlendi) Ben de çoğunlukla metal müzik dinlerim, metal-dressing takılmayı da epey severim. Sevdiğim grupların tişörtlerini giymek çok keyifli ya, onun dışında, sürekli siyah takılmak da bana kendimi daha muhalif, başkaldıran hissettiriyor; böyle hissetmeyi çok sevdiğimden olsa gerek, artık siyah olmayan iç-dış hiçbir giysim yok, iyice bütünleştik. Bu konuda biraz takıntılıyımdır da ben Öyle bir siyah saplantım var işte, çok seviyorum, daha mutlu oluyorum, şimdilik böyle gidiyoruz bakalım Müzik ve giyim zevki üzerinden zeka analizi yapılması saçma, insanların müzik seçimlerine tahammül edememek daha da saçma. Ekim 13, 2009 tarihinde Kara tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi Beni gorseniz metal dinleyen biri oldugumu imkansiz anlayamazsiniz. Ne uzun sac, ne dovme, ne deri mont.. Ama 1989'dan beri, yani 9 yasimdan beri Manowar manyagiyim.. Link to post Sitelerde Paylaş
Fredrik 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi Ben küçüklüğümden beri İron maiden sevgisi vardı...black metalinden tutun deathine kadar hep albümlerini alıp kafa mafa sallardım..Ama öle asilik asosyallik bence yanlış tespit.metal sadece bir müzik türüdür. Link to post Sitelerde Paylaş
Fredrik 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi Beni gorseniz metal dinleyen biri oldugumu imkansiz anlayamazsiniz. Ne uzun sac, ne dovme, ne deri mont.. Ama 1989'dan beri, yani 9 yasimdan beri Manowar manyagiyim.. manowar demesen gelmicek aklıma http://www.youtube.com/watch?v=BPII7g5lX5c Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi manowar demesen gelmicek aklıma http://www.youtube.com/watch?v=BPII7g5lX5c Manowar'un en sevdigim sarkisi "Revelation" http://www.youtube.com/watch?v=ERYuaJelhbg Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi Manowar'un en sevdigim sarkisi "Revelation" http://www.youtube.com/watch?v=ERYuaJelhbg Hakkaten dokturuyorlar bu sarkida yahu.. Asmis bir sarki.. Link to post Sitelerde Paylaş
AntichristSupershit 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi Manowar candır. Metalci ateist kardeşlerimiz de varmış burada.Ne sevindirici. O halde Brothers Of Metal gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=J5SL2b4B664 Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi Manowar candır. Metalci ateist kardeşlerimiz de varmış burada.Ne sevindirici. O halde Brothers Of Metal gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=J5SL2b4B664 Ateizm ile Manowar uyusmaz yalniz. Thorcu veya Odinci olmak lazim Link to post Sitelerde Paylaş
AntichristSupershit 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi Ateizm ile Manowar uyusmaz yalniz. Thorcu veya Odinci olmak lazim Benimsemen gerekmiyor.Mitolojiyle hobi olarak ilgilenirim zaten.Power metalin özündedir mitoloji vs. Manowar'ın ve birçok Power Metal grubunun yaptığıda bu.O tanrıları benimsediklerini falan zannediyorsan yanılıyorsun:) En azından ben hiç zannetmiyorum. Link to post Sitelerde Paylaş
Uyusukkursun 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi ssinnerr sen bana şu dünyasında bir tane anlamlı hareket göster dişimi kırarım kim neyi niçin yaptığını biliyor? bilmiyor... bilmiyoruz... Link to post Sitelerde Paylaş
ssinnerr 0 Ekim 18, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 18, 2009 gönderildi Bu güzide başlıkta birbirine metal şarkılar armağan eden kişileri öncelikle esheflen gınamaktayım. tespitlerime çamur atabilirsiniz, iz bırakmak istiyorsanız tespitlerinizi sıralayında görelim. HOdri MEYDAN... öyle "ssinnerr, tespitlerin kaka gibi" demekle neyi ıspatladığınızı sanıyorsunuz. hadi görelim. Link to post Sitelerde Paylaş
Yer Su 0 Ekim 18, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 18, 2009 gönderildi Bu güzide başlıkta birbirine metal şarkılar armağan eden kişileri öncelikle esheflen gınamaktayım. tespitlerime çamur atabilirsiniz, iz bırakmak istiyorsanız tespitlerinizi sıralayında görelim. HOdri MEYDAN... öyle "ssinnerr, tespitlerin kaka gibi" demekle neyi ıspatladığınızı sanıyorsunuz. hadi görelim. ZOHAN!! Zohansin sen Link to post Sitelerde Paylaş
ssinnerr 0 Ekim 19, 2009 gönderildi Yazar Raporla Share Ekim 19, 2009 gönderildi ZOHAN!! Zohansin sen o da ne? Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts