Jump to content

Memleketten adam manzaralari


Recommended Posts

Benim aklıma gelen Çenakkale savaşında Kaco Seyit denilen bir Amcamız varmış. Tek başına bir top mermisini sırtlamış. Hedefide on ikiden vurmuş. Zannımca tek kusuru ikinci bir top mermisini sırtlayamamıp onu İstanbuldaki deyyusların üzerine fırlatamamasıymış.

Bunun dışında bu ülkede hala ve vakiyle isimlerini sayamayacağımız kadar çok adam ve kadın varmış. Ya çoğunu harcamışız yada çoğu uzak diyarlarda bize siktiri çekmekte. Sayılmayacak kadar çoktur bu insanlar.

tarihinde Kıtipiyoz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İnsan olsun yeter be gözüm.

Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Arap, Çinli, Japon, Rus, Acem, Tatar..ve daha niceleri hepsi bir hepsi yek... Irkçılar gelirse biz biz Arabistan çöllerinde Bir Bedevinin öfkesiyle kalkar, Sibiryanın soğuklarında çelikleşmiş Rus bedeblerimizle , karakıtanın ezilmiş horlanmış kara çocuklarının kiniyle yumruğumuzu sallarız. sen yeter ki söyle.

Link to post
Sitelerde Paylaş

bu memleketin yetiştirdiği en kral adam BURAK HAKKI dır sonra sergen yalçın ve ertuğrul sağlam gelir..

bu memleketin yetiştirdiği en kral bayan ise BİLLUR YAZGAN dır daha sonra ise pars kiraz operasyonunun malum sahnesi ile hafızalara kazınan ismi DUYGU ŞEN dir VİLDAN ATASEVER 'i unutmayız..

bu memelekette sevdiğim zaatlardır bunlar..nokta..

Link to post
Sitelerde Paylaş
bunu senin anlaman oldukça zor.. :lol: :lol: :lol:

evet anlamam zor olacak memleketımden adamlar yazıpta farklı mılletlerın sahıslarını getırısenız hıc anlıyamayız bunu

haa ulkucu beynı uckuru ve mıdesı arasına sıkıstıgı ıcın onları zaten anlamıyorum anlamaya deger bulmuyorum

lafım sadece su arkadasa

saygılar ozgurche

tarihinde ozgurche tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Dünyada ''Do'' notasını ilk bulan veya dünyada ilk nota olan ''Do'' notasını bulan Gregoryan isimli Rum papazı Anadolu' dan çıkmıştır. Onun için önemlidir. Tabi yaşantısı hakkında kesin bir bilgi yoktur.

Muhsin Ertuğrul Türk tiyatro ve sinemasının kurucularından olduğu için o da bu memleket için önemlidir.

Daha çooook var.

Bu memleket adam çıkarmakta sorun yaşamadı adamları yine bir kadın olan analar yetiştirdiği için sorun yaşadı ve onun için belki de tam adam da çıkaramadık mı nedir. Onun için bu başlıkta bile tarihten not verirken aklımıza gelenler erkekler.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Mustafa Kemal Atatürk; zeki, hazırcevap, pratik, uzağıgören, karizmatik, karakterli, araştırmacı, gururlu,mantıklı alkolü ve sigarayı seven ennnnnn baba İNSAN, bir diğeride Haluk Bilginer

Aslında en kötü babalar diye başlık atılsa,herkesin listesi kabarık olurda,soru en baba babalr olunca zönk diye kalınıyor

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...