ataizm 0 Oluşturuldu: Ekim 13, 2009 Raporla Share Oluşturuldu: Ekim 13, 2009 (düzenlendi) Sonyericson türk piyasasında artık çekiliyor kahredici bir haber adamlar zerafet,yapıyor karizma yapıyor,estetik yapıyor ,fakat bizim türk milleti hala nokia diye tutturmuş sonyericson sanattır , ne anlar türk halkı artık sonyericson çekiliyor türkiyeden malasef Ekim 13, 2009 tarihinde ataizm tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
AnArchos7 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi bak bu konuda aynı düşünceleri paylaşıyoruz yaw sonyericson warken nokia nedir yağu siemensde iyidir nokia ise tahammül edemediğim bir marka hani uzaktan akraban olur ya hiçbir ortak zewkiniz yoktur huzur bozucu bıkkınlık werici bir durumdur adını bile duymak istemezsin hani alakanızda yoktur o isimle o an hatta aynı isimde başka birinden bahsediyorlardır ona rağmen huzur bozucu bir imge belirir zihninde gereksiz yere sinir olursun iyi yürekli akrabana len ne gıcıkmışım markaya be içimi döktüm rahatladım Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi fiyat/performans, estetik: SAMSUNG Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi Sonyericson türk piyasasında artık çekiliyor kahredici bir haber adamlar zerafet,yapıyor karizma yapıyor,estetik yapıyor ,fakat bizim türk milleti hala nokia diye tutturmuş sonyericson sanattır , ne anlar türk halkı artık sonyericson çekiliyor türkiyeden malasef Evet! Bu haber beni de kahretti. 1996'dan beri Ericsson kullanıyorum. Sonradan SonyEricsson oldu ama hiçbir şey farketmedi benim için de. Ne Turkcell'den vazgeçebildim, ne de SonyEricsson'dan. Geçenlerde bir SonyEricsson bayiinden öğrendim ben de bu haberi. İstediğiniz modeli sipariş edeceksiniz, getirtecekler.. Bundan sonra böyle imiş. Ben de nefret ediyorum Nokia'dan. SonyEricsson'un kalite ve zerafeti yok onda... Türk halkını ben de kınıyorum valla! Link to post Sitelerde Paylaş
murteddd 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi Evet! Bu haber beni de kahretti. 1996'dan beri Ericsson kullanıyorum. Sonradan SonyEricsson oldu ama hiçbir şey farketmedi benim için de. Ne Turkcell'den vazgeçebildim, ne de SonyEricsson'dan. Geçenlerde bir SonyEricsson bayiinden öğrendim ben de bu haberi. İstediğiniz modeli sipariş edeceksiniz, getirtecekler.. Bundan sonra böyle imiş. Ben de nefret ediyorum Nokia'dan. SonyEricsson'un kalite ve zerafeti yok onda... Türk halkını ben de kınıyorum valla! kızıl arkadaşlar, kışkırtmak gibi olmasın ama burjuvayı görüyor musunuz? hadi oğuz abem 95de ericsonda turkcell kullanırken yaşını başına çoktan almış bir adamdı ve muhtemelen kendisi açısından cep telefonu bir ihtiyaçtı. ama 13 sene evvel, 96 senesinde muhtemelen daha üniversiteyi yeni bitirmişken kendine cep telefonu alan ifeelgood aplama ne demeli? bu arada, yanlışınız var: o zamanlar cep telefonu diye birşey yoktu. telsiz görünümlü cep telefonumsu cihazlar vardı. Link to post Sitelerde Paylaş
Kara 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi Nokia 6300 <3 Link to post Sitelerde Paylaş
seyitriza 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi nokıa ıyı yaw ne bu nokıanın sızden cektıgı Link to post Sitelerde Paylaş
Uyusukkursun 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi samsung 1 nokia 2 sonyericson kutu gibi telefon yapıyor ne estetik ne kullanışlı Link to post Sitelerde Paylaş
Alphabeta 0 Ekim 13, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 13, 2009 gönderildi 98'den beri cep telefonu kullanıyorum hiçbiri ericsson olmadı.İlki alcatell olmak kaydıyla Nokia oldu genelde arada birkaçkez Samsung. Link to post Sitelerde Paylaş
IFeelGood 0 Ekim 14, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 14, 2009 gönderildi kızıl arkadaşlar, kışkırtmak gibi olmasın ama burjuvayı görüyor musunuz? hadi oğuz abem 95de ericsonda turkcell kullanırken yaşını başına çoktan almış bir adamdı ve muhtemelen kendisi açısından cep telefonu bir ihtiyaçtı. ama 13 sene evvel, 96 senesinde muhtemelen daha üniversiteyi yeni bitirmişken kendine cep telefonu alan ifeelgood aplama ne demeli? bu arada, yanlışınız var: o zamanlar cep telefonu diye birşey yoktu. telsiz görünümlü cep telefonumsu cihazlar vardı. Demek "burjuva" ha? Mürtedd, dost musun düşman mı bir anlasam? Okulu bitireli iki yıl olmuştu, yüksek lisans yapıyordum. Aslında çok da lüzumlu sayılmazdı çünkü cep telefonu pek sayılı insanda vardı. O arada staj filan da yapıyordum, eve çok gecikiyordum, babam da yardım etti, aldım bir tane. Genelevlerle çok içli dışlıydım:). E babam da İstanbul'da emniyet müdürü bir adam olarak, endişeleniyordu haliyle.. Gerçi o zaman şube müdürüydü galiba. Ama ne pahalıydı biliyor musun? Hattıyla falan 1000$'dan fazlaya malolmuştu neredeyse. Gel gör ki konuşacak adam bile yoktu.. 96 sonlarına doğruydu belki de. Ericsson 388'di ilk telefonum. Ve evet, kocaman şeylerdi onlar. Olsun. Benin SonyEricsson'la çok ciddi duygusal bağım var. Çok kızmama rağmen Turkcell'le de. Sanki babamın şirketleri... Oğuz'la aramda da öyle büyük bir yaş farkı yok Mürtedd. Ben de dünkü çocuk sayılmam değil mi? Link to post Sitelerde Paylaş
A$tur 0 Ekim 14, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 14, 2009 gönderildi Ben yıllarca Nokia 3310 kullandım, zaten ilk telefonum oydu, bozuluncaya kadar kullandım. Nokia'lar o zaman da güzeldi, bugün de güzeller. Şu anda SonyEricsson kullanıyorum, ama sadece telefon bana bedavaya geldiğinden. Para verecek olsaydım yine Nokia alırdım. Link to post Sitelerde Paylaş
Mayonez2 0 Ekim 14, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 14, 2009 gönderildi Kral telefon yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum Memnunum bütün kafirlere tavsiyedir Link to post Sitelerde Paylaş
Cigdem 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi fiyat/performans, estetik: SAMSUNG bide telefonlar çekse içinde estetiğe aldandık aldık şimdi döndük dolaştık nokiaya geldik.. Link to post Sitelerde Paylaş
kodoman 0 Ekim 16, 2009 gönderildi Raporla Share Ekim 16, 2009 gönderildi Baz istasyonlarından kazandıklarına saysınlar. Ericsson artık, bırakın Türkiye'yi dünyada telefondan para kazanamıyor. O yüzden Sony ile cep telefonu departmanlarını birleştirme yoluna gittiler. Ama dünyada, özellikle avrupada baz istasyonları konusunda hatırı sayılır bir yere sahipler. Günümüzde, bana göre tasarım, performans ve fiyat konusunda en iyisi Samsung'tur. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts